AstroΤσαούσα 13/12-19/12: Άνθρακες ο θησαυρός

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 13/12-19/12: Άνθρακες ο θησαυρός

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, στις 13, ξεκινάει η καινούρια εβδομάδα, η οποία μεν υπόσχεται καινούριες αρχές, αλλά κρύβει παγίδες και λάθη για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, λόγω συμμετοχής του Ποσειδώνα και ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Το όλο κλίμα απογοήτευσης θα γίνει ακόμη χειρότερο με το τετράγωνο ακριβείας του Ήλιου/Ποσειδώνα στις 16. Στις 14, ξεκινάει η αναδρομή του Ερμή στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω, προκαλώντας φυσικά τα γνωστά ευτράπελα με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις, όμως το τρίγωνό του με τον Δία, στις 18, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να δώσεις κυρίως για τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, ετοιμάσου αυτή την εβδομάδα να σου έρθουν χρήματα από μία παλιότερη δουλειά, που γέρασες να τα περιμένεις τόσο καιρό. Μία χαρά θα σου κάτσουν παραμονές εορτών, δεν το συζητώ! Εάν δεν υπάρχουν χρωστούμενα, τότε μπορεί είτε να κλείσεις μία συνεργασία που παλιότερα είχε πέσει άκυρο, είτε να φύγει από πάνω σου ένας βραχνάς που καιρό τώρα σέρνεις μαζί σου στην δουλειά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πολύ πιθανό να τα σπάσεις με έναν/μία φίλο/η σου για κάποιο οικονομικό θέμα ή γιατί πλέον δεν είστε μόνο φίλοι, αν με εννοείς… Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θέλεις πως και τι να βάλεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, όμως όσο πιο μεγάλα και φαντασμαγορικά είναι, τόσο μεγαλύτερη και η απογοήτευση που θα φας. Μεταξύ μας, εσύ κάνεις λάθος υπολογισμούς και είσαι στον κόσμο σου. Ε μα, δεν γίνεται να κάνεις αβαβά εμπόδια και δυσκολίες και να περιμένεις να πάνε όλα ρολόι!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Εξαιρετικά τα νέα της εβδομάδας για σένα του 1ου δεκαημέρου και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου σχέδια και μάλιστα κάποια που στο παρελθόν είχες αναγκαστεί να εγκαταλείψεις. Τώρα, λόγω και της μπόλικης τύχης που έχεις, έρχονται έτσι τα πράγματα που όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί για σένα. Ανοιχτά ζητήματα με το εξωτερικό, ακόμη και ένα ταξίδι, ή νομικές υποθέσεις που έχεις και σέρνεις, επίσης τακτοποιούνται, χωρίς κιόλας να πολυασχοληθείς. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, παίζει να έχεις θέματα με έναν συνεργάτη σου ή τον καλό/η σου, μπορεί κιόλας και με τους δυο. Πάντως να γλιτώσεις καβγά, πατιρντί και τα σχετικά, δύσκολο. Επίσης χαλάς πολύ χρήμα, όταν βγαίνεις με φίλους και αφού ακόμη δεν έχεις στην αυλή σου λεφτόδεντρο, δημιουργείς χρέη. Καλοφάγωτα! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου και σου προτείνουν μία καινούρια συνεργασία- οικονομική συμφωνία φίλοι σου, από μακριά και αλάργα. Θα τα κλαις τα λεφτάκια σου γιατί άλλα σου λένε κι άλλα ισχύουν ή πολύ απλά έχουν οργανωμένο σχέδιο να σε «δαγκώσουν». Εννοείται δεν δίνεις ούτε δανεικά κι ας πάνε να σε ρίξουν στο φιλότιμο με τις κλάψες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θα την βρεις την άκρη σου, αν και λίγο παρασκηνιακά, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις παλιές οικονομικές αμαρτίες που σου δημιούργησαν χρέη και οφειλές. Ε μα, γιατί τις έχεις τις γνωριμίες, αν είναι να μην τις χρησιμοποιείς. Μπορεί κιόλας να ξανασυνεργαστείς με κάποιον/α πάνω σε κάτι που θα σου φέρει κέρδη και πολύ θα χαρείς. Μυστικές επικοινωνίες και κρυφές συναντήσεις μπορεί να έχεις άνετα και με κάποιον/α πρώην, μάλλον γιατί έχεις/έχει/έχετε και έναν/μία νυν μωρέ που πρέπει να σκεφτείς… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θέλεις πολύ να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου ή να καταπιαστείς με τα σχέδιά σου, αμ έλα όμως που μία χαρά βολεμένος/η είσαι και εντέλει δεν κάνεις και πολλά. Πρόσεχε τους καβγάδες με το ταίρι ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη, γιατί προκλήσεις θα έχεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον με το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, αλλά μην βιαστείς να πετάξεις από τη χαρά σου, θα γκρεμοτσακιστείς. Εδώ πέρα πέφτει πολύ παραμύθι και από όσα περιμένεις και προσδοκείς ζήτημα να γίνουν τα μισά. Πολύ πιθανό η άλλη πλευρά να παίζει συμφεροντολογικά και να σε τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί ή να σε πουλήσει εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά για κάτι καινούριο σε ερωτικά ή επαγγελματικά, απλά γελάω… Άνθρακες θα σου βγει ο θησαυρός…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τυχερές συναντήσεις, επαφές και επικοινωνίες με φίλους από τα παλιά σε περιμένουν αυτές τις μέρες, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, που με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Επίσης, θα έχεις εξελίξεις και με συνεργάτες από τα παλιά, θετικές, ή με πρώην ερωτικά σου ταίρια. Δεν αποκλείεται να τους ξαναβάλεις στη ζωή σου και να πάνε τόσο καλά τα πράγματα που θα πεις κι ευχαριστώ. Σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες λύνεις πολλά από τα στραβά και τα ανάποδα ή μπορεί να εξαφανιστούν και από μόνα τους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις θεματάκια χοντρά στα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Κάνεις σπατάλες και αρχίζεις και στριμώχνεσαι, ενώ με το ταίρι ή το φλερτ σου λυσσάς από ζήλια ή γιατί εσύ απλά δεν νιώθεις καλά κι έχεις στο τσεπάκι σου τον καβγά. Κάθε απόπειρα να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά ναυαγεί, αφού στη δουλειά οι υποχρεώσεις είναι βουνό και σε τρέχουν νυχθημερόν. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, ενώ δεν θα αφήσεις απ’έξω και θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου ή τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους. Μάλλον όλα αυτά δεν θα σε πάνε και τόσο καλά και θα απογοητευτείς οικτρά.

ΛΕΩΝ ♌

Τις καλύτερες ειδήσεις που θα μπορούσες να σκεφτείς σε επαγγελματικά θέματα, θα έχεις αυτή την εβδομάδα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Βέβαια μάλλον θα έχουν να κάνουν με παλιότερες ενέργειές σου που φαίνονταν να μην προχωρούν, όμως τώρα ήρθε ο καιρός να αποδώσουν και μπορεί από όλο αυτό να βγεις με μία αύξηση ή ακόμη και με μία προαγωγή. Πιθανό σενάριο είναι να πάρεις καθυστερημένη θετική απάντηση από κάποια άλλη δουλειά που είχες βάλει στο μάτι και είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που έχεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μάλλον θα έρθεις σε κόντρα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου για ένα οικονομικό θέμα ή μία αγορά για το σπίτι ή για κάτι που αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Ερωτικά καβγαδάκια θα έχεις προς τα τέλη της εβδομάδας, όπως επίσης και θα σκορπάς για κάποιο λόγο πολλά χρήματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να βάλεις μπροστά ένα δημιουργικό σου σχέδιο και να χώσεις και πολλά λεφτά. Κράτα πισινές και μην ξεμυαλίζεσαι γιατί κάτι δεν είναι όπως φαίνεται και θα βγεις χαμένος/η. Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να ξεκινήσει τώρα μία σχέση παραμυθένια, κυριολεκτικά και με την κακή την έννοια, γιατί θα φας τέτοιο δούλεμα που θα γεμίσεις από ανασφάλεια και απωθημένα. Το ψέμα δεν το γλιτώνεις και εάν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό. Πολλά κρύβει και άλλα τόσα κάνει πίσω από την πλάτη σου. Μην το πάτε και για χωρισμό φοβάμαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μία πολύ τυχερή εξέλιξη σε περιμένει σε σχέση με ένα δημιουργικό σου σχέδιο, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, που πολύ το πίστευες, όμως δεν είχε την τύχη που του άξιζε στο παρελθόν. Στην ερωτική σου ζωή σε περιμένουν χαρές και πανηγύρια επίσης. Πρώτα από όλα μπορείς να ελπίζεις σε ένα come back του/της πρώην που θα πάει καλά, αφού κάποια πράγματα όντως θα είναι αλλαγμένα πάνω του/της. Δεύτερον ακόμη κι αν έχεις σχέση σου, τα στραβά της που σου βγάζουν την ψυχή θα τα έχει, όμως τώρα θα δεις να στρώνουν κάποιες καταστάσεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μία κοντρίτσα με κάποιον συνάδελφο, έστω κι αν ό,τι του πεις θα είναι με το γάντι. Ο γερός ο καβγάς σε περιμένει με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που το πάει φιρί φιρί για μεγάλο χαμό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, επίσης θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε οικογενειακά θέματα, γιατί η κατάσταση στο σπίτι σου είναι πολύ μπερδεμένη και το κλίμα θολό. Μεν θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις σημαντικές, όμως είτε θα σου κρύβουν πολλές πληροφορίες οι δικοί σου, είτε η συμπεριφορά τους θα σε απογοητεύσει. Σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ειδικά σε συμβόλαια για αγοραπωλησίες τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί κινδυνεύεις να βγεις ριγμένος/η άσχημα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Περισσότερο θα ασχολείσαι με θέματα του σπιτιού σου αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, όμως πραγματικά μόνο για καλό θα είναι. Θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις παλιότερα χρέη της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται μία οικονομική υπόθεση, που μάλλον έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία σας, από εκεί που είχε παγώσει να αρχίσει να πηγαίνει τρένο και να σας φέρει χρήμα με ουρά ή και μία κληρονομιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πιάνεις μεν λεφτά στα χέρια σου, αλλά το μυαλό σου είναι στο πώς θα τα φας σε λούσα και διασκέδαση. Επίσης παίζει να έχεις ένα μεγάλο καβγά στην δουλειά και λόγω άγχους και γιατί σου βγαίνει πολλή επιθετικότητα, όταν μιλάς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα προσπαθήσεις να βρεις νέους τρόπους επικοινωνίας με τους γύρω σου, όμως και πάλι στην ασυνεννοησία θα μείνεις. Αν σκέφτεσαι την αγορά ενός οχήματος ή τεχνολογικού εξοπλισμού, θα κάνεις την χειρότερη δυνατή επιλογή στο τέλος και θα απογοητευτείς. Πάρε και δεύτερες και τρίτες γνώμες να είσαι καλυμμένος. Επίσης, αν ήταν να φύγεις λόγω εορτών, κάτι στη δουλειά σου χαλά τα σχέδια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τυχερά συναπαντήματα με κάποιον/α πρώην σου μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες και έτσι κούτσου κούτσου σας βλέπω να ξανασμίγετε, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Αν είσαι ήδη σε σχέση και αδιαφορείς πλήρως για παλιούς έρωτες, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά που σε ενοχλούν, μέσα σε αυτήν, καιρό τώρα. Ο/η καλός/η σου θα είναι μάλιστα εξαιρετικά γενναιόδωρος/η σε ό,τι ζητήσεις. Επίσης και από παλιούς συνεργάτες μπορείς να περιμένεις κάποια πολύ καλή πρόταση… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μεν έχεις το νου στα προβλήματα της οικογένειας, θέλεις όμως να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες και κάπου εκεί θα ξεκινήσουν προβλήματα με τους δικούς σου. Επιπλέον, έχεις και το οικονομικό να σε αγχώνει με τόσα έξοδα μαζεμένα. Εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι για να αυξήσεις το εισόδημά σου και είσαι πανέτοιμος/η να ρισκάρεις σε συμφωνίες και επενδύσεις, όμως δεν είναι ούτε απλά, ούτε ξεκάθαρα τα πράγματα και θα σου πρότεινα να μην βιαστείς και να μην εμπιστευτείς όποιον σου τάζει και σου υπόσχεται αυτά που θέλεις να ακούσεις. Κανόνισε μην βρεθείς με ακόμη λιγότερα στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πολύ καλά πάνε τα πράγματα για εσένα στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και μπορεί να μην έχεις να περιμένεις κάτι καινούριο, όμως θα δεις να γίνονται πραγματικότητα πολλά που σου είχαν τάξει εδώ και καιρό. Για παράδειγμα, μία αύξηση, καλύτερες συνθήκες στη δουλειά, ίσως και μία αναβάθμιση της θέσης σου. Όπως και να έχει θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μία δυσκολία στο να εκφράζεις τις σκέψεις σου και περισσότερο τα συναισθήματά σου και ίσως έτσι να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα του κύκλου σου. Στιγμές μεγάλης έντασης ή και έναν μεγάλο καβγά θα ζήσεις μέσα στο σπίτι, αν και τα πιο πολλά νεύρα μάλλον τα έχεις εσύ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θέλεις να κάνεις αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι καλή εποχή για μεγάλα ανοίγματα. Η κρίση σου είναι τα χάλια της τα μαύρα και η λογική σου φαίνεται να πηγαίνει συχνά περίπατο. Όλα τα βλέπεις ρόδινα, ωραία και καλά και στο τέλος θα φας χλαπάτσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ε ρε γλέντια που θα κάνεις στην ερωτική σου ζωή, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου! Εάν θέλεις να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου, αρκεί να το ζητήσεις, ενώ εάν δεν θέλεις να ρίξεις εσύ πρώτος/η τα μούτρα σου, θα έρθει αυτό από μόνο του. Αν είσαι σε σχέση, κάθεστε κάτω με το άλλο σου μισό και λύνετε ό,τι πρόβλημα έχετε και δεν έχετε και συνεχίζετε τη ζωούλα σας καλά και αγαπημένοι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, περνάς πολύ καλές στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, μέσα σου όμως για κάποια πρόσωπα τρώγεσαι και τα περιμένεις στην γωνία για να επιβεβαιώσεις ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Νεύρα και άγχος θα έχεις μπόλικα προς τα τέλη της εβδομάδας και μπορεί για αυτό να μαλώνεις με όλο τον κόσμο. Πρόσεχε και στην οδήγηση, μην έχουμε άλλα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, προσπαθείς, μάλλον μάταια, να λύσεις τα ψυχολογικά σου και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου, όμως πάλι ζαβά τα βλέπεις τα πράγματα και όπως σε συμφέρουν, επομένως παίζει στο τέλος να νιώθεις ακόμη πιο μπερδεμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ιδιαίτερα ευχάριστο θα είναι το κλίμα στο σπίτι σου αυτές τις μέρες, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και θα έχετε την ευκαιρία με τους δικούς σου να έρθετε πιο κοντά και να πάψετε πια να κρύβεστε ο ένας από τον άλλον ή να κρατάτε κακίες και μούτρα. Και κάτι να συζητήσετε από τα παλιά, θα λυθεί μπαμ μπαμ σε φάση «έλα μωρέ, τι πας και θυμάσαι». Επίσης, μπορεί τώρα να κλείσεις εντέλει και κάποια μουλωχτή συμφωνία σε σχέση με ένα ακίνητο και να πάρεις λεφτάκια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις ευκαιριούλες στη δουλειά σου που όμως, αντί να τις χαρείς και να τις εκμεταλλευτείς, περισσότερο σε αγχώνουν και μπορεί και να έρθεις σε κόντρα με κάποιον συνεργάτη σου. Οπωσδήποτε καβγάς για θέματα εμπιστοσύνης και εκτίμησης θα παίξει με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο προς τα τέλη της εβδομάδας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην ποντάρεις πολλά σε μία καινούρια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και προς Θεού μην βιαστείς να κλείσεις κάποια επαγγελματική-οικονομική συμφωνία. Ψιλό γαζί σε δουλεύει το άτομο που θα σου παρουσιαστεί ως σωτήρας σου. Εμπιστοσύνη σε κανέναν, ούτε στον/ην πιο κολλητό/η σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα ξανασυναντήθεις και θα το ευχαριστηθείς και πάρα πολύ με φίλους σου από τα παλιά που είχατε χαθεί για διάφορους λόγους, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Εκτός από χαρούμενα νέα και καλές ειδήσεις που θα σου μεταφέρουν, είναι πολύ πιθανό κάποιος/α να μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι που σε απασχολεί αυτόν τον καιρό και να σου δώσει λύσεις στα προβλήματα σου εύκολα και άκοπα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον μεγαλοπιάνεσαι στα σχέδια που κάνεις για την δουλειά ή τις σπουδές σου και επειδή το καταλαβαίνεις μέσα σου, πως δεν παίζει να τα πετύχεις, σπάζεσαι. Καβγάδες και διαφωνίες προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις να αντιμετωπίσεις και στον χώρο της δουλειάς. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα επαγγελματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και πολύ πιθανό να ετοιμάζεις μία καινούρια συνεργασία ή μία μεγάλη αλλαγή. Πρόσεχε πάρα πολύ πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τι υπόσχεσαι γιατί θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved