AstroΤσαούσα 06/12-12/12: Κάτι παραπάνω κι από υπερβολή

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 06/12-12/12: Κάτι παραπάνω κι από υπερβολή

Στις 8 του μήνα ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα τριγωνίσει τον Δία στον Ταύρο και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν να αναμένουν καλά νέα, θετικές εξελίξεις, τυχερές γνωριμίες και γενικότερα όλα θα τους πηγαίνουν πρίμα. Στις 10 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κλείσει αντίθεση με τον Δία και θα αρχίσει να ξεφεύγει το πράγμα, πάλι για τα 1α δεκαήμερα. Από την πολύ τύχη, μάλλον θα χαζέψουν, και θα το ρίξουν στις υπερβολές, ενώ από ανωριμότητα και επιπολαιότητα, άλλο τίποτα. Βέβαια στο εδώ και τώρα καλοπερνούν, αλλά σύντομα θα μετανιώσουν που δεν είχαν μέτρο. Στις 11 ο Ερμής κάνει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη κι ακόμη το χαρούμενο κλίμα καλά θα κρατεί. Στις 12 ο φτερωτός θεός μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία που θα μας απασχολήσει από την επόμενη εβδομάδα…

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου όλο λεφτά σου έρχονται κι όλο λεφτά δεν έχεις αυτή την εβδομάδα. Δεν φταίει κανένας άλλος πέρα από τον εαυτό σου, που είσαι σπάταλος/η και δέκα βγάζεις αλλά χαλάς δώδεκα. Εκτός από τα οικονομικά σου, υπερβολές θα κάνεις και στα ερωτικά σου. Αν έχεις σχέση, μάλλον σε βλέπω να σου δίνει τα παπούτσια στο χέρι, αφού θα κάνεις τις πιτσικουλιές σου. Αν είσαι σόλο, μια ζωή την έχουμε, δεν βαριέσαι βρε αδερφέ. Εσύ του 2ου δεκαημέρου έχεις πάρει φόρα με τα μελλοντικά σου σχέδια και δεν κρατιέσαι! Από στόχους για την επόμενη χρονιά, άλλο τίποτα, πάντως μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει, άσε που μέχρι αύριο θα έχεις αλλάξει γνώμη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο σου σκάνε αρκετά έξοδα και μάλιστα ξαφνικά για αυτό και τα νεύρα σου, ήταν που ήταν στο κόκκινο, θα παραγίνουν. Κοίτα να καλύψεις όσα περισσότερα μπορείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα ξεφύγεις εντελώς Ταύρε του 1ου δεκαημέρου και πολύ πιθανό είναι επειδή θα παίξεις σε πολλά ερωτικά ταμπλό (μα και τι να κάνεις αφού έχεις πέραση), να χάσεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιέφερε λόγω βλακείας, επιπολαιότητας και αχαριστίας θα πω εγώ! Γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σου. Αν θέλεις λίγο να σώσεις την κατάσταση, αντί να είσαι από δω κι από κει, δείξε στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, τι μπορείς να τους προσφέρεις, ώστε να μην ξεκολλάνε από πάνω σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο τα οικονομικά σου και ειδικά χρέη, κληρονομικά, αλλά και επενδύσεις, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς τίποτε άλλο. Ωστόσο άνετα μπορείς να τα κάνεις μαντάρα, γιατί δεν έχεις καμία αίσθηση κινδύνου και κάνεις πολλές μαγκιές για να τα οικονομήσεις, ξεχνώντας πως εύκολα μπορείς να μένεις και στον άσσο και χειρότερα χρεωμένος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έχεις πάμπολλες πιθανότητες να χωρίσεις με το ταίρι σου ή να διαλύσεις μία συνεργασία. Ξαφνικά θα σε βρει το κακό, αν και θα το έχεις προκαλέσει με τον τρόπο σου, αλλά μετά το πρώτο σοκ, μάλλον θα αναφωνήσεις «freedom»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μία βαρεμάρα θα σε πιάσει οπωσδήποτε στη δουλειά και μέχρι να κουνήσεις το ένα χέρι θα βρωμάει το άλλο, ενώ μπορεί για κάποιο λόγο να φανείς και λίγο ψηλομύτης/α ή σνομπ προς τους συναδέλφους σου, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, έτσι απλά γιατί μπορείς. Επίσης θα καλοφάς και θα καλοπιείς και γενικά θα ξεσκιστείς στις κακές συνήθειες, πράγμα κακό για την υγεία σου. Κερασάκι στην τούρτα, τα ερωτικά σαλιαρίσματα με κάποιον/α που δουλεύετε μαζί κι αν μαθευτούν τα χαΐρια σας θα σας κουτσομπολεύουν ασύστολα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σε περιμένουν μάχες, ίσως και σφαγές, με το άλλο σου μισό ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη. Σου το δίνω, ότι οι άλλοι προκαλούν περισσότερο και ξύνουν τα νύχια τους για καβγά. Ωστόσο μπορεί στα γρήγορα να κάνεις καινούρια σχέση ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο ένα ξαφνικό ψυχολαλά που θα πάθεις, θα βγάλει στο φως τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές σου και θα δυσκολευτείς αρκετά στην καθημερινότητα σου. Επίσης καλό είναι να προσέχεις την υγεία σου, φόρα μία ζακετούλα πριν βγεις για παράδειγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Εσύ Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου είσαι σιγανό ποταμάκι και τώρα ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου στην ερωτική σου ζωή. Περιττό να σου πω ότι θα πήξεις στα φλερτ και τα πεσίματα, ενώ μπορεί να έχεις μπερδεματάκι και με φιλικό πρόσωπο. Κακομοίρη/α μου, αν έχεις σοβαρή σχέση, δεν σε σώζει τίποτα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάθε μέρα θα δηλώνεις ερωτευμένος/η με άλλον. Την ίδια υπερβολική συμπεριφορά θα έχεις και με τα παιδιά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την διασκέδαση σου, όπως επίσης και με ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου κακός χαμός θα γίνει στη δουλειά σου, αφού ολημερίς θα αρπάζεσαι με τους συναδέλφους και γενικά μια μέρα ήσυχη δεν θα έχετε. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου ένα ξαφνικό γεγονός που αφορά περισσότερο κάποιον/α φίλο/η σου θα σε ταράξει ή μπορεί να σταματήσεις απότομα την παρέα με ένα άτομο που δεν το περίμενες.

ΛΕΩΝ ♌

Προσπαθείς να ομορφύνεις το σπίτι σου και να καλυτερέψεις τις σχέσεις σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και σχεδόν όπως πάντα οδηγείσαι σε υπερβολές. Θα χαλάσεις ένα σωρό χρήματα για παροχές και δώρα στους δικούς σου, ώστε να τους καλοπιάσεις και να σου 'χουν και υποχρέωση, ή για αγορές μέσα στο σπίτι και όχι δεν χρειάζεσαι δέκα μπιμπελό για το χωλάκι σου. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δημιουργήσεις διάφορες προσδοκίες, που αργότερα θα αποδειχθούν φούσκα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο κυνηγάς ενεργότατα τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά παίξε λίγο πιο safe, γιατί το παρακάνεις με τα ρίσκα. Στην ερωτική σου ζωή θα παίξει καβγαδάκι με το ταίρι σου, αλλά αν την ένταση την μεταφέρεις στο κρεβάτι σας όλα καλά. Ως ελεύθερος/η κεντάς και κάνεις παιχνίδι όπως σου αρέσει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου μια αλλαγή στην δουλειά δεν θα σου καλαρέσει και μπορεί να επηρεάσει με κάποιον τρόπο και τα οικογενειακά σου, σίγουρα πάντως θα την παρασυζητήσεις με κάποιον από τους δικούς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πάμπολλες και ιδιαιτέρως ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις θα έχεις αυτή την εβδομάδα και μάλλον από την χαρά σου θα τα χάσεις και θα λες ένα σωρό υπερβολές, ειδικά όταν θα μιλάς για τα σχέδια σου ή αν εκφράζεις τις απόψεις σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Παρόλο που έχεις την φήμη μετρημένου/ης παιδιού/κοπέλας, πολλοί είναι αυτοί που θα σε παρεξηγήσουν και θα σε πουν φαντασμένο/η. Επίσης θα δώσεις πόνο σε κουτσομπολιά! Πάντως μπορείς να περιμένεις όντως κάτι καλό (και αληθινό) σε δουλειά ή σπουδές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα περάσεις μαύρες μέρες στο σπίτι σου, αφού δεν θα περισσεύει χρόνος για τίποτε άλλο πέρα από καβγάδες με τους δικούς σου. Ωστόσο αν περιμένεις να κλείσεις κάποια συμφωνία για ακίνητο, μπορεί να τρέξουν πιο γρήγορα οι εξελίξεις, εκτός κι αν βουτηχτείτε με την άλλη πλευρά. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα αναστατωθείς φουλ από μία ξαφνική είδηση, που θα σου αλλάξει τα σχέδια ή μία αναπάντεχη γνωριμία που επίσης θα κάνει το ίδιο. Για ταξίδι μην ετοιμάζεσαι, γιατί ή που θα αναβληθεί ή που θα γυρίσεις τα πίσω μπρός. Επίσης με καβγάδες και νεύρα στην επικοινωνία το έχεις και το παραέχεις αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου πιάνεις λεφτά στα χέρια σου κι αντί να κοιτάξεις να κλείσεις καμιά τρύπα ή να κρατήσεις καμιά καβάτζα, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πως θα τα ξοδέψεις. Και να πεις ότι θα πιάσουν τόπο, εκεί που τα χαλάς, μπα…. Δώρα, λούσα, κουβαρνταλίκια για να δείχνεσαι και γενικά χαζομάρες. Καλά το πας, για να δημιουργήσεις καινούρια χρέη. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να τσιμπήσεις λεφτάκια από κληρονομιά ή την ακίνητη περιουσία σου, αλλά και κανένα καλό χαρτζιλίκι από τους δικούς σου. Κοινώς θα κάνεις κηδεία, με ξένα κόλλυβα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο είσαι διαρκώς στην τσίτα για καβγά και μανούρες, παρόλο που ισχυρίζεσαι ότι όλα αυτά τα απεχθάνεσαι. Προσοχή πρέπει να δείξεις και στην οδήγηση κι αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ηρεμήσεις, πάρε τα μέσα, μην κολλάς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου με κάτι θα φας μεγάλη ξενέρα στη δουλειά και σαν μην σου έφτανε αυτό, θα σου σκάσουν χρέη και οφειλές μπουγιουρντί από το πουθενά για να χαλαστείς χειρότερα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Υπερβολική αισιοδοξία έχεις για ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, και μάλλον επειδή είσαι μες στην καλή χαρά δεν καταλαβαίνεις ότι πολλές φορές οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου είναι υπερβολικοί απέναντι σου λέγοντας ή κάνοντας πράγματα απλά και μόνο για το θεαθήναι. Από την άλλη μπορεί κι εσύ να ξηγηθείς ανώριμα και επιπόλαια παίζοντας ταυτόχρονα σε πολλά ερωτικά ή επαγγελματικά ταμπλό. Γενικά προκαλείς την τύχη σου, μάλλον γιατί την θεωρείς (κακώς) ανεξάντλητη. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ακόμη μία καλή είδηση ή τυχερή γνωριμία στους παραπάνω τομείς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο είσαι με το χέρι στην τσέπη, όχι γιατί σε πιάσαν οι ανοιχτωσιές σου, αλλά γιατί τα έξοδα τρέχουν και τρέχουν και τρέχουν και έχεις αρχίσει να φυσάς και να ξεφυσάς. Παράλληλα όσο φεύγουν τα λεφτά σου, έρχονται οι ανασφάλειες σου και σε βασανίζουν. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ετοιμάσου για γερό πατιρντί με κάποιον από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, καθώς θα δεις να φέρεται εντελώς παράλογα απέναντι σου ή η συμπεριφορά του θα είναι τελείως άλλη από αυτή που έχεις συνηθίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σε μεγάλη μουχρίτσα μετατρέπεσαι αυτές τις μέρες, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, αφού τα πάντα τα κάνεις κρυφά, ύπουλα και μουλωχτά. Ειδικά ότι έχει να κάνει με συνεννοήσεις και λεφτά στο χώρο της δουλειάς, γίνεται αυστηρά και μόνο παρασκηνιακά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και ερωτικό πίτσι πίτσι με κάποιον/α συνάδελφο που δεν θα έπρεπε. Από την άλλη ίσως και να σε πιάσουν μεγάλες τεμπελιές και να μην κάνεις ούτε τα βασικά, παρόλο που οι υποχρεώσεις σου θα τρέχουν. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο έχεις μία περίεργη ένταση και δεν μπορείς να συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου για να ξεκινήσεις να βάζεις μπρος όλα σου τα σχέδια. Με την πρεμούρα που σε έχει πιάσει ή που θα κάνεις ένα σωρό λάθη ή που θα χαλάσεις και τις σχέσεις σου με πολλούς δικούς σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου κάτι θα πάει εντελώς στραβά στα οικογενειακά σου και θα σε επηρεάσει και σε θέματα δουλειάς, ενώ μία ξαφνική αλλαγή στην καθημερινότητα σου θα σε πνίξει στο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η ψυχή της παρέας είσαι βρε αυτές τις μέρες, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ούτε εσύ δεν ξέρεις που βρίσκεις τόσο κέφι και τόση όρεξη για διασκέδαση και μάλιστα (πρωτάκουστο) σπαταλάς για όλα αυτά και ένα σκασμό λεφτά. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, κάνεις τις ατασθαλίες σου και στα ερωτικά σου με το να φλερτάρεις ασύστολα με ό,τι κινείται, ακόμη κι αν έχεις μόνιμη σχέση. Δεν κολλάς μέχρι και να ξεκινήσεις love story με φιλικό σου πρόσωπο κι ας μην έχεις και καμιά ιδιαίτερη καψούρα. Δάσκαλε, που δίδασκες… Εσύ του 2ου δεκαημέρου προτιμάς την μοναξιά σου και καταναλώνεις πολύ χρόνο να σκέφτεσαι τα μελλοντικά σου σχέδια, να αγχώνεσαι προκαταβολικά για την πορεία τους και στο τέλος να σε πιάνουν τα νεύρα και τα άγχη σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πρόσεχε ένα φιλικό σου πρόσωπο που σου λέει ασύστολα ψέματα ή σου υπόσχεται πολλά που αν το καλοσκεφτείς δεν παίζει να γίνουν. Προς τα τέλη της εβδομάδας επίσης μπορεί να μαλώσεις με κάποιον από την παρέα ή να σου σκάσει ένας ξαφνικός έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή τη στιγμή, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, το μόνο που σε νοιάζει και σε κόφτει είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η καριέρα σου και να ανέβει η δουλειά σου. Ωστόσο κάποια θεματάκια τα χειρίζεσαι εντελώς λάθος ή τα αφήνεις στην τύχη τους, ένας θεός ξέρει γιατί. Μέγα σφάλμα ότι λες πολλά και καμαρώνεις για τον εαυτό σου βάζοντας μπόλικη σάλτσα στο τι μπορείς να κάνεις, αλλά και στα όσα έχεις καταφέρει. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάς, θα πω εγώ. Στα οικογενειακά σου από την άλλη έχετε βρει σε ικανοποιητικότατο βαθμό τις ισορροπίες σας με τα υπόλοιπα μέλη και είστε τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, από εκεί που σφαζόσασταν. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κινδυνεύεις να μείνεις ολομόναχος/η από φίλους, αφού όλο καβγάδες γίνονται και κανείς δεν κάνει πίσω. Βέβαια αν σε προκαλούν, δεν θα κάνεις το κορόιδο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο μία οικονομική πίκρα θα την πάρεις και πιθανώς να καταλάβεις ότι κάτι δεν είχες υπολογίσει σωστά στα έξοδα σου ή απλά κάποιος να σε εκμεταλλευτεί. Στο σπίτι θα υπάρξει μία ξαφνική αναστάτωση που θα σε αποσυντονίσει και σε θέματα δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το μυαλό σου είναι όλη την ώρα στο πως θα ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου, Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, και πολλές φορές λες ή κάνεις πράγματα που δεν στέκουν, όπως πχ να κλείσεις ένα πανάκριβο ταξίδι, ενώ δεν έχεις μαντίλι να κλάψεις. Μην νομίζεις ότι οι άλλοι δεν σε παίρνουν χαμπάρι. Επιπλέον κάνεις πολλές καινούριες γνωριμίες και σε όλους ανοίγεσαι από την πρώτη στιγμή, ενώ αρκετοί θα σου γυαλίσουν και για υποψήφια ταίρια. Φυσικά και πάλι υπερβάλλεις και οι επιλογές σου θα καταλήξουν στον κουβά πολύ σύντομα. Πιο πολύ τύχη θα έχεις σε φιλικά θέματα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου την έχεις δει αρχηγός στο χώρο της δουλειάς με αποτέλεσμα να φτάνεις τους υπόλοιπους στα όρια τους και να υπάρχουν καβγάδες αφού διαρκώς τους φέρεσαι σαν να είναι υποτακτικοί σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο κόψε το δούλεμα στο άλλο σου μισό ή προς έναν σημαντικό σου συνεργάτη γιατί δεν θα έχεις καλή κατάληξη. Επίσης μπορεί να αλλάξουν πολλά στα σχέδια σου ή σε σχέση με ένα ταξίδι, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved