AstroΤσαούσα 29/11-05/12: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 29/11-05/12: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω την πρώτη πρώτη μέρα του Δεκέμβρη και αμέσως μετά στις 2 κλείνει το εξαγωνάκι του με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μια χαρά κάθεται αυτή η όψη στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων για να οργανωθούν και να τακτοποιήσουν παντός είδους υποθέσεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, στις 4 του μήνα, που σημαίνει ότι θα έχουν τύχη και ευκαιρίες Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Το λούκι θα τραβήξουν τα 3α δεκαήμερα και ειδικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μεγάλα ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές, επαγγελματικές και λοιπές διαπροσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κανένα παράπονο δεν θα πρέπει να έχεις από αυτή την εβδομάδα, Κριέ του 1ου δεκαημέρου, διαφορετικά θα χαρακτηριστείς αχάριστος/η. Πρώτα από όλα πάνε ρολόι τα σχέδια που κάνεις για τη δουλειά κι έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου, έτσι και γίνονται. Δεύτερον βρίσκεις τρόπο να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, ίσως και να βγάλεις και κάποια λεφτάκια, ενώ κι ερωτικά σταματάς να ταλαιπωρείσαι από κόμπλεξ και απωθημένα και να φέρεσαι ανώριμα κι επιτέλους βρίσκεις την χαρά και την ησυχία σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σε τρώει η δουλειά, ειδικά προς τα μέσα της εβδομάδας, αλλά βλέπεις πως ο κόπος σου δεν πάει χαμένος, αφού υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον σου, επομένως ακολουθείς τη λογική «εάν δεν μπαζώσεις πρώτα, δεν χτίζεις» και λειτουργείς σαν εργατικό μυρμήγκι. Εσύ του 3ου δεκαημέρου φροντίζεις να πάρεις τον έλεγχο σε ό,τι έχει να κάνει με τις σημαντικές σου συνεργασίες και δεν αφήνεις περιθώρια σε κανέναν ανταγωνιστή σου. Στην ερωτική σου ζωή, είσαι όλο πάθη, αλλά και λάθη. Μπορεί να χωρίσεις από το τοξικό ταίρι σου ή να κολλήσεις ακόμη χειρότερα μαζί του, ενώ αν ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση, θα είναι γεμάτη στα red flags, όμως που να πάρεις εσύ χαμπάρι.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, θέλεις εξέλιξη και θα την έχεις με τη βοήθεια καλών φίλων ή κάποιου που τώρα θα ξεκινήσεις να έχεις πάρε δώσε, όμως εξαρχής φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Σχέδια για δουλειά ή σπουδές, αλλά και σεμινάρια ή ταξίδια πραγματοποιούνται πιο εύκολα, ενώ αν έχεις και κάποια νομική υποθεσούλα να τακτοποιήσεις, πάλι θα βρεις μέσα από τον κύκλο σου τον άνθρωπό σου. Δεν αποκλείεται πάντως να ξεκινήσεις και κάποια μπίζνα με καλά και σταθερά κέρδη. Κι επειδή καλά όλα αυτά, αλλά η ζωή θέλει κι έρωτα, σου λέω πως στη σχέση σου αρχίζουν όλα και πάνε κατ’ευχήν, μπορεί να παίξει κι επισημοποίηση, ενώ αν ακόμη είσαι μόνος/η, για άλλη μια φορά θα ξηγηθεί η παρέα σου και θα σου γνωρίσει ένα ταίρι άλλο πράμα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πέφτει πολύ μπίρι-μπίρι για οικονομικά θέματα και ειδικά για τα χρωστούμενα ή τα κληρονομικά σου. Πες-πες πάντως θα καταφέρεις να κλείσεις κάποιες καλές συμφωνίες ή να πετύχεις διακανονισμούς. Κι ερωτική γνωριμία αχνοφαίνεται, από αυτές τις πονηρές που σε αναστατώνουν και δεν σε αφήνουν να αγιάσεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, αν δεν καψουρευτείς κανέναν/καμία συνάδελφο κι έχουμε άλλα, θα στήσεις ένα σωρό πλεκτάνες και σκευωρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πέρα όποιον/α άλλον/η έχει βλέψεις. Σίγουρα πάντως δεν θα βαρεθείς αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τώρα που αρχίζει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι στη δουλειά και σταθεροποιούνται κάποιες καταστάσεις, μπορείς κι εσύ να κάνεις άνετα παιχνίδι με τα οικονομικά σου, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Μάλιστα ίσως παίξει και κάποιο μπόνους ή προαγωγή που να σε ανεβάσει, αν και θα φορτωθείς δουλειά, δεν πρόκειται να σου χαριστεί τίποτα, ωστόσο θα τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες και ίσως να κάνεις και μία επενδυσούλα. Αν τώρα κλείσεις επαγγελματική-οικονομική συμφωνία, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πολύ καιρό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις πολλά από μία συνεργασία σου, καινούρια ή παλιά και όχι μόνο από οικονομικής πλευράς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα γίνει της κολάσεως στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση κι έχεις μπουκώσει από απωθημένα ή γενικότερα υποφέρεις από τη ζήλια σου, θα έχεις τον αμάζευτο και μπορεί να φτάσουν τα πράγματα σε τόσο ακραίο σημείο, που μόνη λύση θα είναι ο χωρισμός. Ακόμη κι αν καταφέρεις να μην βγάλεις προς τα έξω τον κακό σου εαυτό, θα γίνεις τόσο τοξικός/η και χειριστικός/η που το ταίρι σου θα τρέξει μακριά σου να σωθεί και να αναπνεύσει. Θα τον/την σκάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις πιθανότατα μία καινούρια γνωριμία-φωτιά, που όμως μελλοντικά, παρά το πάθος και τα έντονα συναισθήματα, θα σε κάψει κι εσένα, αν με εννοείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλές εξελίξεις και μπορεί και κάποια ανοίγματα να σε περιμένουν σε μία συνεργασία σου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποιο επαγγελματικό ταξιδάκι ή να αρχίσεις σοβαρά νταλαβέρια με το εξωτερικό. Από μακριά μπορεί να σου σκάσει και κάποιος έρωτας, αν είσαι σόλο. Αν έχεις ήδη σχέση, περνάτε ζωή και κότα με το άλλο σου μισό και πέρα από ερωτικά πίτσι-πίτσι και διασκεδάσεις, πιθανώς να κάνετε τα δύο σας ένα ταξιδάκι, να ανανεωθείτε και να πάρει τα πάνω του και ο δεσμός σας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις καταπιαστεί με θέματα της δουλειάς και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά φίλε/η μου σε πάει καλά…. Αρχίζεις και φτιάχνεις προγραμματάρα που τη γουστάρεις και σε εξυπηρετεί χωρίς να πιέζεσαι, ενώ κι από λεφτά δεν ξεμένεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρεθείς στα πρόθυρα της τρέλας με όλα αυτά που θα συμβούν στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Αρχικά, κάποιες πάνε για φούντο, καθώς πλέον κουράστηκες να σε χειρίζονται, αυτό ισχύει και για πρόσωπα της οικογενείας σου. Δυστυχώς κάποιες άλλες σε κρατούν ακόμη δέσμιο/α, όμως πλέον καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και θα ψάξεις να βρεις ευκαιρίες να απελευθερωθείς. Αν τώρα ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση ή συνεργασία, δυστυχώς θα μπλέξεις άσχημα και άντε μετά να ξεμπλέξεις. Θα σε φάει η μαρμάγκα.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, μπορείς να χαίρεσαι αυτές τις μέρες, καθώς θα φτιάξει κατά πολύ η καθημερινότητά σου και θα λυθούν πολλά προβλήματα που σε ξενέρωναν στην δουλειά, ενώ και στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις σε τάξη τα χρέη σου, ίσως και γιατί μπαίνει μπροστά η λογική σου και κόβεις τις σπατάλες και τα κουβαρνταλίκια. Ωστόσο, έχεις κι άλλον άσσο στο μανίκι σε ό,τι έχει να κάνει με χρήματα. Παίζει να πάρεις μεγάλη βοήθεια από τους δικούς σου, από μία κληρονομιά ή από την ακίνητη περιουσία σου. Στα ερωτικά σου, τώρα, επιτέλους παύεις να ασχολείσαι με το παρελθόν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, κι αρχίζεις να χαίρεσαι τη ζωή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν είσαι για πολλές σκοτούρες και βάσανα αυτόν τον καιρό και κοιτάς αυστηρά και μόνο την καλοπέραση και τον εαυτό σου. Και πολύ καλά κάνεις, θα σου πω εγώ, αφού καταφέρνεις και φτιάχνεις μία ψυχολογία κούκλα και βρίσκεις πολλή από την χαμένη σου αισιοδοξία. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, παίζεις πολύ ιντριγκαδόρικα στο χώρο της δουλειάς και ειδικά σε συζητήσεις με συναδέλφους έχεις μελετήσει τα πάντα από πριν και τίποτα δεν λες στην τύχη, προκειμένου να τους φέρεις όλους με τα νερά σου ή να τους έχεις του χεριού σου. Ωστόσο, πρόσεχε, μην πέσεις εσύ σε ανάλογη παγίδα. Στην ερωτική σου ζωή πολύ πιθανό να σου ξυπνήσει πάθη και ανεξέλεγκτα συναισθήματα κάποιος/α που κινείστε στους ίδιους χώρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ειδικά για εσένα δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου κι αυτό και θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στις σχέσεις σου. Λοιπόν, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, με το άλλο σου μισό το πάτε για πιο σοβαρά, αφού μάλλον κρίνετε πως η σχέση σας τσουλάει και έχει δοκιμαστεί. Στα επαγγελματικά, το κλειδί θα είναι ένα εμπνευσμένο δημιουργικό σου σχέδιο. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλομελέτα κι έρχεται μία πολύ καλή καινούρια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση, με δόξα και τιμή. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, στρώνουν αρκετά τα οικογενειακά σου θέματα και θα υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι μία κινούμενη ανασφάλεια σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου κι αυτό μόνο σε κακό μπορεί να σου βγει. Σε περίπτωση που είσαι σόλο, θα μπλέξεις με ό,τι πιο ακατάλληλο βρεις εκεί έξω και φυσικά η ψυχολογία σου θα χειροτερέψει. Η άλλη πλευρά δεν σε διάλεξε τυχαία, έχεις όλα τα χαρακτηριστικά για να σε βαμπιρίσει και να βγάλει την τοξικότητά της πάνω σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να γίνεις εσύ ο κακός της ιστορίας και εντέλει να μείνεις και μόνος/η σου, ενώ αν είσαι το θύμα, θα ανεχτείς πολλά, απλά και μόνο για να λες ότι έχεις κι εσύ σχέση. Δραματικά είναι τα πράγματα και στα οικονομικά σου, αφού θα σου φύγει πολύ χρήμα είτε για αγαπημένα σου πρόσωπα είτε για κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο που όμως δεν θα αποδώσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μακράν πιο εύκολη από πριν γίνεται η καθημερινότητά σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, όχι γιατί θα σου λείπουν οι υποχρεώσεις, αλλά γιατί θα βγαίνουν πολύ πιο άνετα, λόγω καλής συνεννόησης με τους δικούς σου. Θα βάλουν ένα χεράκι, όπου μπορούν να σε ξαλαφρώσουν. Στα οικονομικά σου, φαίνεται να πηγαίνεις ένα τσικ καλύτερα και μην το σνομπάρεις καθόλου. Κάλλιο πέντε και στο χέρι! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, όλο στη γύρα βρίσκεσαι και δίνουν και παίρνουν τα σουαρέ και τα κουτσομπολιά με φίλους και γνωστούς. Εν τω μεταξύ, σε έχουν πιάσει ένα παραπάνω οι κοινωνικότητές σου κι όπου πας γνωρίζεις καινούριο κόσμο και κάνεις τα δημοσιοσχετίστικά σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, άσ' τα κλάψ' τα τα οικογενειακά σου. Όλο χειριστικές συμπεριφορές θα δέχεσαι και θα βρίσκεσαι σε ένα διαρκές δίλημμα, αν θα καταπιέσεις τον εαυτό σου ή αν θα κακοκαρδίσεις τους άλλους. Στα άκρα μπορεί να φτάσει και η σχέση σου με το ταίρι σου, τώρα, αν μετά το χαμό θα είστε στα μέλια ή χωριστά, εξαρτάται από πολλά. Μία καινούρια ερωτική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος/η έρχεται για να σου αλλάξει τη ζωή, αν και δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου, θα πω εγώ.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ωραιότατη η βδομάδα που έρχεται για εσένα του 1ου δεκαημέρου, αφού θα έχεις ευκαιρίες και για επαγγελματικά ανοίγματα και συζητήσεις, αλλά και τα τυχερά στον έρωτα με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες καινούριες γνωριμίες. Μάλιστα, κάποια από αυτές θα κάνει την καρδούλα σου να παραχτυπήσει και θα πάει ολοταχώς για σχέση. Αν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό, θέλεις να διορθώσεις όλα τα στραβά και τα ανάποδα της σχέσης σας και να κάνετε κάτι σαν καινούρια αρχή. Με την επιμονή σου, θα το καταφέρεις και με το παραπάνω. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το μυαλό σου και η προσοχή σου είναι στη δουλειά και κυρίως στο πώς θα βγάλεις λεφτά. Λεφτά θέλεις, λεφτά θα έχεις λοιπόν, αφού θα σου σκάσει η ευκαιρία, ας είναι κι αρπαχτή, να κονομήσεις το κατιτίς σου και να βάλεις και στην άκρη τίποτα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, η καχυποψία σου με όλους χτυπάει κόκκινο και δεν θέλεις πολλά-πολλά με κανέναν. Επικοινωνείς μόνο με όποιον έχεις σκοπό να χειραγωγήσεις και το κάνεις με μοναδικό τρόπο. Ερωτικά, έχεις κολλήσει με κάτι από τα παλιά και η σκέψη σου είναι καρφωμένη εκεί. Αν πρόκειται για κάποιον/α πρώην, μπορεί να έχεις πληροφορίες ή νέα για αυτόν/ην που θα σε κάνουν να αφηνιάσεις από ζήλια. Κοίτα μωρέ μπροστά, μην χαραμίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα μπορέσεις να βγάλεις με σχετική άνεση τις ανάγκες του σπιτιού σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου κι αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό για την ψυχολογία σου, αφού δεν θα χολοσκάς και δεν θα μετράς κέρματα. Παράλληλα γλυκαίνει όσο να πεις το όλο κλίμα στην οικογένεια και βγάζετε όλοι, με αρχηγό εσένα, τον καλό και στοργικό εαυτό σας. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να παίξει κάποιο κρυφό αίσθημα, ευτυχώς όμως ελεγχόμενο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες σε σένα και τα σχέδιά σου και θα σου έρθουν πολλές καλές ευκαιρίες για να τα βάλεις σε εφαρμογή. Το χαμόγελο της ικανοποίησης θα σχηματιστεί τα χείλη σου! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, απόφυγε οικονομικά πάρε-δώσε με φίλους και γνωστούς, γιατί από μακριά σου γνέφει η χρεωκοπία. Επίσης, αν δανειστείς εσύ χρήματα, θα σε πατήσουν στο λαιμό και θυμήσου την ώρα που στο λέω! Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις ούτε από ερωτικής πλευράς με φιλικό σου πρόσωπο. Η κατάσταση μεταξύ σας μόνο νορμάλ δεν θα είναι και θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που σε παρέσυρε το πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στα καλύτερά της είναι η επικοινωνία σου αυτές τις μέρες, αν και πάλι τηρείς το «λίγα λόγια και καλά», Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, δεν κομπλάρεις, ούτε δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου, ενώ και οι συνομιλητές σου καταλαβαίνουν άψογα όσα λες. Γεγονός είναι ότι θα κλειστούν συμφωνίες και θα λυθούν ένα κάρο προβλήματά σου ή διαφωνίες. Θα παίξουν και πολλές καινούριες γνωριμίες, ιδιαίτερα τυχερές. Αν είσαι ελεύθερος/η έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιος/α από τους καινούριους σε καλοβλέπει και θα σου την πέσει οπωσδήποτε. Δώσε λοιπόν κι εσύ, άμα ψήνεσαι, το πράσινο φως. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, επενδύεις στην καλή σου ψυχολογία και στην εσωτερική σου γαλήνη, όμως η αλήθεια είναι ότι στρώνουν, όχι γιατί κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου, αλλά γιατί σε πάει καλά ένα οικονομικό θέμα. Εσένα του 3ου δεκαημέρου θα σε φάνε οι έρωτες και οι καψούρες… Ξεφεύγεις πολύ με το ταίρι σου και κάνεις πράγματα εκτός λογικής, ίσως από ζήλια, σε σημείο που άνετα μπορεί να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Αν είσαι μόνος/η, κυνηγάς ανελέητα κάποιον/α που γουστάρεις όσο δεν πάει. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σου λύνεις και δένεις, αφού έχεις στρώσει έτσι την κατάσταση, ώστε να κινείς εσύ όλα τα νήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν μπορείς τα πολλά πολλά με κόσμο, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, και για αυτό το λόγο θα βρίσκεις προφάσεις, ώστε να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μόνος/η σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις δουλίτσα. Το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες για το πώς θα βγάλεις λεφτά και πραγματικά έχεις κάποιες καλές ιδέες, προσγειωμένες, άρα και με πιθανότητες επιτυχίας. Τα ακόμη καλύτερα νέα, είναι πως μπορείς να περιμένεις φράγκα και από τη δουλειά σου και μάλιστα σε σταθερή βάση, αφού μάλλον τσιμπάς προαγωγούλα ή κλείνεις μία πολύ καλή καινούρια συμφωνία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο πάλι μπορεί να παίξει συνεργασία, όμως με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Γενικότερα, θα φροντίσεις ιδιαίτερα τις σημαντικές σου σχέσεις και θα συσφίξεις τους δεσμούς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κολλάς άγρια με τα σχέδιά σου για το μέλλον σε δουλειά και σπουδές και τα κυνηγάς με εμμονή. Αυτό δεν θα πάει καλά… Χαλάρωσε και άνοιξε λίγο το μυαλό και τα μάτια σου…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το σοβαρό σου πρόσωπο δείχνεις στους φίλους σου, αλλά και σε όποιον γνωρίζεις τώρα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Αυτό δεν είναι διόλου κακό, αφού πλέον εκπέμπεις μία αξιοπιστία, σε αντίθεση με παλιότερα που πολλοί δεν σου έδιναν και τόση βάση, αφού τα μυαλά ήταν πάνω από το κεφάλι σου. Σχέδια για το μέλλον είναι πολύ πιθανό να κάνεις με το ταίρι σου, ενώ μία γνωριμία που θα έχεις τώρα, θα εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η δουλειά και η καριέρα σου είναι πάνω από όλα και δεν χαλαλίζεις λεπτό σε οτιδήποτε άλλο. Αντιθέτως, ασχολείσαι νυχθημερόν με τις υποχρεώσεις σου και στο τέλος θα καταφέρεις να φανεί η αξία σου και θα επιβραβευθείς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό μπλέξιμο με φιλικό σου πρόσωπο ή να γνωρίσεις μέσω των φίλων σου το άλλο σου μισό. Όπως και να έχει μάλλον μιλάμε για σχέσεις ακραίες που σιγά-σιγά θα γίνονται εξάρτησης ή τοξικές. Πρόσεχε για να έχεις λοιπόν. Α και μην ξεχνάς ότι το χρήμα κινεί τα πάντα, επομένως άσε τις οικονομικές συμφωνίες ή συναλλαγές με φίλους, για να έχεις άνεση κινήσεων αύριο μεθαύριο.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved