AstroΤσαούσα 17/05 - 23/05: Θα παραγίνει το κακό

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 17/05 - 23/05: Θα παραγίνει το κακό

Με το τετράγωνο του Δία στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ξεκινάει, στις 17, η εβδομάδα και μπορεί να επηρεάζει περισσότερο σε κοσμικό επίπεδο, δεν παύει όμως να χρωματίζει την ατμόσφαιρα και να βλέπουμε γύρω μας ακρότητες. Στις 18, ο Ήλιος στον Ταύρο εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και κάπως ηρεμούν τα πράγματα. Στις 19, ο Ερμής που κι αυτός βρίσκεται στον Ταύρο εξαγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσουμε τις υποθέσεις μας και να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου, που υπόσχεται καινούρια ξεκινήματα, κυρίως για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, περισσότερο για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Στις 20, καταφθάνει ο Άρης στον Λέοντα και με το που μπει κλείνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τρέμετε Σταθερά! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα δουν ριζικές αλλαγές και μεγάλα ξεκαθαρίσματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους και όχι με ήπιο τρόπο. Στις 21, ο Ήλιο περνάει στους Διδύμους και τριγωνίζει απευθείας τον Πλούτωνα. Η όψη λειτουργεί θετικά και μπορεί μεν να φέρει απώλειες και αλλαγές που όμως θα τις καλοδεχτούμε. Στις 22, ο Ήλιος θα εξαγωνίσει τον Άρη και αυτό θα ανεβάσει τα επίπεδα της ενέργειας και των αντοχών μας. Στις 23 του μήνα ο Άρης θα κλείσει το τετράγωνό του με τον Δία στον Ταύρο και η ήδη οξυμένη κατάσταση για τους Σταθερούς, θα ανατιναχθεί!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου να ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για γερά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σου σχέσεις. Δεν πρόκειται ασφαλώς για παρεξηγησούλες και μουτράκια, εδώ θα πέσει γερό τσεκούρι γιατί πολύ απλά σου παίζουν άσχημα παιχνίδια και ξηγιούνται ύπουλα και πονηρά. Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χώσεις για την παρτάρα σου και την καλοπέρασή σου ή για δώρα και χουβαρνταλίκια προς τα αγαπημένα σου πρόσωπο και έπειτα θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο, λόγω στριμώγματος. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα τα έχεις και εσύ τα εξοδάκια σου, όμως προς τα τέλη της εβδομάδας σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση για το σπίτι ή τους δικούς σου, ενώ μπορεί να τα ξαναβρείς και με κάποιον της οικογενείας που είχατε μανουριάσει. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, κάτι «ψήνεται» στα οικονομικά σου και μπορείς να αρχίσεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορείς να περιμένεις από αύξηση στο μισθό σου έως και να στήσεις μία δική σου δουλειά-χρυσωρυχείο!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν θα βρίσκεις μέρος να ησυχάσεις, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, αφού μα στο σπίτι, μα στην δουλειά η κατάσταση θα είναι μαύρο χάλι. Το κακό, για να τα λέμε όπως είναι, ξεκινάει από κάποια οικογενειακά θέματα ζόρικα, που πρέπει να πάρεις πάνω σου και να τα λύσεις, αλλά με αυτά που τραβάς που να βρεθεί μυαλό και χρόνος για δουλειά. Άρα μοιραία την τρως κι από εκεί. Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο νιώθεις παραδόξως τα vibes του... φάρδους και της αισιοδοξίας που σου δίνει ο νεοφερμένος στο ζώδιό σου Δίας, αυτό όμως θα σε οδηγήσει σε ανώριμες συμπεριφορές, που πάλι θα φέρουν ανακατωσούρες στο σπιτικό σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, για άλλη μια φορά τα νεύρα σου θα είναι ανεξέλεγκτα και ακόμη κι αν φύγουν όλοι από δίπλα σου, θα τα χώνεις στον εαυτό σου. Ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας την βλέπεις τελείως αλλιώς και είσαι μες στις γλύκες και τα καλοπιάσματα με όποιον μιλάς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το σύμπαν σου αφιερώνει μία ολόκληρη Νέα Σελήνη για να κάνεις ένα καλό restart σε σχέσεις ή συνεργασίες ή να ξεκινήσεις ολοκαίνουριες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, αυτόματα θεωρείς ότι είναι εναντίον σου, Δίδυμε του 1ου και δεν σου αρκεί απλά να τον κρατάς σε απόσταση, για κάποιο δικό σου ανεξήγητο λόγο θέλεις και να «πληρώσει» την αντίθετη γνώμη του. Δεν σκέφτεσαι καν τι λες και σε ποιον το λες, εκφράζεσαι με υπερβολή και πολλές φορές χρησιμοποιείς τον λάθος τρόπο στα λάθος άτομα. Σου δίνουμε το ελαφρυντικό της περίεργης ψυχολογίας και του πρότερου έντιμου βίου, αλλά και εσύ μην το πας σκοινί κορδόνι γιατί θα φας τα μούτρα σου, χάρη στο στόμα σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, περνάς, επίσης, μία φάση κυκλοθυμίας και τρελαίνεις κόσμο με τα καμώματά σου, όμως κάποια λεφτάκια που θα σου έρθουν θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να δεις τη ζωή αλλιώς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα καταφέρεις -σε αντίθεση με τους δύο από πάνω- να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου και να βγάλεις τη μαυρίλα και τη μιζέρια από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μάλλον πας για τα πολλά και χάνεις και τα λίγα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου! Τον ασυγκράτητο έχεις, μόλις μυριστείς πως από κάπου θα τα οικονομήσεις και δεν υπολογίζεις ρίσκο και συνέπειες. Για αυτόν ακριβώς το λόγο κινδυνεύεις να βρεθείς καταχρεωμένος/η. Παράλληλα, φαίνεται να παίρνεις κάποια βοήθεια από φίλους, την οποία όμως «καις» ή κάνεις το εξίσου μεγάλο λάθος να βασιστείς αποκλειστικά σε αυτήν. Πρόσεξε, γιατί εκτός από χασούρα σε λεφτά, κάπως έτσι χαλάν και οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή μας. Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν εντάσεις με τους φίλους σου, όμως πολύ γρήγορα τις ξεπερνάτε και είσαι και διατεθειμένος/η να κάνεις υποχωρήσεις και να δείξεις τον καλό σου εαυτό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου να κάνεις καινούριες γνωριμίες με πρόσωπα που γρήγορα θα ανακηρυχθούν σε κολλητούς σου και που με κάποιο τρόπο θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι…

ΛΕΩΝ ♌

Ο εγωισμός σου θα σου ανάψει φωτιές αυτές τις μέρες και περισσότερο από όλα κινδυνεύουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Ασφαλώς και δεν το καταλαβαίνεις για αυτό και παρατραβάς το σκοινί. Μην ζητήσεις τα ρέστα, αν καταλήξεις χωρισμένος/η, εγκαταλελειμμένος/η ή εάν μπει οριστικό και αμετάκλητο «τέλος» σε μία συνεργασία σου. Όπως βλέπεις για μετάνοια ούτε λόγος, αφού θα σου έρθουν επιτυχίες, που θα φουσκώσουν ακόμη περισσότερο τα μυαλά σου και θα σε γεμίσουν έπαρση. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μεν θα γίνει μία καλή μανούρα στη δουλειά, που θα σε τσιτώσει, όμως τα νεύρα σου δεν θα κρατήσουν για πολύ, αντιθέτως θα είσαι μες στην καλή χαρά και τη διάθεση. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, καινούρια πράγματα σε περιμένουν στην καριέρα και τη δουλειά σου και θα έχεις την ευκαιρία ακόμη και να ξεκινήσεις από το μηδέν σε κάποιον τομέα και να διαπρέψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μεγάλα -για να μην πω υπερμεγέθη- είναι τα όνειρα που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον και τις σπουδές σου, έλα όμως που δεν σου βγαίνουν τα κουκιά και το ξενέρωμα που τρως, αντί να σε προσγειώσει, σε κάνει να κακιώνεις με όλους και με όλα και να είσαι έτοιμος/η για καβγά με όποιον περνάει από δίπλα σου. Αν θέλεις κάπως να σώσεις την κατάσταση, σε πρώτη φάση, πάτα λίγο γη και σε δεύτερη, δοκίμασε να αλλάξεις κι εσύ από πλευράς σου κάποια πράγματα μπας και καταφέρεις να πλησιάσεις τουλάχιστον το αποτέλεσμα που θες. Extra tip: μην απομακρύνεις άτομα με τα οποία μοιράζεστε την ίδια καθημερινότητα, θα τα χρειαστείς κάποια στιγμή και τότε θα σου γυρίσουν την πλάτη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να σου κάτσει μία ξαφνική πρόταση για ταξίδι και να ενθουσιαστείς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια και να αγχωθείς πολύ. Πάντως το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει παρεάκι με τους αγαπημένους σου φίλους να περνάς μπέικα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πάρε χαρτί και μολύβι και σχεδίασε τη μελλοντική σου επαγγελματική πορεία ή τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου και θα σου δώσει ευκαιριάρες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν είναι απλά ότι δεν περνάς καλά με τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει για φίλους σου, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, νιώθεις πως δεν θέλεις ούτε να τους βλέπεις, συν ότι θα βγουν στη φόρα και κάποια πράγματα που αγνοούσες και θα σε ξενερώσουν ακόμη περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν και οι χοντροί καβγάδες και τα λόγια τα βαριά. Τα παράπονα και τα αρνητικά συναισθήματα, που έχεις, θα διογκωθούν και θα σε κάνουν ταύρο εν υαλοπωλείο. Θα πρέπει να βρεις νέα άτομα και ασχολίες για να περνάς ευχάριστα και ποιοτικά το χρόνο σου κι αυτό μάλλον προϋποθέτει ένα διάστημα μοναξιάς. Επίσης, πρόσεξε και θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά σου. Δανεικά ή αλόγιστες σπατάλες σύντομα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα σου σκάσει ένα ξαφνικό χρέος που προϋπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες ή δημιουργείται τώρα ενώ δεν το υπολόγιζες. Παρ' όλα αυτά, επειδή στη δουλειά είναι στρωμένα τα πράγματα, δεν θα αφήσεις να σε πολυεπηρρεάσει. Αν ανήκεις το 3ο δεκαήμερο, μία καινούρια οικονομική συμφωνία ή επένδυση θα σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι, ενώ θα σου φέρει πολύ καλά κέρδη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί ο χώρος της δουλειάς σου και παρ' όλο που είσαι σε φάση να πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα, βλέπεις ότι δεν σε παίρνει για πολλά-πολλά κι αυτό σε κάνει να βράζεις, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Υποστήριξη μην περιμένεις ούτε καν από την οικογένειά σου, αντιθέτως παράγει μόνιμα προβλήματα και σε τρέχει. Είναι μέχρι να σου γυρίσει το μάτι και να στείλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, βάζοντας ορθά κοφτά και απόλυτα τα όρια σου, αφού βλέπεις πως όσο ανέχεσαι, σε καβαλάνε. Μόλις τακτοποιήσεις τα του οίκου σου θα στρώσει και το επαγγελματικό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, για ακόμη μία φορά θα έρθεις σε σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σου ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη, αλλά επειδή μαθημένα τα βουνά στα χιόνια, θα το ξεπεράσεις τσακ μπαμ και θα κάνεις και το κατιτίς σου για να σπάσεις τη ρουτίνα σου, προς τα τέλη της εβδομάδας. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, καινούρια αγάπη σου απλώνει το χέρι ή βλέπεις τη σχέση να μπαίνει σε νέες βάσεις, ενώ και οι συνεργασίες σου αλλάζουν μορφή και θα λειτουργούν υπό νέους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πανέτοιμος/η να κυνηγήσεις τους στόχους σου είσαι, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου και έχεις μάλιστα και την ανάγκη να το δηλώσεις σε όλους. Πάνω εκεί που ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του, θα σου ανάψουν τα λαμπάκια είτε γιατί θα σε πολυζαλίσουν είτε γιατί θα πάρεις γραμμή πως κάποιοι όντως είναι απίθανοι και θα καταλήξουν σε ναυάγιο. Η καθημερινότητά σου φαίνεται να ομορφαίνει και να έχεις και τις διευκολυνσούλες σου στη δουλειά, όμως αυτό δεν είναι λόγος να τα φορτώνεις όλα στον κόκορα γιατί κάποια στιγμή θα τα βρεις όλα μπροστά σου και δεν θα μπορείς και να καλυφθείς. Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πάλι θα σε συγχύσουν οι μίζεροι και στενόμυαλοι συνάδελφοί σου και θα έχετε πατιρντί! Τους οικτίρεις για το χάλι τους και περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι ή το φλερτ σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξημερώνει μία καινούρια ημέρα για τα εργασιακά σου, ενώ θα καταφέρεις να αλλάξεις πολλά στην καθημερινότητα και τις συνήθειές σου που θα ωφελήσουν την υγεία και την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα δημιουργικά σου σχέδια θέλεις να βάλεις μπροστά και πληρώνεις όσο-όσο για να τα δεις να γίνονται πραγματικότητα, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Καλό θα ήταν βέβαια να ρωτήσεις πόσο πάει το μάρμαρο γιατί σε βλέπω απλά χρεωμένο/η, να κλαις την μαύρη σου την μοίρα. Κι όχι τίποτα άλλο, πράγματι έχεις δουλέψει και σου αξίζει η επιτυχία, αλλά την πατάς γιατί τη δεδομένη στιγμή έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα. Δυσάρεστα τα νέα και για την ερωτική σου ζωή, αφού κάποια απόρριψη που θα φας θα σου στοιχίσει πολύ και θα σε πάρει από κάτω για μεγάλο διάστημα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις ξαφνικές ευκαιρίες για διασκέδαση ή θα σου χαλάσει μια έξοδος που περίμενες καιρό, ενώ και με το άλλο σου μισό θα παίξουν καβγαδάκια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον είσαι ο πιο τυχερός/ή από όλους, αφού σε περιμένουν καινούριοι έρωτες ή εάν έχεις σχέση θα δεις να βελτιώνονται πολλά πράγματα και να λύνονται προβλήματα, ενώ και επαγγελματικά έχεις πολύ καλές ιδέες για να βάλεις σε εφαρμογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Φαντάσου ότι είσαι στη μέση και σου έρχονται από παντού πυρά, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Βέβαια, έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή… Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου αρχίζουν και έχουν απαιτήσεις από εσένα και να σου θέτουν τελεσίγραφα. Έλα όμως που κι εσύ πλέον δεν είσαι αυτό που γνώριζαν και κάπου εδώ χαλάει το γλυκό και μάλλον με κάποιους θα κόψεις διπλωματικές επαφές… Το πιο δύσκολο είναι το ερωτικό κομμάτι, γιατί στις συνεργασίες έχεις τύχη μπόλικη και θα βρεις καινούριες και πολύ καλύτερες. Έναν χωρισμό όμως θα δυσκολευτείς να τον διαχειριστείς, αλλά εντέλει όλα για καλό γίνονται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η αναμπουμπούλα περιορίζεται στο σπίτι και την οικογένειά σου, όπου και θα υπάρξουν καβγάδες, όμως επειδή θα σου σκάσει κάτι καλό στη δουλειά, δεν θα δώσεις για πολύ βάση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι σου ενώ ευνοείσαι για καινούρια ανοίγματα όπως μια μετακόμιση, αγοραπωλησίες ακινήτων ή αλλαγή τόπου κατοικίας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δεν αντέχεις άλλο την πίεση της καθημερινότητας, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου και προκειμένου να μην τρελαθείς, θα αποφασίσεις να βγάλεις από μέσα σου όσα τόσο καιρό μαζεύεις. Θα έχεις αρκετή δόση υπερβολής και για αυτό το λόγο δεν θα αποφύγεις τον καβγά με συναδέλφους ή άλλα άτομα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα θα τους δώσεις και το πάτημα να σε βγάλουν τρελό/ή και ότι τα παραλές ή φαντάζεσαι πράγματα. Να ξέρεις ότι θα προτιμήσεις τη φυγή, εάν τα παραβρείς σκούρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ξαφνικές συναντήσεις ή θα λάβεις αναπάντεχα ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες, ενώ από διάθεση θα πετάς στον εβδομό ουρανό. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις σημαντικές καινούριες γνωριμίες, ενώ θα υπάρξουν γεγονότα και εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν ή μοιράζεσαι με τα αδέρφια σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved