AstroΤσαούσα 15/11-21/11: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έμμα Ριζοπούλου
AstroΤσαούσα 15/11-21/11: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Μόνο εύκολες και ήρεμες δεν ήταν οι προηγούμενες εβδομάδες και επιτέλους ήρθε ο καιρός για τα 12 ζώδια να ξαποστάσουν κάπως, αφού αυτή που έρχεται μόνο καλά φέρνει. Στις 15, γίνεται το εξάγωνο Ερμή- Αφροδίτης, με τον πρώτο να βρίσκεται στον Τοξότη και την δεύτερη στον Ζυγό, που ευνοεί τις καινούριες γνωριμίες, τις συμφωνίες για οικονομικά θέματα, αλλά και τους έρωτες και τα φλερτ. Θα επηρεάσει τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων. Στις 17, ο Άρης και ο Ήλιος από τον Σκορπιό τριγωνίζουν διαδοχικά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και υπάρχει μία ευκολία στη δράση των 3ων δεκαήμερων, αλλά και κάποιου είδους βοήθεια, σχεδόν εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Έτσι αναπτερώνονται οι ελπίδες τους για πολλά και σημαντικά θέματα που τα απασχολούν. Στις 18, η σύνοδος Ήλιου- Ερμή πάλι θα φέρει εξελίξεις, νέα και ειδήσεις για τα 3α δεκαήμερα. Στις 20 και 21 του μήνα ο Ήλιος και ο Άρης αντίστοιχα κλείνουν τα εξάγωνά τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που χαρίζει υπομονή, επιμονή, αλλά και αυτοέλεγχο στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ταξιδάκι για να πάρεις τον αέρα σου θα κανονίσεις, Κριέ του 1ου δεκαημέρου και μάλιστα με εκλεκτή παρέα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, εκεί που θα βρίσκεσαι θα σου εμφανιστεί. Κι από συνεργασίες και business με το εξωτερικό καλά τα πας! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σκαλίσεις λιγάκι τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου, αλλά πιο πολύ θα χολοσκάσεις για καινούριές γνώσεις και εμπειρίες στις αρχές της εβδομάδας, έτσι για να λες κι εσύ ότι κάτι κάνεις. Πιο πολύ σοβαρεύουν τα πράγματα προς τα μέσα που θα σε πιάσει μία τρέλα με τη δουλειά. Χαλάρωση με τα φιλαράκια σου και ξεκούραση, περίμενε προς τα τέλη. Εσύ του 3ου δεκαημέρου έχεις βάλει στόχο να κάνεις λεφτά και δεν σε νοιάζει καν με ποιο τρόπο. Πάντως, είτε στο κρυφό είτε στο φανερό, το ταμείο σου φαίνεται να γεμίζει όπου να 'ναι. Κι αν δεν έχεις και περίσσευμα, τουλάχιστον δεν θα έχεις χρέη γιατί θα τα καλύψεις.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου ομορφαίνει και παίρνεις και λεφτάκια από τη δουλειά σου ή τα τσεπώνεις απλά κι όλα σου φαίνονται πιο όμορφα … είναι θέμα οπτικής ! Μπορεί βέβαια να σε ξερουτινιάσει και κάποιο ερωτικό ραβασάκι από συνάδελφο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κλαψουρίζεις από ανασφάλεια και γενικά μέσα σου είσαι ανταριασμένος /η στις αρχές της εβδομάδας, μπορεί και γιατί έχεις κάποια χρωστούμενα και στριμώχνεσαι. Όσο περνούν οι μέρες, θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και θα ξετσουμίσεις με σχέδια για το μέλλον. Πάντως θα έχεις και κάποια επαγγελματικά θέματα να τακτοποιήσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κλείνεις μία συνεργασία, πραγματικά του ονείρου, με κάποιον φίλο σου ή σου δίνει το άτομο αυτό τρελές εμπνεύσεις. Τα μελλοντικά σου σχέδια ωστόσο δεν τα ξεχνάς, αντιθέτως όλα τα κάνεις με έναν συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είσαι μια χαρά, στα καλύτερά σου, αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου! Από ερωτόλογα ή/και καινούριες γνωριμίες να φάν' και οι κότες. Ενώ, εάν θέλεις να περνάς καλά για πάρτη σου, επίσης θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Ακόμη κι αν το δεις πιο σοβαρά το όλο θέμα, μπορείς να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία και να σπρώξεις παράλληλα και κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις τα άγχη σου και τα τρεξίματα σου με ή για τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου στις αρχές της εβδομάδας. Λίγο μετά θα τακτοποιήσεις κάποια από τα χρέη σου ή αν δεν τα καταφέρεις, θα φας μία φρίκη με όλα αυτά που έχεις φορτωθεί. Δεν κρατάει για πολύ αυτή η φάση, σύντομα βρίσκεις την χαμένη σου αισιοδοξία. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις μία εξέλιξη στα επαγγελματικά σου τόσο καλή, που θα τρίβεις τα μάτια σου για να δεις, αν ισχύει ή εάν ονειρεύεσαι. Εκεί που θα τα δώσεις όλα, είναι μόλις καταλάβεις ότι έχεις να λαμβάνεις και στο οικονομικό κομμάτι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μάλλον θα σε κανακέψουν πολύ από το σπίτι σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και καθόλου δεν θα σε χαλάσει! Αυτός σημαίνει ότι διάφορες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει εσύ σε καθημερινή βάση, τώρα θα τις φορτωθούν και μάλιστα με τη θέλησή σου οι δικοί σου κι έτσι εσύ θα είσαι πολύ πιο άνετος/η να ασχοληθείς με τη δουλειά σου κι άλλα που μπορεί να σε τρέχουν. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, δεν γλιτώνεις το άγχος της καθημερινότητας, μην σου πω θα έχεις και παραπάνω από ό,τι συνήθως στις αρχές της εβδομάδας, ίσως γιατί θα σου σκάσουν μαζεμένες υποχρεώσεις. Προς τα μέσα, θα πας να συντρέξεις τον/την αγαπημένο/η σου σε ένα πρόβλημα του ή θα ασχοληθείς για να μην έχεις ευτράπελα στο μέλλον με μία συνεργασία. Παραπονεμένα δεν θα μείνουν και τα οικονομικά σου, που θα τα κάνεις φύλλο και φτερό για να μπαλώσεις ό,τι μπορείς. Με το παράπονο λόγω εξόδων, μάλλον εσύ θα μείνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου να δεις μία από τις πιο εμπνευσμένες ιδέες να γίνεται πραγματικότητα ή το εισιτήριο σου για να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Ωστόσο, μπορεί να βρεις έναν καινούριο συνεργάτη ή να αλλάξει προς το καλύτερο η σχέση σου με αυτόν που ήδη έχεις.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου τίποτα δεν πρόκειται να χαλάσει την ευτυχία σου αυτές τις μέρες. Συναντιέσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και περνάτε υπερτέλεια, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό που σε αγχώνει, τσιμπάς τα δωράκια σου και κάνεις κι εσύ τα δικά σου, γιατί είσαι large, ενώ θα παίξουν και καινούριες ερωτικές γνωριμίες για τους σόλο, αλλά και ερωτικές εξομολογήσεις για τους ρεζερβέ. Γενικά, φτου φτου ! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο καλοπερνάς επίσης, αλλά στο λίγο πιο μαζεμένο. Άλλωστε από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα έχεις να ασχοληθείς ένα κλικ παραπάνω και με τη δουλειά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, έπειτα μπορείς να ασχοληθείς ανενόχλητος/η με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου από εδώ θα τα πας, από εκεί θα τα φέρεις, θα βρεις τη λύση σου σε σχέση με οικονομικά προβλήματα ή χρέη που ταλαιπωρούν το σπιτικό σου. Αν είσαι ήδη τακτοποιημένος/η από αυτή την άποψη, ίσως να παίξει μία καλή επένδυση ή μία θετικότατη εξέλιξη με την ακίνητη περιουσία σου ή τα κληρονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλύτερα πάνε τα οικονομικά σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου κι αυτό παρασύρει και τα οικογενειακά σου, με την καλή την έννοια. Μία χαρά θα υπάρχει συνεννόηση και αλληλοκατανόηση με τους υπόλοιπους ενοίκους του σπιτιού και ειδικά από τη στιγμή που θα τα σκας για τις ανάγκες όλων και γενικά θα υπάρχει άνεση και καλό κλίμα. Με λίγα λόγια και πρακτικά και συναισθηματικά είστε αστέρια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάποια θεματάκια στο σπίτι θα τα αντιμετωπίσεις στις αρχές τις εβδομάδας, όμως ό,τι κι αν είναι, φαίνεται περαστικό. Πιο μετά θα θελήσεις λίγο να ξεδώσεις και να κάνεις ό,τι γουστάρεις και σου αρέσει, παρά να ασχοληθείς με υποχρεώσεις. Χρόνο θα περάσεις αρκετό και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επειδή όμως δεν είσαι και αναίσθητος/η, ξαναγίνεσαι εργατικό μυρμηγκάκι προς τα τέλη της εβδομάδας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις για σοβαρά θέματα, πάει καλύτερα από ό,τι περιμένεις, ενώ μπορεί να σου κάτσει και μία συνεργασία που καιρό τώρα είχες φανταστεί ή ονειρευόσουν. Πάντως, προκειμένου να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να πραγματοποιούνται, θα κάνεις τα πάντα και δεν το βάζεις κάτω με τίποτα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είσαι στα πάνω σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, είσαι στα ωραία σου κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω, αφού στάζει μέλι το στόμα σου και είσαι μανούλα στην επικοινωνία και στις καινούριες γνωριμίες και τα πίτσι-πίτσι. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να περάσει το δικό σου, όπου δυσκολευόσουν, ενώ εάν είσαι σόλο έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να κάνεις και γνωριμία-φωτιά. Πολλά μπορεί να χαλάσεις και σε λουσάτες αγορές… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν βάζεις τον πισινό σου κάτω ούτε λεπτό στις αρχές της εβδομάδας κι όλο είσαι στη γύρα για κουτσομπολιό και βόλτα. Σπίτι σου μαζεύεσαι για λίγο προς τα μέσα, αλλά γρήγορα θα νιώσεις πως σε τρώει η κλεισούρα και θα πας να περάσεις καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρεις τον τρόπο να βγάλεις καλά λεφτά από τη δουλειά σου και σχετικά εύκολα, ενώ βοήθεια για να πάρεις τα πάνω σου οικονομικώς θα έχεις και από τους δικούς σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκέτο στρείδι είσαι σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αλλά όλο και κάτι μαγειρεύεις στα κρυφά και τα οικονομάς… Σε ψυχολογικό επίπεδο επίσης ξανανιώνεις και αφήνεις πίσω σου την μαυρίλα και την καταχνιά μαζί με μία ντουζίνα ανασφάλειες και φοβίες που σε παίδευαν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν πιο πολύ στις αρχές της εβδομάδας, μα γιατί δεν σου βγαίνουν τα λεφτά, μα γιατί λυσσάς να βγάλεις παραπάνω. Θα ξεχαστείς με διάφορες δουλειές, κουβέντες και συναντήσεις προς τα μέσα της εβδομάδας, ενώ προς το τέλος έχεις και ένα σπίτι να κοιτάξεις, άρα θα επικεντρωθείς στα οικογενειακά σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, ζεις μία περίοδο δημιουργικού οίστρου και οι εμπνεύσεις σου έρχονται ακόμη και στην τουαλέτα, που λέει ο λόγος. Παράλληλα, έχεις και τον τρόπο σου και το λέγειν σου να πείσεις τους γύρω να σε προωθήσουν, επομένως δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Επικοινωνιακότατος/η και εκφραστικότατος/η είσαι αυτές τις μέρες, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, για αυτό και όλοι τρελαίνονται να σε έχουν στην παρέα τους ή όσοι σε πρωτογνωρίζουν πετούν την σκούφια τους για πάρτη σου. Πάντως, δεν σε κουράζουν οι κοινωνικότητες καθόλου, μάλλον δείχνεις να το απολαμβάνεις, ειδικά όταν αρχίζουν και τα φλερτάκια και τα παιχνιδάκια μέσα στην παρέα… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις μία μανία με τον εαυτούλη σου και τις ανάγκες σου στις αρχές της εβδομάδας και μάλλον θα γράψεις τους γύρω σου, προκειμένου να μην πιεστείς εσύ. Έλα όμως που θα σου έρθουν κάποια οικονομικά άγχη. Προς τα τέλη της βδομάδας, ξεκινάς τα σουλάτσα και της βόλτες για να δεις λίγο κόσμο και να αλλάξεις παραστάσεις. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα πάρεις πολύ μεγάλη στήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους και θα τους νιώσεις τόσο πολύ κοντά σου, που πολλά από τα άγχη και τις ανασφάλειες σου θα λυθούν από μόνα τους και ως δια μαγείας. Βέβαια θα παίξει και το ρόλο της μία καλή οικονομική εξέλιξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ευκαιρίες και μάλιστα πολύ τυχερές σου έρχονται στη δουλειά, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, όμως όλα θα πρέπει να γίνουν μυστικά και τα χέρια να τα δώσεις κάτω από το τραπέζι σε όποια συμφωνία κάνεις. Κράτα, λοιπόν, το στόμα σου κλειστό και το προφίλ σου χαμηλό και ανάμενε τα καλύτερα! Εσύ του 2ου δεκαημέρου δεν είσαι για κόσμο στις αρχές της εβδομάδας και περισσότερο προτιμάς να κάθεσαι στη μοναξιά σου για να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου, αλλά και για να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Τις τελευταίες μέρες και αφού έχεις περάσει μία φάση εγωπάθειας, θα έχεις και κάποιες οικονομικές ανησυχίες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις κάποιες καινούριες πολύ ελπιδοφόρες καινούριες γνωριμίες για όλα αυτά που έχεις κατά νου να κάνεις, αν και μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαίες. Πιθανώς να πλησιάζεις ανθρώπους με πολύ συγκεκριμένους σκοπούς… Αλλά αυτό δεν είναι και απαραίτητα κακό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πολύ τυχερός/η αισθάνεσαι που έχεις τους φίλους που έχεις, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και μπορείτε όλοι μαζί να κάνετε πράγματα για να εξελιχθείτε ή απλά για να περάσετε καλά και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μπορεί κιόλας να κάνετε όλοι μαζί ένα ταξιδάκι. Επίσης, μέσα από την παρέα μπορεί να σου προκύψει και κάποιο love story! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, καταπιάνεσαι με τα σχέδια που θέλεις να βάλεις μπροστά στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου, ενώ δεν αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να πάρεις καινούριες γνώσεις και εμπειρίες. Βέβαια, προς τα μέσα της εβδομάδας, προσγειώνεσαι στην πεζή πραγματικότητα της δουλειάς, καθώς θα υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να φροντίσεις. Όταν τελειώσεις με αυτά, θα έχεις όλο το χρόνο να δεις τους φίλους σου και να χαλαρώσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις μία παράτολμη κίνηση στα επαγγελματική και θα αναλάβεις όλο το ρίσκο, αλλά θα σου βγει και θα σου παραβγεί, ενώ και στα οικονομικά σου θα σου δώσει τρελή ώθηση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου λύνεις και δένεις στο χώρο της δουλειάς σου και πιάνεις επαφές με άτομα που μπορούν να σε σπρώξουν να πας πιο ψηλά ή μαθαίνεις πληροφορίες που αξίζουν χρυσάφι. Μάλιστα, όπως πάει η δουλειά, γρήγορα θα έχεις και οικονομική άνοδο, ενώ εάν μπεις τώρα σε μία επένδυση, έχεις κάνει την τύχη σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, επίσης θα έχεις πολλά ανοιχτά θέματα στην δουλειά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όμως περισσότερο θα σε αγχώσουν και θα σου σπάσουν τα νεύρα, παρά θα σου προσφέρουν κάποια καλή ευκαιρία. Περισσότερες επαφές θα έχεις με τους φίλους σου, προς τα μέσα της εβδομάδας, ενώ τις τελευταίες μέρες θα κοιτάξεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για να βρεις την ηρεμία σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητες του θα κυνηγήσεις μέχρι τελικής πτώσεως τους στόχους και τα όνειρα σου για τη δουλειά ή τις σπουδές σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στην πορεία τους και μία γνωριμία που θα κάνεις τώρα, με άτομο που μάλλον έχει τη δύναμη να σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved