AstroΤσαούσα 03/01-09/01: Παραμύθι δίχως τέλος

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 03/01-09/01: Παραμύθι δίχως τέλος

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη στις 3 του μήνα και ναι μεν θα πάψουν τα διάφορα ευτράπελα και οι αναποδιές που προκαλούσε, όμως τα βάσανα σε θέματα επικοινωνία δεν τελειώνουν έτσι απλά. Στις 9 του μήνα (ξανά)κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και για άλλη μία φορά θα ακουστούν ένα σωρό ψέματα και μεγάλα λόγια, θα δοθούν φρούδες ελπίδες και κούφιες υποσχέσεις και γενικότερα το τοπίο θα είναι θολό και μπερδεμένο. Περισσότερο θα επηρεαστούν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αλλά καλό είναι όλοι να έχουμε τεντωμένες τις κεραίες μας. Στις 4 του μήνα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και από την νέα του θέση θα τριγγάρει εξελίξεις σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, για την ώρα του 1ου δεκαημέρου, όμως παράλληλα θα προκαλέσει και αρκετούς καβγάδες και εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι, Κριέ του 1ου δεκαημέρου και ειδικά με τον Άρη να σουλατσάρει στον 10ο οίκο σου έχεις να δώσεις μάχες στα επαγγελματικά σου και δεν δέχεσαι σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να τις χάσεις. Τα ρίσκα σου τα παίρνεις, δυναμικός/η είσαι, τι σου λείπει δηλαδή; Το θέμα είναι ότι θα μπεις σε πολλών το ρουθούνι, γιατί από ένα σημείο και μετά θα το παίζεις αρχηγός. Περίμενε να γίνεις πρώτα και μετά δίνε εντολές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, επίσης θα σου σκάσουν θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σου, ενώ στα ξαφνικά μπορεί να σου έρθει μία αστεράτη πρόταση. Πάμπολλες θα είναι και οι ευκαιρίες σου για να σπρώξεις επαγγελματικά σχέδια και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Πιθανώς να πας ταξιδάκι με το αμόρε ή να γνωρίσεις κάποιον/α και να ερωτοχτυπηθείς σε μία εκδρομή. Πας μόνος/η, γυρνάς με ταίρι! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τρως απογοητευσάρα μεγάλη σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον σου σε επαγγελματικά και σπουδές, γιατί πολύ απλά είσαι στον κόσμο σου, όταν πρέπει να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Δεν υπολογίζεις εμπόδια και δυσκολίες, τα βλέπεις όλα εύκολα και χαλαρά. Αν πάλι κανόνιζες καμιά εξόρμηση, άστο για άλλη φορά…

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τον ταύρο από τα κέρατα θα αρπάξεις, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά σχέδια, σπουδές, ταξίδια προσωπική εξέλιξη. Κάνεις ταχιά ταχιά τις κινήσεις σου, οργανώνεσαι και θες στο εδώ και τώρα να αποκτήσεις ό,τι δεξιότητα, γνώση και ικανότητα σου έλειπε. Ντάξει, χαλάρωσε και λίγο, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις κάποιες αναμπουμπούλες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σε παραπρήξουν θα ξεσπάσεις ασυζητητί και δεν θα έχεις καμία υπομονή. Πάντως από πάθος και έρωτα καλά πας εντέλει. Επίσης τα οικονομικά είναι κουκλιά και μπορεί εκτός από το να τακτοποιήσεις χρέη, να πάρεις και λεφτά από δουλειά ή αποζημίωση, ίσως και κάποια κληρονομιά. Αντιθέτως, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να προσέχεις και το παραμικρό που αφορά στα οικονομικά σου και να μην έχεις πολλά πάρε δώσε με κανέναν, ούτε καν με φίλους σου, γιατί από αυτούς είναι που θα την πατήσεις χειρότερα και θα κλαις τα λεφτά σου. Μην δανείζεις, όσες δακρύβρεχτες ιστορίες και να ακούσεις και μην κλείσεις καμία συνεργασία, όσα κέρδη κι αν σου υπόσχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολλά τα χρέη και οι οφειλές, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου κι έτσι όπως θα σε πλακώσουν μαζεμένα δε θα ξέρεις τι να πρωτοπληρώσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και δώσε ό,τι κι όπου μπορείς. Από την άλλη όμως, έχεις ορεξούλες για ρίσκα και επενδύσεις νομίζοντας ότι θα ρεφάρεις και αν το παρακάνεις, δεν αποκλείεται να χειροτερέψει η κατάσταση. Καλύτερα, θα σου πρότεινα, να ασχοληθείς με το άτομο που γουστάρεις και να περάσεις καλά στο κρεβάτι σου κι άσε τα υπόλοιπα για όταν ισιώσουν τα πράγματα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η εβδομάδα έχει έρωτα και χρήμα. Με το άλλο σου μισό είστε μες στην καψούρα, ενώ θα έχεις να λαμβάνεις πολλά από ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου πάρε να έχεις μπόλικα χαρτομάντιλα γιατί έχει να πέσει πολύ κλάμα και απογοήτευση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε εκμεταλλεύονται οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, αθώο μου κουτάβι, και όποια υπόσχεση κι αν ακούσεις θα είναι ψεύτικη, ενώ πίσω από την πλάτη σου στήνονται πλεκτάνες εις βάρος σου. Ξύπνα και κόψε κινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μην ελπίζεις σε μία ήρεμη και γαλήνια εβδομάδα, με τον Άρη απέναντί σου, θα γίνει το σώσε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Ακόμη κι να εσύ πας πάσο για να αποφύγεις έναν καβγά ή μία ένταση, το άλλο σου μισό ή ένας σημαντικός σου συνεργάτης ψάχνονται για σούσουρο. Ε, πόσο να αντέξεις κι εσύ τις προκλήσεις… Από την άλλη, αν είσαι single, θα αρχίσεις να έχεις εξελίξεις στα ερωτικά σου, ενώ ευκαιρίες θα υπάρξουν και για μία καινούρια συνεργασία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν επίσης κάποιες εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μπορεί κιόλας προσωρινά να ξεκόψεις με ορισμένους, όμως ευτυχώς η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και έτσι ό,τι σου λάχει θα το περάσεις πιο ανώδυνα. Επίσης μπορεί προς τα τέλη της εβδομάδας να έχεις μία αναπάντεχα καλή ερωτική ή επαγγελματική γνωριμία. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, εξακολουθεί να υπάρχει ασυνεννοησία με τους συναδέλφους σου στο χώρο της δουλειάς, ενώ σου κόβουν τα φτερά κάθε φορά που προτείνεις εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια καλύτερα να παίξεις πιο safe αυτόν τον καιρό, γιατί παίζει να κάνεις αρκετά λάθη ακόμη και στα βασικά. Αν πάλι πίστευες ότι θα σου δοθούν ευκαιρίες εξέλιξης, ατύχησες… Κολλημένος/η μένεις στα ίδια.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν θα προλαβαίνεις να φτύσεις αυτές τις μέρες, που λέει ο λόγος, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, αφού στη δουλειά θα έχεις ένα κάρο υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις από μόνος/η σου και καινούριες, αφού θεωρείς πως οι αντοχές και η ενέργειά σου είναι ανεξάντλητες. Ωστόσο, δεν θα αποφύγεις και καβγάδες με συναδέλφους που θα προκύπτουν για διαφόρους λόγους, γελοίους και μη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί μεν στο σπίτι και στη δουλειά να σε τσιτώσουν διάφορα θέματα και προβλήματα ή να έχεις δυσάρεστες αλλαγές και προκλήσεις, σε ερωτικά ζητήματα όμως σκίζεις. Αν είσαι ζευγαρωμένος/η, είσαι με το άλλο σου μισό μες στα μέλια και τα σορόπια, ενώ αν ακόμη δεν έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, μάλλον τώρα έρχεται η μεγάλη στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον σε περιμένει μία ερωτική απογοήτευση, αφού το ταίρι σου παίζει με τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου, δίνοντας σου ψεύτικες υποσχέσεις και τάζοντας σου λαγούς με πετραχήλια, ενώ ψιλό γαζί σε δουλεύει και κάποιο καινούριο φλερτ που μέχρι στιγμής το θεωρείς σούπερ στο μυαλό σου. Πολύ προσοχή πρέπει να δείξεις και σε οικονομικά ζητήματα και πριν αρχίσεις να τα χώνεις για κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, χρειάζεται να τσεκάρεις όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μπορεί με το άλλο σου μισό, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, να έχετε τα καβγαδάκια σας, όμως το πάθος σας καλά κρατεί κι εκεί που σε βγάζει ο καλός/η σου εκτός εαυτού, εκεί θα θέλεις να τον/την πλακώσεις στα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν είσαι ελεύθερος/η και μέχρι τώρα δεν κουνιόταν φύλλο, θα δεις το ενδιαφέρον πολλών αυτές τις μέρες και μάλιστα θα είναι εντονότατο. Φόρα θα πάρεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις, πιθανότατα οικονομικές, σε περιμένουν στο σπιτικό σου. Ίσως κάποια υπόθεση σας να τακτοποιηθεί, ένας δικός σου να πιάσει την καλή ή να αρχίσεις να εισπράττεις από την ακίνητη περιουσία σου. Επίσης θα σε πιάσει η τρέλα να αλλάξεις ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι κάποια καβγαδάκια με τα αδέρφια σου, ενώ κι ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην περιμένεις ούτε τώρα να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση από τους δικούς σου και φυσικά δεν θα λυθεί κανένα σοβαρό σας πρόβλημα. Θα ακούσεις ένα σωρό, ψέματα και υποσχέσεις, ενώ καλό θα ήταν να είσαι ψυλλιασμένος/η πως όλο και κάτι σου κρύβουν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα βγουν στην επιφάνεια, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες για να αποφύγεις τις εντάσεις, πάρ' το απόφαση ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι όλο κόντρες, καβγάδες και εντάσεις με τους δικούς σου, ακόμη και για ασήμαντους λόγους και αφορμές. Αν πάλι θέλεις να κάνεις καμιά μετακόμιση ή να κυνηγήσεις ευκαιρίες για να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία, κάντο ελεύθερα! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ένα σωρό ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις με όμορφες υπάρξεις κομπλιμέντα. Γενικότερα γνωρίζεις κόσμο και ντουνιά και με την καλή σου διάθεση και τους γλυκούς σου τρόπους κερδίζεις τις συμπάθειες. Στα οικονομικά σου θα έχεις κάποια ξαφνικά έξοδα ή θα σου προκύψουν χρέη από το πουθενά και θα τρέχεις να πληρώσεις τα σπασμένα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ό,τι ακούς, ειδικά από συναδέλφους, από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει. Θα σου μεταφέρουν από ανούσια και κακόβουλα κουτσομπολιά μέχρι τάχα μου εμπιστευτικές πληροφορίες. Οι τελευταίες θα έχουν σκοπό να σε παραπλανήσουν και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως δεν αποκλείεται να στήνεται κάποια πλεκτάνη εις βάρος σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν είσαι για κόσμο, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες, αφού με το "καλημέρα" σας μπορεί να στήσεις καβγά με όποιον και να έχεις μπροστά σου. Λίγο το επιθετικό σου στιλ, λίγο αυτά που λες για να προκαλέσεις, δεν θέλει και πολύ. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην οδήγηση, γιατί από τα νεύρα στο μπορεί να γίνουν διάφορες ζημιές και ατυχήματα. Αν έχεις να κάνεις κάποια σοβαρή συζήτηση ή διαπραγμάτευση με τον τσαμπουκά σου, θα τα φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Μαλλιοτραβήγματα μπορεί να έχεις και με τα αδέρφια σου ή το υπόλοιπο σόι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, από λεφτά δεν έχεις ανάγκη, ίσα ίσα έχεις να περιμένεις μπόλικα, όμως από συναισθηματικής άποψης δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του άλλου σου μισού ή ενός σημαντικού σου συνεργάτη σε έχει στην τσίτα και δεν μπορείς να βρεις ησυχία μέχρι να ξεδιαλύνει το πράγμα. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, βασικό σου μέλημα πρέπει να είναι το πώς θα σώσεις τα λεφτάκια σου, από κάποια αρπακτικά που μπορεί να σε παραμυθιάζουν σε σχέση με τα δημιουργικά σου σχέδια ή να σε παρασύρουν να χαλάς αλόγιστα χρήματα σε λούσα και διασκεδάσεις κι αυτοί να καβατζώνονται. Μία ψιλοεκμετάλλευση θα πέσει κι από το ταίρι σου ή κάποιο φλερτ σου και σε αυτή την περίπτωση θα πληγωθείς βαθιά μόλις το πάρεις γραμμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που θέλει προσοχή αυτόν τον καιρό, γιατί ναι μεν μπορεί να έχεις καλά έσοδα, αλλά κάπου χάνεις το κοντρόλ με τα έξοδα. Επίσης μάζεψε την λύσσα σου για να βγάλεις λεφτά, γιατί πολύ εύκολα παίρνεις ρίσκο κι αποφάσεις κι ως γνωστόν όποιος θέλεις τα πολλά στο τέλος χάνει και τα λίγα. Έλα και δεν είσαι για τέτοια τώρα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, εκπέμπεις θετική ενέργεια και λάμπεις από ομορφιά. Τραβάς τους γύρω σου όπως το μέλι τις μέλισσες και έχεις ένα σωρό ερωτικές επιτυχίες. Αν πάλι είσαι ρεζερβέ, ζεις με το ταίρι σου τον απόλυτο έρωτα. Μην αφήσεις λοιπόν κάποιες ξαφνικές αναποδιές ή αλλαγές στην δουλειά και την καθημερινότητα να σε ρίξουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, καλό θα ήταν να δίνεις με λίγη ρέγουλα τις υποσχέσεις σου, τουλάχιστον προς τους δικούς σου που σε ξέρουν σαν την παλάμη του χεριού τους. Εσύ μπορεί να τάζεις για να μην σε πολυζαλίζουν, αυτοί όμως αισθάνονται και με το δίκιο τους ότι τους κρεμάς κάθε φορά που άλλα λες και άλλα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τον αέρα του νικητή ξεκινάς την εβδομάδα σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο τολμηρό/η, πιο δυναμικό/η και γενικότερα δεν μασάς από κανέναν και τίποτα αν είναι να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Νευράκια πάντως θα έχει, όπως και προκλητικό στιλάκι και για αυτό το λόγο θα παίξουν και πολλοί καβγάδες με τα κοντινά σου πρόσωπα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, παραδόξως, γιατί δεν το συνηθίζεις κιόλας, κάνεις πολλές θετικές και αισιόδοξες σκέψεις και φαίνεται να ξεφορτώνεσαι κάποια κόμπλεξ, άγχη και φοβίες σου. Βέβαια δεν αποκλείεται να σε παρασύρει και ένας κρυφός έρωτας και για αυτό να έχεις γλυκάνει. Αν έχεις ταίρι, κάποιες εντάσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ και με τους φίλους σου θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα γεγονότα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, ένα προβληματάκι στην έκφραση θα το έχεις, αφού αλλιώς τα σκέφτεσαι, αλλιώς τα λες και τσουπ να οι παρεξηγήσεις. Απόφυγε πάντως τις πολλές εκμυστηρεύσεις, γιατί θα σε βγάλουν βούκινο και δεν έχεις τίποτα χειρότερο από αυτό. Γενικά λέγε τα απολύτως απαραίτητα, γιατί από αφέλεια κιόλας μπορεί να σου ξεφύγει κάποιο σοβαρό μυστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν είναι καιρός για δράση, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αλλά για περισυλλογή και σκέψη. Κάτσε ήσυχα ήσυχα στην φωλιά σου και οργάνωσε τα βήματά σου ένα –ένα, έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είσαι πανέτοιμος/η. Τα ψυχολογικά σου είναι οπωσδήποτε ένα θέμα που θα πρέπει να λύσεις, αφού τα άγχη και οι φοβίες σου θα κάνουν πάρτι αυτές τις μέρες. Ωστόσο, επειδή δεν τα εκφράζεις, σε σιγοτρώνε. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις κάποια ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι σου που για λίγο έστω θα σε ταράξουν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς ούτε τα επαγγελματικά σου θέματα. Πάντως έχεις στήριξη από τους φίλους, με τους περνάς αρκετό και ευχάριστο χρόνο, ενώ μπορεί να σου κάνουν και μία γνωριμία- προξενιό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα φας μεγάλη ήττα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο που θα προδώσει ανεπανόρθωτα την εμπιστοσύνη σου ή μπορεί να πάει να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά. Αν εσύ κάνεις κάποια ανάλογη λαδιά, μην περιμένεις πως θα σου δώσουν συγχωροχάρτι. Μία που την έκανες, μία που υπέγραψες το τέλος της φιλίας σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις εντονότατη κοινωνική ζωή αυτόν τον καιρό και μπορεί να κάνεις αρκετές καινούριες γνωριμίες. Αυτό είναι πολύ καλό, δεδομένου, ότι με τους φίλους σου θα έχεις κόντρες, καβγάδες και εντάσεις και άρα θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές παρέες, ώστε όταν μαλώνεις με τον έναν, να έχεις καβάτζα τον άλλον. Ευνοείσαι πάντως πάρα πολύ να κάνεις δυναμικές κινήσεις και ενέργειες, ώστε να δεις ένα όνειρό σου να παίρνει σάρκα και οστά. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις τύχη κι ευκαιρίες με το τσουβάλι στα επαγγελματικά σου, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μπορείς να περιμένεις εξέλιξη, άνοδο και λεφτά. Απόφυγε την επαφή με άτομο που ξέρεις ότι οι απόψεις σας δεν συναντιούνται πουθενά, γιατί τον καβγά δεν τον γλιτώνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν παύεις να περιαυτολογείς και να σαλιαρίζεις σε κάθε επαγγελματική σου συζήτηση και να πουλάς παπά σαν να μην υπάρχει αύριο. Τους έχεις φλομώσει στο ψέμα και την υπερβολή τους συνεργάτες σου για το τι μπορείς να κάνεις. Κι άντε και το φάγανε και περνάει το δικό σου. Το μετά το σκέφτηκες;

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved