AstroΤσαούσα 24/05 - 30/05: Τσίτα τα λουριά

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 24/05 - 30/05: Τσίτα τα λουριά

Η πρώτη όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ωραιότατες εκπλήξεις και βολικότατες αλλαγές μπορούν να περιμένουν τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων. Έρχονται σε πολλές περιπτώσεις ξαφνικά λεφτάκια ενώ και ο φτερωτός θεός θα ρίξει πολλά αναπάντεχα βέλη! Ωστόσο, στις 28 του μήνα, θα βαρύνει πολύ η ατμόσφαιρα με το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τσίτα τα λουριά για τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, περισσότερο για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Εμπόδια, καθυστερήσεις και δυσκολίες είναι στο πρόγραμμα, όπως επίσης και πάγωμα ή διακοπή σχέσεων!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου ένα μπλοκαρισματάκι στην επικοινωνία σου θα το έχεις αυτή την εβδομάδα! Είτε δε θα βγάζεις άχνα, για όσα κουβαλάς μέσα σου, είτε, όταν θα ανοίγεις το στόμα σου, θα κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα οι ανασφάλειές σου με αυτά που θα λες. Καλύτερα το πρώτο, ισχυρίσου πως έχεις φαρυγγίτιδα, ξέρω ‘γω! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικά θα πιάσεις λεφτάκια στα χέρια σου και πολύ πιθανό να αγοράσεις κάτι για το σπίτι (μία κουρτίνα, ένα σεμέν κλπ) ή να βοηθήσεις κάποιον δικό σου που έχει οικονομικά στριμώγματα. Αυτός θα ξαλαφρώσει κι εσύ θα νιώσεις τέλεια με τον εαυτό σου που έδωσες ένα χέρι βοηθείας. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο, θα τα παίξεις με τη δουλειά, όχι γιατί πραγματικά υπάρχει φόρτος, αλλά επειδή είσαι ψιλοχάλια ψυχολογικά, βαριέσαι που ζεις και γενικά μέχρι να κουνήσεις το ένα σου χέρι βρωμάει το άλλο.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Νομίζεις (λανθασμένα θα πω εγώ) ότι μπορείς να βασίζεσαι στους φίλους σου για να κάνεις προκοπή στα οικονομικά σου Ταύρε του 1ου δεκαημέρου; Αμ δε! Μπορεί να τρώτε, να πίνετε και να γλεντάτε αντάμα, αλλά μάλλον θα φας άκυρο σε ό,τι τους ζητήσεις, μη σου πούμε κιόλας ότι θα σου δημιουργήσουν και έξτρα εμπόδια. Πας για μαλλί λοιπόν και βγαίνεις κουρεμένος γουλί! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, το π@πουδάκι σου δεν το βάζεις κάτω καθόλου, αυτή τη βδομάδα. Στα μέσα και στα έξω είσαι, κάνεις καινούριες γνωριμίες, πιάνεις κουβεντολόι με φίλους, γνωστούς, ενίοτε και αγνώστους. Θα έχεις πάντως μία καταπληκτική καινούρια γνωριμία, που μάλλον θα πάει προς το ερωτικό… Διαφορετικά, ίσως να σου σκάσει μία πληροφορία πολύ χρήσιμη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έχεις όρεξη για έρωτες και καλοπέραση, όμως θα σου την χαλάσουν, με κάποιο τρόπο, το άτομο, που σε ενδιαφέρει και ή τα κολλητάρια σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά! Θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια, να οπλιστείς με υπομονή και να κάνεις τα πικρά γλυκά σε ό,τι αναποδιά και χώσιμο σου σκάσει αυτές τις μέρες (και θα σου σκάσει, πίστεψέ με). Τώρα, για να σε παρηγορήσω, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως εάν είσαι «καλό παιδί» και υπάκουος/η, θα έχεις να λαμβάνεις μακροπρόθεσμα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, παίζει κάτι κρυφό στα ερωτικά σου ή στα οικονομικά σου και θα έχεις τώρα ξαφνικές θετικές εξελίξεις. Πίστεψε στην καλή σου τύχη και απόλαυσε ό,τι σου δίνει το σύμπαν. Για σένα, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου έρχονται απογοητεύσεις σε επαγγελματικά θέματα και θα προτιμήσεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να μοιραστείς την πίκρα σου με τους δικούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Στραβά και ανάποδα θα πάνε τα πράγματα σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια και για την ώρα δεν έχεις τίποτα άλλο κατά νου, παρά να κλειστείς στο καβούκι σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Δυστυχώς, η δύσκολη κατάσταση θα σε κάνει ακόμη πιο φοβισμένο/η και διστακτικό/η στο να πάρεις πρωτοβουλίες ή να τολμήσεις κάποια ρίσκα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις ξαφνικές ευκαιρίες για να καλοπεράσεις με τους φίλους σου, αλλά και αναπάντεχες γνωριμίες, από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς με κάποιο τρόπο. Επίσης, ίσως αρχίσεις να καρδιοχτυπάς για κάποιον/α από την παρέα ή να σου κάνουν ένα απρόσμενο «προξενιό»! Αν είσαι γεννημένος/η το 3ο δεκαήμερο, άλλα θα σου λένε και άλλα θα καταλαβαίνεις (για την ακρίβεια αυτά που θέλεις), ενώ θα είσαι και τρομερά ευκολόπιστος/η σε ό,τι σου λένε, άρα ένα πολύ καλό υποψήφιο θύμα για όποιον θελήσει να σε παραμυθιάσει.

ΛΕΩΝ ♌

Θα σου σκάσουν διάφορα ψυχολογικά θέματα και απωθημένα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και θα γίνει ένα μπραφ με τους φίλους σου. Θα βάλεις στον πάγο όσους απλά είναι δίπλα σου για να περνάτε όμορφα και στα δύσκολα την κάνουν νιάου, ενώ θα δείξεις έμπρακτα την εκτίμησή σου (γιατί είσαι και κιμπάρης/ισσα) σε όσους είναι δίπλα σου βράχοι. Επίσης, παίζει και ο λόγος που θα τα σπάσεις με κάποιον να είναι οικονομικός. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, που καθόλου δεν θα σε χαλάσουν, αν και δεν τις περίμενες. Άλλωστε, έχεις και προτάσεις για κρυφές συμμαχίες που θα σε βγάλουν κερδισμένο/η. Επιπλέον, μπορεί να έχεις και ένα κρυφό love story με συνάδελφο. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κοίτα να σοβαρευτείς με τα οικονομικά σου και ειδικά με χρέη και οφειλές γιατί μάλλον νομίζεις ότι τα έχεις όλα πληρωμένα και θα σου σκάσει το μπουγιουρντί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Την ψυχούλα θα σου βγάλουν οι συνεργάτες σου αυτές τις μέρες, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, με τις απαιτήσεις που θα έχουν από εσένα. Παράλληλα, θα τρέχουν και διάφορα σημαντικά θέματα στη δουλειά και πραγματικά θα βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο. Αναγκαστικά (αν και καθόλου δεν θα σου αρέσει) θα σκύψεις το κεφάλι και θα συμβιβαστείς. Μην περιμένεις καμία κατανόηση από τον/την αγαπημένο/η σου, αφού κι αυτός/ή θα ζητάει τα δικά του και δεν θα είναι καθόλου συζητήσιμος/η. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου κάνοντας κάτι πρωτότυπο ή μία εκδρομούλα, ενώ εκεί που θα πας μπορεί να σε κεραυνοβολήσει ένας καινούριος έρωτας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ζεις πάνω σε ένα σύννεφο τον έρωτά σου με τον αγαπημένο/η σου, όμως μάλλον θα γκρεμοτσακιστείς. Απογοήτευση θα έχεις και σε μία συνεργασία σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μεγάλα σχέδια έχεις για τα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου και καταστρώνεις ολημερίς το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα κάνεις πραγματικότητα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, αν καταφέρεις το ένα τέταρτο (και πολύ λέω) από αυτά που θέλεις, να είσαι ευχαριστημένος/η! Ο λόγος; Μα φυσικά η καθημερινότητά σου που αρχίζει να θυμίζει κόλαση από τις υποχρεώσεις και τα βάρη που σου έρχονται καθημερινά. Πού καιρός για αφιερωθείς στα όνειρά σου; Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ετοιμάσου να εισπράξεις στο ξαφνικό ένα καλό ποσό από μία συνεργασία σου ή να σου έρθει πρόταση για μία καινούρια που θα έχει αναπάντεχα υψηλά κέρδη. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις τις κλειστές σου και θα θέλεις να βάλεις τα κλάματα με όλα τα παράλογα που έχεις να αντιμετωπίσεις σε καθημερινότητα και δουλειά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το χαμόγελο από τα χείλη σου έχεις χάσει, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου (έστω εκείνο το πονηρό μειδίαμα). Καμία διάθεση για διασκεδάσεις δεν έχεις, αφού σου λείπει (ή φοβάσαι μη και σου λείψει) το πιο βασικό: Τα λεφτά! Μπορεί κιόλας να έχεις μαζεμένα κάποια χρέη, επομένως τόμπολα. Ακόμη ένα δράμα θα ζήσεις και στα ερωτικά σου, με το να φας πόρτα από ένα φλερτ που είχες αρχίσει να ψήνεσαι ή από το ταίρι σου (ακόμη ένα απωθημένο προστίθεται στο καλαθάκι σου). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε μια συνεργασία σου θα σου κάτσουν πολύ καλά, ώστε να μπορέσεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Βεβαίως, παίζει δυνατά και το σενάριο να ερωτοχτυπηθείς με κάποιον/α που θα συναντήσεις σε ένα μέρος που πηγαίνεις για πρώτη φορά ή σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κάνεις ζωάρα σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο πολύ ξανοίγεσαι με φίλους, γκομενάκια και λοιπά αγαπημένα πρόσωπα και μπορεί να φας στο τέλος φόλα (εγώ προειδοποίησα).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα ζηλέψεις όσους είναι μόνοι, σαν την καλαμιά στον κάμπο και δεν έχουν ούτε οικογένεια, ούτε άντρα/γυναίκα, ούτε τίποτα, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Μοναχοί τους χορεύουν και όσο θέλουν πηδούν αυτοί, σε αντίθεση με εσένα που θα σε χορέψουν οι πάντες στο ταψί. Κι εσύ δεν είσαι για πολύ πίεση, άρα, δεν αποκλείεται να κόψεις διπλωματικές σχέσεις (τουλάχιστον για ένα διάστημα μέχρι να ισιώσουν και να έρθουν στα συγκαλά τους οι γύρω σου). Εμπόδια, δυσκολίες, μπορεί και διάλυση να αναμένεις και σε κάποια συνεργασία σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ξαφνικές θετικές εξελίξεις στη δουλειά θα σε ωφελήσουν επαγγελματικά, ενώ μπορεί να τα «ψήσεις» με κάποια γνωστή σου μούρη από τα μέρη, που κυκλοφορείς καθημερινά, όμως θα σου δείξει αναπάντεχα έναν άλλον εαυτό. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, το χάος που ζεις καθημερινά μέσα στο σπίτι σου θα επηρεάσει και τα επαγγελματικά σου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, να ξεχάσεις σημαντικά ραντεβού ή δουλειές που είχες αναλάβει και γενικά να φανείς προς όλους αναξιόπιστος/η. Κατάφορη αδικία! Δεν φταις εσύ, μάλλον η φουκαριάρα η μανούλα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, η γλώσσα σου τσακίζει κόκκαλα, τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι στους συναδέλφους σου. Σε κανέναν δεν θα χαριστείς και θα πεις ό,τι έχεις, χύμα και τσουβαλάτα, χωρίς καν να σε ενδιαφέρει, εάν θα στραβώσουν. Από την άλλη, παραδόξως, όταν δεν θα πρόκειται για κριτική, θα δυσκολευτείς να εκφράσεις τη γνώμη και την άποψή σου, ώστε να προωθήσεις τα αιτήματά σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ο έρωτας σου πάει πολύ! Το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με λόγια και πράξεις, ίσως και με κάποιο δωράκι, ενώ εάν είσαι σόλο, έρχεται ο/η ένας/μία και μοναδικός/ή να σε συγκλονίσει και μάλιστα εκεί που δεν θα το περιμένεις. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα τα πεις τα ψεματάκια σου για να πείσεις τους συνομιλητές σου ή γιατί απλά σε βολεύει, παρόλο που δεν είσαι τέτοιο παιδί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κανονικά έπρεπε να είσαι μες στην καλή χαρά, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και να σε μαζεύουμε από τα πάρτι και τα κλαμπς, όμως οι οικονομικές σου δυσκολίες δεν σου επιτρέπουν και πολλά. Άντε ένα καφεδάκι, σπαστό στο χέρι, πασατέμπο και παγκάκι. Κι επειδή όλη αυτήν την μιζέρια την εκπέμπεις, θα αρχίσουν να επηρεάζονται και τα ερωτικά σου. Άπαξ και λακίσει το καινούριο σου γκομενάκι ή σε αφήσει μπουκάλα το ταίρι σου, θα νιώσεις ένα ταπεινό χαμομηλάκι και θα πνιγείς στην ανασφάλεια. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάποια ξαφνικά θετικά γεγονότα, που αφορούν στην οικογένειά σου ή ορισμένες αλλαγές στο σπίτι, θα επηρεάσουν και την καθημερινότητά σου, που θα γίνει πιο ανέμελη και ευχάριστη. Ίσως αποφασίσουν να σε απαλλάξουν οι δικοί σου από περιττά βάρη και υποχρεώσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ομοίως με αυτούς του 1ου , θα έχεις πολλούς λόγους να θρηνείς τα οικονομικά σου χάλια και τους χαμένους σου έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις γίνει πολύ σκληρό αγόρι/κορίτσι τώρα τελευταία, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και δεν χαρίζεις κάστανα ούτε ακόμη και στα μέλη της οικογένειάς σου. Θα υπάρξουν κάποια σημαντικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν όλους και θα φανείς πολύ αυστηρός/η και αμετακίνητος/η στις απόψεις σου, ενώ θα τις επιβάλλεις κιόλας, με το στανιό. Όπως το πας θα έρθει γρήγορα η ρήξη… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις αναπάντεχες επικοινωνίες και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ μπορεί και μία καινούρια γνωριμία να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα φερθείς λίγο λαμογίστικα προς τον/την σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, ώστε να περάσει το δικό σου. Αν σε πάρουν γραμμή και δεν σε ξαποστείλουν, οπωσδήποτε θα χάσεις την εκτίμησή τους!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved