AstroΤσαούσα 07/06 - 13/06: Πάμε για τρέλες, στις Σευχέλες

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 07/06 - 13/06: Πάμε για τρέλες, στις Σευχέλες

Με το Ερμή από τον Ταύρο να εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ξεκινάει η εβδομάδα και η ατμόσφαιρα γεμίζει από αισιοδοξία, ενώ θα έχουμε ρομαντική διάθεση και εμπνευσμένες ιδέες. Στις 11 του μήνα ο φτερωτός θεός θα μπει στους Διδύμους για να ξεσηκώσει περισσότερο τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύες). Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από τον Λέοντα κλείνει το τετράγωνό της με τον Δία στον Ταύρο. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι χάνουν το μέτρο και τον έλεγχο σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα και αναμένονται πολλά ευτράπελα λόγω επιπολαιότητας και ανευθυνότητας!

ΚΡΙΟΣ ♈

Χρεωμένος/η θα βρεθείς Κριέ του 1ου δεκαημέρου, αφού χαλάς ακόμη κι αν δεν έχεις μία για το κέφι της παρέας ή για τα μάτια που αγαπάς. Να σου πω εδώ ωστόσο ότι κάποιοι/ες μπορεί και να εκμεταλλεύονται τα χουβαρνταλίκια σου κι όταν κάποια στιγμή πάψεις να σπρώχνεις χρήμα μπορεί και να σε κάνουν πέρα. Πάντως μη το παραρισκάρεις στα επαγγελματικά γιατί παίζουν και ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες αν το ρίχνεις μόνιμα στο σορολόπ. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχεις θεματάκια με τους φίλους σου προς τα τέλη της εβδομάδας, μάλλον γιατί εσύ έχεις πολύ όρεξη για διασκέδαση και dolce vita κι αυτοί με τον τρόπο τους σε ξενερώνουν. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο θα κάνεις κάποιες επαφές και συζητήσεις στα μουλωχτά και με τρόπο για τα οικονομικά σου, μήπως και καλυτερέψουν, και πολύ πιθανό να πετύχεις τους σκοπούς σου. Αμ το θέμα είναι να ξέρεις που θα τα πεις!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το θέμα Ταυράκι του 1ου δεκαημέρου δεν είναι απλά να σε συζητάνε, αλλά να λέει ο κόσμος και καμιά καλή κουβέντα για την πάρτη σου. Αυτό να το θυμηθείς όταν θα κάνεις τα δικά σου στη δουλειά και θα ζητάς και τα ρέστα, με αποτέλεσμα να είναι όλοι στραβωμένοι μαζί σου και να σε θεωρούν και ολίγον τι νούμερο. Μπορεί προς το παρόν να περνάνε τέτοιες συμπεριφορές, σε λίγο καιρό όμως θα λήξει η περίοδος χάριτος. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου οι καβγάδες και οι εντάσεις που έχεις στο σπίτι θα σε επηρεάσουν σε θέματα δουλειάς και μπορεί να ξεσπάσεις τα μαζεμένα σου νεύρα στους συνεργάτες σου. Αν είσαι γεννημένος/η το 3ο δεκαήμερο παίρνεις έξτρα μπόνους- βοήθεια από κάποιον/α φίλο/η για να κάνεις πραγματικότητα κάποιο από τα σχέδιά σου. Μην ξεχάσεις να πεις ευχαριστώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μαζεμό δεν έχει το στόμα σου Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και μπορεί να μην προσβάλεις κάποιον, αντιθέτως τα λες όσα έχεις να πεις με χάρη και γλύκα, όμως μανούλα μου εσύ μαρτυράς δίχως ξύλο, που λέει ο λόγος. Πάνω στο μπλα μπλα θα σου ξεφύγουν πάρα πολλά μυστικά, κουτσομπολιά και θα βάλεις και τις σάλτσες σου (έλεος κουτσομπόλη/α!). Άσε και άμα κάνεις την πατάτα μετά δεν το μαζεύεις με τίποτα. Πες κι εσύ ρε αγάπη για τον καιρό κι εσύ που μας έχει τρελάνει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου η εβδομάδα σου ξεκινάει με καβγάδες και τσαμπουκαλέματα ακόμη και μες στη μέση του δρόμου. Έτσι βρε αδερφέ για να φεύγει η ένταση και να πάει καλά η μέρα. Αργότερα θα καταλάβεις πως τα πιο πολλά τα έχεις μαζεμένα για τους δικούς σου και θα τα πεις και εκεί ένα χεράκι. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου το μυαλό σου κατεβάζει φανταστικές επαγγελματικές ιδέες, ενώ μπορείς άνετα να προσεγγίσεις στα μουλωχτά σημαντικά πρόσωπα και να κάνεις κολλεγιά μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πολύ ερωτιάρης/α μας βγήκες Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και δεν υπολογίζεις πλέον κανέναν και τίποτα αν κάποιος/α σου γυαλίσει. Ο λόγος για έναν/μία φίλο/η που θα τον κάνει άνω κάτω συναισθηματικά για το τίποτα στο τέλος. Γενικά τα φλερτ εντός της παρέας μεν θα σε εξιτάρουν, αλλά δεν θα οδηγήσουν πουθενά… Εσένα του 2ου δεκαημέρου θα σε πιάσει λύσσα κακιά να βρεις τρόπο να βγάλεις έξτρα λεφτά. Η αλήθεια είναι πως τρως πολύ πίεση από τα χρέη που έχεις και είναι ανάγκη και κόψιμο να βρεθεί μία καινούρια πηγή εισοδημάτων. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σε πλημμυρίζει αισιοδοξία για τα μελλοντικά σου σχέδια και επειδή θέλεις να μοιραστείς την χαρά σου θα πάρεις τα αυτιά των φίλων σου εξηγώντας τους και περιγράφοντας τους όλους σου τους στόχους έναν προς έναν.

ΛΕΩΝ ♌

Φταις μήπως εσύ που αρέσεις; Που σε βλέπουν όλοι/ες και σε καψουρεύονται; Όχι είσαι εντελώς αθώος/α Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου
(ή και όχι), ωστόσο συγκρατήσου κομμάτι στο χώρο της δουλειάς γιατί δεν είναι κι ωραίο να ξέρουν όλοι τι γίνεται στο κρεβάτι σου, ούτε να σε βλέπουν τη μισή μέρα να σαλιαρίζεις… Παλληκάρι/κοπελιά εσύ που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο πες μας να το ξέρουμε να μην σε κοιτάμε καν, αν είναι να πιάνεσαι από το παραμικρό για να ξεσπάς όλα σου τα νεύρα και να μας το παίζεις ιστορία, κρατώντας και μούτρα. Καλός ο εγωισμός, αλλά να ξέρεις δεν θα τον ανεχτούν και πολύ οι γύρω σου. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο κάτι καλό μαγειρεύεται στα οικονομικά σου και μπορείς να περιμένεις καλά λεφτάκια από τη δουλειά σου ή μία επένδυση. Θα τα χαρείς ένα παραπάνω, γιατί δεν τα είχες και σίγουρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ναι μεν σε ενδιαφέρει το πνεύμα αυτό τον καιρό και η προσωπική σου εξέλιξη, αλλά και το σώμα έχει τα δικά του θέλω Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Θα σου έρθει ο έρωτας ο κρυφός κι ο παθιασμένος με κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις σε κάποια εκδρομή ή σε αυτά τα σεμινάρια που τριγυρνάς τώρα τελευταία. Νεύρα, νεύρα, νεύρα και ένα κάρο ψυχολογικά έχεις μαζέψει μέσα σου αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Ο κλήρος πέφτει στους συναδέλφους σου να ακούσουν όσα σέρνει η σκούπα, οπότε και αναμενόμενο είναι να γίνει ένα πανηγυράκι στο χώρο της δουλειάς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ετοιμάσου να επεκτείνεις τις δουλειές σου ακόμη και εκτός συνόρων. Καλέ θα γίνεις international. Μία πιο light εκδοχή είναι να κάνεις με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα ταξιδάκι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είσαι πολύ large Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και στα λεφτά και στον έρωτα. Δεν παίρνεις χαμπάρι από τίποτα, αρκεί να περάσεις καλά και να εκτονώσεις τα πάθη σου. Ωστόσο μπλέκεις σε μοιραίες καταστάσεις και ούτε καν σκέφτεσαι την επόμενη μέρα. Κανόνισε λοιπόν να μείνεις εντελώς άφραγκος/η και πονεμένος/η στα αισθηματικά σου… Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο να περιμένεις πως θα σου έρθει κάποιος/α φίλος/η φιτιλιασμένος/η για καβγά. Λίγο το υφάκι του/της, λίγο ο παραλογισμός του/της θα τσιμπήσεις και εσύ και θα γίνει το μπαμ που εντέλει θα σου χαλάσει τη διάθεση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο θα έχεις μία εξαιρετικά εμπνευσμένη ιδέα στη δουλειά που θα σου φέρει επιπλέον χρήματα ή μπορεί να βρεις έναν τρόπο πλάγιο για να πάρεις επιτέλους εκείνο το μπόνους ή την αυξησούλα που κυνηγάς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κι εμείς ερωτευτήκαμε Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αλλά δεν τρελαθήκαμε, που λέει και το τραγούδι. Εσύ παιδί μου έχεις χάσει κάθε μέτρο σε ό,τι έχει να κάνει με τον/την αγαπημένο/η σου. Τα ίδια κάνεις και στις συνεργασίες σου, που γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν και να σκουπίσουν κιόλας τα πόδια σου. Πρόσεξε πολύ σε ποιους φέρεσαι έτσι, γιατί μετά θα κλαίγεσαι ότι δεν εκτιμούν όσα κάνεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίο οι εντάσεις στη δουλειά θα γίνουν απλή καθημερινή συνήθεια και ακόμη κι αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και χειριστείς τις καταστάσεις με στρατηγική, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μαζεύεις κι εσύ πολλά αρνητικά συναισθήματα μέσα σου. Πολύ πιθανό να ξεσπάσεις στους δικούς σου ή να έχεις μια απαίσια συμπεριφορά στο σπίτι. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ζουζουνιάζεις με το ταίρι σου και ανταλλάσσετε κάθε λογής ερωτόλογα (ναι ναι θα πεις κι εσύ μην κουνάς το κεφάλι υποτιμητικα), ενώ εάν είσαι σόλο σκάει μία καινούρια γνωριμία του ονείρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις ζωάρα αυτές τις μέρες και δεν σε νοιάζει ακόμη κι αν πάρει φωτιά η καρέκλα δίπλα σου στη δουλειά Τοξοτάρα του 1ου δεκαημέρου. Το μυαλό σου είναι στις βόλτες, τις εκδρομές, τη μάσα, την ξάπλα και γενικά ότι σε χαλαρώνει και σε κάνει να βγαίνεις από τη ρουτίνα σου. Ναι οκ, καλοκαιράκι ήρθε, αλλά να ξέρεις θα σου χτυπήσουν το καμπανάκι οι συνάδελφοι ή ο προϊστάμενός σου, έτσι που τους φορτώνεις με δικές σου δουλειές. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο έχεις τη διάθεση να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο θα πέφτεις πάνω σε όλα τα καβγατζόμουτρα, που θα σου κάνουν και επίθεση εάν σε ορισμένα πράγματα δεν συμφωνείτε. Ε δεν είναι και σίγουρο πάντως ότι εσύ θα κρατηθείς να μην απαντήσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου έχεις μεν ψιλοφορτωμένη καθημερινότητα από θέμα υποχρεώσεων, ωστόσο θα καβατζωθείς στους δικούς σου για βοήθεια και θα τη λάβεις απλόχερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η όρεξη σου για κέφι, διασκέδαση και έρωτα σε κάνει να δοτικό/η μέχρι αηδίας με αυτόν/ην που σου έχει κλέψει την καρδιά Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, την οποία και θα ανοίξεις πολύ παραπάνω από ότι συνηθίζεις. Επίσης θα βάλεις και πιο βαθιά από ποτέ το χέρι στην τσέπη. Να σου πω την αλήθεια αυτές οι υπερβολές δεν ξέρω κατά πόσο θα σου βγουν σε καλό ή θα σε φορτώσουν με επιπλέον ψυχολογικά θεματάκια και απωθημένα ή παράπονα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο τα χρέη σου μάλλον θα σε πνίξουν, είτε γιατί θα σου κάτσουν μαζεμένες κάποιες αναποδιές και θα πάνε πίσω, είτε γιατί έχεις χάσει την μπάλα και δημιουργείς καινούρια όλη την ώρα. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα περάσεις σούπερ τέλεια στις εξόδους με τους φίλους σου, ενώ θα παίξουν και πολλά φλερτ ιδιαιτέρως πρωτότυπα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Εντελώς στην τύχη τους θα αφήσεις κάποια σοβαρά οικογενειακά σου θέματα Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου όχι απαραίτητα γιατί πιστεύεις σε αυτήν, αλλά και για να μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Λοιπόν ξυπνιοπούλι μάντεψε! Και μπροστά σου θα τα βρεις οπωσδήποτε και οι δικοί σου θα είναι με τα μούτρα κατεβασμένα που τους έχεις συνδέσει κανονικά ή όλο λες λες λες πως θα κάνεις και τίποτα δεν βλέπουν. Αγριεμένοι απέναντι σου εμφανίζονται οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου αυτή την εβδομάδα Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και ολημερίς ξύνουν τα νύχια τους για καβγά. Σε θλίβει αυτή η κατάσταση και περισσότερο το γεγονός ότι φέρονται με πείσμα και εγωισμό και φυσικά όχι απλά δεν καταλαβαίνουν τα λάθη τους αλλά ζητούν και τα ρέστα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια σου συναισθηματικά και αν σου λείπουν και τίποτα ψιλά άνετα μπορούν να σε χαρτζιλικώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψαράκι του 1ου δεκαημέρου κάνε λίγο κράτει στα ερωτικά σου γιατί θα μπλέξεις τα μπουτάκια σου στο τέλος, έτσι που χαλβαδιάζεις κια ερωτοτροπείς όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Και καλά κάνεις αν είσαι ελεύθερο πουλί, αν και δεν ξηγιέσαι σωστά έτσι που πάραμυθιάζεις τον κόσμο, αλλά αν έχεις μόνιμο δεσμό να ξέρεις τα ξενοκοιτάγματα είναι επικίνδυνο χόμπι… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα υπάρχουν καβγάδες και νεύρα καθημερινά στη δουλειά σου, ενώ ο καθένας από τους συναδέλφους σου θα σηκώνει μπαϊράκι και θα γίνεστε μπάχαλο. Όλα αυτά θα σε αποτελειώσουν ψυχολογικά και θα ξενερώνεις πριν καν ξεκινήσεις την εργασία σου. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο μπορείς να περιμένεις μία θεόσταλτη καινούρια γνωριμία, ενώ μιλώντας για διάφορα θέματα που σε απασχολούν θα βρεις με μαγικό τρόπο λύσεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved