AstroΤσαούσα 08/11-14/11: Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 08/11-14/11: Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα

Το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 8 του μήνα, χαρίζει παρατηρητικότητα και διερευνητική σκέψη στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό και οι περισσότερο ευνοημένοι είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Στις 10 του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και αμέσως κλείνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα τα βρουν σκούρα στην επικοινωνία με τους άλλους και γενικά θα έχουν διάφορα προβλήματα και καθυστερήσεις σε σημαντικά θέματα, ενώ θα νιώθουν γενικότερα πιεσμένοι. Στις 11 του μήνα, ο Άρης στον Σκορπιό κλείνει την αντίθεσή του με τον Ουρανό στον Ταύρο και αναμένονται ακραία και απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και αψυχολόγητες συμπεριφορές για τα 3α δεκαήμερα και περισσότερο για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Στις 13, η Νέα Σελήνη του μήνα στον Σκορπιό μόνο εύκολες και ήρεμες καινούριες αρχές δεν προμηνύει, αφού σε αυτήν συμμετέχουν και ο Άρης, αλλά και ο Ουρανός από απέναντι. Μάλιστα λίγο μετά ο Ήλιος κλείνει με ακρίβεια την αντίθεση του με τον Ουρανό. Αιφνίδιες αλλαγές, σοκαριστικά γεγονότα και δυσάρεστες εκπλήξεις θα συνοδεύουν κάθε βήμα των Σταθερών κυρίως του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι αυτή την εβδομάδα, Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Αντιθέτως, θα έχεις και τα τυχερά σου και θα φτιάξουν και κάποια στραβά που έπαιζαν. Χάλια εντελώς θα πάνε όσα σχέδια κάνεις για δουλειά ή σπουδές, ενώ εάν κανόνιζες κάποιο ταξίδι επαγγελματικό ή μη, μην κάνεις στον κόπο να φτιάξεις βαλίτσα. Μάλλον αναβάλλεται. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, ενώ θα έχεις ένα θεματάκι με κάποια χρέη σου ή με μία επένδυση που σκέφτεσαι, όμως τίποτε το τόσο σοβαρό που να σου χαλάσει η διάθεση για πολύ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου και ειδικά στην αρχή-αρχή, σε περιμένουν πολλά και χοντρά προβλήματα στα οικονομικά σου, καθώς και σπατάλες θα κάνεις ή θα πάρεις ένα σωρό ρίσκα, που άγνωστο, αν θα σου βγουν, και θα σου σκάνε έκτακτα έξοδα ή μπορεί να πέσουν τα έσοδά σου. Γενικά θέλει προσοχή το πράγμα και δεν φαίνεται να δείχνεις όση χρειάζεται.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλές αλλαγές έρχονται στην καθημερινότητά σου και πολύ πιθανό να ξεφορτωθείς άγχη και υποχρεώσεις που σου χαλούσαν τη βολή σου, αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου. Με ένα φιλικό πρόσωπο όμως θα τα βρεις σκούρα είτε γιατί θα σου κάνει ή θα σου πει κάτι που θα σου ξυπνήσει φοβίες και απωθημένα, με αποτέλεσμα να μαλώσετε για όλα όσα σε έχουν πειράξει από τότε που γνωρίζεστε, είτε γιατί θα ποντάρεις πάνω του για οικονομική βοήθεια και θα φας άκυρο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, τρέχεις με διάφορες δουλίτσες στις αρχές της εβδομάδας και έπειτα έχεις να φροντίσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου για να προλάβεις καταστάσεις. Εσύ του 3ου πάλι, τρέχεις και δεν προλαβαίνεις με όλα όσα συμβαίνουν με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Τσακωμοί, χωρισμοί, διάλυση συνεργασίας, ένας κακός χαμός γίνεται και το χειρότερο είναι πως τίποτε από αυτά δεν μπορείς να προβλέψεις, αφού το κάθε κακό έρχεται και σε βρίσκει στα ξαφνικά. Και κάτι καινούριο να πας να κάνεις, πάλι δεν θα σου βγει έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το χαμένο σου κέφι και την ζωντάνια σου βρίσκεις στια αρχές της εβδομάδας και θα έχεις τις ευκαιρίες σου για καλοπέραση και διασκέδαση, αλλά και φλερτάκια, ενώ θα κάνεις και το κάτι παραπάνω με τα δημιουργικά σου σχέδια, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Τα δύσκολα έρχονται λίγο πιο μετά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς δεν βλέπεις να μπορείς να συνεννοηθείς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Όχι γιατί δεν σε καταλαβαίνουν, αλλά γιατί βάζουν μπροστά τις απαιτήσεις τους και σου κόβουν την φόρα για να ζητήσεις τα οτιδήποτε. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα περάσεις αρκετά καλά κι εσύ στις αρχές της εβδομάδας, όμως θα έχεις και κάποια άγχη και τρεξίματα με τη δουλειά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου θα σε εξοντώσει σε κάθε επίπεδο! Δεν είναι μόνο οι τεράστιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβεις ή στις έχουν φορτώσει, είναι και το κλίμα στο χώρο της δουλειάς που θα κάνει την ψυχολογία σου σμπαράλια. Ξαφνικές εντάσεις, τσακωμοί με τους συναδέλφους, αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αν ξεκινήσεις κάτι καινούριο, θα σου βγει η πίστη με τις ανατροπές που θα βγαίνουν συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η σχέση σου με τους δικούς σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και γενικά στο σπίτι σου θα έχεις ησυχία, αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί κιόλας να αποφασίσεις να κάνεις και μία ανακαινισούλα. Στο χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, το θέμα σου είναι όμως πως δεν βλέπεις φως σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου σχέδια ή με δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις για πάρτη σου. Μπαίνει κόφτης, λόγω υποχρεώσεων και κάθεσαι και βράζεις στο ζουμί σου με ένα σωρό δουλειές φορτωμένες στην πλάτη σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, περνάς καλά και στο σπίτι σου για πάρτη σου και εάν αποφασίσεις να βγεις παραέξω, να ανοίξει και λίγο το μάτι σου. Γενικά η εβδομάδα σου είναι χαλαρή. Εσύ του 3ου δεκαημέρου έχεις πορεία μπροστά σου… Μπορεί να μαλώσεις με κάποιον/α φίλο/η σου πολύ άσχημα και να σταματήσετε να μιλάτε, ενώ δεν αποκλείεται να τα τσουγκρίσεις με το ταίρι σου. Ασφαλώς και μπορούν οι συμφορές να σε βρουν όλες μαζί, αλλά μην απελπίζεσαι. Εάν ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, άλλα βλέπεις κι άλλα θα σου βγουν μπροστά. Επίσης, αν βάλεις σε εφαρμογή κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, εκτός του ότι θα είναι αρκετά παράτολμη απόφαση, θα σου κάτσουν κι όλα στραβά.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, θα κάνεις πολλές γνωριμίες αυτές τις μέρες κι όλοι θα σε κατασυμπαθήσουν τέτοιο γλυκό αγόρι/κορίτσι που θα είσαι. Πιθανώς να σου φύγουν λεφτάκια σε ψώνια, ίσως και να γυρίσεις σπίτι με καινούριο κινητό ή laptpop. Προβλήματα θα έχεις με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σε στεναχωρήσεις και θα σου τριγγάρει τις ανασφάλειές σου, ενώ μπορεί να χαλάσεις πολλά λεφτά σε διασκεδάσεις, λούσα και καλή ζωή και να σε πιάσουν τα κλάματα με τα χρέη που θα δημιουργήσεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ησυχία δεν θα έχεις στις αρχές της εβδομάδας και όλο θα είσαι στη γύρα και στα μάτσα-μούτσα με φίλους και γνωστούς που θα συναντάς, συν τα κουτσομπολιά και τα νέα που θα μάθεις. Με τα του σπιτιού σου θα ασχοληθείς προς τα τέλη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν θα ξέρεις από πού σου έρχεται με όλα αυτά που θα συμβούν και στη δουλειά και στο σπίτι σου. Ξαφνικές αλλαγές που θα φέρουν καβγάδες και εντάσεις θα κάνουν το τοπίο αγνώριστο και θα πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να βγεις σώος/α και αβλαβής από όλη αυτή την κατάσταση. Μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και ποτέ μην πεις «ποτέ» για τίποτα και για κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δεις Θεού πρόσωπο στα οικονομικά σου και μπορεί μεν να μην είναι κάτι μόνιμο, όμως στο εδώ και τώρα θα την κάνεις την μπάζα σου. Προβληματική έως και αδύνατη θα είναι η επικοινωνία σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ενώ υπάρχουν θέματα που, με καλή θέληση, θα μπορούσατε να τα λύσετε, οι δικοί σου επιμένουν να σου βγάζουν το λάδι με τις απαιτήσεις τους και μάλλον θα ανταλλάξετε λόγια πικρά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης θα ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, όμως δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να σε αγχώνει. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα βρεθείς με φίλους ή συγγενείς και μπορεί να κάνεις και κάποιες καινούριες γνωριμίες. Εσύ του 3ου δεκαημέρου δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις τουλάχιστον έναν πολύ μεγάλο καβγά με τα αδέρφια σου ή κάποιο πρόσωπο του κύκλου σου. Δεν μιλάς, ουρλιάζεις και δεν θες και πολύ για να ξεστομίσεις ακραία πράγματα και να γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις. Εξελίξεις σημαντικές, αλλά όχι αναμενόμενες μπορεί να υπάρξουν σε ένα θέμα που αφορά και στο υπόλοιπο συγγενολόι σου. Εννοείται πως με τα νεύρα που έχεις καλό είναι να μην πιάνεις τιμόνι, εκτός κι αν μπορείς να αφήσεις για λίγο τα προβλήματα σου στην άκρη και να κρατάς την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ομορφαίνεις και πας Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν, αφού θα σου μαζεύονται όλοι όπως οι μέλισσες στο μέλι. Βέβαια στη δουλειά θα γίνει ένα καλό πατιρντί και η γλύκα σου θα πάει περίπατο, αφού οι συνάδελφοι θα σε γεμίσουν με αρνητικά σχόλια, υψηλής κριτικής και θα τα πάρεις στραβά, όπως είναι λογικό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θέλεις το κανάκεμά σου από του δικούς σου στις αρχές της εβδομάδας και βγάζεις λίγες ανασφάλειες που πρέπει να στις καλύψουν, όμως σε λογικά πλαίσια. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάτι θα πάει πολύ στραβά με τα χρέη σου και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους γενικότερα, με αποτέλεσμα να ψάχνεις σαν τρελός/η τρόπο να βγάλεις λεφτά. Δεν θα διστάσεις να κάνεις κάποιες παράτολμες κινήσεις ή συμφωνίες με τη λογική πως ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται, όμως θα ισχύσει πολύ πιθανό το ρητό «τα πράγματα μπορούν να πάνε και χειρότερα»…Ωστόσο, όσο συντηρητικά και αν φερθείς, πάντα κάτι θα σε βγάζει εκτός προγράμματος.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η αλήθεια είναι πως θα αρχίσεις να κάνεις πιο όμορφες σκέψεις αυτές τις μέρες, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και συχνά θα σου βγαίνει ο ψυχοπονιάρης εαυτός σου, θέλοντας να βοηθήσεις τον κάθε πικραμένο. Πάντως, πολύ πολύ καλά δεν περνάς κι αυτό γιατί ούτε διάθεση έχεις για ξεφάντωμα και μάλλον ούτε και λεφτά. Μάλιστα μπορεί να χαλάσουν κάποιες συμφωνίες που έχεις κάνει για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και αυτόματα να σημαίνουν και οικονομική χασούρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι αρκετά μοναχικός/η στις αρχές της εβδομάδας, ενώ και πιο μετά δεν έχεις καμιά καούρα να συναναστραφείς κόσμο, εκτός κι αν πρόκειται να σε εξυπηρετήσουν σε διάφορες ανάγκες σου, οπότε θα κάνεις τα πικρά γλυκά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, απλά βοήθειά σου. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να τιναχτούν στον αέρα και εσύ να κάθεσαι να κοιτάς άφωνος/η τα συντρίμμια τους. Το χεράκι σου βέβαια θα το έχεις βάλει, δεν είναι ότι οι άλλοι σε αδικούν, απλά δεν διανοείσαι καν αυτά που θα ακολουθήσουν. Η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι ένα restart στα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ακόμη πιο αγαπητός/η θα είσαι στον κοινωνικό σου κύκλο αυτό το διάστημα, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου και όλοι θα θέλουν την παρέα σου, αφού θα είσαι εγγύηση πως θα περάσουν καλά. Στην δουλειά σου όμως μόνο ρόδινη δεν θα είναι η κατάσταση, αφού εσύ έχεις ένα σωρό εμπνεύσεις και ιδέες, αλλά τα μπλοκαρίσματα πάνε σύννεφο και νιώθεις να καταπιέζεσαι τρομερά. Το ακόμη χειρότερο είναι πως μπορεί να μην είσαι καν σε θέση να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, περνάς χαλαρότατες στιγμές με τα αγαπημένα σου φιλαράκια στις αρχές της εβδομάδας, όμως πιο μετά θέλεις και λίγο το χρόνο σου μακριά από όλους και όλα. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο, η ψυχολογία σου είναι τα χάλια της τα μαύρα τα αδιόρθωτα και παρ' όλο που θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να βρεις τις ισορροπίες σου, διάφορες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Για να δεις πραγματική βελτίωση, θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να πετάξεις οτιδήποτε τοξικό έξω από τη ζωή σου, όσο δύσκολο κι αν είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η καριέρα και η δουλειά σου θα πηγαίνουν πολύ καλά αυτό το διάστημα και μάλιστα θα σου έρθουν και κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανέβεις ή αν αναγνωριστείς, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Περισσότερα προβλήματα θα έχεις σε ψυχολογικό επίπεδο, γιατί το μυαλό σου ταλαιπωρείται από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, όπως επίσης και φοβίες και άγχη, όμως δεν βγάζεις μιλιά και δεν ανοίγεσαι σε κανέναν. Μόνο για να κάνεις πικρόχολα σχόλια, ανοίγεις το στόμα σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις τρέξιμο στη δουλειά, αλλά όλα θα τα καταφέρεις σχετικά άνετα και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα φίλων σου. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο φιλικός σου κύκλος μετά από αυτή την εβδομάδα θα είναι αγνώριστος. Πιθανώς να αλλάξουν οι προτεραιότητές σου ή οι προτιμήσεις σου στην διασκέδαση και να τα τσουγκρίσεις για αυτόν τον λόγο με κάποιον. Πιθανή αιτία είναι επίσης το να μπαίνει εμπόδιο ή να προκαλεί προβλήματα στα σχέδιά σου ο/η φίλος/η. Έχει φάει σουτ με συνοπτικές διαδικασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αισιόδοξα σχέδια κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, ενώ δεν θα ξεχάσεις να πας και το ταξιδάκι ή την εκδρομούλα σου για να ανανεωθείς. Γενικά θέλεις το κάτι διαφορετικό και βρίσκεις ευχάριστους τρόπους να σπάσεις τη ρουτίνα σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, επίσης η εβδομάδα κυλάει ήρεμα και διασκεδαστικά, αν και προς το τέλος λίγο άγχος με τη δουλειά θα το έχεις, όμως τίποτε το σοβαρό δεν θα σε προβληματίσει. Εσύ του 3ου δεκαημέρου βάστα γερά σε θέματα δουλειάς και καριέρας, γιατί δεν πάνε πολλά από αυτά που σχεδίαζες, επιχείρησες ή περίμενες, όπως θα ήθελες. Γενικά, όλα σου πάνε κόντρα και όσο πεισμώνεις και παίρνεις ρίσκα, τόσο δεν θα σου βγαίνουν. Μάλιστα, θα έχεις και κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου που μπορεί και να σε αποτελειώσουν. Πόσα πια να αντέξεις; Μια καινούρια επαγγελματική αρχή ή αλλαγή θα είναι δύσκολη και ποτέ δεν θα μπορείς να προβλέψεις το επόμενο βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πιο καλά θα αρχίσουν να πηγαίνουν τα πράγματα στα οικονομικά σου και περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη σου, τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, αλλά και τις επενδύσεις σου ή κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου. Στο χώρο της δουλειάς, θα έχεις αρκετές κόντρες και λογομαχίες με συνεργάτες σου, κυρίως γιατί δεν χρωστάς καλή κουβέντα για κανέναν. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, επίσης θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και πιθανώς για λίγο να σε αγχώσουν κάποιες υποχρεώσεις. Βέβαια θα βρεις και χρόνο και διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να σπάσεις τη ρουτίνα σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ετοιμάζεις πολλά για το μέλλον σου στη δουλειά ή τις σπουδές σου, λογαριάζεις όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Από ανατροπή σε ανατροπή θα σε πηγαίνει και ειδικά εάν έχεις πάρει και ρίσκα, θα τα δεις όλα και θα σου φύγει η ψυχή μέχρι να καταλήξει κάπου το πράγμα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved