AstroPet από 29/10 έως 04/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 29/10 έως 04/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 29/10 έως 04/11

ΚΡΙΟΣ ♈

Πολλά νεύρα θα έχει το pet σου κάθε φορά που θα νιώθει ότι το αγνοείς ή ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο πέρα από εκείνο. Αυτή τη φορά δεν θα την γλιτώσεις με μούτρα, θα σου κάνει ζημιές ή υπερβολική φασαρία.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν θα ξέρει το ζωάκι σου τι θέλει για να είναι ικανοποιημένο αυτές τις μέρες κι όσο κι αν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου με όλα αυτά τα παλαβά που θα κάνει, δεν θα τα καταφέρεις. Στο τέλος θα το μαλώσεις γερά, αν και πάλι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μία περίεργη συμπεριφορά θα έχει το pet σου κι από εκεί που θα είναι μία χαρά ήσυχο, ξαφνικά θα το πιάνουν τα νεύρα και σύντομα πάλι θα ξαναηρεμεί. Πιθανώς να γίνει περίεργο με την τροφή του, ενώ δεν παίζει να κάτσει να πάει στον κτηνίατρο ή για περιποίηση χωρίς μανούρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ενώ θα είναι πρώτο και καλύτερο το ζωάκι σου στις καινούριες γνωριμίες και μάλιστα θα σε τραβάει να μιλήσετε με άγνωστο κόσμο και να ανοίξετε τον κύκλο σας, μπορεί να το ενοχλήσει, εάν το φέρεις σε μία μεγάλη βαβουρατζίδικη παρέα. Το έντονο παιχνίδι θα του κάνει καλό, αν και θα έχεις υλικές απώλειες.

ΛΕΩΝ ♌

Σαν κακομαθημένο θα κάνει το pet σου για να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα όλων και δεν το νοιάζει, αν θα φάει κατσάδα του, αρκεί που θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οπωσδήποτε θα πρέπει να βρεις κάτι καινούριο για να κάνετε παρέα με το ζωάκι σου. Εκτός τους ότι θα ξετρελαθεί, εάν το εγκλωβίσεις στη συνηθισμένη σας ρουτίνα, θα του βγουν πολλά νεύρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μάλλον θα θυμηθεί ό,τι και όποιον το έχει κακοκαρδίσει το ζωάκι σου και θα γυρέψει με τον τρόπο του εκδίκηση. Είτε κάνοντας φασαρία για να τον ενοχλήσει είτε έχοντας επιθετική συμπεριφορά απέναντί του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μάλλον θα το αδικήσεις το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και μπορεί, με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου και τα άνευ λόγου μαλώματα, να του βγάλεις τον κακό του εαυτό. Ωστόσο, θα είναι δικαιολογημένο…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δοκίμασε να κεράσεις το ζωάκι σου μία καινούρια λιχουδιά ή να αλλάξεις το συνηθισμένο του γεύμα με κάτι σπέσιαλ και θα δεις τι χαρά θα κάνει. Συν ότι έτσι θα το κρατήσεις ήρεμο. Μην κλείσεις ραντεβού όμως σε καινούριο κτηνίατρο ή groomer.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ατελείωτη διάθεση για παιχνίδι θα έχει το ζωάκι σου και δεν θα σου αφήσει κανένα περιθώριο να του το αρνηθείς. Εάν πάλι είναι μπροστά σε κάποιο καβγαδάκι με φίλο σου, θα σε εκπλήξει η προστατευτική συμπεριφορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν το χωράει το σπίτι το pet σου κι αν για κάποιο λόγο δεν έχεις χρόνο για μεγάλες βόλτες ή το περιορίσεις στον χώρο του, θα κάνει μεγάλο χαμό. Ασχολήσου παραπάνω μαζί του για να το ξεγελάσεις κάπως.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το κεφάλι σου θα σε πιάσει από τη φασαρία που θα κάνει το ζωάκι σου, καθώς ό,τι κάνει θόρυβο θα είναι η χαρά του. Όσο κι αν προσπαθείς να το μαζέψεις, η εφευρετικότητά του θα σε εκπλήξει! Ησυχία πάντως δεν θα βρεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved