AstroΤσαούσα 22/11-28/11: Πίσω Γιάννη τα καράβια

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 22/11-28/11: Πίσω Γιάννη τα καράβια

Με τον Ήλιο να μπαίνει στον Τοξότη ξεκινάει η εβδομάδα και καπάκι την επόμενη μέρα, στις 23, τρώει το τετράγωνο του Κρόνου, που βρίσκεται στις αρχικές μοίρες των Ιχθύων. Δυσκολίες, πιέσεις και αναποδιές για τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Στις 24, έρχεται και ο Άρης στον Τοξότη και τετραγωνίζεται κι αυτός στις 25 με τον Κρόνο. Ποια δράση και ποιος δυναμισμός; Tα ίδια ζώδια και δεκαήμερα αναγκάζονται σε συμβιβασμούς ή σε συγκρούσεις, που όμως δε θα τους βγουν σε κάτι αξιόλογο. Στις 27, γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, ενώ κι ο Ερμής από τον Τοξότη συναντά με τετράγωνο κι αυτός (μη χάσει) τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τότε είναι που το ψέμα, η κοροϊδία, αλλά και ο παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις θα πάνε σύννεφο για τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου κυρίως, αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια, βεβαίως, βεβαίως. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και σε ταυ- τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεάσει κι αυτή τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως τα Μεταβλητά, ίσως φέρνοντάς τους περισσότερες προκλήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Από τη μία, έχεις βάλει κάτω τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και δεν κρατιέσαι να τα σπρώξεις, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, κι από την άλλη σε πιάνουν οι φοβίες και τα κομπλεξικά σου και τα έχεις κάνει πάνω σου, μην τυχόν κι αποτύχεις και πας άπατος/η. Κοίτα, ούτε να σε πιάνει πρεμούρα χρειάζεται, ούτε να κρύβεσαι και να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Άλλωστε, χωρίς δράση εσύ δεν ζεις. Απλά, χρειάζεται να κάνεις μικρά και σίγουρα βήματα (εδώ γελάμε) και κυρίως να ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον κυκλοφορείς με τα βιβλία σου παραμάσχαλα από σεμινάριο σε σεμινάριο ή φτιάχνεις βαλιτσούλα για να πας ταξιδάκι. Βεβαίως όλα αυτά τα κάνεις για να μην μείνει πίσω η εξέλιξή σου. Πρόσεχε στα μέσα της εβδομάδας, μην έχεις καβγά με το αμόρε ή εάν είσαι ελεύθερος/η, μην κάνεις καμιά πατάτα χωρίς κιόλας να το καταλάβεις και διώξεις κάποιο υποψήφιο ταίρι. Εσύ του 3ου δεκαημέρου μην κάνεις σχέδια, γιατί θα ναυαγήσουν κατά 99%, είτε λόγω εμποδίων κι αναβολών κλπ είτε γιατί εξαρχής δεν είχαν καμία λογική βάση και φταις εσύ για αυτό και οι φαντασίες σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν πάνε καθόλου καλά τα οικονομικά σου και μάλλον έχουν παραμαζευτεί τα χρέη σου, αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, και πλέον δεν έχεις μαντίλι να κλάψεις. Στην λένε κι όλοι φίλοι σου για τα χάλια που έχεις καταντήσει και νιώθεις εντελώς άχρηστος/η και σκουπίδι. Το δράμα σου γίνεται μεγαλύτερο, μόλις πεις, λόγω αφραγκίας, το πρώτο «όχι» σε έξοδο με την παρέα. Κι από λόγια και συμβουλές πάντως δεν παίρνεις, ό,τι κι αν σου προτείνουν σαν λύση, εσένα σε πιέζει. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις αρκετά έξοδα για να περάσεις καλά με την παρέα σου, ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας θα κάτσεις να χουζουρέψεις και να κοπροσκυλιάσεις σπίτι σου στο χαλαρό, κουρασμένος/η από τις κοινωνικότητες. Δεν έχεις κιόλας υποχρεώσεις και δουλειές, κουτί σου κάθεται. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, επίσης έχεις οικονομικά τρεχάματα, είτε γιατί προσπαθείς να συμμαζέψεις τα χρέη σου είτε γιατί την έχεις δει επενδυτής/ρια και ψάχνεσαι για συνεργασία που θα αβγατίσει τα λεφτά σου. Και στις δύο περιπτώσεις μην εμπιστευτείς φίλο, γιατί πρόκοψες… Πιο πιθανό είναι να σου πουλήσει παραμύθι για να σε μαδήσει, παρά να δεις έστω κι ένα ευρώ κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μόνο καψόνια που δεν σου κάνουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου αυτοί την εβδομάδα (ή σου κάνουν), έτσι που σε τρέχουν διαρκώς με τις απαιτήσεις και τα θέλω τους, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Περισσότερο χώσιμο θα φας στα επαγγελματικά σου και μην νομίζεις ότι θα βγάλεις κέρδος, όλα τέλεια να τα κάνεις, το πολύ πολύ να σου πετάξουν ένα ξεροκόμματο για τον κόπο σου. Κι όχι τίποτα άλλο, είναι και όλοι μες στην υψηλή κριτική. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σε αγχώσει αρκετά μία συζήτηση που θα κάνεις με έναν σημαντικό συνεργάτη σου ή το κλείσιμο μίας καινούριας συμφωνίας. Βέβαια δεν το βάζεις και κανέναν τρελό καημό, αφού στα καπάκια βγαίνεις με καλούς φίλους, ξεσαλώνεις κι αν είσαι κι ελεύθερο πουλί θα παίξει και μία καλή γνωριμία. Αν πάλι έχεις σχέση θα χαζοφλερτάρεις και μπορεί να μαθευτεί και να πέσει παντόφλα. Πολλές επαφές και επικοινωνίες στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις κι αν είσαι και μάλλον δεν θα πάνε τα πράγματα και τόσο καλά, αφού αυτά που θα ακούσεις θα σε απογοητεύσουν. Αν πάλι σου φανούν τέλεια όσα άκουσες, ξεκινά να ανησυχείς προκαταβολικά, γιατί σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Την κοροϊδία σου και τα ψεματάκια σου θα τα φας και από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κλάψε ελεύθερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα κόκκαλά σου θα αφήσεις στην δουλειά αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, και όσο κι αν ψάχνεις τρόπο διαφυγής, δεν πρόκειται να βρεις. Ξέχνα χόμπι, χαλάρωση, βόλτες, εκδρομές! Το μόνο που μπορεί να περάσει κι αυτό γιατί πολύ απλά θα σε κάνει να πήξεις στην καθημερινότητά σου περισσότερο, είναι κανένα σεμινάριο για τη δουλειά και στο τσακίρ κέφι επαγγελματικό ταξίδι, που δεν υπάρχει περίπτωση να το χαρείς. Καλή σου διασκέδαση! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, αισθάνεσαι μία κάποια ανασφάλεια για τις ικανότητές σου στη δουλειά και ψάχνεσαι σαν τρελός/η να βρεις τρόπο να μάθεις όσο γίνεται περισσότερα και να εξασφαλίσεις τη θέση σου και το μέλλον σου. Πάντως, μόλις σου περάσει η μούρλα και χαλαρώσεις, θα αφήσεις τα της δουλειάς στο αυτόματο, ειδικά αν έχεις θεματάκια στο σπίτι. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα σου πηγαίνουν όλα στραβά στην καθημερινότητά σου και για κανέναν λόγο δεν θα μπορείς να είσαι συνεπής στο πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου. Σαν να μην φτάνουν όλες οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που θα φας, δεν θα μπορείς ούτε με τους συναδέλφους να συνεννοηθείς. Επίσης, προσοχή με τα κουτσομπολιά. Μάζεψε την εσωτερική σου ανάγκη για κους κους και κατινιές στο χώρο της δουλειάς, γιατί θα μπλέξεις.

ΛΕΩΝ ♌

Γλέντα τη ζωή, Λέοντα του 1ου δεκαημέρου, αλλά σκέψου και λιγάκι το αύριο, γιατί με τούτα και με κείνα θα μείνεις πανί με πανί, θα μιζεριάσεις και δεν σου πάει και καθόλου. Από την άλλη, μπορεί σε συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα να βγάλεις πολύ παράπονο, μουρμούρα και αρνητισμό και να τους πρήξεις τα συκώτια με τα απωθημένα που έχεις μαζέψει. Αν είσαι γεννημένος μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, περνάς αρκετές ανέμελες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα ή κάνοντας τα χόμπι σου, αλλά έχεις και το νου σου μην ξεφύγεις στα έξοδα. Καλή λοιπόν η βολτούλα στην θάλασσα και το άραγμα στο παγκάκι. Βέβαια, μπορεί και να μαζεύεις λεφτά στον κουμπαρά σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και για αυτό να είσαι πιο μαζεμένος/η στις εξόδους σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάτι θέλεις να πεις, που όμως μπορεί και να μην έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου, στους αγαπημένους σου, αλλά δεν τα καταφέρνεις και το πιο πιθανό είναι να χαζομαλώσετε, χωρίς να υπάρχει καν λόγος. Λεφτά θα χαλάσεις για καλοπέραση μάλλον γιατί νομίζεις ότι σου περισσεύουν. Μάντεψε… Λάθος νομίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Είσαι απίκο σε ό,τι χρειάζεται το σπίτι και η οικογένειά σου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Αλλά και τι καταλαβαίνεις; Όχι απλά δεν μένουν οι δικοί σου με τίποτα ευχαριστημένοι, αλλά σε γεμίζουν και με παράπονα κι όλο κάτι τους λείπει, που εσύ δεν κάνεις, για να είναι ικανοποιημένοι. Κοίτα να τους κόψεις τη φόρα, γιατί με τόση πίεση θα φουντάρεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις επίσης να φροντίσεις τη σχέση σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, όμως δυστυχώς η επικοινωνία σας δεν θα είναι και η καλύτερη και γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά. Προσοχή στις σπατάλες και στα περιττά έξοδα, γιατί λεφτά θα πάρεις και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, έτσι και φτάσει η στιγμή που δεν θα μπορείς να καλύψεις υποχρεώσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να υπάρξει συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού σου. Μπορεί να σου κρύβουν πράγματα, να σου λένε ψέματα, ακόμη και να μην σου δίνουν βάση, όταν μιλάς. Πάντως, άκρη δεν βγάζεις. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ειδικά σε συμβόλαια, γιατί μάλλον θα σε εκμεταλλευτούν και δεν θα το πάρεις και χαμπάρι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν πολλά σου τα λένε στη δουλειά σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και κάπου όπα. Όλο παρατηρήσεις και κριτική είναι οι συνάδελφοί σου και σου πετάνε με τέτοιο τρόπο τα καρφάκια τους που δεν μπορείς να αντιδράσεις. Ε μία φορά θα ανοίξεις και εσύ το στόμα σου και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Πάντως καλό είναι στις καθημερινές σου μετακινήσεις να μην κουβαλάς παντού μαζί τα νεύρα σου και ειδικά όταν οδηγάς. Ήρεμα, να μην έχουμε κι άλλα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κάνεις κι εσύ τα λόγια σου στο χώρο της δουλειάς, αλλά όχι ότι θα γίνει κάποιος ιδιαίτερος χαμός. Πιο πολύ θα σε απασχολήσουν θέματα του σπιτιού σου, σε φάση που μπορεί και να πάρεις ένα ρεπό για να μην έχεις και κανέναν πάνω από το κεφάλι σου. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, πρώτα από όλα κρύβε λόγια από όλους στη δουλειά και προς θεού μην δίνεις υποσχέσεις και μην λες "θα κάνω και θα κάνω και θα κάνω", γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι είναι λόγια του αέρα. Από την άλλη, πρόσεχε μην σε εκμεταλλευτούν και σου τάξουν κι εσένα πράγματα και θάματα που ποτέ δεν θα δεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν πάρα πολύ, αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, καθώς μόνιμα είσαι με το χέρι στην τσέπη κι όλα έξοδα σου προκύπτουν για τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα παιδιά σου, που δεν μπορείς να αποφύγεις. Εννοείται πως όσο βλέπεις τον λογαριασμό σου να αδειάζει σε πιάνει απελπισία και μαύρη κατάθλιψη. Τι θα απογίνεις και ποιος θα σε κοιτάξει εάν είσαι άφραγκος/η; Κάπως έτσι θα σου βγουν ανασφάλειες και με τον/την σύντροφο ή κάποιο φλερτ. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις επίσης έξοδα, αλλά τουλάχιστον θα τα ευχαριστηθείς, αφού θα φας τα λεφτά σου για την καλοπέρασή σου ή τον έρωτά σου. Στη δουλειά, για κάποιον λόγο είσαι μες στην τρελή χαρά, ενώ δεν θα έπρεπε. Μάλλον δεν έχεις υπολογίσει σωστά τις υποχρεώσεις. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα χαλάσεις πολλά για μια ιδέα σου, που την πιστεύεις, όμως (μεταξύ μας) είναι τρελό ναυάγιο και θα τα κλαις τα λεφτά σου. Επίσης, ετοιμάσου για ερωτική απογοήτευση και βγάλε σιγά-σιγά από το συρτάρι σχέδια εκδίκησης του/της άχρηστου/ης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θέλεις να κοιτάξεις το μέλλον σου και τον εαυτό σου κι έχεις να σέρνεις και τους δικούς σου μαζί, όπως ο κατάδικος την μπάλα, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Αντί να σου αφήνουν χώρο και να σου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, εκείνοι κοιτάζουν πως θα σε αποθαρρύνουν κι όλο σου βγάζουν προβλήματα και τρικλοποδιές για να σε αποσυντονίσουν. Δεν θέλεις και πολύ για να τους γυρίσεις την πλάτη και να κάνεις τη ζωή σου. Την ίδια μοίρα θα έχεις και ο/η σύντροφός σου, αν κάνει τα ίδια λάθη. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά θέματα όμως το κατά τα άλλα πολυμήχανο μυαλό σου, δεν λέει να κατεβάσει λύσεις και ιδέες. Βέβαια, δε θα κάτσεις να σκάσεις, αντιθέτως θα βγεις να περάσεις καλά, σαν να τα έχεις όλα λυμένα, με καλή και δοκιμασμένη παρέα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, νιώθεις περίπου σαν εξωγήινος στο σπίτι σου, αφού δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους δικούς σου, οι οποίοι όσο και να μαλλιάσει η γλώσσα σου να τους λες αυτά που σκέφτεσαι ή σε προβληματίζουν, δείχνουν να μην σε καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, όσο κάθεσαι στην γωνιά σου και μιλάς με τον εαυτό σου ή καταστρώνεις τις επόμενες κινήσεις σου, όλα είναι μία χαρά. Μην αναγκαστείς μόνο να έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Εκτός που δεν τους θέλεις και οριακά τους ανέχεσαι, δεν πιστεύεις καν ότι είναι άξιοι να μοιραστείς μαζί τους τη σκέψη σου. Για να βγάλεις χολή, ωστόσο και να κάνεις κριτική, κελαηδάς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι πιο δεκτικός/η στο να έρθεις σε επαφή με κόσμο, όμως όταν θα συμβαίνει, θα θέλεις να φύγεις τρέχοντας, γιατί επίσης νιώθεις ότι δεν έχεις να πεις τίποτα μαζί τους. Κάποια θέματα του σπιτιού θα τα περάσεις στο ντούκου, γιατί πάνε καλά τα πράγματα στη δουλειά και είσαι σε τόσο καλό mood που για εσένα είναι σαν να μην υπάρχουν. Τώρα θα δεις που θα σου σκάσουν τα παράπονα από την οικογένεια. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε πολύ σε ποιον εμπιστεύεσαι τις πιο βαθιές σου σκέψεις και απόφυγε να αποκαλύψεις μυστικά γιατί θα εκτεθείς. Ωστόσο, μπορεί και από αφέλεια να την πατήσεις και να γίνεις βούκινο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχονται προβλήματα με τους φίλους σου κι αυτό γιατί θα αρχίσεις να έχεις ανασφάλειες και να είσαι στρείδι απέναντί τους ή επιθετικός, έχοντας δεδομένο πως σε έχουν πουλήσει και δεν σε υπολογίζουν. Από πλευράς τους μάλλον θα στραβώσουν και κάπου εκεί θα τα τσουγκρίσετε. Μία ακόμη πιθανή αιτία για να παγώσουν οι σχέσεις σας είναι να έχεις ανάγκη από χρήματα και να σου ρίξουν άκυρο, ενώ μάλλον μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πιθανώς να προσπαθήσεις να κάνεις κάποια δουλειά με φιλικό σου πρόσωπο ή να θέλεις να ανοίξεις τον κύκλο σου για να βοηθηθείς επαγγελματικά και κατά συνέπεια και οικονομικά. Δεν θα σου κάτσουν, πάντως, αυτά που έχεις κατά νου. Αν όμως θέλεις απλά να βρεθείς με κόσμο και να περάσεις όμορφα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, τότε θα είσαι η ψυχή της παρέας. Επίσης, μπορεί να κάνεις και μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην διανοηθείς και δανείσεις χρήματα σε κανέναν, γιατί θα τα κλαις, ενώ εάν κάνεις το λάθος να κλείσεις συνεργασία με φίλο, θα σε εκμεταλλευτεί. Πολύ προσοχή και σε καινούριες γνωριμίες, γιατί μπορεί κάποιος/α να σε πλησιάζει συμφεροντολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ειλικρινά, δεν τρώγεσαι πια, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Οι απαιτήσεις σου στη δουλειά δεν σταματούν ποτέ και έχεις βγάλει off με την κριτική και τα παράπονά σου όλους σου του συνεργάτες. Εν τω μεταξύ, τον ουρανό με τα άστρα να σου φέρουν, πάλι θα βρεις λάθος. Ξέρεις, δεν κάνει κακό να τους πεις και μία καλή κουβέντα, να έχουν κι αυτοί ένα κίνητρο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις αρκετές επαφές με σημαντικά πρόσωπα από τον επαγγελματικό σου χώρο, όμως πιο πολύ θα σε αγχώσουν, παρά θα έχεις κάποιο όφελος. Θα κάνεις επίσης και πολλές σπατάλες και δεν αποκλείεται το ταμείο σου στο τέλος να βγει αισθητά μείον. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες στο χώρο της δουλειάς και πλασάρεσαι ως κορυφαίος/α στο είδος σου ή τάζεις και υπόσχεσαι λαγούς με πετραχήλια σε κάποιον/α που θέλεις να συνεργαστείτε. Και να σου βγει όλο αυτό, θα είναι για τώρα μόνο, σύντομα θα ξεμπροστιαστείς.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved