AstroΤσαούσα 17/01-23/01: Έχουμε υπάρξει και καλύτερα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 17/01-23/01: Έχουμε υπάρξει και καλύτερα

Μπορεί η βδομάδα να ξεκινάει θετικά, με τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή, αλλά έχει και χοντρά ζόρια στην πορεία. Στις 18, το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς κάνει τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων να λειτουργούν πιο οργανωμένα και να τακτοποιούν με άνεση τις υποθέσεις τους. Καπάκι, στις 19, κλείνει το τρίγωνό του με τον Δία και πάλι τα 1α δεκαήμερα μπορούν να αναμένουν τυχερές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις στις υποθέσεις του. Την ίδια μέρα ωστόσο η Αφροδίτη από τον Τοξότη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και «κυκλοφορεί» πολλή απογοήτευση σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, ενώ παίζουν και πολλά ψέματα και μεγάλο παρασκήνιο, ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Στις 20 του μήνα, έχουμε την σύνοδο Ήλιου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα φέρει μοιραίες εξελίξεις και οριστικά τέλη στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πολύ τελευταίων ημερών. Αμέσως μετά ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, ενώ στις 21 τον ακολουθεί και ο Πλούτωνας. Από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί περισσότερο με τους Σταθερούς…

ΚΡΙΟΣ ♈

Λεφτάκια εύκολα και άμεσα θα βγάλεις από την δουλειά σου Κριάρι του 1ου δεκαημέρου κι όπου να 'ναι σου έρχονται τα καλά μαντάτα ότι πήρες αύξηση ή ότι κλείνει μία συμφωνία που ήθελες κολασμένα. Κάνε λοιπόν χώρο στις τσέπες σου και απόλαυσέ το. Από τα τέλη της εβδομάδας, ο Πλούτωνας θα αρχίσει να «τσιγκλάει» τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά αν μην τι άλλο τον ξέρεις από πρώτο χέρι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένεις ξαφνικά κι αναπάντεχα έξοδα που μπορεί κιόλας να σε αφήσουν πανί με πανί. Πιθανώς να μανουριάσεις στο σπίτι με τους δικούς σου, αλλά για ψιλοπράγματα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα δώσεις ή θα λάβεις ένα τελεσίγραφο στην δουλειά κι όπως και να έχει η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια για τα επαγγελματικά σου. Αν οι εξελίξεις σε χαλάνε στο εδώ και τώρα, κάνε την καρδιά σου πέτρα και σκέψου πως στο μέλλον θα ευλογείς την τύχη σου. Μάζεψε μόνο λίγο τα μυαλά σου σε ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδιά σου, γιατί όλα τα βλέπεις πολύ εύκολα και στο τέλος θα απογοητευτείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις εξελίξεις και νέα τόσο καλά σε σχέση με τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά ή τις σπουδές σου, που ούτε εσύ δεν θα το πιστεύεις. Θα τσιμπιέσαι να δεις, αν κοιμάσαι ή είσαι ξύπνιος/α! Αν πάλι σκεφτείς κάτι τώρα, μην το καθυστερείς, κάνε τις κινήσεις σου τώρα που γυρνάει. Με τον Πλούτωνα από τα τέλη της εβδομάδας να πιάνει τα επαγγελματικά σου, έρχονται μεγάλες και ριζικές αλλαγές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα το κάνεις το μπαμ σου αρχές της εβδομάδας, γιατί πολλά έχεις μαζέψει και κάπου πρέπει να ξεσπάσεις. Όποιον πάρει ο Χάρος βέβαια, αφού θα είσαι ανεξέλεγκτος/η. Ευτυχώς είναι περαστική η κρίση. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, κόψε οικονομικά ή ερωτικά νταλαβέρια με φιλικά σου πρόσωπα, γιατί σου πουλάνε πολύ παπά και στο τέλος εσύ θα βρεθείς άφραγκος/η και πληγωμένος/η. Σε σχέδια που κάνεις για δουλειά ή σπουδές ετοιμάσου για εξελίξεις σε στιλ ταφόπλακας, που θα σε αναγκάσουν να εγκαταλείψεις ορισμένα και να αλλάξεις τελείως μυαλά και σκεπτικό. Άντε γιατί μόνο έτσι παίρνεις μπρος!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Στα μουλωχτά θα κινηθείς Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, τουλάχιστον σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Όμως, αφού έτσι σου κάθονται όσα θέλεις, δεν έχεις λόγο να προβληματίζεσαι. Θα κλείσεις τις κρυφές σου συμφωνίες και θα βρεις παραθυράκι για να γλιτώσεις από τα χρέη σου, ενώ μπορεί να παίξει και κάποιος παράνομος δεσμός, τίγκα στο πάθος και την καψούρα. Αν πάλι έχεις ταίρι, θα φοβηθείς το κακό το μάτι και επίσης δεν θα βγάζεις στη φόρα όσα γίνονται. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από τα τέλη της εβδομάδας θα αρχίσεις σε βάθος χρόνου να αλλάζεις σημαντικά, προκειμένου να εξελιχθείς. Μιλάμε όμως για χοντρές αλλαγές, όχι αστεία. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πολλά κρατάς που σε χαλούν μέσα σου και είσαι σαν ηφαίστειο που βράζει, αφού ταυτόχρονα σκάνε μύτη κι ένα σωρό ψυχολογικά θεματάκια, άγχη, φοβίες και κόμπλεξ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, άσ' τα κλάφ' τα σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού τρως απογοητεύσεις με το τσουβάλι από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Μήπως όμως σε έχουν βρει αγαθούλη/α και στα κάνουν αυτά; Για πονηρέψου λιγάκι… Στα οικονομικά σου επίσης έρχεται κάτι που αλλάζει το τοπίο και μπορεί να είναι μία μεγάλη χασούρα, εκτός κι αν μας βγεις πλούσιος/α κληρονόμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Όλο καλά νέα και ειδήσεις θα έχεις από το ταίρι σου ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να σπρώξουν κάποιες καταστάσεις σε επαγγελματικά ή ερωτικά σου θέματα οι φίλοι σου. Πιθανό σενάριο είναι και να τα βρεις με κάποιον από την παρέα στο ερωτικό ή να ξεκινήσετε μία δουλειά μαζί. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τα τέλη της εβδομάδας, θα αρχίσει να κάνει κουμάντο στα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τρίτους και θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για παν ενδεχόμενο. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις ένα γερό πατιρντί και μάλιστα από το πουθενά με κάποιον/α φίλο/η σου. Πολλά τα νεύρα και βαριά αυτά που θα πείτε, επομένως μην σου κάνει εντύπωση, αν για λίγο καιρό δεν θέλετε να βλέπετε ο ένας τα μούτρα του άλλου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μάλλον το πας για χωρισμό ή για διάλυση συνεργασίας. Όποιος/α σου έχει φάει τη ζωή και σε γεμίζει τοξικότητα, θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Αν δεν είναι δική σου επιλογή, θα πέσεις στην μαύρη κατάθλιψη, αλλά βρε πουλάκι μου και το να τραβάς προβληματικές καταστάσεις από τα μαλλιά, δεν λέει, ούτε και βγάζει πουθενά. Στο χώρο της δουλειάς μπορεί να σου τάξουν πολλά και να σε ξεσηκώσουν, κράτα όμως πισινές, γιατί θα παίξει εκμετάλλευση, κοροϊδία και απογοήτευση.

ΛΕΩΝ ♌

Το σημαντικότερο για εσένα αυτή την εβδομάδα, αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, δηλαδή απέναντί σου, αφού θα αλλάξει εντελώς το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην περιμένεις μάταια πως όλα θα μείνουν ως έχουν και σε βολεύουν. Σε βάθος χρόνου θα δεις αλλαγές, που θα πρέπει να δεχτείς σου αρέσουν, δεν σου αρέσουν. Στο εδώ και τώρα πάντως μπορείς να χαίρεσαι με κάποια πολύ καλή εξέλιξη που σου λαχαίνει στο χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή, μαζί με λεφτά ασφαλώς, ή να σου προσφέρουν μία δουλειά που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν είχες φανταστεί. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάποια αλλαγή στα επαγγελματικά σου ή μία διαφωνία με έναν συνεργάτη, θα φέρει μεγάλη αντάρα. Στο τσακ είσαι να τους αφήσεις σύξυλους και να ψάχνουν να σε βρουν. Αυτές οι τάσεις φυγής θα κρατήσουν λίγο, επομένως κι εσύ κοίτα και κράτα μία στοιχειώδη ψυχραιμία. Εσύ του 3ου δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, τόσο στη δουλειά, όσο και γενικότερα στις συνήθειες και τη ρουτίνα σου. Επιλογή σου μάλλον δεν θα είναι, θα πρέπει όμως να τις δεχτείς. Πρόσεχε πολύ και τα οικονομικά σου, γιατί οι πολλές σπατάλες δημιουργούν χρέη. Στα ερωτικά σου μην είσαι χαλβάς και πριν πιστέψεις λόγια ή υποσχέσεις, κοίτα αντικειμενικά, αν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Επίσης μην έχεις έτοιμη μία δικαιολογία για κάθε στραβή που σου κάνει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εσύ θα χτυπιέσαι στο τέλος, που θα συνειδητοποιήσεις την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ωραιότατα ξεκινάει η εβδομάδα σου με κέφι και καλή διάθεση, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αφού πέραν του ότι είστε μες στα μέλια με το άλλο σου μισό, κανονίζετε και διάφορα για να ανανεώσετε την σχέση σας. Μέχρι και ταξιδάκι προβλέπεται, να πάρετε τον αέρα σας. Αν δεν είσαι ρεζερβέ, σου έρχεται τυχερή γνωριμία με άτομο πολύ ξεχωριστό. Πρίμα πάνε και τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ θα σου έρθουν και κάποιες ανάλογες ευκαιρίες στο πιάτο. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σε πιάσουν τα νεύρα σου και δεν θα σε αφήνουν, λόγω κάποιων αλλαγών στα σχέδια που έχεις κάνει για τη δουλειά ή τις σπουδές σου. Αυτά έχει η ζωή και κοίτα να το καταλάβεις, πως δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα βάσει προγράμματος. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα περάσεις μεγάλο λούκι στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αφού μέχρι και οι πιο δικοί σου άνθρωποι θα σε απογοητεύσουν ή θα κοιτάξουν να σε εκμεταλλευτούν. Στα ερωτικά σου δε, μπορεί μέχρι και να βρεθείς χωρισμένος/η, παρά τα όσα έχεις κάνει για να κρατήσεις ζωντανή την σχέση σου. Αν βέβαια κάνεις τώρα μία γνωριμία, μάλλον θα πρόκειται για μεγάλο και μοιραίο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Χαρές και πανηγύρια θα έχετε στο σπιτικό σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου κι αυτό γιατί τα οικονομικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο και θα έχετε πλέον όλοι άλλη άνεση. Μπορεί να βρείτε λεφτά να ξεπληρώσετε κάποια από τα χρέη σας, ίσως να σας έρθει μία κληρονομιά, ενώ πιθανό είναι να βγάλετε χρήμα και από την ακίνητη περιουσία σας. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο έχεις να περιμένεις αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σου, τα παιδιά σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ό,τι άλλο σου προσφέρει χαρά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα σου σκάσουν ξαφνικά και αναπάντεχα κάποια χρέη ή για κάποιο λόγο θα αγχωθείς υπερβολικά για το πώς θα τα τακτοποιήσεις και θα έχεις πολλά νεύρα. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα μπει ένα τέλος, ορθά κοφτά, σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις που περνάς με τους δικούς σου και ανέχεσαι εδώ και καιρό. Πιθανώς να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν, όμως και πάλι θα βάλεις στοπ. Στο χώρο της δουλειάς μην λες πολλά-πολλά με τους συναδέλφους και μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Αν παίζει κάποιο φλερτάκι, μην επενδύσεις, κοίτα απλά να περνάς κι εσύ ευχάριστα την ώρα σου και μέχρι εκεί.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τυχερές, σχεδόν ευλογημένες, θα είναι οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε σχέση ή μία συνεργασία πολλών αστέρων, αναλόγως τι σου λείπει… Επίσης ό,τι συζήτηση κάνεις με τον/την καλό/ή σου ή κάποιον συνεργάτη σου θα πάει εύκολα εκεί που θέλεις και θα κάνουν τα πάντα για να σε αφήσουν ικανοποιημένο/η. Στα τέλη της εβδομάδας υποδέχεσαι τον Πλούτωνα στο σπιτικό σου κυριολεκτικά, αφού από τον Υδροχόο θα κάνει κουμάντο στα οικογενειακά σου θέματα. Εννοείται πως οι ισορροπίες και οι σχέσεις θα αλλάξουν ριζικά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οι καβγάδες και οι εντάσεις με το ταίρι σου ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη δεν θα λείψουν ούτε αυτή την εβδομάδα. Μην το φτάνετε το πράγμα στα άκρα, γιατί αν κοπεί το σκοινί θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Ακόμη κι αν δεν είναι στο χέρι σου, δώσε λίγο τόπο στην οργή. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μία ερωτική απογοήτευση σε περιμένει και θα νιώσεις, εκτός από στενοχώρια και θλίψη, προδομένος/η. Μα κι εσύ, κανονικά πιάνεις πουλιά στον αέρα, πως σε κάνουν αλοιφή και πας και πέφτεις σε παγίδες; Κάποιο γεγονός αρκετά σημαντικό θα σε κάνει να αλλάξεις μοιραία τον τρόπο που εκφράζεσαι και που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Ίσως να έρθουν τα πάνω κάτω και στην σχέση σου με τα αδέρφια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κουτί θα σου κάτσουν οι εξελίξεις που έρχονται στο χώρο της δουλειάς, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου κι αυτό γιατί θα τσιμπήσεις λεφτάκια από τη μία, ενώ και οι συνθήκες θα φτιάξουν υπέρ σου από την άλλη. Μην σε ακούσω λοιπόν να παραπονιέσαι! Η καθημερινότητά σου είναι ονειρεμένη και να λες κι ένα ευχαριστώ. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σου φέρει σιγά-σιγά αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεσαι και που σκέφτεσαι κάποια πράγματα, όπως και στις σχέσεις σου με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, θα αγχωθείς και θα είσαι όλη την ώρα στην τσίτα, μέχρι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Λόγω άγχους, κάποια καβγαδάκια με τους συναδέλφους σου είναι δικαιολογημένα. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πας να κάνεις το καλό, σε οικογενειακά κατά βάση θέματα, και βρίσκεις τον μπελά σου, αφού όλοι κοιτούν πως θα εκμεταλλευτούν την καλή σου την καρδιά. Εδώ που τα λέμε και στα ερωτικά σου είναι περίπλοκη η κατάσταση και μπορεί να είσαι ολίγον τι στον κόσμο σου. Μεγάλη προσοχή δείξε στα οικονομικά σου, αν και ό,τι και να κάνεις, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Φτύσου να μην σε ματιάσουν, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αφού με την τύχη που έχεις θα μπεις σε πολλών το μάτι. Από που να το πρωτοπιάσω; Ερωτικά σου στρώνουν όλα κι έχεις όποιον/α θες, όπως τον/την θες να σε κυνηγάει από πίσω και να μην ξεκολλάει από πάνω σου. Άσε την καλοπέραση και την διασκέδαση. Ο μήνας έχει 9 για εσένα. Επίσης και τα δημιουργικά σου σχέδια πάνε τρένο! Ο Πλούτωνας, παλιός γνωστός σου, θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου ταρακουνήσει τα οικονομικά σου, αλλά και ό,τι άλλο σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Βέβαια, δεν μασάς! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον θα έχεις ένα ξαφνικό ερωτικό καβγαδάκι, ίσα για να ανάψουν τα αίματα, όμως μην αγχώνεσαι, περαστικό είναι. Αν πάλι είσαι σόλο, σε χτυπάει ο έρωτας κατακούτελα στα ξαφνικά. Βέβαια, σύντομα μπορεί να ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός σου. Εσύ του 3ου δεκαημέρου μέχρι και την τελευταία στιγμή θα παιδεύεσαι, αφού για άλλη μία φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις μοιραίες αλλαγές και καταστάσεις στην ζωή σου και να σφίξεις τα δόντια για να τις αντέξεις. Το καλό είναι ότι ξεφορτώνεσαι τον Πλούτωνα, το κακό ότι θα σου ξανάρθει σε κανέναν 9μηνο. Βλέπεις μέχρι τότε… Στο πιο άμεσο μέλλον πρόσεχε τι λες και πού, γιατί θα βγεις εκτεθειμένος/η από τα κουτσομπολιά. Αν έχεις κάποια κρυφή ερωτική σχέση, να τα φοβάσαι ένα παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου σου έρχεται με δόξα και τιμή ο Πλούτωνας στα τέλη της εβδομάδας και ξεκινάει για εσένα μία μακρά περίοδο αλλαγών και μεταμορφώσεων. Ας ελπίσουμε πως από ασχημόπαπο -μεταφορικά μιλώντας πάντα- θα γίνεις κύκνος. Η διαδικασία, ό,τι και να λέμε, θα είναι δύσκολη και επίπονη, αλλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως όλα για καλό γίνονται εντέλει. Καιρός άλλωστε να φεύγουν τα τοξικά στοιχεία από τη ζωή σου. Στο τώρα, θα έχεις ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και θα νιώσεις πολύ κοντά σου όλους τους δικούς σου, παίρνοντας έτσι δύναμη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις κάποιες εντάσεις στο σπίτι, που μπορεί να μην προκύψουν για σημαντικό λόγο, όμως είναι μία καλή ευκαιρία να ξεσπάσετε όλοι τα νεύρα σας και να νιώσετε πιο ανάλαφροι. Αν το δεις έτσι και δεν δώσεις βάση σε όσα ειπωθούν, πάει καλά, διαφορετικά θα βράζεις για μέρες. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα πέσεις στην κατάθλιψη, χωρίς απαραίτητα να γίνει κάτι. Μαύρες κι άραχνες οι σκέψεις που θα κάνεις και θα βουλιάζεις στην απογοήτευση και την αυτολύπηση. Έλα και δεν θέλω τέτοια, εσύ είσαι από τους/τις πιο αισιόδοξους/ες. Για να μην κλάψεις ακόμη παραπάνω και με υπαρκτό λόγο, απόφυγε οικονομικά πάρε δώσε με φίλους, όπως και ερωτικά, αν με εννοείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τυχερές γνωριμίες σε περιμένουν αυτές τις μέρες, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και κάποια από αυτές μπορεί μέχρι και την ζωή να σου αλλάξει με τις προοπτικές που θα σου ανοίξει. Άρπαξε την ευκαιρία και προώθησε διάφορα θέματά σου ή λύσε ότι πρόβλημα σε ταλαιπωρεί. Ο Πλούτωνας από την νέα του θέση θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως να είσαι έτοιμος/η για αρκετές δόσεις κατάθλιψης και γερή πάλη με το παρελθόν και τα λάθη σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πολλά νεύρα θα έχεις και μόλις πάει κάποιος να σου μιλήσει θα τον παίρνεις από τα μούτρα. Πρόσεξε καλά γιατί δεν είναι κανείς υποχρεωμένος/η να σε ανέχεται και για αυτό θα προκαλέσεις μεγάλους καβγάδες. Επίσης φρόντισε να είσαι ήρεμος/η και όταν οδηγάς. Εσύ του 3ου δεκαημέρου βλέπεις πως υπάρχουν ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς και σου τρέχουν τα σάλια. Από τη λύσσα σου να μην τις χάσεις θα πεις και θα τάξεις πολλά για να ανέβεις, όμως σύντομα θα τα βρεις μπαστούνια και οι υπόλοιποι θα απογοητευτούν από τα αποτελέσματα που θα φέρεις. Πάντα, βέβαια, μπορεί να γίνει και το ανάποδο και να βρεθείς εσύ στη θέση του θύματος. Στις φιλικές σου σχέσεις ετοιμάσου να βγάλεις από τη ζωή σου οριστικά κάποιον/α που μόνο φίλος/η σου δεν είναι…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved