AstroΤσαούσα 27/12-02/01:Να κλάψεις ή να γελάσεις;

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 27/12-02/01:Να κλάψεις ή να γελάσεις;

Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου ξεκινάει η εβδομάδα στις 27 και τα Παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου κυρίως μπορούν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις και θετικά γεγονότα, αφού ο Δίας από τον Ταύρο συμμετέχει σε αυτήν ενεργότατα και δίνει την εύνοια και την τύχη του απλόχερα. Άλλωστε την ίδια μέρα, λίγο μετά, κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνό του με τον Ήλιο. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα πέσει πολύ ψέμα και κοροϊδία στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως στα Μεταβλητά. Στις 28 Ερμής και Άρης κλείνουν σύνοδο μεταξύ τους, ενώ την επόμενη μέρα ο δεύτερος κάνει επίσης τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και συνεχίζονται οι απάτες, οι απογοητεύσεις, οι απώλειες και τα παντός είδους λάθη.

Στις 29 η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του Σκορπιού εξαγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν. Την ίδια μέρα περνάει στον Τοξότη για να φάει ανήμερα την Πρωτοχρονιά το τετράγωνο Κρόνου από τους Ιχθύςκαι να μαζευτεί….

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου μία χαρά σου μπαίνει η καινούρια εβδομάδα, αφού και τα θεματάκια σου θα λύσεις σε δουλειά και σπίτι και θα φορτωθείς λεφτάκια να τα χαλάσεις όπως τραβά η ψυχούλα σου. Παίζει να πάρεις από μπόνους μπαμπέσικο έως και προαγωγή. Μετά την Πρωτοχρονιά θα μπει όμως κόφτης στα σχέδια σου, μάλλον γιατί θα σε πιάσουν τα κομπλεξικά και οι ανασφάλειές σου. Ξαφνικά χρήματα σου έρχονται αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και με αυτά θα καλύψεις διάφορες ανάγκες του σπιτιού σου και θα πάψεις να χολοσκάς για τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, μάλλον από ένα σημείο και μετά θα το παρακάνεις με λούσα, δώρα και πολυτέλειες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου σε έχουν πιάσει οι φούριες σου με σχέδια επαγγελματικά, πλάνα σπουδών και ταξίδια λίγο μικρότερα σε διάρκεια από το γύρο του κόσμου, όμως κόψε κάτι γιατί σε βλέπω να απογοητεύεσαι και να σε πιάνει η μαύρη κατάθλιψη με αυτά που θα καταφέρεις στο τέλος. Ερωτικά πάντως τα πας μακράν καλύτερα με έναν μοιραίο έρωτα να σε ξεσηκώνει και μάλλον κάπως έτσι θα ξεχαστείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, θα γίνει πραγματικότητα. Μπορεί να έχει να κάνει με δουλειά ή με σπουδές ή με ένα ταξίδι βρω παιδί μου, γιατί άνθρωπος είσαι κι εσύ και σου αξίζει. Γενικότερα κάνε σχέδια μπόλικα και μεγάλα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου έρθουν οι ανάλογες ευκαιρίες. Μετά την αλλαγή της χρονιάς μαζέψου στα οικονομικά και μην περιμένεις βοήθεια από φίλους, θα φας άκυρο. Επίσης ένα δεις και σε πολυπρεσάρει κάποιος/α από την παρέα, θα τον ξεκόψεις, όπως και εάν εσύ τον/την βλέπεις ερωτικά, αφού θα σε απορρίψει ξεκάθαρα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα κάνεις μία ξαφνική καλή γνωριμία ή μπορεί να έχεις μία αναπάντεχη συνάντηση με κάποιον φίλο, γνωστό, συγγενή από τους λίγους που γουστάρεις. Στο σπίτι σου θα παίξουν καβγάδες και εντάσεις και θα σε ακούσουν δέκα γειτονιές έτσι που θα χτυπιέσαι και θα φωνάζεις από τα νεύρα σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο απόφυγε τα οικονομικά πάρε δώσε με φίλους ό,τι κι αν σου λένε και σου τάζουν κι αν σου ζητήσουν λεφτά μην τους λυπηθείς, γιατί οι δικαιολογίες που σου λένε είναι μούσια. Εννοείται πως δεν επενδύεις σε δουλειά μαζί τους, όσο κι αν τρώγεσαι να το κάνεις πιστεύοντας πως θα βγάλεις γρήγορα λεφτά. Αν περιμένεις ήδη δανεικά, θα κάνεις καβγά για να τα πάρεις πίσω και πάλι παίζεται. Καλύτερα φύγε με το ταίρι σου ταξιδάκι να φουντώσει ο έρωτας σας και να καεί το πάπλωμα σας ή κι αν είσαι μόνος/η κάνε μία απόδραση γιατί εκεί που θα πας κάτι δυνατό σε περιμένει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα οικονομικά σου, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου θα στρώσουν και με το παραπάνω, κι όχι μόνο θα βουλώσεις τρύπες, αλλά θα κάνεις και μία καλή καβάτζαρα. Βέβαια θα παίξει ίντριγκα και παρασκήνιο για να τα καταφέρεις. Στο μεταξύ όλα κρυφά και σκοτεινά είναι και στην ερωτική σου ζωή. Ακόμη κι αν δεν έχεις μπλέξει σε διπλές καταστάσεις, δεν βγαίνεις και να βροντοφωνάξεις ό,τι σου συμβαίνει. Πάντως μετά την Πρωτοχρονιά μάλλον τρως πακέτο στον έρωτα και αρχίζουν τα προβλήματα, τα εμπόδια, η γκρίνια, η μιζέρια, μη σου πω χωρίζεις κιόλας. Και σαν να μην έφτανε αυτό μπορεί να χαλάσει και μία συνεργασία σου, μάλλον για λεφτά… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου πολύ πιθανό να έχεις μία ξαφνική έμπνευση ή μία πληροφορία και έτσι να βγάλεις από το πουθενά χρήματα. Σε θέματα επικοινωνίας όμως την χάνεις λίγο την μπάλα από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα, γιατί είσαι μες στα νεύρα και το άγχος σου και ξεσπάς όπου βρεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σε πιάνουν κορόιδο ο/η σύντροφος σου ή κάποιος σημαντικός σου συνεργάτης κι εσύ από την καλή σου την καρδιά και την αγαθοσύνη σου τους εμπιστεύεσαι τυφλά και σε εκμεταλλεύονται. Ξύπνα όσο είναι καιρός γιατί έχουν και θράσος και θα σου βγουν από πάνω. Καμία εμπιστοσύνη μην δείξεις ούτε σε κάποιον/α μετανιωμένο/η πρώην που έρχεται και σου υπόσχεται αυτά που θέλεις να ακούσεις για να σε τουμπάρει. Πάντως στα ερωτικά σου πιθανώς να υπάρξει καυτό ειδύλλιο με άτομο από τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μιλάς με την τύχη σου αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, κι όσα σχέδια, όνειρα, φιλοδοξίες, προσδοκίες κλπ έχεις μπορούν εύκολα να γίνουν πραγματικότητα. Το καλό να το περιμένεις από φιλικό σου πρόσωπο ή μία καινούρια γνωριμία που θα είναι κάτι σαν τζίνι και θα σου εκπληρώνει τις ευχές. Ωστόσο μετά την Πρωτοχρονιά μπορεί να παιχτεί μία άσχημη φάση στη δουλειά και πάνω που είχες βρει την ρέγουλα σου και περνούσες μπέικα να σε χώσουν και να μην μπορείς να πεις κιχ! Χαρούμενες ξαφνικές συναντήσεις θα έχεις στις αρχές της εβδομάδας, εσύ του 2ου δεκαημέρου, με φίλους σου και μπορεί να κάνετε και κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Ωστόσο, προς τα μέσα της εβδομάδας, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στην παρέα, αφού θα νιώσεις ότι κάποιοι δεν σε εκτιμούν και θα ξεκόψεις μαζί τους ή θα καβγαδίζεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα στη δουλειά και όλο πέφτεις σε λάθη απροσεξίας ή βιασύνης, ενώ μπορεί και να αρχίσουν να βγαίνουν στο φως παλιές εκκρεμότητες και υποθέσεις και να σου δυσκολεύουν την ζωή. Αν πάλι έκανες μεγάλα σχέδια και τα είχες εμπιστευτεί σε συναδέλφους, αποχαιρέτα τα, γιατί μάλλον σου στήνουν πλεκτάνες και σου κάνουν χαλάστρες. Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο μπορεί στη δουλειά να μην κάνεις προκοπή, ερωτικά όμως είσαι στα καλύτερα σου είτε με το ταίρι σου, είτε με κάποιο καινούριο φλερτ. Μέσα στο πάθος λέμε!

ΛΕΩΝ ♌

Κάτι πολύ καλό μαγειρεύεται για σένα στη δουλειά, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και επιτέλους θα δεις την καριέρα σου να απογειώνεται. Σαφώς και όλο αυτό θα επηρεάσει θετικότατα την ψυχολογία σου. Όσο θα λάμπει το άστρο σου και θα ξεχωρίζεις, τόσο πιο πολύ θα παίρνεις τα πάνω σου. Όμως δεν θα έχεις την ίδια τύχη στον έρωτα, αφού η χρονιά ξεκινάει για εσένα είτε με έναν χωρισμό που πολύ θα σου στοιχίσει ή με καψόνια άγρια από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και που ξυπνούν όλα τα απωθημένα και τους φόβους σου. Μία ξαφνική αλλαγή στην δουλειά ή ένα αναπάντεχο γεγονός σε φέρνει πιο κοντά με ορισμένα άτομα και κάνετε μία ωραιότατη κλίκα ή σου αποκαλύπτει κρυφούς σου εχθρούς και πλέον ξέρεις από ποιον να φυλάγεσαι, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Προς τα μέσα της εβδομάδας πάντως δεν γλιτώνεις τον κακό χαμό και μπορεί και να σκεφτείς να αποχωρήσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχει να πέσει πολύ κλάμα στην ερωτική σου ζωή, αφού το ταίρι σου σε κοροϊδεύει σχεδόν μες στην μούρη σου και η συμπεριφορά του σε κάνει τρελό/η. Από την άλλη μπορεί και να σου έρθει κάποιος/α πρώην να σε τουμπάρει με λόγια και υποσχέσεις και να σου την κάνει ακόμη χειρότερα από την προηγούμενη φορά. Όσον αφορά καινούριες σχέσεις, απλά γελάω. Οι επιλογές σου είναι εντελώς καμένες, μάλλον από την απελπισία, και σύντομα θα τις μετανιώσεις. Τουλάχιστον πάνε κάπως καλά τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ερωτευμένος/η και δημιουργικός/η θα αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, και η διάθεση σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της. Καλοπερνάς με το άλλο σου μισό κι είστε μες στα μέλια και τα σορόπια, ενώ μπορεί και να κάνετε κάποια εκδρομέα. Αν είσαι single κάνεις μία πολύ καλή καινούρια γνωριμία. Όσο για τα σχέδια σου για δουλειές ή σπουδές, πάνε τόσο καλά, που μέχρι και εξωτερικό σε βλέπω να φτάνεις. Δεν ξέρω ποιος/α θα σε ματιάσει όμως και μετά την Πρωτοχρονιά θα γυρίσει το κλίμα τούμπα και θα αρχίσει η μίλα ανάμεσα σε σένα και τον καλό/η σου. Θα έχεις και τα οικογενειακά σου να σε ταλαιπωρούν… Μπορεί κιόλας να σου χαλάσει κάποια συνεργασία… Άσε σου λέω, δράμα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν αποκλείεται εκεί που θα κάθεσαι με τα φιλαράκια σου να οργανωθεί στο πι και φι εκδρομούλα. Παρόλο που είσαι πολύ κολλημένος/η με το πρόγραμμα, αυτό το ξαφνικό θα σου καλαρέσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις μία δυσάρεστη εξέλιξη με κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο και θα το πάρεις κατάκαρδα, ενώ και τα νεύρα σου θα τσιτώσουν με την όλη κατάσταση. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου της τρελής το πανηγύρι γίνεται στο σπίτι σου από καβγάδες και εντάσεις και πολλές φορές ούτε κι εσείς ξέρετε για ποιον ακριβώς λόγο μαλώνετε. Εντωμεταξύ μπλέκετε κι ένα σωρό παλιά θέματα και άκρη δεν βγαίνει. Χώρια που ο καθένας ζει στο ψέμα του ή κοιτάζει να εκμεταλλευτεί την υπόλοιπη οικογένεια για να καβατζωθεί. Τουλάχιστον βάλε ένα στοπ, αν όλο αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου σε περιμένει μία μοιραία γνωριμία ή μία ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι σου που θα σε συγκλονίσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους θα ασχοληθείς περισσότερο, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και θα λυθούν επιτέλους κι ένα σωρό προβλήματα που έχετε, κατά βάση οικονομικά. Μπορεί κιόλας να βγάλετε κεφάκια από την ακίνητη περιουσία σας ή και καμιά κληρονομιά. Πάντως και η δουλειά σου δεν μένει πίσω, αφού κι από εκεί έχεις να λαμβάνεις και μάλιστα «καλό πακέτο». Μέτα την Πρωτοχρονιά πρόσεχε λίγο τα χάχανα και xουxουχού με τους συναδέλφους, γιατί καλό δεν σου χρωστούν και λίγο να χαλαρώσεις, θα σου αρχίσουν την κριτική και θα σε κάνουν του αλατιού, έτσι ευγενικός/η και ήπιος/α που είσαι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχεις μία ξαφνική ευκαιρία στη δουλειά και να βγάλεις πολλά λεφτά ή να σου προτείνουν αναπάντεχα μία καινούρια συνεργασία. Με φιλικά σου πρόσωπα θα γίνει ένας χαμούλης, μάλλον γιατί παραείναι τοξικά και πλέον δεν μπορείς να τα ανεχτείς. Μου φαίνεται θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, με τέτοιο ξεκαθάρισμα που θα κάνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει με τους συναδέλφους, όμως στο τέλος ό,τι βγει παραέξω σε σένα θα το φορτώσουν, επομένως κοίτα να φυλάγεσαι κι άσε τις πολλές εμπιστοσύνες. Δεν αποκλείεται να μαλώσεις κιόλας μαζί τους και πραγματικά εκεί δεν θα ξέρετε τι λέτε ο ένας στον άλλον. Περιττό να σου πω, ότι κάποιοι που στο παίζουν καλοί, από πίσω σου σκάβουν τον λάκκο. Στο σπίτι και την οικογένεια σου θα υπάρξει μία καλή οικονομική εξέλιξη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τυχερές γνωριμίες κουβαλάει η εβδομάδα που έρχεται για εσένα, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και μπορεί να φτιαχτείς σε όλα τα επίπεδα. Άνετα μπορείς να κλείσεις από μία καλή συνεργασία έως και να μπεις με δόξα και τιμή σε μία σοβαρή σχέση. Αν ήδη έχεις βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και δεν τους αλλάζεις έρχονται ευκαιριακές για το κοινό σας μέλλον. Πίκρα δυστυχώς θα φας σε οικονομικά θέματα και ειδικά μετά την Πρωτοχρονιά κι αν μάλιστα ήθελες να ξετσουμίσεις και να βάλεις μπροστά κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, δεν θα σου βγαίνουν τα λεφτά και θα μελαγχολήσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί ξαφνικά να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία ή να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε αυτήν που ήδη έχεις. Με το ταίρι σου θα κάνετε μία εκδρομούλα, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η σε περιμένει μία αναπάντεχη γνωριμία. Από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα όμως η όλη φάση αλλάζει και αρχίζεις να ανησυχείς για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, από την άποψη ότι δεν σου προσφέρουν καμία σιγουριά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μάλλον κοιμάσαι όρθιος όταν πρόκειται για λεφτά ή για έρωτα, γιατί και στα δύο πας από αποτυχία σε αποτυχία και μπλέκεις με τα πιο ακατάλληλα άτομα που μόνο να σε εκμεταλλευτούν έχουν σκοπό. Κράτα πισινές και άκου το ένστικτο σου γιατί εκτός από την χασούρα που θα έχεις, θα πληγωθείς και θα τα βάλεις και με τον εαυτό σου που υπήρξες τόσο αφελής. Από την άλλη θα έχεις και κάποια μοιραία ερωτική γνωριμία λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, που μπορεί να σώσει την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η εβδομάδα σου ξεκινάει με κάτι πολύ καλό στα οικονομικά σου που μπορεί μάλιστα να αλλάξει εντελώς την τωρινή σου κατάσταση και να την πάει σε άλλα levels. Από τη δουλειά σου να περιμένεις την τυχερή εξέλιξη και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι δεν θα κουραστείς και καθόλου για τα έξτρα φράγκα. Μαμ κοκό θα σε έχουν όλοι! Δυστυχώς η χαρά σου όλη θα μείνει μισή γιατί θα προκύψουν μετά την Πρωτοχρονιά κάποια οικογενειακά θέματα ή προβλήματα που θα πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείς και να πιεστείς για να τα βγάλεις πέρα. Το πιο εξουθενωτικό από όλα είναι που και οι δικοί σου θα σε τρέχουν και θα σε έχουν στη τσίτα ολημερίς, ο καθένας με τον χαβά του. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μία ξαφνική αλλαγή στην δουλειά θα σε ωφελήσει σημαντικά από οικονομικής πλευράς και με τα έξτρα χρήματα θα καλύψεις και κάποια χρέη σου. Ωστόσο, μάλλον θα αρχίσει να σε δυσαρεστεί αυτή η νέα κατάσταση, γιατί θα σου κόψει χρόνο από πράγματα που θέλεις να κάνεις για τον εαυτό σου και την εξέλιξή σου κι όσο δεν θα τα καταφέρνεις θα έχεις νεύρα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην υπόσχεσαι πράματα και θάματα στους δικούς σου, γιατί μπορεί στο εδώ και τώρα να σε αφήνουν ήσυχο, σύντομα όμως μόλις σε πάρουν χαμπάρι θα σου ζητήσουν τα ρέστα. Μάλιστα θα έχεις και την μούρη να τους κάνεις επίθεση, αντί να ζητήσεις συγνώμη. Βέβαια, αν σου κάνουν το ίδιο, κάτι που είναι πολύ πιθανό, δεν θα σου αρέσει καθόλου και θα αντιδράσεις πολύ άσχημα. Στα οικονομικά σου κάποια «κομπίνα» θα κάνεις και θα βγάλεις το χαρτζιλικάκι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο πρώτος λαχνός σου κλήρωσε για την εβδομάδα που έρχεται κι ακόμη δεν το ξέρεις, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου! Από πού να το πιάσω; Η ερωτική σου ζωή είναι χάρμα. Αν έχεις ταίρι, ζείτε τον απόλυτο έρωτα αυτές τις μέρες κι αν πάλι είσαι σόλο από στιγμή σε στιγμή γνωρίζεις το δέκα το καλό και πάτε ολοταχώς για σχέση. Τα επαγγελματικά σου δε, όνειρο. Οι συνεργασίες ανθίζουν και σου δίνουν και την άνεση να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου, ενώ εάν τώρα κλείσεις μία καινούρια θα είναι όπως την φαντάστηκες κι ακόμη καλύτερη. Μετά την Πρωτοχρονιά όμως θα σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου, οι ανασφάλειες και οι κλειστές σου και μπορεί κιόλας να κάνεις άκομψη κριτική στους γύρω σου και να τους πληγώσεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης οι πρώτε μέρες της εβδομάδας θα είναι υπέροχες. Ξαφνικές εκπλήξεις από το ταίρι σου, αναπάντεχες γνωριμίες αν είσαι single, καινούριες συνεργασίες και απρόσμενες επαγγελματικές ευκαιρίες είναι όσα μπορείς να περιμένεις. Λίγο αργότερα βέβαια θα σε πιάσουν οι οικονομικές και οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες και δεν θα είσαι και τόσο καλά ψυχολογικά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις πολύ άσχημα να εμπιστευτείς κάποιον που μόλις γνώρισες και να του ανοιχτείς λέγοντας του όλα σου τα μυστικά. Εκτός που θα τα κάνει βούκινο, θα βάλει και τις σάλτσες του και θα σε εκθέσει. Στην ερωτική σου ζωή πάντως καθόλου άσχημα δεν περνάς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η ψυχολογία σου θα ανέβει αισθητά αυτές τις μέρες, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αφού παράλληλα θα λήξουν πιθανώς κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή έστω κουραστικές και σπαστικές που ζούσες στην καθημερινότητά σου. Χέρι βοηθείας θα σου δώσουν και οι δικοί σου που θα κοιτάξουν, η αλήθεια είναι, να σε ξαλαφρώσουν από πολλά βάρη και υποχρεώσεις. Μετά την Πρωτοχρονιά πάντως φαίνεται να έχεις χοντρό θέμα με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αφού μεταξύ σας θα υπάρξουν ζητήματα εμπιστοσύνης και μπορεί κιόλας να ξεκόψετε τα πολλά κολλητιλίκια, αν και περνούσατε καλά μαζί, και να παραμείνετε στα τυπικά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι καβγάδες με τους δικούς σου χρονιάρες μέρες… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα οικονομικά σου για να μην βρεθείς πανί με πανί και απόφυγε οποιαδήποτε δοσοληψία ή συμφωνία με φιλικά σου πρόσωπα. Στην φιλία σας θα πατήσουν για να σε εκμεταλλευτούν και να σου τα φάνε. Εμπιστοσύνη σε κανέναν, ξέρεις και μόνος/η σου να φας τα λεφτά σου, χώρια που δεν σου περισσεύουν κιόλας. Στη δουλειά πάλι μπορεί να έρθει μία παράξενη ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά ή ένας κρυφός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι φίλοι σου και οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, θα αποδειχτούν θησαυρός! Πρώτα από όλα μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και να ξεκινήσει μία σχέση που θα σε καλύπτει πλήρως. Από την άλλη δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με κάποιον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει όσο δεν πάει για να γίνει πραγματικότητα κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο. Μετά την Πρωτοχρονιά όμως, μάλλον θα έχεις ορισμένα θέματα στην δουλειά κι αυτό γιατί από ανασφάλεια κλωτσάς ευκαιρίες ή γιατί χαλάς την σχέση σου με τους υπόλοιπους αφού μόνιμα είσαι υψηλή κριτική και τουπέ. Χαλάρωσε λίγο με τις απαιτήσεις και την ξίνια σου, δεν είναι υποχρεωμένοι να σε ανέχονται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα έχεις αρκετές αναπάντεχες ευκαιρίες για καλοπέραση, διασκέδαση και φλερτ, ενώ μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να κάνει την καρδούλα σου να χτυπά γοργά. Πρόσεξε τους καβγάδες με συναδέλφους κι άσε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω μέρες που είναι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο πρέπει επιτέλους να συμφιλιωθείς με την πραγματικότητα και να σταματήσεις ειδικά στους συνεργάτες σου να λες πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ισχύουν και να το παίζεις ιστορία. Έχεις καταντήσει γραφικός/η με τα τόσα ψέματα και τις υπερβολές που αραδιάζεις. Κι αν μέχρι τώρα τη σκαπούλαρες και δεν υπήρχαν κυρώσεις κάθε που σε ξεσκέπαζαν να σε ενημερώσω ότι πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της πάρα πολύ μεγάλης σου τύχης.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved