AstroΤσαούσα 30/08-05/09: Τρώμε πακέτο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 30/08-05/09: Τρώμε πακέτο

Πολλά-πολλά αστρολογικά γεγονότα δεν έχει η εβδομάδα που έρχεται, αλλά δεν παύει να έχει κι αυτή τα ζόρια της, τουλάχιστον για ορισμένους. Στις 31 πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα Παρθένου/ Ιχθύων που για τους Διδύμους, τις Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου εύκολη δεν τη λες! Συμμετέχει ο Κρόνος βλέπεις και τους πιέζει μέχρι σκασμού. Εν τω μεταξύ, τα 1α δεκαήμερα έχουν και τον Άρη στον Ζυγό να τα ξεσηκώνει! Στις 4 του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο κλείνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει καλές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως για τα Μεταβλητά και τα Σταθερά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Σαν να μην σου τα λένε και πολύ καλά οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί να μην τίθεται θέμα κοροϊδίας ή γενικότερα λαμογιάς, αλλά μια μαγκιά περίεργη την έχουν και νομίζουν τώρα ότι εσύ θα μασήσεις. Καλά, κάτσε να περάσεις στην αντεπίθεση και ο καβγάς θα τους μείνει αξέχαστος. Δεν είσαι κιόλας και πολύ καλά ψυχολογικά με όλα αυτά που τραβάς καθημερινά και προσπαθείς να φέρεις βόλτα, επομένως δε θέλεις και πολύ. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα λύσεις προβληματάκια που καιρό τώρα υπάρχουν στην δουλειά και ειδικά αν έχουν να κάνουν με λεφτά, μάλλον θα πάρεις και το κατιτίς σου. Βέβαια, εύκολα μπορεί να παίξουν παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους, αλλά αυτά έχει η ζωή. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αισθάνεσαι πτώμα στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί όλη την ώρα να κοιμάσαι ή να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Από τη δουλειά μην περιμένεις προκοπή και χαΐρι, ενώ και κάποια ξαφνικά έξοδα θα σε αποτρελάνουν.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η καθημερινότητά σου έχει και πολλά καλά αυτές τις μέρες, αλλά και αρκετά άσχημα, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Στα θετικά, λοιπόν, βάλε ότι θα έχεις πολύ ενέργεια (που δεν το συνηθίζεις) και όρεξη για δουλειά. Μία θα τελειώνεις, δέκα θα σου έρχονται ή μπορεί και να τις ζητάς από μόνος/η σου. Μην περιμένεις όμως ηρεμία, με τους συναδέλφους θα είστε στην κόντρα και στον καβγά. Γενικά, όποιου τη μούρη βλέπεις τακτικά, με αυτόν και θα μαλώνεις. Ξεκαθαρίσματα θα κάνεις και στο φιλικό σου κύκλο, γιατί οι απαιτήσεις ορισμένων ξεφεύγουν… Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και επιστροφή πρώην μεγάλου έρωτα μπορείς να περιμένεις, με εσένα να έχεις το πάνω χέρι, και να ξαναφουντώσει ένα παλιό φλερτ. Επίσης -και γιατί όχι δηλαδή- ίσως να πάρει μπρος ένα παλιό δημιουργικό σου σχέδιο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα απογοητευτείς οικτρότατα από το δούλεμα που σου ρίχνει κάποιος/α φίλος/η σου. Τα σχέδιά σου για το μέλλον σου δημιουργούν από άγχος ως κατάθλιψη, γιατί και στραβά πάνε και εσύ τα βλέπεις όλα μαύρα, ώσπου στο τέλος της βδομάδας θα κάνεις το μπαμ σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με αυτοπεποίθηση και ύφος "εγώ και κανένας/καμία άλλος/η" στήνεις και προωθείς τα δημιουργικά σου σχέδια και πράγματι μπορεί να έχεις αποτέλεσμα. Φορτσάτος/η είσαι και στα ερωτικά σου κι ακόμη κι αν δεν έχεις κάτι σταθερό, θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά. Εντασούλες και καβγάδες με αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά σου δεν θα λείψουν, αλλά ΟΚ. Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι η πίεση που τρως στη δουλειά κι ενώ θέλεις να ασχοληθείς με τα του σπιτιού σου δεν μπορείς. Θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να υπάρξει ισορροπία. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, λύνεις παρεξηγήσεις, προβλήματα και θέματα ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου που είχαν μαζευτεί εδώ και καιρό, ενώ μπορεί με πλάγιο τρόπο να κλείσεις μία συμφωνία για κάποιο ακίνητο που ζαχάρωνες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, στη δουλειά δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ απλά δεν το καταλαβαίνεις και ό,τι δεν ξέρεις δεν μπορεί να σε στενοχωρήσει. Κάποιος/α φίλος/η σου θα έχει περίεργη συμπεριφορά και θα τον έχεις σε στενό μαρκάρισμα, ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας θα είσαι μες στα νεύρα χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η εβδομάδα δεν είναι καθόλου καλή για οικογενειακές μαζώξεις και συζητήσεις σοβαρών θεμάτων, καθώς ο καβγάς είναι εξασφαλισμένος, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Η αλήθεια είναι πως και με μία απλή καλημέρα μπορεί να πιαστείτε με τους δικούς σου, άρα όσο μπορείς περιόρισε τις επαφές. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου ή κάποια μετακόμιση θα αρχίσουν να έχουν πιο γρήγορη εξέλιξη. Στην επικοινωνία σου με τους άλλους νιώθεις ότι δεν μπορείς να πεις αυτά που θες και μονίμως σε καπελώνουν, επομένως θα αλλάξεις μάλλον στιλάκι αναγκαστικά. Εσύ του 2ου δεκαημέρου θα έχεις πολλές συναντήσεις, ίσως και τυχαίες, με φίλους και γνωστούς που είχατε χαθεί για διάφορους λόγους και μάλιστα κάποιος από αυτούς θα είναι η τύχη σου, αφού μπορεί να σε βοηθήσει σε απίστευτο βαθμό πάνω σε ένα θέμα που σε καίει. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κάνεις μεγάλα όνειρα για το μέλλον σου στη δουλειά, που φυσικά και ποτέ δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Άλλωστε τώρα κοντά θα έχεις ένα χοντρό πρόβλημα με κάποιον συνεργάτη σου που θα σε ταράξει, ενώ μία ένταση κι έναν καβγά θα σε «κεράσει» κι ένας φίλος/η σου.

ΛΕΩΝ ♌

Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, εκτός από πολλά, πολλά, πολλά σούρτα φέρτα καθημερινώς (γιατί δεν θα σε χωράει ο τόπος) και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και γνωριμίες με εσάνς ερωτικού πεσίματος, θα έχεις και καβγάδες. Το ύφος σου τα φταίει όλα και η επιθετικότητά σου. Προσοχή και στην οδήγηση. Λεφτά μην περιμένεις να σου περισσέψουν αυτή την εβδομάδα, μάλλον θα καταλάβεις πως με τόσα χρέη που έχεις, πρέπει να κάνεις περικοπές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί τώρα να κλείσεις μία θεϊκή συμφωνία στην δουλειά που θα σε λούσει στο χρήμα, την οποία και κυνηγούσες καιρός ή να πάρεις ένα καθυστερημένο μπαμπάτσικο μπόνους. Εάν έχεις γεννηθείς μέσα στο 3ο δεκαήμερο, θα ανέβουν οι τόνοι σε μία συνεργασία σου, ενώ μπορεί να πιαστείς κότσος σε μία οικονομική συμφωνία. Με όλα αυτά καμία όρεξη δεν θα σου μείνει για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αντιθέτως θα νιώθεις ακόμη πιο μίζερη την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου θέματα παίζουν στα δύο άκρα. Από τη μία παίρνεις πρωτοβουλίες και κινητοποιείσαι μπας και ανεβάσεις το εισόδημά σου και από την άλλη κινδυνεύεις με πτώχευση γιατί οι αποφάσεις σου είναι φοβερά ριψοκίνδυνες. Μένει να δούμε λοιπόν τι ψάρια θα πιάσεις εντέλει. Τα προσωπικά σου καλά δεν πάνε και ίσα-ίσα που νιώθεις όλο και πιο ασφυκτική την πίεση από την άλλη πλευρά. Αν δεν διαλύσει η σχέση σου, σίγουρα θα μπει σε νέα βάση, ενώ για κάτι καινούριο μην ελπίζεις. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με έναν σημαντικό σου συνεργάτη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η τύχη σου χαμογέλα και σου δίνει απλόχερα την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα κάποιο παλιό σου σχέδιο μεν, που όμως θα βοηθήσει το μέλλον σου σε δουλειά ή σπουδές. Εσύ του 3ου δεκαημέρου είσαι μες στα νεύρα, καθώς ασφυκτιάς από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ θα τσιμπήσεις και την απογοητευσούλα σου σε αισθηματικές υποθέσεις και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να χάσεις κάθε διάθεσή σου για διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ορμητικός/η, σαν ποτάμι, θα είσαι αυτές τις μέρες Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου ωστόσο θα πλήξουν κάποια ψυχολογικά θεματάκια που αντιμετωπίζεις κυρίως από όσα τραβάς στη δουλειά και δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Το βασικό είναι να βάλεις όρια και να μην αφήνεις κανέναν να τα υπερβαίνει. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο, σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, αλλά και να αφήσεις πίσω σου όσα βαραίνουν την ψυχολογία σου. Μία χαρά θα τα καταφέρεις και θα μπορέσεις και πάλι να κάνεις θετικές σκέψεις. Επίσης, μπορεί και στο κρυφό να βγάλεις λεφτάκια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, χαλάς πολλά λεφτά σε διασκέδαση και καλοπέραση και όπου να 'ναι θα σου χτυπήσουν τα χρέη την πόρτα, μην εκπλαγείς! Στη δουλειά το πας στο πολύ χαλαρό γιατί από ενέργεια είσαι πάτος, ενώ παράλληλα έχεις και κάποια δυσάρεστα να διαχειριστείς στην σχέση σου με τους δικούς σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αντιλαμβάνεσαι πως ακόμη δεν είναι ώρα για δράση, αλλά το μυαλό σου δουλεύει με χίλιες στροφές το λεπτό καταστρώνοντας σχέδια, αν και έχεις ταυτόχρονα να παλέψεις με τα ψυχολογικά σου. Ο συσσωρευμένος θυμός σου θα σε κάνει λίγο μυστήριο/α, αλλά με απομόνωση μπορείς να αποφύγεις σε μεγάλο βαθμό τις εντάσεις. Με τους φίλους σου δεν έχεις απολύτως καμία όρεξη να βρεθείς και μάλιστα θα κάνεις και ένα ξεσκαρτάρισμα για να σου μείνουν μόνο οι αξιόλογοι και να πάνε στο καλό οι μαϊντανοί. Εσύ του 2ου δεκαημέρου ευνοείσαι αρκετά για μία επανασύνδεση, ενώ εάν τώρα κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου και ζητήσεις αυτά που θέλεις, θα τα έχεις πιο εύκολα από ποτέ, παρόλο που μέχρι στιγμής είχες φτύσει αίμα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ταράξουν την οικογενειακή σου γαλήνη, ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να παραμείνεις ζεν κι ας γίνεται ο κακός χαμός. Στη δουλειά θα γίνεις ολίγον τι καχύποπτος/η με όλους και όλα και θα κλειστείς σαν το στρείδι. Μία καλημέρα και πολύ τους είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ευτυχώς που ποτέ δεν ξεμένεις από παρέες, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, γιατί με τους φίλους σου δεν σε βλέπω να τα λέτε στο άμεσο μέλλον. Καβγάδες, τσαμπουκάδες και εντάσεις κρύβει αυτή η εβδομάδα, αλλά επειδή όλα θα γίνουν με πάσα ειλικρίνεια και ξεκάθαρα και παστρικά, ίσως να καταλάβεις πως πλέον δεν σε καλύπτουν τα άτομα αυτά. Πάμε για άλλα! Βέβαια τα πιο δύσκολα σε περιμένουν στο σπίτι που ο καθένας ζητάει από εσένα ό,τι του φανεί και απαιτεί να είσαι απίκο, αφήνοντας μέχρι και τις δουλειές για να ασχοληθείς. Τρως πακέτο και κάπως θα πρέπει να το ρυθμίσεις μια και καλή αυτό που γίνεται. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις να ασχοληθείς με παλιά θέματα στη δουλειά ή θα έχεις συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες. Όσο κι αν ξινίζεις τη μούρη σου, μάθε πως από όλα αυτά θα βγει λαγός και θα ανοίξει η τύχη σου. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο, το καβγαδάκι σου θα το έχεις αρχές της εβδομάδας στη δουλειά, ενώ στο σπίτι μεν θα περνάς ήρεμα, αλλά θα ψυχανεμίζεσαι πως κάτι γίνεται που δεν αντιλαμβάνεσαι. Προσοχή στα έξοδα για σπατάλες και λούσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ξεκινάς να παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να δείξεις την αξία σου και πολύ κακό το ότι καπελώνεις όλους τους υπόλοιπους. Εκεί θα γίνει λοιπόν η ζημιά και θα υπάρξει καβγάς με τους συνεργάτες σου. Ειδικά εάν κάποιος/α έχει ανώτερη θέση από εσένα. Στην επικοινωνία σου, προτιμάς να μην ανοίγεις κουβέντες για το τίποτα και για να περνά η ώρα και συνειδητοποιείς ότι για να πετύχεις πέντε πράγματα που θέλεις πρέπει να αφήσει τα λόγια και να πιάσεις τα έργα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, η δημιουργικότητά σου ανθίζει και μπορεί να προωθηθεί ένα παλιότερο δημιουργικό σου σχέδιο, αφού πρώτα κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Σου κληρώνει πιθανώς και ταξιδάκι σε μέρος αγαπημένο που πάντα περνάς καλά. Εσύ του 3ου δεκαημέρου τα έχεις τα εξοδάκια σου αυτές τις μέρες και μάλιστα αναπάντεχα, ενώ θα ακούσεις πολλά κουτσομπολιά και ψέματα. Στα τέλη της εβδομάδας θα τραβήξεις ένα ζόρι με μία οικογενειακή υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ακόρεστη δίψα για γνώσεις και εμπειρίες έχεις αυτή την εβδομάδα Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και οργανώνεσαι μπαμ μπαμ για να ξεκινήσεις μαθήματα, να κάνεις ένα ταξίδι και γενικότερα να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να ανανεωθείς όπως σου πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν ξέρω αν θα σου επιτρέψουν να κάνεις και πολλά πολλά γιατί για άλλη μία φορά τα βρίσκεις μπαστούνια, αφού τα έξοδα και τα χρέη τρέχουν, αλλά το εισόδημά σου παραμένει το ίδιο. Καλύτερο προγραμματισμό και άμεσα! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί καιρό τώρα εσένα κι όλη σου την οικογένεια θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Ίσως πρόκειται για κάτι κληρονομικό ή για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το κλίμα στο χώρο του σπιτιού θα είναι σχεδόν πολεμικό τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, οπότε μαζέψτε τα εύθραυστα. Πρόσεχε για απώλεια χρημάτων, ειδικά εάν σου προτείνουν μία καινούρια συμφωνία. Επίσης, μην έχεις μόνο κάτι αρνητικό να πεις στις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Φουρτούνες θα έχεις με τα χρέη σου και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες γενικότερα αυτή την εβδομάδα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και καλό θα ήταν να μην πάρεις στο φτερό ριψοκίνδυνες αποφάσεις και βρεθείς χειρότερο χρεωμένος/η. Προτιμότερο είναι να ρισκάρεις στον έρωτα… Αν και οι σχέσεις σου έχουν φτάσει πλέον σε κρίσιμο σημείο και με τις απαιτήσεις που έχεις μάλλον μπορεί να λήξει ο δεσμός σου ή να περάσει σε μία πιο σοβαρή, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, φάση. Σε οτιδήποτε καινούριο θα περάσεις πρώτα το άλλο άτομο από σαράντα κύματα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις πολύ καλά αποτελέσματα σε συζητήσεις για σημαντικά θέματα που θα κάνεις με το άλλο σου μισό ή έναν συνεργάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις τώρα μία συμφωνία που παλιότερα αν και την είχες προσπαθήσει δεν προχώρησε. Αν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο, τα νεύρα σου θα τα καταλάβουν όλοι, έτσι όπως θα μιλάς, αν και πολλές φορές δεν θα ξέρεις καν τι λες. Στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός/η σε πάρε δώσε με φίλους κι αν δεν σου αρέσει κάτι εξαρχής, μην αγνοείς το ένστικτό σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved