AstroPet από 22/10 έως 28/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 22/10 έως 28/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 22/10 έως 28/10

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου μάλλον θα κάνει ό,τι σε ενοχλεί, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή σου, αν νιώσει πως την χάνει κι αν πάλι δεν τα καταφέρει, τότε από «εκδίκηση» θα το γυρίσει στις ζημιές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν τώρα χαρίσεις ένα καινούριο παιχνίδι στο pet σου ή το πας βόλτα σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει, ακόμη κι αν το στριμώξεις για να μάθετε κάτι καινούριο, θα κολλήσει «άσχημα» με αυτήν την καινούρια εμπειρία και μόνο με αυτό θα ασχολείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ακόμη κι εσένα τον/την ίδιο/α θα φοβάται, που λέει ο λόγος, το ζωάκι σου, επομένως εάν ξέρεις ότι κάτι το ενοχλεί, μην του το κάνεις επίτηδες για πείραγμα. Πραγματικά θα το πάρει πολύ βαριά και στραβά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Και κολλιτσίδα θα σου γίνει το ζωάκι σου και δεν θα αφήνει κανέναν άλλον να σε πλησιάζει. Νιώθει ότι είστε ένα και θέλει να το καταλάβουν κι όλοι όσοι σας περιστοιχίζουν. Τώρα αν εσύ αγανακτείς, του είναι αδιάφορο.

ΛΕΩΝ ♌

Καλύτερα να αποφύγεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο ή για grooming αυτές τις μέρες, γιατί το pet σου δεν είναι σε mood. Επίσης, μπορεί να σου βγάλει και διάφορες ιδιοτροπίες στο φαγητό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα σε μπερδέψει αρκετά το ζωάκι σου με τη συμπεριφορά του, γιατί εκεί που θα είναι μες στην καλή χαρά, εκεί θα φοράει τις μαύρες πλερέζες και θα σε κοιτάει στα μάτια, με ύφος κατάθλιψης. Και μόνο που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να το ικανοποιήσεις φτάνει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν να μην έχεις κατοικίδιο μες στο σπίτι θα είσαι αυτές τις μέρες, καθώς το pet σου θα κρύβεται διαρκώς και θα νιώθει καλά μόνο στον αυστηρά προσωπικό του χώρο. Βέβαια θα σε κοψοχολιάσει κάποιες φορές, όταν θα εμφανίζεται αθόρυβα σαν το φάντασμα κοντά σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Από την μία θα είναι ο πολύς ο κόσμος και η βαβούρα και από την άλλη εσύ και το pet σου. Δεν θέλει άνθρωπο να βλέπει, πόσο μάλλον να γνωρίσει καινούρια άτομα και να πρέπει να δείχνει ευδιάθετο, υπάκουο και κοινωνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με λύσσα και μανία θα προστατέψει ό,τι θεωρεί πως του ανήκει το ζωάκι σου! Αυτό σημαίνει πως από το πιο μικρό του παιχνίδι μέχρι και εσένα τον/η ίδιο/α δεν επιτρέπεται κανένας άλλος να σας αγγίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο από το pet σου αυτές τις μέρες και όπου το παίρνει θα επιβάλλει και το δικό του. Αν όχι φανερά, ύπουλα και μουλωχτά. Π.χ. το ενοχλούν οι γλάστρες και δεν τις μαζεύεις. Τέλεια, σε λίγο δεν θα έχεις….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το pet σου περνάει μια φάση που δεν θέλει στενές επαφές με κανέναν, ίσως μόνο μαζί σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πηγαίνεις με τα νερά του και να το αφήνεις ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Ε, δεν πειράζει να το κακομάθεις λιγάκι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μπορεί να δεις το ζωάκι σου να στραβώνει με κάποιον φίλο/η σου και να βγάζει απέναντί του μία πολύ επιθετική συμπεριφορά. Πριν βιαστείς να το χαρακτηρίσεις περίεργο, ψάξε, μήπως υπάρχει λόγος για αυτή την μεταστροφή. Μην ξεχνάς ότι έχει πολύ ισχυρό ένστικτο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved