AstroPet από 12/11 έως 18/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 12/11 έως 18/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 12/11 έως 18/11

ΚΡΙΟΣ ♈

Αρκετά ξεσπάσματα θα έχει το pet σου, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένας λόγος για να κάνει χαμό. Οι ανασφάλειές του το κάνουν καχύποπτο και επιθετικό προς όλους, ενώ εάν δεν ερμηνεύσεις σωστά την κατάσταση, θα έχετε δράματα…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το ζωάκι σου έχει αλλοπρόσαλλη και νευρική συμπεριφορά, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω. Για διάφορους λόγους η υπομονή σου έχει εξαντληθεί και δεν μπορείς να το ανεχτείς. Πάντως, στο τέλος, ακόμη κι αν καβγαδίσετε, αγκαλιά θα καταλήξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Σαν κάτι να το χαλάει στη ρουτίνα του το pet σου και όλο παράπονα ή γκρίνιες είναι. Όσο δεν θα καταλαβαίνεις τι του φταίει για να το αλλάξεις, τόσο πιο πολλά θα είναι τα νεύρα του. Πρόσεχε το και για κανένα χτυπηματάκι, από τη ζοχάδα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κάτι μπορεί να κάνει στο ζωάκι σου ένας φίλος σου, εννοείται με καλή πρόθεση κι εκείνο να το πάρει στραβά, ακόμη κι αν μέχρι πρόσφατα διασκέδαζε μαζί του. Απόφυγε τα άγαρμπα παιχνίδια και περιοριστείτε όσο γίνεται σε αγκαλιές και κανακέματα.

ΛΕΩΝ ♌

Λαμπόγυαλο θα σου κάνει το pet σου το σπίτι σου και διαρκώς θα το κυνηγάς από πίσω για να προλάβεις τις ζημιές. Εκεί που θα κάθεται ήσυχα και καλά θα το πιάνει τρέλα και όρεξη για σκανταλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εάν είχες σκοπό να πας κάποια εκδρομή, υπολόγιζε και το ζωάκι σου μαζί. Δεν θα κουραστεί και δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου, αντιθέτως θα ενθουσιαστεί. Αν παραμείνετε σπίτι, θα έχεις πολύ φασαρία, γιατί κάπως πρέπει να εκτονώσει την ενέργειά του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πολύ κτητικό και ειδικά με όσους έχει αδυναμία θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες. Αν δει κάποια κίνηση που δεν του αρέσει ή κάτι το πάρει στραβά, είναι έτοιμο για φουλ επίθεση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτεί την κυκλοθυμία κανενός μες στο σπίτι το ζωάκι σου. Φωνές εσύ, «φωνή» κι αυτό! Επιτέλους κι αυτό νεύρα έχει, δεν γίνεται να κάνει πάντα πίσω….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τις κλειστές του έχει το ζωάκι σου αυτή την βδομάδα και μάλλον κάτι θα προκύψει και θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του, για αυτό και θα έχει ακόμη περισσότερο κακή διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου έχει πολλή ενέργεια αυτές τις μέρες και προκειμένου να την εκτονώσει, θα σκεφτεί τα πιο απίθανα και ριψοκίνδυνα παιχνίδια. Πρόσεξε, μην έχετε κανέναν ξαφνικό τραυματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ό,τι σκανταλιά και ζημιά βάλει ο νους σου θα την κάνει το pet σου, αν είναι να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Δεν το ενδιαφέρει να αφήσει καλές εντυπώσεις, αρκεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μία αλλαγή στην καθημερινότητα του pet σου θα το βοηθήσει να μην είναι διαρκώς στην τσίτα. Μάθε του ένα καινούριο κόλπο να ενθουσιαστεί ή αγόρασε του ένα παιχνίδι να έχει να ασχολείται και ίσως έτσι να βρεις κι εσύ ησυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved