AstroΤσαούσα 10/01-16/01: Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 10/01-16/01: Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα

Με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ξεκινάει η εβδομάδα και τα 2α των ζωδίων θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές στην ζωή τους ή θα τις τολμήσουν πιο εύκολα. Την ίδια ημέρα εξαγωνίζει ο Άρης από τον Αιγόκερω των Κρόνο στους Ιχθύς και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων κάνουν μελετημένες και οργανωμένες κινήσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Στις 11, του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που κι αυτή τρώει «τριγωνικά» την ενέργεια του Ουρανού και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή αρχές αρχές του 3ου. Οπωσδήποτε αναμένονται νέα δεδομένα και αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Στις 12, ο Άρης τριγωνίζει τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν να μακαρίζουν την τύχη τους κυριολεκτικά, αφού όλα τους έρχονται όπως θέλουν κι ό,τι ρίσκο κι αν πάρουν τους βγαίνει. Στις 14, ο Ερμής περνάει και πάλι στον Αιγόκερω κι από εκεί θα επηρεάσει περισσότερο τα Παρορμητικά ζώδια σε θέματα επικοινωνίας. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο Ήλιου /Ποσειδώνα που θα ρίξει τους ρυθμούς, κυρίως για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, αφού θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα μία τεμπέλικη, ρομαντική και ονειροπόλα διάθεση.

ΚΡΙΟΣ ♈

Να τα πάρεις και να τα παραπάρεις τα ρίσκα σου στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Πρώτα από όλα, δεν κρατιέσαι και έχεις καπελώσει τους πάντες στη δουλειά για να φανείς και να ξεχωρίσεις κι έπειτα θα σου βγουν. Άρα, μην πιέζεσαι και μην κάνεις πίσω σε τίποτα. Κι αν έχεις στο μεταξύ και κάποιον κρυφό σύμμαχο ή καμιά πληροφορία εκ των έσω, κάνε ακόμη πιο χοντρό παιχνίδι και χώρο στην τσέπη σου για πολλά φράγκα. Κι εσύ του 2ου δεκαημέρου θα πάρεις μεγάλες ανάσες ως προς το οικονομικό, αφού έρχεται μία αλλαγή στη δουλειά που εσένα σε καρασυμφέρει κι έχεις και κέρδος. Παίζει να πάρεις μία προαγωγή ή να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία, ακόμη και να βρεθεί μία άλλη θέση- λουκουμάκι που δεν θα το πιστεύεις ότι στην δώσανε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, η καινούρια χρονιά ήδη από τώρα θα σου φέρει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου και μπορείς να βάλεις μπροστά μεγάλα σχέδια, αλλά και να κατακτήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Μην φοβηθείς τις αλλαγές, ούτε και το να πάρεις πρωτοβουλίες.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου και τόλμη έχεις και τύχη βουνό να σε συνοδεύει, επομένως ξεκουνήσου και βάλε μπροστά, τώρα που όλα είναι με το μέρος σου, τα σχέδια που έχεις κάνει για δουλειά και σπουδές. Ό,τι κάνεις για να εξελιχθείς, θα πετύχει και με το παραπάνω. Κι επειδή ξέρω ότι το μυαλό σου είναι στην καλοπέραση, κάνε κι εκείνο το ταξίδι που θες καιρό τώρα, όνειρο θα είναι και θα έχεις για χρόνια να λες και να θυμάσαι. Παίζει μέχρι και να σου τα έχουν κι όλα πληρωμένα… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η αλλαγή στη ζωή σου θα έρθει πρώτα από όλα από μέσα σου κι επιτέλους δείχνεις να έχεις ξεκολλήσει από κολλήματα και εμμονές και να τολμάς να κάνεις διαφορετικά πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Το σύμπαν σε ανταμείβει! Αν πάλι θέλεις απλά να αλλάξεις παραστάσεις και να αποκτήσεις καινούριες γνώσεις. It’s ok, στο δίνει και αυτό! Εσύ του 3ου δεκαημέρου μπαίνεις στην διαδικασία να βάλεις μπροστά καινούρια πλάνα (πετύχαν, δεν πετύχαν τα παλιά) σε δουλειά, σπουδές και λοιπά και κοιτάς μπροστά και μόνο. Δεν αποκλείεται από εκεί που δεν αλλάζεις ούτε θέση στο κρεβάτι σου, να σε δούμε μόνιμο/η κάτοικο εξωτερικού.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ό,τι είναι να κάνεις, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και αφορά τα οικονομικά ή την ερωτική σου ζωή, κάνε το κρυφά και πνίξε την ανάγκη σου να λες τα πάντα σε όλους. Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μπορεί να σου φέρουν μπόλικα λεφτά ή να σε γλιτώσουν από οφειλές, ενώ και κάποιο love story θα πάει καλά, μόνο αν δεν το βγάλεις βούκινο (άσε που μπορεί να είναι παράνομος δεσμός). Πάντως και στη δουλίτσα γαϊδουροδένεις στο οικονομικό κομμάτι και μόνο παραπάνω μπορεί να βγάλεις, παρακάτω με τίποτα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνικά κι αναπάντεχα θα έρθουν με προτάσεις συμφωνίας και θα δεις τα οικονομικά σου να ανθίζουν. Μπορεί βέβαια και κάποιος από την δουλειά να θέλει να συμμαχήσετε και με όσα θα σου προσφέρει να σε αφήσει, με την καλή την έννοια, κάγκελο. Ερωτικά κεραυνοβολήματα θα έχεις επίσης, αλλά κι εσύ θα πρέπει να είσαι στη μούγγα, γιατί για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να βγεις να φωνάξεις την καψούρα σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να κλείσεις μία καινούρια αστεράτη οικονομική συμφωνία, να τακτοποιήσεις (όπως ποτέ άλλοτε) τα χρέη σου ή να βρεθείς πλούσιος/α κληρονόμος. Κι ερωτικά πάντως δεν μένεις παραπονεμένος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μόνο στάσιμα δεν είναι τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και λόγω όλης αυτής της βαβούρας έχεις να περιμένεις πολλά από αυτή την εβδομάδα. Τα νήματα τα κινούν περισσότερο όλοι οι άλλοι και η τύχη σου παρά εσύ, όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Μέσα από τον φιλικό σου κύκλο θα σκάσουν από προτάσεις συνεργασίας, έως και προτάσεις γάμου κι αν εσύ δεν κάνεις πίσω εξασφαλίζεσαι σε όλα τα επίπεδα! Άντε και στα δικά μας, λοιπόν! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί από το πουθενά να γνωρίσεις μέσω των φίλων σου τον επόμενο σου συνεργάτη ή τον μεγάλο σου έρωτα. Εκτός κι αν κάποιος/α που ήδη είναι φίλος/η σου αναλάβει τους παραπάνω ρόλους (κι αυτά συμβαίνουν, μην το αποκλείεις). Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε μία νέα αρχή συμβολική ή πραγματική σε περιμένει στην επαγγελματική ή ερωτική σου ζωή. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και μην μένεις στα σίγουρα, τόλμα για να πετύχεις, αφού όποιος/α δεν σπάει αβγά, προκοπή δεν βλέπει.

ΛΕΩΝ ♌

Εργατικός/η σαν το μυρμήγκι είσαι αυτόν τον καιρό Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, όμως καθόλα έτοιμος/η να πάρεις και τις πρωτοβουλίες και τα ρίσκα σου για να καταφέρεις να βρεθείς στη δουλειά στην φυσική σου θέση (όπως ακράδαντα πιστεύεις), στην κορυφή! Η τύχη είναι με το μέρος σου και είναι ζήτημα χρόνου να στρογγυλοκαθίσεις σε «μεγάλη και υψηλή» καρέκλα ή να κλείσεις μία επαγγελματική συμφωνία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά, οι οποίες σου κάθονται κουτί κι όχι μόνο δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, αλλά αντιθέτως είναι λες και τις είχες παραγγείλει. Κι όλο αυτό ξαφνικά κι αναπάντεχα, χωρίς να ιδρώσεις και πολύ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις και εσύ αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα που ίσως έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν γίνει κι ευτυχώς θα τις θέλεις κι εσύ κι έτσι δεν θα σου πολυκακοφανούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, για να κάνεις πραγματικότητα τα δημιουργικά σου σχέδια. Θα είσαι ανόητος/η, αν φοβηθείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται, γιατί είναι εγγυημένα καλές και τυχερές. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις μαζί με το ταίρι σου καινούρια πράγματα, για να ξερουτινιάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Καλό θα σας κάνει! Αν είσαι ελεύθερος/η, μία γνωριμία που μπορεί να γίνει και σε ταξίδι σε ξεσηκώνει και πάει ολοταχώς για σταθερή σχέση. Ξαφνικά κι αναπάντεχα θα φας τα βέλη του φτερωτού θεού και εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και μάλιστα θα πάθεις λαλά με ένα άτομο πολύ ξεχωριστό κι αρκετά διαφορετικό από εσένα. Αν είσαι ρεζερβέ, πάρε το ταίρι σου και κάντε καμιά εκδρομή! Αν πάλι δεν σκας για τα αισθηματικά, κάνε αλλαγές στα σχέδιά σου για το μέλλον, μπας κι επιτέλους έχεις επιτυχία. Εσύ του 3ου δεκαημέρου περίμενε γεγονότα στην ερωτική σου ζωή συγκλονιστικά, αλλά και εξελίξεις σε θέματα παιδιών ή σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αποκλειστικά για τον εαυτό σου σκέψου μόνο μήπως πρέπει να αλλάξεις παρέες και χόμπι για να περνάς καλύτερα και να είσαι πιο χαρούμενος/η.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θεματάκια διάφορα μπορεί να σε ταλαιπωρούν στον χώρο του σπιτιού, όμως επιτέλους μπαίνει το νερό στο αυλάκι, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα. Θα βρεθούν λεφτά για να τακτοποιήσετε χρέη και εκκρεμότητες, ενώ μπορεί να πάρετε και κάτι από κληρονομιά ή από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί επίσης να σου έρθουν ξαφνικά χρήματα από κάποιο σπίτι, χωράφι, παρτέρι που έχεις στην κατοχή σου ή να κληρονομήσεις κάτι που δεν το περίμενες. Από την άλλη μπορεί να βρεθεί μία έξυπνη λύση και να απαλλαγείς από οφειλές. Εσύ του 3ου δεκαημέρου μπορείς να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα σε σχέση με τους δικούς σου ή την ακίνητη περιουσία σου, ενώ μπορεί να πάρεις την απόφαση να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό ή να αλλάξεις τόπο κατοικίας. Πάντως ήσυχος/η στο σπιτάκι σου, στα ίδια και τα ίδια, δεν μένεις!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

«Όποιος γυρίζει, μυρίζει» λέει μία παροιμία Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και κάτι τέτοιο θα συμβεί αυτές τις μέρες και σε εσένα, που θα είσαι όλο σούρτα φέρτα και πίτσι πίτσι. Θα κάνεις μπόλικες καινούριες γνωριμίες και μάλιστα κάποιες θα είναι εξαιρετικά τυχερές. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να κλείσεις συνεργασίες, που ούτε εσύ δεν θα τις πιστεύεις, αλλά και να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα. Αν δεν παίξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σου, τα υπάρχοντα θα σε έχουν στα όπα-όπα κι ό,τι ζητήσεις θα τρέξουν να στο προσφέρουν. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αλλαγές στις συνεργασίες σου ή στην σχέση σου θα υπάρξουν, όμως διόλου δεν θα σε προβληματίσουν. Μία χαρούλα θα σου κάτσουν και στο τέλος θα πεις κι ευχαριστώ. Περίμενε μάλιστα να ακούσεις κάποια ανέλπιστη καλή είδηση από το ταίρι ή τον συνεργάτη. Από το πουθενά, ωστόσο, μπορεί να βρεθείς με καινούριο ταίρι ή συνεργάτη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αρχίσεις να εκφράζεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου με εντελώς διαφορετικό τρόπο, μάλλον γιατί όπως το κάνεις μέχρι τώρα τρως άκυρα. Θα κάνεις και κάποιες σημαντικές γνωριμίες, ενώ εξελίξεις θα έχεις και με τα αδέρφια σου ή/και το λοιπό σόι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, χαλάρωσε εντελώς, μην αγχώνεσαι για τίποτα και απλά περίμενε τα καλά τα νέα και τις εξελίξεις από την δουλειά σου. Μπορεί να πάρεις μία μπαμπάτσικη αύξηση (με την ίδια ακριβώς δουλειά ή και λιγότερη), να αναβαθμιστείς στο χώρο της δουλειάς ή να αλλάξουν γενικότερα κάποιες συνθήκες στην καθημερινότητά σου που σε είχαν παρακουράσει και χολοσκάσει. Ζωάρα θα κάνεις λέμε! Θετικότατες αλλαγές σε περιμένουν και εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και μάλιστα θα σε βρουν και ολίγον τι στο ξαφνικό. Ωστόσο, αφού είναι για καλό, κανένα πρόβλημα. Ποιος θα είχε θέμα με μία ουρανοκατέβατη αύξηση ή άλλες έξτρα παροχές άλλωστε! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το βάρος όλο θα πέσει στα οικονομικά σου επίσης, αφού θα κινήσεις γη και ουρανό για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα βρεις τον τρόπο να δεις λεφτάκια στην τσέπη σου, είτε από καινούρια δουλειά είτε μετά από διαπραγματεύσεις στην τωρινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Εκτός του ότι είσαι μες στον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αυτή την φορά έχεις με το μέρος σου και μπόλικη τύχη, ειδικά σε ερωτικά ζητήματα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν αποφασίσεις να διεκδικήσεις αυτόν/ην που σου έχει κλέψει την καρδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθείτε ζευγάρι. Αν πάλι είσαι σε σχέση, όλα θα γίνουν όπως τα ήθελες και πάπαλα τα προβλήματα. Όσον αφορά τα σχέδια σου, προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το ταίρι σου είναι αλλαγμένο απέναντί σου, όμως καθόλου δεν σε χαλάει ό,τι βλέπεις, αντιθέτως σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αν είσαι σόλο, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας! Μία ξαφνική καλή εξέλιξη μπορεί να σε φτάσει ένα βήμα πριν την υλοποίηση ενός σχεδίου σου. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πραγματικά μπορείς να περιμένεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου εξελίξεις. Μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου με το άλλο σου μισό ή αν είσαι ελεύθερος/η να ξεκινήσει τώρα μία σχέση. Ίσως ακόμη να βρεις μία νέα δουλειά ή να ξεκινήσει ένας «καινούριος κύκλος» στην τωρινή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν νιώθεις μεν πως είσαι έτοιμος/η ακόμη να περάσεις στην δράση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το μυαλό σου δεν δουλεύει διπλοβάρδιες για να αποφασίσεις πως πρέπει μελλοντικά να κινηθείς. Ποντάρεις πολύ και καλά κάνεις στην βοήθεια των δικών σου, την οποία και όπως φαίνεται θα την έχεις απλόχερα. Για κάτι που έχεις κατά νου μπορεί να εκμεταλλευτείς και την ακίνητη περιουσία σου, ώστε να τα καταφέρεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου είσαι επίσης σε μία ήρεμη φάση που περισσότερο σε νοιάζει να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου και να κλείσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού, ευχάριστα όμως, θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς μία ώρα αρχύτερα από άγχη και φοβίες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, στρώνεις ψυχολογικά και ξεφορτώνεσαι από πάνω σου φοβίες και ανασφάλειες. Βλέπεις τα πάντα με άλλα μάτια και απλά μετράς τις δυνάμεις σου για να αρχίσεις να κάνεις κινήσεις. Όπου να ναι έρχεται η στιγμή…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Που σε χάνουν, που σε βρίσκουν αυτές τις μέρες, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, όλο με την παλιοπαρέα είσαι κι ολοένα και ανοίγεις τον κύκλο σου με καινούριες γνωριμίες. Όχι μονό θα περάσεις καλά με τα νέα άτομα που μπαίνουν στην ζωή σου, αλλά καθώς φαίνεται ανοίγει και η τύχη σου, αφού πέφτεις πάνω σε πρόσωπα –κλειδιά που έχουν λύσεις για κάθε σου πρόβλημα. Ξαφνικές και ευχάριστες καινούριες γνωριμίες θα έχεις και εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ μπορεί οι φίλοι σου να σου μεταφέρουν ειδήσεις, νέα και κουτσομπολιά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις στον φιλικό σου κύκλο, αφού ή που θα έρθεις πολύ κοντά και θα γίνεται κολλητάρια με κάποιον/α που δεν πολυείχες σε εκτίμηση, αλλά μάλλον έκανες λάθος ή που θα κάνεις εντελώς καινούριες παρέες που θα σε βάλλουν σε έναν άλλο κόσμο κατά κάποιο τρόπο.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved