AstroΤσαούσα 04/10-10/10: Κάνε τα πικρά γλυκά

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 04/10-10/10: Κάνε τα πικρά γλυκά

Στις 5 του μήνα, ο Ερμής καταφτάνει στον Ζυγό, μετά από μακρά παραμονή στο ζώδιο της Παρθένου (είχαμε και την αναδρομή του) και επιτέλους τα Παρορμητικά θα αρχίσουν να βλέπουν εξελίξεις και κινητικότητα και στις δικές τους σημαντικές υποθέσεις. Στις 8 ο Άρης στον Ζυγό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι κρυφές δράσεις, οι ύπουλες κινήσεις, αλλά και τα ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα και οι οριστικές ρήξεις θα έχουν την τιμητική τους, ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, αφού ξεκαλοκαίριασε κι αυτή λόγω αναδρομής στον Λέοντα, αλλά τι το ήθελε που ακριβώς την επόμενη μέρα τρώει την αντίθεση του Κρόνου. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πολύ πρώτων ημερών κάντε την ανάγκη φιλότιμο και προσπαθήστε να αντεπεξέλθετε στις αναποδιές και τα εμπόδια που θα έρθουν. Άλλωστε η επιμονή, η υπομονή και η σκληρή δουλειά στο τέλος επιβραβεύονται!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κι εκεί που λες ότι κάτι πάει να ρημαδοστρώσει στην καθημερινότητα σου, Κριέ του 1ου δεκαημέρου ξεφυτρώνουν ένα-ένα τα ψυχολογικά σου και όλα σου τα άγχη και σου χαλάνε το γλυκό. Μόνος/η, κατάμονος/η νιώθεις και πως παλεύεις με τα θηρία, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις και πολλά, αφού τα θεωρείς χαμένο κόπο. Πάντως στη δουλειά θα έχεις πολλές κουβέντες κι ας μην τις θες και γνωριμίες καινούριες και σημαντικές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σου κληρώνει μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία ή γνωριμία με άτομο μοιραίο και ερωτεύσιμο. Πρόσεχε προς τα τέλη της εβδομάδας τα έξοδά σου για καλοπέραση και διασκέδαση γιατί τα ευρώ δεν είναι πετσετάκια. Εσύ του 3ου δεκαημέρου να τα περιμένεις τα ύπουλα και πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους ή κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου. Πολύ ίντριγκα και ραδιουργία παίζει στη ζωή σου και για αυτό ακριβώς δεν αποκλείεται να λήξει μία σχέση ή συνεργασία σου. Ε ναι, δεν είναι κατάσταση, να πρέπει να έχεις και στην πλάτη μάτια.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλέ/η μου καλοπερασάκια και παρτάκια Ταύρε/Ταυρίνα του 1ου δεκαημέρου, εσύ μπορεί να θέλεις λούσα, κέφι και χορό, αλλά τα φιλαράκια σου δεν θα σου κάνουν καμία τέτοια χάρη. Αντιθέτως, θα σου μαυρίσουν τη χαρά και θα απαιτήσουν από εσένα να ακολουθήσεις τις δικές τους διαθέσεις. Όσο για τα δημιουργικά σου σχέδια, αποχαιρέτα τα! Εμπόδια και προβλήματα θα σε αναγκάσουν να τα βάλεις στον πάγο για καιρό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα τσιμπήσεις κάτι λίγα λεφτουδάκια από τη δουλειά σου ή θα κάνεις κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά σου που σου έτρωγε πολλά και τώρα η διαφορά θα μείνει στην τσέπη σου. Τα χουβαρνταλίκια σου δεν κόβονται, ωστόσο, για το σπίτι και την οικογένειά σου, επομένως μπορεί λόγω αυτού να κάνεις πολλές υπερβολές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κοίτα να κάνεις τα κουμάντα σου με τους συναδέλφους που σου σκάβουν τον λάκκο και σε σαμποτάρουν, γιατί αυτοί βάζουν το χέρι σου κι όλα σου τα σχέδια και οι πρωτοβουλίες πάνε άκλαφτα. Τώρα θα μάθεις και ποιος είναι η αρχιοχιά της παρέας!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου ναι μεν το σπίτι σου και η οικογένειά σου σε χρειάζονται (ίσως όχι απαραίτητα για κάτι σοβαρό), αλλά και η δουλειά είναι δουλειά και όπως έχεις πολύ καλά καταλάβει, τώρα τελευταία έχουν σφίξει οι «πισινοί». Άσε λοιπόν στην άκρη τα οικογενειακά barbeque και λοιπά σουαρέ και κοίτα να έχεις αποτελέσματα, γιατί πολλοί περιμένουν ένα σου λάθος για να σε βγάλουν στον τάκο. Ζωή χαρισάμενη περνάς εσύ του 2ου δεκαημέρου και εκτός που κάνεις ό,τι γουστάρεις και σε ευχαριστεί, έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα, αν και το παρακάνεις κιόλας. Στις κουβέντες σου με τρίτους μην λες πολλά, για όσα σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις και πρώτα βούτα τη γλώσσα στο μυαλό, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα με όσα αποκαλύπτεις, χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ξεκινάει μία εβδομάδα ερωτικού πάθους, αλλά και άλλων ακραίων καταστάσεων με το αντικείμενο του πόθου σου, ενώ όσον αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, πιστεύεις ακράδαντα πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Φρένο θα μπει στα δημιουργικά σου σχέδια, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, και θα πρέπει να αρκεστείς στα λίγα και καλά και γενικότερα να κάνεις τα πικρά γλυκά. Κατανοώ πως εσύ άλλα όνειρα έκανες, αλλά αυτά έχει η ζωή κι άμα σου αρέσει. Όσο δεν συμβιβάζεσαι, τόσο χειρότερο για σένα είναι. Τουλάχιστον πάντως θα φτιάξει η επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους της οικογένειας και θα έχεις κάπου να κλαφτείς και να σε κανακέψουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης περνάς ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά σου και θα ανταλλάξετε πολλά ζουζουνιάρικα λόγια, ενώ θα κάνετε κι ένα σωρό αγαπούλες και θα ανοίξετε τις καρδιές σας ο ένας στον άλλον. Έλα και τι άλλο θέλεις; Στον Παράδεισο θα βρίσκεσαι. Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί θα παιχτεί τσούγκρισμα σχέσεων με κάποιον φίλο/η και θα νιώσεις δικαιωμένος/η που μόνο σπίτι σου αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δυστυχώς ατύχησες σε σχέση με τους άλλους δύο, γιατί τόσο οι οικογενειακές, όσο και οι επαγγελματικές σου σχέσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο, ενώ για κάποιες θα πέσουν και τίτλοι τέλους. Ο λόγος είναι ότι πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου με μόνο/η αδικημένο/η εσένα. Καλοί λοιπόν οι συναισθηματισμοί, εδώ το κακό θέλει χτύπημα στη ρίζα.

ΛΕΩΝ ♌

Αν είναι ποτέ δυνατόν Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου να πρέπει να κάνεις περικοπές στα έξοδα και τις πολυτέλειες λες και είσαι κανένας/καμία τριτοδεύτερος/η! Κι όμως, κατέβα από το καλάμι σου και χαμήλωσε τη μυτούλα σου, γιατί με τόσα χρέη και υποχρεώσεις δεν σε παίρνει να το παίζεις ιστορία. Θα πιεστείς, θα μαζευτείς και θα πεις και ένα τραγούδι! Άντε μην ξινίζεις τα μούτρα σου, γιατί θα έχεις και πολλές καινούριες γνωριμίες και δεν είν’ σωστό να είσαι έτσι… Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πολλές συναντήσεις και συζητήσεις προμηνύονται με φίλους, συγγενείς και όποιον άλλον ξέρεις και δεν ξέρεις και γενικά είσαι ολημερίς στη γύρα και όλο και κάποιον «λαγό» βγάζεις. Στη δουλειά ωστόσο μην τα αφήνεις όλα στην τύχη τους, γιατί και αυτή δεν είναι ανεξάντλητη, κάποια στιγμή θα σου ζητηθούν ευθύνες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, προβλέπονται σοβαρές και σε έντονους τόνους συζητήσεις με τους συναδέλφους σου μέσα από τις οποίες θα βγουν πολλά στη φορά. Φρόντισε να είσαι εσύ αυτός/ή που θα πάει για ψάρεμα και όχι να βγάλεις τα άπλυτα σου στη φόρα. Πάντως μετά από όλα αυτά ίσως και να μην λες με όλους καλημέρα στο γραφείο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χαραμίζεται η Αφροδίτη τώρα που μπαίνει στο ζώδιο σου Παρθένε του 1ου δεκαημέρου κι αυτό γιατί αντί για χαρά, αρμονία κι έρωτα, μάλλον θα σου φέρει πονοκέφαλο, άγχος και πίεση. Θα κάτσεις, όπως συνηθίζεις, με χαρτί και μολύβι να δεις τι γίνεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και όλοι έχουν παράπονα και απαιτήσεις. Μην περιμένεις να σου χαριστεί κανείς, αντιθέτως όσο πιο μπόσικο/η σε βρουν θα βαρέσουν στον ψαχνό. Όποιος όμως χάνει στην αγάπη, κερδίζει στα λεφτά κι όντως εκεί κάτι φαίνεται πως αρχίζει να κινείται. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο, πιθανώς να βγάλεις από τη δουλειά σου αρκετά παραπάνω χρήματα ή να λάβεις τώρα την αύξηση που τόσο ήθελες. Μην αρχίσεις όμως να κάνεις υπερβολικά σχέδια για το μέλλον και να ανεβάζεις από τώρα τον πήχη γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, γίνεσαι πολύ κτητικός με ανθρώπους και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και μπορεί να ξεφύγεις στη συμπεριφορά σου, αν νιώσεις ότι σου φεύγουν. Βέβαια, έτσι όπως θα κάνεις μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Προσπάθησε να εκφραστείς ελεύθερα και να βγάλεις προς τα έξω όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, τώρα που ο Ερμής μπαίνει κι αυτός στο ζώδιό σου! Βέβαια, μία δυσκολία θα την έχεις στα καθημερινά, αφού οι υποχρεώσεις και οι δουλειές θα σε στραγγίξουν. Θα υπάρξουν στιγμές που απλά θα θέλεις να βρεις μία πέτρα και να πας από κάτω να κρυφτείς. Κι επειδή αυτό δεν θα γίνει, σου προτείνω απλά να σφίξεις τα δόντια, μέχρι να περάσει το κακό. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα σχέδιά σου για το μέλλον στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου πάνε ρολόι, ενώ σου κάθεται μία χαρά και ό,τι άλλο ψήνεσαι να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη, όπως π.χ. ταξίδια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να σε φοβόμαστε αυτές τις μέρες και όπου σε βλέπουμε να κόβουμε λάσπη. Τα ξεσπάσματα και η επιθετικότητά σου δεν θα έχουν ταίρι, όπως και οι αντιδράσεις σου. Έτσι θα φέρεσαι σε όλους ανεξαιρέτως, μην σου πω ένα κλικ παραπάνω σε όσους είναι πιο κοντά σου γιατί για αυτούς έχεις περισσότερα μαζεμένα. Σου υπενθυμίζω ότι κινδυνεύεις να διαλύσεις σχέσεις και συνεργασίες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οτιδήποτε κι αν κανονίσεις να κάνεις με τους φίλους σου αυτόν τον καιρό με κάποιον τρόπο θα το γυρίσεις σε συζητήσεις για τη δουλειά ή για τα σχέδιά σου, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αν και για να τα λέμε όπως είναι τίποτα δεν κανονίζεις στην τύχη και πάντα από πίσω κρύβεται κάποιος σκοπός. Στους άλλους τα βγάζεις όλα ξινά, εσύ, ωστόσο, αργά και σταθερά θα κατακτήσεις τους στόχους σου και μάλιστα με τη βοήθειά τους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, στρώνεις ψυχολογία αυτόν τον καιρό και (σπάνιο για εσένα) αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου εμμονές και απωθημένα. Σου σκάνε κάποιες καλές προτάσεις συνεργασίας, όμως, καλού-κακού, τσέκαρέ τες προσεκτικά, πριν προχωρήσεις γιατί όλα σου παρουσιάζονται με μία δόση υπερβολής και πολύ ρόδινα και ίσως να υπάρχουν κάποια θεματάκια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα βγάλεις όλο το σκορπίσιο σου πνεύμα αυτές τις μέρες, καθώς και τις μυστικές σου συμφωνίες θα κλείσεις και τις πλεκτάνες σου θα στήσεις και τα μυστικά των άλλων θα μάθεις για να τους κρατάς στο χέρι! Άξιος/α! Καμάρι του ζωδίου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Από τους δικούς σου την τρως, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου στα επαγγελματικά σου κι αυτό γιατί έχουν βαλθεί να σε βάλουν σώνει και ντε να ασχολείσαι με όλα τα οικογενειακά θέματα και ιδανικά να συμμετέχεις σε τραπέζια και επισκέψεις με όλο το συγγενολόι, γιατί πολύ τα έχεις παραμελήσει όλα αυτά και τι θα λέει ο κόσμος. Τι να κάνεις κι εσύ που έχεις μεν τρεξίματα, αλλά και καλές ευκαιρίες στη δουλειά, δεν μπορείς όμως με τίποτα και τη μουρμούρα; Γίνεσαι χίλια κομμάτια να τα προλάβεις όλα. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας, ενώ μπορεί να βοηθηθείς και επαγγελματικά ή ακόμη και στον ερωτικό τομέα μέσω της παρέας σου. Στη δουλειά, μην είσαι τόσο στον κόσμο σου και ονειρεύεσαι διαρκώς ταξίδια ή σχέδια για το μέλλον, γιατί πολλά θα μείνουν πίσω και θα ξυπνήσεις απότομα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, μάλλον θα σε προδώσουν οι φίλοι σου και τα ψυχολογικά τραύματα, όπως και οι ανασφάλειες που θα σου αφήσουν, θα κάνουν καιρό να περάσουν. Δεν θέλεις επαφές με κανέναν, ούτε και το βλέπεις να δίνεις συγχωροχάρτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σοβαρό/η παιδί/κοπέλα είσαι, ξέρεις να μετράς τα λόγια σου και επίσης μέχρι που να απλώνεις τα πόδια σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Όλα αυτά σε συνδυασμό, εννοείται, με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πάντως για ταξιδάκι μη ετοιμαστείς, δεν πρόκειται να το κάνεις και επίσης να περιμένεις πάγωμα σχέσεων με αδέρφια ή άλλους συγγενείς. Αξίζει να ασχοληθείς αυστηρά και μόνο με τα επαγγελματικά σου που φαίνεται στο εδώ και τώρα να έχουν κάποια κινητικότητα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, συνδυάζεις άψογα δουλειές της καθημερινότητας με κοινωνικές υποχρεώσεις και όλοι είναι από εσένα εξαιρετικά ικανοποιημένοι. Επίσης, κάποια καλή εξέλιξη στην καριέρα σου σε περιμένει στην επόμενη γωνία, ειδικά εάν δεν κολλήσεις σώνει και ντε με συγκεκριμένα δημιουργικά σου σχέδια. Εσύ του 3ου δεκαημέρου κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να έχεις τον έλεγχο των πάντων σε θέματα δουλειάς και καριέρας. Όσο το δουλεύεις στο από πίσω και στο μουλωχτό πάει καλά, πρόσεξε μην θολώσεις και βγει το τέρας από μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Χρειάζεσαι χρήματα για τις υποχρεώσεις σου Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου; Ψάξε, ψάξε, δεν θα τα βρεις! Πιο πιθανό είναι να έχεις απώλεια εισοδήματος ή να σου σκάσουν κι άλλα χρέη που θα σε βγάλουν off, παρά να ορθοποδήσεις αυτόν τον καιρό. Υπομονή και κάποια στιγμή θα περάσει… Τι στο καλό, στο χέρι του είναι; Όσο μπορείς πιο λιτά όλα και κάτι μπορεί να σώσεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια κι ακόμη περισσότερες να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, κάνοντας όλα όσα σε χαλαρώνουν και σε αναζωογονούν ανεμπόδιστα. Ωστόσο, είναι πιθανό να έχεις κάποιες ενοχλήσεις από την οικογένειά σου, γιατί θα κάνεις το λάθος να ενδιαφερθείς εσύ για αυτούς κι εκείνοι θα σε τρελάνουν με όλα όσα μπορεί να τους απασχολούν και θα σε χολοσκάσουν για χαζομάρες στην ουσία. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, δεν σε πάει πουλάκι μου η ίντριγκα και η ραδιουργία και κακώς μπλέκεσαι ή μπλέχτηκες σε τέτοιες καταστάσεις για να σπρώξεις τα σχέδιά σου. Τώρα θα πληρώσεις το λογαριασμό… Καλύτερα να παραμένεις καθαρός ουρανός που αστραπές δεν φοβάται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ούτε ψύλλος στον κόρφο των συνεργατών σου ή του/της καλού/ης σου… Είσαι όλο απαιτήσεις, γκρίνια και παράπονα και καταστρέφεις κάθε καλή κι ευχάριστη στιγμή με αυτό σου το στιλάκι, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Κι ενώ έχουν τόσο καλή διάθεση όλοι απέναντί σου, μπορεί κιόλας να τους τζάσεις γιατί έτσι κρίνεις ότι πρέπει. Χαλάρωσε λιγάκι και δείξε κι εσύ κατανόηση, τουλάχιστον σε όσους/ες αξίζουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται να πηγαίνουν προς τα πάνω. Μπορεί ο/η σύντροφός σου να αρχίσει να βγάζει περισσότερο, ίσως να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται και να τρέξει ένα κληρονομικό θέμα. Στο χώρο της δουλειάς, άσε τα κουτσομπολιά και επικεντρώσου στις υποχρεώσεις σου, γιατί όποιος/α ανακατεύεται με τα πίτουρα τον/την τρώνε οι κότες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν πάνε καθόλου καλά οι φιλίες σου, αφού αρχίζεις να στραβώνεις ακόμη και για παλιότερα λάθη των φίλων σου, τα συνδυάζεις με περίεργες συμπεριφορές του σήμερα κι επειδή δεν θες και πολύ, θα τους πεις άντε γεια ή θα τους αφήσεις απλά να το καταλάβουν.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved