AstroPet από 15/10 έως 21/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 15/10 έως 21/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 15/10 έως 21/10

ΚΡΙΟΣ ♈

Αν δεν βρίσκεσαι διαρκώς μαζί με το ζωάκι σου και δεν το έχεις και αγκαλιά, ικανοποιημένο δεν πρόκειται να μείνει, συν ότι θα νιώσει ανασφάλεια. Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες παλεύει με τις φοβίες σου και εσύ θα βρεις τον μπελά σου χωρίς να φταις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καθόλου, μα καθόλου, δεν θα σε παιδέψει το pet σου αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί το σημαντικότερο για εκείνο είναι να σε βλέπει ήρεμο/η και χαρούμενο/η. Είσαι το αυτοκολλητάκι του και θέλει να σου δείξει πόσο σε αγαπάει με πράξεις όχι με παιχνιδάκια και τσαλιμάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αυτές οι μέρες είναι οι πλέον κατάλληλες για να κλείσεις στο pet σου ένα ραντεβού για καλλωπισμό. Αφενός θα πάει πολύ καλά (χωρίς γκρίνιες) και αφετέρου θα νιώσει κι εκείνο ανανεωμένο. Μην ξεχάσεις μετά να το κεράσεις μία υγιεινή λιχουδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρφί δεν καίγεται στο ζωάκι σου εάν είσαι πτώμα από την κούραση, αν δεν έχεις διάθεση ή εάν η μέρα σου ήταν κόλαση. Θέλει παιχνίδι και να ασχοληθείς ενεργά μαζί του για να μην βαριέται. Και θα το κάνεις, γιατί διαφορετικά έχει ή μούτρα ή σκανταλιές.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν θα το συγκινεί ιδιαίτερα το pet σου μία ακόμη βόλτα αυτή την εβδομάδα κι ας είναι κατά βάση πορτογύρικο. Θα προτιμάει τις χαλαρές οικογενειακές στιγμές που θα είστε όλοι συγκεντρωμένοι στο σπίτι. Πιθανώς να του έχουν λείψει, εάν λόγω υποχρεώσεων δεν συμβάδιζαν τα προγράμματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου θα έλκεται από οποιονδήποτε δεν γνωρίζει και του δείξει έστω και λίγη συμπάθεια καθώς έχει την ανάγκη να κάνει καινούριες γνωριμίες, πιθανώς γιατί έχει βαρεθεί να συναναστρέφεται τους ίδιους και τους ίδιους. Μην το αποθαρρύνεις, αν και η άλλη πλευρά έχει την ίδια όρεξη.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πιθανώς να είναι πολύ λαίμαργο αυτές τις μέρες το pet σου και να σε κάνει να πιστέψεις πως στο τέλος θα φάει και εσένα. Το να «ζητιανεύει» λιχουδιές δεν είναι και τόσο κακό, ωστόσο φρόντισε στη βόλτα σας να είσαι διπλά προσεκτικός/η.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα δεις τι θα πάθεις! Κάπως έτσι θα λειτουργεί το ζωάκι σου για να γίνονται στο λεπτό πραγματικότητα όλες τους οι απαιτήσεις. Μάλλον θα κάνεις τον υπηρέτη του για λίγο προκειμένου να αποφύγεις τα χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν μπορούσε το pet σου θα έβαζε μπροστά από το χώρο του μία ταμπέλα να γράφει «Θαυμάστε, αλλά μην αγγίζετε». Θέλει την ησυχία του και για αυτό το λόγο θα κρατήσει και τις αποστάσεις του. Μάλλον καλύτερα είναι να το σεβαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η ψυχή της παρέας θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και γενικά θα σε τραβάει όπου έχει κόσμο και νταβαντούρι. Αν του κάνεις καμία έκπληξη και οργανώσεις ένα σουαρέ στο σπίτι θα σε λατρέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο μόνος λόγος για να ακολουθήσει τους κανόνες σας το ζωάκι σου και να φέρεται σωστά και υπάκουα είναι για να ψαρέψει καλά λόγια και θαυμασμό. Αν «γυρίσει με άδειο καλάμι», έννοια σου κι έχει κι άλλον τρόπο να σου τραβήξει τη προσοχή. Ζημιές, ζαβολιές και σκανταλιές!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το φιλομαθές pet σου θα τρελαθεί από τη χαρά του εάν βρεις το χρόνο αυτές τις μέρες να του μάθεις κάτι καινούριο ή εάν το πάρεις μαζί σου σε ένα καινούριο για εκείνο μέρος ή μία πρωτότυπη δραστηριότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved