AstroΤσαούσα 20/12-26/12: Παλιοσυνήθειες και παλιοκαταστάσεις

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 20/12-26/12: Παλιοσυνήθειες και παλιοκαταστάσεις

Με την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21/12 κάνουν πρεμιέρα οι όψεις της εβδομάδας και τα Σταθερά ζώδια κυρίως θα έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε έρωτα και χρήμα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθάει τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν πιο εύκολα δουλειές και υποχρεώσεις από τα παλιά. Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω κι αμέσως αμέσως κλείνει σύνοδο με τον ανάδρομο. Πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν ξανάρχονται στις ζωές των Παρορμητικών, κυρίως ζωδίων του 1ου δεκαημέρου. Στις 23, ο Ερμής λόγω αναδρομής ξαναπερνάει στον Τοξότη και κάνει άνω κάτω τις ζωές των 3ων δεκαήμερων, περισσότερο των Μεταβλητών ζωδίων. Στις 24, το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου, επίσης, βοηθάει στον προγραμματτισμό. Ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων πραγματοποιείται το μαγικό τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Καλά Χριστούγεννα!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ο δεκαημέρου, εδώ είσαι και εδώ είμαι, μέσα στην βδομάδα θα σου σκάσει θέμα στην δουλειά από το παρελθόν που το θεωρούσες λυμένο, τελειωμένο και πάει λέγοντας και θα σπάσεις το κεφάλι σου να βρεις τι πήγε στραβά και τρέχεις τώρα. Εκτός κι αν έχεις κάποια κρούση από παλιό σου συνεργάτη να κάνετε και πάλι δουλίτσα μαζί, γιατί τέτοιο αστέρι σαν κι εσένα τόσο καιρό δεν ξαναματαβρήκε. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δεν σε κόβω να σου μένουν λεφτά για την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και μάλλον θα γιορτάσεις με κανένα όσπριο ή μακαρονάδα, αφού τα ξαφνικά έξοδα που θα σου έρθουν θα σε αφήσουν ταπί και ψύχραιμο/η. Τουλάχιστον όσο μπορείς, κόψε τις περιττές σπατάλες μπας και περιορίσεις την ζημιά. Εν τω μεταξύ με όλο αυτό, θα είσαι και ψυχολογικά χάλια και φουλ στην ανασφάλεια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βγάλεις λεφτάκια, μάλλον από κάποια ύποπτη δραστηριότητα, ενώ και στο ερωτικό θα παίξει πολύ παρασκήνιο και μυστικοπάθεια, αλλά μιλάμε για «το αίσθημα»… Επίσης, θα κάτσεις να ασχοληθείς με κάποια παλιά σχέδια που είχες κάνει για τη δουλειά ή θα ξαναξεκινήσεις κάποιο μάθημα ή σεμινάριο. Βέβαια, εσύ ταξίδι ήθελες να πας, αλλά μάλλον αναβλήθηκε.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, καλό είναι να μην κανονίζεις να πας και πολύ μακριά αυτές τις μέρες, γιατί όλο και κάποια αναποδιά θα σου έρθει και θα σε κρατήσει στα στενά όρια της γειτονιάς σου, όσο καλά κι αν οργανωθείς. Μην επιμένεις λέμε! Καλύτερα να κάτσεις να ξανακοιτάξεις τι θα κάνεις στα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου και μπορεί κιόλας τώρα να σου έρθουν κάποιες καλύτερες ιδέες για το πώς να κινηθείς. Αν έχεις και τίποτα νομικές εκκρεμότητες ανοιχτές, έτσι θα παραμείνουν να ξέρεις, γιατί προς το παρόν δεν κουνιέται φύλλο. Εσένα του 2ου δεκαημέρου σε συμφέρει να σε βρει η εβδομάδα μόνο/η κατάμονο/η χωρίς ταίρι, γιατί σε αυτή την περίπτωση έρχεται καταπάνω σου κεραυνοβόλος έρωτας, ενώ αν έχεις, έχεις και τον χωρισμό στο τσεπάκι. Αν και στο δίνω να έχεις την τελευταία λέξη εσύ, όμως και πάλι, επειδή όλα θα γίνουν μπαμ-μπαμ και ξαφνικά χρονιάρες μέρες, ε δεν είν’ κι ωραίο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα στα αισθηματικά σου, αντιθέτως είσαι full in love με το άλλο σου μισό, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, γνωρίζεις τον/την πρίγκιπα/ισσα σου. Εξίσου καλά θα είναι τα πράγματα και στις συνεργασίες σου, ενώ θα πάρεις πίσω και λεφτά χρωστούμενα ή καθυστερημένα από κάποια ασφάλεια ή αποζημίωση. Εκτός κι αν είσαι άτυχος/η και ξεφυτρώσουν τίποτα παλιά χρέη που πρέπει τώρα να πληρωθούν άμεσα και με τόκο. Φαντάζεσαι;

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, καιρός να ασχοληθείς με τα χρέη και τις οφειλές σου που τόσο καιρό αφρατεύουν και έχουν φτάσει κι εγώ δεν ξέρω που. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις έναν καλύτερο διακανονισμό και να τελειώνεις με παλιές αμαρτίες και ατασθαλίες. Επίσης, μπορεί να σου κάτσει και κάποια καλή συμφωνία που στο παρελθόν δεν είχε κλείσει, αν και το ήθελες ή να πάρεις κάποια καθυστερημένα λεφτά. Α, να μην ξεχάσω να σε ενημερώσω πως μπορεί να έχεις εξελίξεις με κάποιον πρώην ταίρι σου, νυν μεγάλο σου κόλλημα. Ίσως να μιλάμε και για επανασύνδεση. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις αρκετά ψυχολογικά ξεσπάσματα και σκαμπανεβάσματα που θα δυσκολέψουν την καθημερινότηταά σου και την συνύπαρξη σου με τους συναδέλφους σου. Έχεις μαζέψει πολλά και δεν θα έπρεπε, όμως δεν είναι και λύση να τα κάνεις όλα όπα από το πουθενά. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μία καλή εξέλιξη στη χώρο της δουλειάς, που μπορεί κιόλας, αντί για επαγγελματική ή οικονομική, να είναι ερωτική. Ίσως τα βρεις με κάποιον/α που δουλεύετε μαζί. Εννοείται πως με τον ανάδρομο απέναντί σου το πρώην ταίρι σου έρχεται γονατιστό να σε παρακαλέσει για επανασύνδεση. Τώρα, αν θα του δώσεις κλώτσο ή θα το πάρεις αγκαλίτσα, εσύ ξέρεις. Τέλος, παίζει να σε θυμηθούν και παλιοί σου συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τώρα, εσύ του 1ου δεκαημέρου ή που θα γυρίσεις σε πρώην γκομενάκι, το οποίο και θα κάνει την πρώτη κίνηση για επανασύνδεση, ή που θα ξανακάνεις συνεργασία με κάποιον/α που είχατε δουλέψει και πιο παλιά μαζί. Πάντως κάποιο σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν ξαναμπαίνει στην ζωή σου. Για κάτι καινούριο, δεν σε βλέπω κι αν σε δω, με τα χίλια ζόρια, θα είναι για λίγο, αφού μόλις πάρει τα ίσια του ο ανάδρομος θα αλλάξουν οι γνώμες και οι αποφάσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις μεγάλο καβγά ξαφνικά και αναπάντεχα με το ταίρι σου, μπορεί κιόλας να φτάσετε μέχρι τον χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς ο φτερωτός θεός θα σε πετύχει με τα βέλη του και θα ξετρελαθείς μία καινούρια γνωριμία. Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορεί να χαλάσουν από την μία στιγμή στην άλλη και να πρέπει να τα αλλάξεις εντελώς ή να ξεκινήσεις καινούρια, που μπορεί να είναι και πιο εύκολο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, βγάζουν καρδούλες τα μάτια σου κάθε φορά που είσαι με τον/ην καλό/η σου και όλα τα βλέπεις ροζ. Στους ίδιους χρωματικούς τόνους θα κινηθείς και εάν είσαι ελεύθερος/η, αφού θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία, ίσως σε κάποια εκδρομή ή σε ένα μάθημα. Στην καθημερινότητά σου ωστόσο θα ταλαιπωρηθείς πάρα πολύ με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές και παρεξηγήσεις, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, σε σημείο να θέλεις να βάλεις τα κλάματα.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν σου φτάνουν ένα σωρό δουλειές που έχεις -ούτως ή άλλως- να κάνεις καθημερινά, θα πρέπει να ασχοληθείς και με ένα σωρό εκκρεμότητες και λάθη από τα παλιά που τώρα εντοπίστηκαν και απαιτούν να διορθωθούν. Χώρια οι βλάβες, χώρια οι καθυστερήσεις, για να μην αρχίσεις να εξιστορείς το δράμα σου με τους συναδέλφους που άλλα τους λες και άλλα καταλαβαίνουν και παρεξηγιούνται κι από πάνω. Μην τα σκέφτεσαι και χαλάς την υγεία σου, γιατί και ό,τι είχες αμελήσει τώρα θα σου βγει, πολύ πιθανό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, δεν βρίσκεις ησυχία ούτε στο σπίτι σου, αφού κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου σε επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που η ένταση μεταφέρεται στο σπίτι και γίνεται το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις. Δεν αποκλείεται οι λόγοι που μπλέκονται όλοι και γίνεται ο κακός χαμός να είναι οικονομικοί. Αν βέβαια είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς ονειρεμένες στιγμές με την οικογένεια σου, αφού ρέει το χρήμα. Τώρα, κληρονομιά είναι, πουλήσατε κανένα χωραφάκι; Σημασία έχει πως όλα είναι τακτοποιημένα. Στην ερωτική σου ζωή παίζει δυνατά το σενάριο επιστροφής κάποιου πρώην και πολύ το φχαριστιέσαι, ενώ εάν είσαι σε σχέση θα κάνετε πολλές συζητήσεις για όλα τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σου από την αρχή της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μάλλον θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία με το πρώην ταίρι σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, να ξαναείστε μαζί, εκτός κι αν το σύμπαν σας φέρει και πάλι σε επαφή απλά για να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας κάποια πράγματα, να κλείσετε τους λογαριασμούς σας και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Αν είσαι σε σχέση και χωρίσετε, μην σκας, δεν θα αντέξετε για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον. Προτιμότερο βέβαια είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να λύσετε προβλήματα που έχουν παραγίνει. Εσύ του 2ου δεκαημέρου θα έχεις αρκετούς τσακωμούς με τα αδέρφια σου ή συγγενείς για οικονομικά μάλλον θέματα, ενώ ξύνεις τα νυχάκια σου για καβγά κάθε φορά που κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σου προκύψουν είτε για το όχημά σου είτε γιατί θα βγει off το κινητό σου, το laptop σου κλπ κλπ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ζεις παραμυθένιες ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, μπαίνει στην ζωή σου κάποιος/α που σε κάνει να πιστεύεις και πάλι στον έρωτα. Μοναδικό πρόβλημα θα είναι η ασυνεννοησία στο σπίτι σου με τους δικούς σου, όπως και κάποια παλιά θέματα που σας αφορούν οικογενειακώς και θα φέρουν στο εδώ και τώρα μουρμούρες και γκρίνιες, αν και πολύ πιθανό να λυθούν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Συζητήσεις ξανά και ξανά θα κάνεις με τους δικούς σου αυτές τις μέρες για διάφορα οικογενειακά σας θέματα- προβλήματα, που -μεταξύ μας- τα έχετε κάνει λύσσα Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Ε, λύστε τα τώρα με τον ανάδρομο να πάψετε πια να τα κουβαλάτε. Εάν είναι τώρα κοντά να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο για αγοραπωλησία σπιτιού, χωραφιού, παρτεριού κλπ , μην την βιαστείς και πολύ γιατί σύντομα θα την μετανιώσεις, ενώ μπορεί και από μόνη της να ακυρωθεί, πριν προλάβουν να πέσουν οι υπογραφές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, το έψηνες για λούσα, ψώνια και σπατάλες γενικότερα, αλλά τα χρέη σου αναπάντεχα και ξαφνικά θα σου κόψουν τα φτερά και τα χέρια. Δυστυχώς προηγούνται οι υποχρεώσεις σου. Αισθηματικά δεν πας και πολύ καλύτερα, αφού κάτι θα γίνει με το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα βουλιάξεις στις αμφιβολίες και την ανασφάλεια. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερό σου, κάθεται μία καλή και τυχερή φάση, που μάλλον την ευχόσουν, στην δουλειά και καβατζάρεσαι, ενώ βγάζεις και παραπάνω κεφάκια. Ο ανάδρομος πάντως θα σου κάνει λίγο πατίνι τη ζωή σε θέματα επικοινωνίας, αφού θα είσαι μόνιμα «άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου». Μην επιχειρήσεις ούτε να κάνεις μεγάλες αγορές, ειδικά σε τηλέφωνα, gadgets ή οτιδήποτε έχει ρόδες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν το έχεις καθόλου στην επικοινωνία αυτές τις μέρες, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου κι όσον αφορά τις μετακινήσεις σου, καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου γιατί άλλο από καθυστερήσεις, αναβολές και λοιπές γκαντεμιές, μην περιμένεις. Παρεξηγήσεις μπορεί να έχεις και με τα αδέρφια σου ή κάποιον άλλον συγγενή. Επίσης, θα πέσεις μούρη με πολύ κόσμο που δεν θέλεις να δεις, ενώ θα μάθεις κι ένα σωρό μπαγιάτικα κουτσομπολιά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις ολομόναχος/η γιορτές κακομοιρούλη/α μου, αφού το ταίρι σου θα σου κουνήσει μαντίλι ξαφνικά και αναπάντεχα και θα σε αφήσει από το σοκ παγωμένο/η σαν χιονάνθρωπο. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, θα βρεθεί από το πουθενά κάποιος/α να ανταλλάξετε φιλιά κάτω από τα γκι. Εσύ του 3ου αγαπάς και φαίνεται και άλλος/η κανείς/καμιά δεν ερωτεύτηκε εκτός από εσένα που κοιτάς με λατρεία το ταίρι σου ή το φλερτ σου λες και είναι ζαχαρωτό. Ο ανάδρομος σου φέρνει μία κάποια ανακατωσούρα στα οικονομικά και μπορεί να αρχίσεις να χρωστάς ή να σου χρωστάνε για αυτό καλό είναι να μην έχεις πολλά πολλά οικονομικά νταλαβέρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οικονομικά μπερδέματα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου και άλλοι θα σου καθυστερήσουν δουλεμένα σου χρήματα, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτουλες θα σου πάρουν δανεικά για να μην στα επιστρέψουν ποτέ. Το νου σου λοιπόν και αμόλα καβούρια στις τσέπες σου για να προστατευτείς. Εννοείται όπως αυτήν την περίοδο δεν κλείνεις καμία οικονομική συμφωνία, γιατί θα βρεθείς ριγμένος/η και θα το μετανιώσεις οικτρά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αλλαγές σε περιμένουν στην δουλειά σου που καθόλου ευχάριστες δεν θα είναι για αυτό και θα σε πιάσει λόλα και θα είσαι όλη την ώρα μες στα νεύρα. Το χειρότερο είναι ότι δεν θα μπορείς και να μιλήσεις και θα πρέπει όλη την φούρκα και την σύγχυση να την κρατήσεις μέσα σου. Αλλά…. μία φορά θα κάνεις το μπαμ. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να έχεις έναν κρυφό πλατωνικό έρωτα και να χαίρεσαι κιόλας γιατί είναι πολύ ρομαντικό όλο αυτό… Από την άλλη, με τον ανάδρομο στο ζώδιο και το δεκαήμερό σου εύκολα μπορείς να έχεις και πάλι κοντά σου κάποιο πρώην ταίρι σου. Μην σου πω θα βάλεις και τους όρους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στροφή προς το μέσα σου θα κάνεις, Αιγοκεράρα του 1ου δεκαημέρου και θα κάτσεις να ξεψειρίσεις όλες τις ιδέες και τα σχέδιά σου για να δεις ποια θέλουν αλλαγές και ποια απόσυρση. Αν θέλεις να επιστρέψεις και πάλι σε ένα πρώην ταίρι σου, αρκεί να το ζητήσεις. Το ίδιο ισχύει και για συνεργάτες και κάτι μου λέει πως η δεύτερη περίπτωση σε ενδιαφέρει περισσότερο. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ερωτικές και φιλικές σχέσεις γίνονται μαλλιοκούβαρα. Αν έχεις ταίρι, ξαφνικά μπορεί να βρεθείς χωρίς, ενώ αν δεν έχεις, θα καταλήξεις με! Κι όλο αυτό σε χρόνο dt… Επίσης θα ξεκόψεις οριστικά και χωρίς πολλά πολλά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο που θα σου τσιτώσει τα νεύρα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις μία πολύ τυχερή καινούρια γνωριμία που μάλλον πάει περισσότερο προς το ερωτικό. Δεν πέφτεις όμως με τα μούτρα γιατί είσαι και ρομαντικούλης/α. Ο ανάδρομος θα σε γλεντήσει για τα καλά, αφού όλη την ώρα θα μυρμιρίζεις τα παλιά κι όλο θα έχεις να παλεύεις με κάποιο κόμπλεξ ή άγχος σου. Σου εύχομαι να λύσεις κανένα θεματάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με το ένα πόδι στο τώρα και με το άλλο στο χθες θα είσαι, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αφού διαρκώς θα σκέφτεσαι τα περασμένα και θα μελαγχολείς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποιες κινήσεις για να μάθεις νέα και πληροφορίες για κάποιον/α πρώην. Άσε τα μυστικά που θα σου εμπιστευτούν και κρατούν χρόνια τώρα. Όποιος θέλει να βγάλει κάτι από μέσα του σε σένα θα έρχεται. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην κάνεις το λάθος να μεταφέρεις τα του σπιτιού σου στην δουλειά και τούμπαλιν, γιατί θα γκώσεις από τα νεύρα σου και θα μαλώσεις με το άπαν σύμπαν, άσε που μπορεί να τα πάρεις και πάνω στο χαμό να δηλώσεις καμιά παραίτηση ή να βγεις για τσιγάρα και να μην γυρίσεις για μέρες σπίτι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα πιάνεις τα λεφτά σου από μία συμφωνία ή συνεργασία αυτόν τον μήνα και κάνεις γιορτάρες, ενώ και μέσα στην σχέση σου θα νιώσεις άρχοντας/ισσα. Ο ανάδρομος θα φέρει στο δρόμο σου φίλους από τα παλιά ή μπορεί να δημιουργηθούν πολλές παρεξηγήσεις στον κύκλο σου που όμως μόλις ισιώσει θα λυθούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα ξανανταμώσεις, είτε τυχαία είτε σε φάση reunion, με αγαπημένους φίλους από τα παλιά και θα θυμηθείτε τα κατορθώματά σας και τις χαζομάρες από τον καιρό που ήσασταν καπάκι και τέντζερης, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Καθόλου δεν σε χαλάει και ειδικά λόγω των ημερών το βλέπεις πολύ γλυκούλι όλο αυτό. Πάντως, καλό είναι να φροντίσεις κι όσους κάνεις τώρα παρέα γιατί θα παίξουν πολλές παρεξηγήσεις και μούτρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τότε θα έχεις μία αναπάντεχη ερωτική γνωριμία που θα σε ξετρελάνει, αλλά δεν θα λείψουν καθόλου οι καβγάδες και οι εντάσεις. Αν φύγεις ταξίδι και δεν αναβληθεί εντέλει, τότε θα περάσεις χάλια λόγω απρόοπτων γεγονότων που ασφαλώς και θα είναι δυσάρεστα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, του ζωδίου αναζητάς διακαώς να εξελιχθείς και οι ευχές σου γίνονται πραγματικότητα. Ακόμη και γκομενάκι να ζητήσεις θα το βρεις. Ο ανάδρομος θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς στο εδώ και τώρα με παλιά θέματης δουλειάς ή θα σε φέρει τετ α τετ με παλιούς συνεργάτες.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved