AstroΤσαούσα 06/09-12/09: Καινούρια τύχη σε παλιές υποθέσεις

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 06/09-12/09: Καινούρια τύχη σε παλιές υποθέσεις

Στις 6 του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής κλείνει τη σύνοδό του με τον Ήλιο στην Παρθένο και φέρνει μπροστά παλιές υποθέσεις για να τις κλείσεις επιτέλους ή πρόσωπα από το παρελθόν που και με αυτά έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Στις 8, ο Ήλιος τριγωνίζει τον Δία στον Ταύρο και η τύχη αλλά και οι ευκαιρίες προσφέρονται γύρω μας απλόχερα. Οι πιο ευνοημένοι όλων θα είναι τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά όσοι ανήκουν σε ζώδια του Σταθερού ή του Μεταβλητού Σταυρού.

ΚΡΙΟΣ ♈

Μην ονειρεύεσαι τσάμπα και άδικα ότι θα έχεις την ησυχία σου στο σπιτάκι σου και μην το φαντάζεσαι ως τη φωλίτσα σου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Παρόλο που εσύ (γνωστός καπετάν Φασαρίας) θα κάτσεις σχετικά ήσυχα θα σε τσιγκλήσουν οι δικοί σου και να οι καβγάδες και τα μαλώματα. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα ασχοληθείς με μία παλιά υπόθεση στην δουλειά ή μπορεί κιόλας να λύσεις ένα πρόβλημα της καθημερινότητας που σου τρώει τη ζωή και τα συκώτια καιρό τώρα. Παράλληλα, το πράγμα όλο θα έχει και οικονομικό κέρδος (έτσι, να φουσκώνουν οι τσέπες). Εσύ του 3ου δεκαημέρου πρόσεχε, μην λες δεξιά και αριστερά τα μυστικά σου ή μην σε βρίσκουν μπόσικο/η και σε ψαρεύουν για σοβαρά θέματα. Στη δουλειά δεν περνάς αυτό που λέμε ρόδινα, αντιθέτως μάλλον τα βλέπεις όλα μαύρα με όσα συμβαίνουν

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Από ενέργεια και όρεξη για δουλειά σκίζεις, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, μάλλον δεν σε αφήνουν να αγιάσεις οι συνάδελφοι σου και σου κάνουν τα νεύρα κορδόνια. Οι φωνές και οι καβγάδες είναι μονόδρομος για να φύγει η περιττή ένταση, προσπάθησε όμως να κρατήσεις ένα επίπεδο και να μην αρχίσεις τα «γαλλικά». Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα ξαναβρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Στην διασκέδαση σου θα προτιμήσεις παλιές δοκιμασμένες επιλογές και θα περάσεις ζάχαρη. Αν τώρα έχεις εύκαιρο και κανένα δημιουργικό σχέδιο, βάλ' το μπροστά γιατί οι μέρες σε πάνε τρελά για επιτυχίες. Εάν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο, οφείλεις στον εαυτό σου να προσέχεις τα οικονομικά πάρε δώσε με φίλους για να μην φορτωθείς ένα σωρό χρωστούμενα. Στην επικοινωνία σου με τους άλλους μην σε πιάνει απελπισία και καημός, κάθε φορά που σου λένε κάτι που δεν σου αρέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είσαι πολύ του τζέρτζελου αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, και όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη που λένε, όμως με τόσα λεφτά που χαλάς θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις κι εσύ ότι οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν. Ένας καβγάς με το ταίρι σου ή μία παρεξήγηση με κάποιο φλερτ θα σε κάνει ανασφαλή. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου και κυρίως με προβλήματα που προϋπήρχαν, όμως τώρα θα βρεθεί λύση και θα είστε κι όλοι ικανοποιημένοι. Επίσης, μπορεί να κλείσεις μία συμφωνία που αφορά την ακίνητη περιουσία σου και μέχρι τώρα δεν είχε κάτσει, η οποία καθόλου άσχημα δεν θα σου πέσει. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, σε περιμένουν απογοητεύσεις στη δουλειά ή κάποιος θα σου πουλήσει φούμαρα για να σε εκμεταλλευτεί. Επιπλέον, έχεις και κάτι χρέη ναααα... με το συμπάθιο και νιώθεις ότι πυροβολείσαι από παντού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου θα σε πιάσει πονοκέφαλος από τους καβγάδες και τις φασαρίες των δικών σου στο σπίτι και κάπου λίγο και το παράπονο, ειδικά εάν σου κάνουν προσωπική επίθεση. Ντάξει, μπόρα είναι και θα περάσει, μην τα βλέπεις όλα τραγικά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, όλο συναντήσεις τυχαίες (ή και όχι) θα έχεις με παλιούς γνωστούς και φίλους, ενώ θα μάθεις και αρκετά «μπαγιάτικα» νέα. Κάτι από όλα αυτά πάντως λειτουργεί με τυχερό τρόπο για εσένα. Επίσης, μπορεί να λήξουν παρεξηγήσεις με αδέρφια και άλλους συγγενείς ή να αποκτήσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θα δεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια να παίρνουν άλλον δρόμο από αυτόν που είχες φανταστεί και αυτό θα σε στεναχωρήσει πολύ και θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Το χειρότερο είναι ότι και οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, αντί να σε ανεβάζουν ψυχολογικά, σε ρίχνουν στα Τάρταρα.

ΛΕΩΝ ♌

Α πα πα, νεύρα αυτές τις μέρες… Δεν σου φταίει κανένας Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, αν σε έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σου, παρόλα αυτά ξεσπάς όπου βρεις και στους τσαμπουκάδες είσαι πρώτος/η. Ροδάνι πάει η γλώσσα σου και μπορεί μεν να λες αλήθειες, αλλά έτσι θα κάνεις πολλούς εχθρούς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πρώτα από όλα θα σου έρθουν λεφτά που περίμενες και έχεις κάνει μαύρα μάτια για να τα δεις. Τώρα αύξηση θα είναι που σου είχαν τάξει, παλιά χρωστούμενα… θα δεις. Επιτυχίες και τυχερές εξελίξεις να περιμένεις και στο χώρο της δουλειάς, μαζί με λεφτά κι άλλα λεφτά!!! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κάτι περίεργο συμβαίνει με ένα φιλικό σου πρόσωπο και θα προκύψουν και θέματα εμπιστοσύνης μεταξύ σας, ίσως για λεφτά. Στην καθημερινότητά σου, η κατάσταση που επικρατεί είναι απελπιστική και χάνεις όλη σου την αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πολύ χρόνο θα περάσεις, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, με κάποιο φιλικό πρόσωπο και για κάποιο λόγο θα σου φύγουν/θα σου φάει πολλά λεφτά. Ελπίζω να ξέρεις που και για ποιον χαλάς γιατί εύκολα γυρνάει η όλη φάση σε καβγά και παρεξήγηση. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάνεις κάτι σαν «γενική καθαριότητα» στο παρελθόν σου (ξέρεις εσύ από αυτά) και προσπαθείς να αξιολογήσεις ό,τι έχει συμβεί και να κρατήσεις μόνο τα καλά. Βέβαια κάποια πρόσωπα από τα παλιά θα τα παρασκεφτείς, αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας. Τα μελλοντικά σχέδιά σου πάντως σε επαγγελματικά ή σπουδές φαίνεται πως τραβούν δρόμο λαμπρό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πρόσεξε πολύ και μην εμπιστεύεσαι τα άτομα που συνεργάζεσαι. Εσένα το μυαλό σου είναι στη δουλειά και εκείνων πως θα σε εκμεταλλευτούν και θα σε ρίξουν. Με ένα φιλικό σου πρόσωπο μάλλον τα σπάτε, ίσως γιατί εσύ έχεις αρχίσει να γίνεσαι κάπως τοξικούλης/α.

ΖΥΓΟΣ ♎

Έχεις γίνει πολύ εγωιστής/ρια και πεισματάρης/α κι εσύ δεν ήσουν τέτοιο/α παλικάρι/κοπέλα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό εκτός του ότι μπορεί να κακοφαίνεται στους συνεργάτες σου, πιθανότατα να φέρει και καβγάδες αναμεταξύ σας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ζεις με τις αναμνήσεις του παρελθόντος αυτόν τον καιρό και έχεις ένα μόνιμο ύφος νοσταλγικομελαγχολικό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να ξεφορτωθείς ψυχολογικά βαρίδια. Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία χαρούλα, ίσως γιατί έκανες τις κινήσεις που έπρεπε, όταν έπρεπε με τρόπο. Εσύ του 3ου δεκαημέρου θα σκότωνες για να σπάσεις την καθημερινή σου ρουτίνα και να κάνεις καινούρια πράγματα, αλλά η δουλειά σου είναι εκεί να σου θυμίζει πως πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου αυστηρά, γιατί κάπως πρέπει να ζήσεις κιόλας. Στο σπίτι σου επίσης δεν περνάς καλά, αφού η ατμόσφαιρα είναι τοξικότατη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Όχι, δεν είναι η τυχερή σου εβδομάδα από άποψη ψυχολογίας αυτή, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Από την μία κάνουν πάρτι οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σου και από την άλλη έχεις μαζέψει πολύ συσσωρευμένο θυμό που δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Μείνε μακριά από κόσμο! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα reunions με παλιούς φίλους και γνωστούς δίνουν και παίρνουν, ενώ πρίμα πάνε και οι συνεργασίες σου που επίσης μπορεί να σκάσουν με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο και να σε καρασυμφέρουν κιόλας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι λίγο σε μία φάση δεν ξέρω πού πατώ και πού βρίσκομαι, η οποία κιόλας σου κοστίζει πολλά λεφτά, είτε για διασκεδάσεις είτε για να προμοτάρεις κάποιο από τα σχέδιά σου. Για κλάματα είναι πάντως και η ερωτική σου ζωή. Στην επικοινωνία σου με τους γύρω, σταμάτα να υποπτεύεσαι τα πάντα και να είσαι τόσο μυστικοπαθής.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν θα περάσεις και τόσο καλά με τους φίλους σου αυτές τις μέρες, αφού όλο και κάτι θα κάνουν που θα σε νευριάσει, θα θυμηθείς και κάτι παλιά που θα σε τσιτώσουν και θα γίνει χαμούλης, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις από τη μία να ασχοληθείς με παλιές υποθέσεις στη δουλειά ή θα πρέπει να ξανασυνεργαστείς με ένα άτομο που ήδη έχετε δουλέψει κάποια στιγμή μαζί στο παρελθόν, από την άλλη όμως σε περιμένουν και καινούριες επιτυχίες, όπως και τυχερές ευκαιρίες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μην περιμένεις πως θα λύσεις σοβαρά οικογενειακά θέματα αυτές τις μέρες. Το πιθανότερο είναι οι δικοί σου να μην τα έχουν καν αντιληφθεί και να είσαι ο/η μόνος/η που σκάει. Σκέτη απογοήτευση… Επίσης, άσπρη μέρα δεν βλέπεις ούτε στα οικονομικά προς το παρόν. Μόνο δίνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αν θέλεις να κρατήσεις σώες και αβλαβείς τις συνεργασίες σου, μην είσαι τόσο αυταρχικός/η και απόλυτος/η με τους συνεργάτες σου. Δεν προλαβαίνει να προκύψει ένα θέμα κι εσύ έχεις πάρει την πρωτοβουλία να το λύσεις, όπως θέλεις, χωρίς καν να ρωτήσεις. Θα στα χώσουν οπωσδήποτε. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα επανεξετάσεις τα σχέδιά σου για τη δουλειά ή τις σπουδές σου και όποια απόφαση πάρεις είναι βέβαιο πως θα σε πάει καρφί στην κορυφή. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσεις και πάλι να ασχολείσαι με κάτι που είχες αφήσει στη μέση, π.χ. μία ξένη γλώσσα! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πολλά ζαβά θα ακούσεις στη δουλειά, αλλά κι εσύ θα πεις τα ψεματάκια σου. Με τους δικούς σου αρχίζεις και γίνεσαι τοξικότατος/η και χειριστικότατος/η και θα αντιδράσουν όπου να 'ναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Όλο και κάτι δεν θα σου βγαίνει σε αυτά που σχεδιάζεις για τη δουλειά ή τις σπουδές σου, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου ή για την καλοπέρασή σου και ασφαλώς θα είσαι μέσα στα νεύρα και την ένταση. Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί μόνο με ηρεμία ίσως μπορέσεις να βρεις εναλλακτικές. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, επιστρέφουν καθυστερημένα δανεικά, αρχίζει να αποδίδει μία παλιά επένδυση ή κλείνεις επιτέλους μία συμφωνία που σε ταλαιπωρεί καιρό. Φράγκα μαζεύεις και από κληρονομιά πιθανότατα ή από την ακίνητη περιουσία σου. Αν είχατε οικονομικά θέματα οικογενειακώς, λύνονται άμεσα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα θέλεις να βάλεις τα κλάματα από αγανάκτηση, αφού δεν θα έχεις λεφτά, όχι για σπατάλες, αλλά ούτε και για τις μικρές απλές χαρές της ζωής. Ψυχολογικά ασφαλώς και δεν θα είσαι καλά. Εσύ τι περίμενες; Να πετάς;

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Από σπατάλη σε σπατάλη πας, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου κι επειδή δεν φύτρωσε ακόμη στην αυλή σου το λεφτόδεντρο, μάλλον θα γεμίσεις με χρέη και μετά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και τα κουβαρνταλίκια σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα δεις μπροστά σου αυτόν τον καιρό όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις και δεν μιλάμε για τυχαίους, αλλά για πρώην ερωτικά ταίρια αξεπέραστα και σημαντικότατους παλιούς συνεργάτες. Ίσως κιόλας με κάποιους/ες να «ξανασμίξεις»… Πάντως, θα μάθεις πολύ καλά νέα και θα κλείσεις αστεράτες συμφωνίες. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κεράσεις πίκρες τους δικούς σου, που βασίζονται πάνω σου για κάποια θέματα και εσύ πετάς χαρταετό. Από την άλλη, θα τα τσουγκρίσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο, αφού αντί να περνάτε καλά σου μαυρίζει την ψυχή.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved