AstroΤσαούσα 09/08-15/08: «Αναποδογυρίσματα»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 09/08-15/08: «Αναποδογυρίσματα»

Με ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα ξεκινάει η εβδομάδα, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα τετραγωνίζει τον Ουρανό, στις 09 του μήνα. Ειδικά σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τι τους περιμένει. Μάλιστα, θα έχουν και θεματάκια από το παρελθόν να λύσουν. Στις 10, ο Ερμής από την Παρθένο τριγωνίζει τον Δία στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν ελεύθερα να ποντάρουν στην καλή τους τύχη για ό,τι τα απασχολεί. Στις 13, έχουμε μία σύνοδο κυριολεκτικά φωτιά! Ήλιος και ανάδρομη συναντιούνται στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν μεν, που δεν έχουν κλείσει δε, κυρίως για Λιοντάρια, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Στις 15, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και για άλλη μια φορά σοκ, καβγάδες, εντάσεις, αλλαγές και ανατροπές περιμένουν τα 3α δεκαήμερα του Σταθερού Σταυρού.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, κουβαλάς πολλές, φοβίες, άγχη και κόμπλεξ και αμέσως μόλις ανοίγεις το στόμα σου, το καταλαβαίνουν οι γύρω σου ή μπορεί και να κάνεις σαματάδες, απλά και μόνο για να ξεσπάσεις, αφήνοντας τους γύρω παγωτό. Ευτυχώς τα κανακέματα της οικογένειάς σου κάπως θα σε καλμάρουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένεις λεφτάκια από τη δουλειά σου, που ακόμη κι αν δεν θα είναι σε μόνιμη βάση, σίγουρα θα τονώσουν αρκετά τα οικονομικά σου (μάζευε κι ας είν’ και ρώγες). Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα έξοδα θα τρέχουν από παντού και θα σου προκύπτουν ξαφνικά, αν και τα περισσότερα θα είναι για λούσα και καλοπέραση, οπότε θες και ξοδεύεις. Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξει ένα θέμα από τα παλιά ή και κάποιο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τρως πίκρα από κάποιον/α φίλο/η σου και η συμπεριφορά του θα πληγώσει τον εγωισμό μεν, θα σου δημιουργήσει και ανασφάλεια δε, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Πάντως, δεν θα είσαι καθόλου αρνητικός/η να ανοίξεις τον κύκλο σου κι έτσι θα καλύψεις τα κενά σου. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου και είσαι και μοναχούλι, ετοιμάσου για μία πολύ αστεράτη γνωριμία, ενώ σε περίπτωση που είσαι ρεζερβέ, θα λάβετε παρέα με το ταίρι σου μία καταπληκτική είδηση και μάλλον από πλευράς σου. Καλά θα σε πάει κι αν θέλεις να προχωρήσεις κάποιο από τα σχέδιά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έρχονται καβγάδες, φωνές, εντάσεις και συγχύσεις στο σπιτικό σου, πολύ πιθανό για οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται κάποιος από όλους σας να φύγει, βροντώντας την πόρτα πίσω του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Νιώθεις πως η δουλειά σου δεν σου προσφέρει καμία χαρά, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Το μόνο που παίρνεις είναι πίκρες και καημούς, ωστόσο, για να τα λέμε και όπως είναι όλο και κάτι θα τσεπώσεις προς τα μέσα της εβδομάδας, επομένως μαλακώνει ο πόνος σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου στρώνεις την επικοινωνία με τους δικούς σου και με γαλιφιά μπορείς να τους φέρεις στα νερά σου, ενώ θα τους κάνεις να σε εμπιστευτούν, να σου πουν τα εσώψυχά τους και μπορεί και κάποιο μυστικό. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, όλες οι συζητήσεις σου θα καταλήγουν σε καβγάδες, αφού με κάποιο τρόπο θα σου ξυπνούν τα κόμπλεξ και τα κολλήματά σου. Εντελώς αναπάντεχα, μπορεί να δεις άτομα από τα παλιά, ακόμη και κάποιους/ες ξεχασμένους πρώην σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μην πολυσκέφτεσαι το μέλλον σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, γιατί ή που θα κάψεις το μυαλουδάκι σου ή που θα πέσεις σε βαθιά μελαγχολία, αφού ένα σχέδιο θα κάνεις και χίλια εμπόδια θα ξεφυτρώνουν. Προσπάθησε απλά να κάνεις ό,τι είναι σωστό και απαραίτητο και βλέπεις πώς θα πάει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τριγυρίζεις όλη μέρα σαν την μέλισσα πολλές φορές γιατί απλά δεν σε χωράει ο τόπος, όμως πολύ καλά κάνεις, αφού κάπως έτσι θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο- κλειδί που μπαμ-μπαμ θα γίνετε φιλαράκια και ασφαλώς θα σπρώξει πολλά από τα θέματά σου ή θα σου λύσει προβλήματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, παίζει να αρπαχτείς με κάποιον/α φίλη σου για λεφτά που σου χρωστάει εδώ και καιρό, αλλά πια το έχει παρακάνει ή μπορεί τώρα να έχεις εσύ ανάγκη και να δεις μία αντιμετώπιση, που δεν την περίμενες και να σοκαριστείς.

ΛΕΩΝ ♌

Ενώ φαίνεται πως θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, όλο και κάτι θα θυμηθείς που σου έκαναν και θα στραβομουτσουνιάσεις ή θα αρχίσεις την γκρίνια και τα παράπονα. Γρήγορα, θα καταλάβεις ότι καλύτερα περνάς μόνος/η για πάρτη σου και θα κάνεις ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά. Εάν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο, κλείνεις μία πολύ καλή συμφωνία στη δουλειά που μάλλον θα σου φέρει και καλά κέρδη ή παίρνεις μία αυξησούλα διόλου ευκαταφρόνητη. Αν έψαχνες γενικότερα δουλειά, τώρα θα κάνεις ένα χρυσό deal. Αντιθέτως, εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον πας για παραίτηση ή απόλυση, αφού θα γίνει το έλα να δεις στη δουλειά ή θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αλλαγές, που δεν μπορείς να τις διαχειριστείς, ειδικά εάν πρόκειται για λεφτά. Κάθε εμπόδιο για καλό, να σκέφτεσαι. Στα αισθηματικά σου ένα μπέρδεμα το νιώθεις και μπορεί να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις που φυσικά και θα μετανιώσεις μελλοντικά και θα κοπανάς το κεφάλι σου, ειδικά εάν εμπλέκεται και κάποιο πρώην ταίρι στο story.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλό θα είναι να το πάρεις μία και καλή απόφαση, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, πως και παπάδες να κάνεις, δεν πρόκειται οι συνεργάτες να είναι ευχαριστημένοι από εσένα και πάντα θα έχουν έναν κακό λόγο να πουν. Σκληρό μεν, η αλήθεια δε… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι διάφορες ευκολίες και η τύχη που θα έχεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια θα σε κάνουν να κατεβάζεις ακόμη καλύτερες ιδέες. Ιδανική εποχή είναι επίσης και για να κανονίσεις ταξιδάκι και να περάσεις ζάχαρη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς μία φάση εμμονής με το παρελθόν και μπορεί από το πουθενά να έχεις και εξελίξεις με κάποιον πρώην ταίρι. Αν πάλι κάνεις σχέδια επαγγελματικά ή για σπουδές, ο Θεός, όχι απλά γελάει μαζί σου, έχει ξεκαρδιστεί με όλα τα κουλά που σου συμβαίνουν και συνέχεια πρέπει να κάνεις πατέντες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάνεις τα πάντα για να ξεφύγει το μυαλό σου από την μιζέρια της καθημερινότητας και το μόνο που θέλεις είναι να σπάσεις την ρουτίνα σου μπας και ανανεωθείς λίγο, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Η δουλειά όμως και οι υποχρεώσεις πάντα θα είναι εκεί να σε ξενερώνουν και μονίμως θα προκύπτει κάποιο χώσιμο. Για καλή σου τύχη κάτι καλό επαγγελματικό θα γίνει και θα σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, με πλάγιο τρόπο και με παρασκηνιακές γνωριμίες τακτοποιείς όλες σου τις υποθέσεις και ειδικά εάν είναι οικονομικού περιεχομένου, παραβγαίνεις κερδισμένος/η. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα φας τα μουστάκια σου με κάποιον/α φίλο/η γιατί με αφορμή ένα γεγονός, θα σου βγουν όλα τα παραπόνα που έχεις στη φόρα και δεν θα σταματάς. Στα αισθηματικά σου επίσης πας για μάχη με το ταίρι σου, ενώ μπορεί χωρίς καν να το περιμένεις να βρεθείς σε κοινή παρέα με μία παλιά σου αγάπη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ψυχολογικά είσαι από χάλια έως πολύ χαλιά, τουλάχιστον στις αρχές της εβδομάδας και τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει το κέφι, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Πιο πολύ θα σε νευριάζουν όσοι σε τραβολογάνε σε χορούς και πανηγύρια. Κάτι πάει να αλλάξει από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή να σε βοηθήσει το φιλαράκι σου στη δουλειά ή τη σχέση. Άνοιξε εσύ κουβέντα για ό,τι σε απασχολεί και άσε τον/την κολλητό/ή να παίξει μπάλα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικά και απροσδόκητα μπορεί να χαλάσει μία συνεργασία σου, ενώ παράλληλα μπορεί να σου ξαναγίνει πρόταση για μία άλλη που παλιότερα πήγε άπατη. Τίποτα δεν είναι βέβαιο και σταθερό κι ακόμη κι αν νομίζεις πως είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις που θα πάρεις, εύκολα μπορεί να αλλάξεις και πάλι γνώμη. Ψυχραιμία λοιπόν…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα πράγματα στο σπίτι σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, μόνο χαλαρά δεν τα λες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι αρνητικά ως προς τη συμπεριφορά σου σε όλες τις σημαντικές σου σχέσεις και να σε παίρνει από κάτω. Το μόνο που παραδόξως πάει ψιλοκαλά στο σπίτι σου είναι το οικονομικό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η καθημερινότητά σου, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, πάει από το καλό στο καλύτερο και όπου να 'ναι θα μάθεις ότι αποκτάς παραπάνω προνόμια, ίσως και μία υψηλότερη θέση. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να χαλάσουν κάποια σχέδια για διασκέδαση ή για ένα ταξίδι που έχεις κάνει λόγω δουλειάς, ενώ μπορεί να συμβεί το τελείως ανάποδο και να τα κανονίσεις όλα τώρα από το μηδέν σε χρόνο dt.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έχεις πολύ άγχος για τη δουλειά και για να βγουν οι διάφορες υποχρεώσεις σου και για αυτό είσαι πιο πικρόχολος/η από ποτέ με τους συναδέλφους σου, ενώ εντοπίζεις και φυσικά λες και σχολιάζεις ακόμη και το παραμικρό λάθος, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Πιο χαλαρός/η είσαι στην επικοινωνία σου με τα δικά σου άτομα και για αυτό θα λυθούν τώρα κάποια θεματάκια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και είσαι διακοπές, θα σου μείνουν αξέχαστες και οι εμπειρίες που θα μαζέψεις θα είναι ανεπανάληπτες. Ωστόσο, άνετα μπορεί τώρα να κανονίσεις ένα ταξίδι ή ακόμη και να το κερδίσεις ή να στο κάνουν δώρο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κάπου χάνεις το μέτρο με το τι βγάζεις και τι ξοδεύεις, κυρίως για καλοπέραση, και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν χρέη ή να σε καβαλήσουν αυτά που ήδη έχεις. Σε άλλα νέα, ετοιμάσου να εμφανιστεί ο/η πρώην σου κι ας μην έχει δώσει μέχρι τώρα κανένα σημείο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Είτε για οικονομικούς είτε για ψυχολογικούς λόγους, το θέμα είναι πως θες να περάσεις καλά και δεν μπορείς, ενώ ό,τι κι αν προσπαθείς να κάνεις για να χαλαρώσεις μάλλον σου βγαίνει από τη μύτη. Θα αλλάξει κάπως το σκηνικό με μία καλή εξέλιξη στη δουλειά που ασφαλώς και θα σου δώσει έξτρα λεφτάκια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις βαλθεί να τακτοποιήσεις όλα σου τα χρωστούμενα και τις εκκρεμότητές σου και ευτυχώς οι δικοί σου έχουν κάθε καλή διάθεση να σε ξελασπώσουν κι έτσι μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες μετά από αυτήν την εβδομάδα. Άλλες διαλύονται, άλλες προκύπτουν ξαφνικά και αναπάντεχα. Κόσμος πάει, κόσμος έρχεται και για να μπλεχτείς ακόμη περισσότερο και να μην ξέρεις τι να κάνεις θα σε θυμηθούν και οι πρώην σου και οι παλιοί σου συνεργάτες. Υπομονή να δεις που θα κάτσει η μπίλια και μην στεναχωριέσαι γιατί όλα αλλάζουν σε μία στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις κι εσύ τις έννοιες σου, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, με το σπίτι και τους δικούς σου, αλλά αυτή την φορά δεν θα αφήσεις να σε παρασύρει το συναίσθημα. Σκληρός/η σαν πέτρα θα είσαι και θα επιβάλεις με κάθε τρόπο της απόψεις σου και σε όποιον αρέσει! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κλείσεις μια επαγγελματική συνεργασία ή συμφωνία που θα σου βγει σε μεγάλη επιτυχία, ενώ μπορεί να συναντήσεις το τυχερό σου -που λένε- και να παίξει σχέση, εάν είσαι σόλο. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι καβγάδες και οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς θα είναι καθημερινοί, ενώ δεν αποκλείεται, αν σου οφείλουν χρήματα και βλέπεις ότι πάνε να στα φάνε, να σηκωθείς και να φύγεις και να βρεις μια άλλη δουλειά, όπου και θα σε εκτιμούν, όπως σου πρέπει.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved