AstroΤσαούσα 03/05 - 09/05: Γερό ταρακούνημα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 03/05 - 09/05: Γερό ταρακούνημα

Η Αφροδίτη, λίγο πριν φύγει από τους Διδύμους, θα κλείσει το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στις 04/05 και θα φέρει πίκρα, πόνο και κλάμα σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Η αιτία είναι πως θα πάρουν στα σοβαρά τα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων και εν τέλει θα καταλάβουν τι δούλεμα έχουν φάει. Ορισμένοι βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο μπορεί να ρίξουν… Την επόμενη μέρα η... μανδάμ κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και κάπως μαλακώνει το πράμα… Στις 5, βέβαια, το μεγάλο αστρολογικό γεγονός είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού με συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο που βρίσκεται παραδίπλα από τον Ήλιο. Θα την «ακούσουν» άσχημα τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ιδίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Θα φάνε γερό ταρακούνημα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, θα πρέπει άμεσα να κάνουν αλλαγές και να βάλουν τέλος- ταφόπλακα σε ανθρώπους και καταστάσεις. Στις 7 του μήνα, η Αφροδίτη πατάει το πόδι της στον Καρκίνο και πουσάρει ερωτικά και οικονομικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Τελευταία όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο για να αποτελειώσει ό,τι μπορεί να έχει μείνει όρθιο για τους Σταθερούς, αφού θα προκαλέσει σοκαριστικά γεγονότα και εξελίξεις που θα τους σηκωθεί η τρίχα και το στόμα τους θα ανοίξει πέντε πήχες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Την Αφροδίτη στο σπιτικό σου υποδέχεσαι Κριάρι του 1ου δεκαημέρου κι εκτός που θα είναι μες στη χάρη, το νάζι και τη γλύκα η επικοινωνία σου με τους δικούς σου (λιγότερες γκαρίδες και τσαμπουκαλέματα), θα κάνεις και την ανακαινισούλα σου στο χώρο. Ας μην είναι ριζική, μία ταπετσαρία θα την αλλάξεις, την φοντανιέρα της θείας- Τούλας θα τη σουτάρεις κλπ. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ανταλλάξεις ψέματα, υπερβολές και υποσχέσεις ερωτικού περιεχομένου, που μοιραία θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Αν είσαι λίγο πιο πονηρούλης/α, θα κρυφοφλερτάρεις με κάποιον/α που δεν πρέπει και τον έχεις στο τσεπάκι τον παράνομο δεσμό (να δούμε μόνο που θα βγει…). Εσύ του 2ου δεκαημέρου ετοιμάσου για αλλαγές- φωτιά στα οικονομικά σου. Προς τα πάνω θα 'ναι, προς τα κάτω θα 'ναι, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά, ό,τι κίνηση κάνεις και ό,τι απόφαση πάρεις αυτόν τον καιρό θα είναι σημαντικότατες για το μέλλον. Προς τα τέλη της εβδομάδας πάντως, σε βλέπω να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη εξαιτίας εξόδων που θα σου σκάσουν στο ξαφνικό. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε πτοεί απαραίτητα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μέλι θα στάζουν τα λόγια σου κάθε φορά που θα συναντάς φίλο ή γνωστό στο δρόμο, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Θα δίνουν και θα παίρνουν τα κομπλιμέντα και σε όλους θα γίνεσαι συμπαθής. Πέρα από αυτό θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν ασύστολα και έχεις σοβαρές πιθανότητες να κάνεις μία καινούρια γνωριμία της προκοπής. Αν είσαι αγκαζέ, θα περιοριστείς στο να σαλιαρίζεις με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι υποψήφιο θύμα μίας οικονομικής απάτης, την οποία και έχει οργανώσει κάποιος/α φίλος/η σου. Για να αποφύγεις τα «δαγκώματα», μην δώσεις ούτε του αγγέλου σου νερό. Κράτα τα λεφτάκια σου και μην λυπάσαι κανέναν, όσο κι αν σου κλαίγεται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τρως κατακούτελα την σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μηνός που έρχεται για να σε χωρίσει/παντρέψει/σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου, εκεί που δεν το περιμένεις, όπως επίσης και να βομβαρδίσει με αλλαγές το τοπίο των συνεργασιών σου. Και επειδή είσαι γνωστή αργοκίνητη σκούνα Ήλιος- Ουρανός ξανασυναντιούνται σχεδόν αμέσως στο ζώδιό σου για να σου φέρουν γρήγορα και σοκαριστικά γεγονότα που θα σε ξεκουνήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Διδυμάρα του 1ου δεκαημέρου, ήρθε επιτέλους η περίοδος να φτιαχτείς κι εσύ οικονομικά και να δεις Θεού πρόσωπο. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης, από τις 7 του μήνα, θα πάρεις αύξηση, θα ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία, θα βρεις δεύτερη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, θα βγεις με πλεόνασμα και αν κάνεις κι ένα καλό κουμάντο, ίσως σου φτάσουν να βάλεις και στην άκρη. Φτωχό και δύστυχο πλάσμα, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, μεγάλες προσδοκίες είχες από τη δουλειά σου και τώρα θα τις δεις να καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Αλλιώς σου τα είχαν τάξει κι άλλα σου βγαίνουν στην πορεία. Αν πάλι τώρα ξεκινήσουν να σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, κράτα πισινή, γιατί τρως παραμύθι με τη σέσουλα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η καθημερινότητά σου πρέπει άμεσα να αλλάξει για να είσαι πρωτίστως εσύ καλύτερα. Η μπάλα παίρνει όχι μόνο τη δουλειά σου, αλλά και τις καθημερινές σου συνήθειες. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις κι ένα ψυχολογικό ξέσπασμα, μες στα νεύρα και τα απωθημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κουκλάκι ζωγραφιστό θα φαντάζεις στα μάτια των γύρω σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και η γοητεία σου θα πουλάει και με το παραπάνω, φέρνοντας στα πόδια σου πολλούς/ές θαυμαστές/ριες. Αν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό, και κάνα δυο στραβές να έχουν παιχτεί, τώρα, με καλή διάθεση και πάνω από όλα με συναίσθημα, θα στρώσει το πράγμα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην πολυκάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, να μην σου κάτσουν και να απογοητευτείς. Αν θέλεις πάντως και έχεις και καμιά καλή προσφορά, μπορείς να ξεκινήσεις ερωτικό πίτσι-πίτσι με κάποιον/α που δεν πρέπει, προς το παρόν όμως βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας και άρα μπορείς να το κάνεις στα μουλωχτά χωρίς να σε πάρουν είδηση. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι ερωτικές και οι φιλικές σου σχέσεις θα στενάξουν, αφού σε περιμένουν γεγονότα (που ούτε φαντάζεσαι), τα οποία αναγκαστικά θα βγάλουν κάποιους από τη ζωή σου, θα φέρουν όμως άλλους από το πουθενά. Ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας θα γίνει μεγάλο πατιρντί με ένα φιλαράκι σου.

ΛΕΩΝ ♌

Μία καλή προσπάθεια να τα βρεις με τον εαυτό σου και να σταματήσεις να μιζεριάζεις μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα (ναι κι όμως, παρ' όλο που δεν το δείχνεις, μέσα σου υπάρχει μία κάποια κλάψα). Τώρα λοιπόν θα βρεις τις ισορροπίες σου και ένα μεγάλο μέρος της χαμένης σου αισιοδοξίας. Ωστόσο, μπορεί και να σου κάτσει κρυφό ερωτικό κονέ και να πάρεις για αυτό το λόγο τα πάνω σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, απογοητεύσεις αναμένονται στις φιλικές και τις ερωτικές σου σχέσεις. Εκμετάλλευση μυρίζει η ατμόσφαιρα και μπορεί τώρα όλοι να στο παίζουν καλοί, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να καταλήξεις πληγωμένος/η συναισθηματικά ή άφραγκος/η (γιατί και μπικικίνι θα κοιτάξουν να σου αρπάξουν) ή και τα δύο μαζί. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ετοιμάσου να αλλάξεις συνεργάτες ή να κάνεις μία μεγάλη στροφή στην καριέρα σου. Έχεις γκώσει πια από τα ίδια και τα ίδια, πιθανότατα προκοπή και βελτίωση να μην βλέπεις πουθενά, επομένως ή που θα τα βροντήξεις και θα φύγεις ή που θα σε «φύγουν», αλλά κατά βάθος τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχεις και γεγονός-τούμπανο, που θα σου δώσει κάποια πρώτα δείγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλέ τι κοινωνικότητες είναι αυτές που θα σε πιάσουν αυτές τις μέρες, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου (ναι είναι ασυνήθιστες, γιατί μία μουντρουχιά και μία ξινίλα σε διακατέχει). Μάλιστα, όχι απλά θα είσαι αγαπητός/ή και θα κάνεις και νέες γνωριμίες, με άτομα που θα σε κατασυμπαθήσουν (αχ δεν ξέρουν τι μαύρη μοίρα τους περιμένει μόλις αρχίσεις την κριτική), θα βγάλεις πιθανότατα και γκομενάκι από κοινή παρέα! Pas mal! Αν πάλι είσαι του 3ου δεκαημέρου κι ελεύθερο πουλί και σου σκάσει αμόρε, σε θέλω ψυλλιασμένο/η. Μην σε αρχίσει στα φούμαρα και φας χλαπάτσα μετά. Έμφαση στις λεπτομέρειες αγαπητέ/ή και μπροστάντζα πράξεις. Από λόγια χορτάσαμε. Κι εσύ που είσαι ζευγαρωμένος/η μη νομίζεις ότι έχεις δέσει το γάιδαρό σου. Θα σου παίξει κι εσένα το ταίρι σου κάποιο άσχημο παιχνίδι και θα πέσει στα μάτια σου. Ασφαλώς καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να έχεις ούτε σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνεργασίες σου. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αλλάξεις τα μελλοντικά σου σχέδια σε ποσοστό μπορεί και 100%, όπως επίσης και τα μυαλά που κουβαλάς. Σε αυτό θα σε σπρώξουν και κάποια αναπάντεχα, σοκαριστικά γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, δώσε πόνο στη δουλειά, αυτή την εβδομάδα και θα ανταμειφθείς σε λόγια και σε χρήμα. Σου δίνει ευκαιρίες η Αφροδίτη από της 7 του μήνα και θα δεις και πολλά εμπόδια να κάνουν στην μπάντα. Από την άλλη, παίζει και το σενάριο να τα ψήσεις με κάποιον/α από τη δουλειά! Τι καλά, χαρά και εργασία! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τα επαγγελματικά σου θέματα είναι κάπως μπερδεμένα αυτόν τον καιρό κι ενώ εσύ περιμένεις πολλά, στο τέλος μπορεί και να πάρεις το απόλυτο τίποτα. Σε καμία περίπτωση μην φανταστείς, πως τα όνειρά σου πάνε ντουγρού για πραγματοποίηση. Αχ καψερέ/η, όνειρα θα μείνουν… Πάντως και ερωτικά, ενώ φαίνεται πως πας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κάνεις μία καινούρια αρχή, να ανανεώσετε το μεταξύ σας ή να κάνεις σχέδια (που θα κλείσουμε λατρεία μου διακοπές το καλοκαίρι;), στο τέλος σαν να μη σου βγαίνουν. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, παίζουν δυνατές αλλαγές και στα ερωτικά και στα οικονομικά σου. Ή που θα βγάλεις από πάνω σου όλες τις φοβίες και τα άγχη ή που κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να κλειστείς ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αφεθείς σε μία σχέση πάθους, αλλά και να χωρίσεις αυτόν/η που σου τρώει τη ζωή. Τώρα, αν -εν τέλει- δεν δημιουργήσεις ένα σωρό χρέη, ίσως και να κολυμπήσεις στο χρήμα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καιρός για ανανέωση, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις είτε με ταξίδια είτε με το να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες και γνώσεις. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι μπορεί στα νέα μέρη που θα κυκλοφορήσεις να παιχτεί και κάποιο love story. Αν είσαι ρεζερβέ ίσως για ένα διάστημα να σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση με το ταίρι σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην κάνεις το λάθος να χώσεις λεφτά για να δεις κάποιο οικονομικό σου σχέδιο να προχωράει. Εκτός κι αν τα έχεις για πέταμα. Από την άλλη, δουλεματάκι μπορεί να φας και από το ταίρι σου ή το φλερτ σου, ειδικά εάν έχουν πάρει χαμπάρι τον εμμονικό τρόπο που λειτουργείς κι αρχίσουν να σε γλεντάνε, με τις φοβίες και τα άγχη σου. Αν δε φας απόρριψη, τότε θα τα βάψεις μαύρα. Να φοβάσαι βέβαια και όσους σου το παραπαίζουν καλοί και γλυκούληδες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν θα μείνει τίποτα ορθό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα πρέπει να πεις οριστικά "αντίο" στο μέχρι πρότινος άλλο σου μισό ή σε έναν σημαντικό σου συνεργάτη. Πιο τυχερός/η θα είσαι, εάν είσαι μπακούρι και ψάχνεσαι γιατί τώρα πράγματι υπάρχουν πιθανότητες να σου έρθει κάτι ουρανοκατέβατο. Το δυστύχημα σε όλα αυτά είναι πως -όπως και να έχει- φαίνεται να κινεί τα νήματα η άλλη πλευρά κι αυτό δε μπορείς να το καταπιείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου. Η ερωτική σου ζωή θα ξεχειλίσει από πάθος, αν και μπορεί να σου ξυπνήσουν η ζήλια και οι εμμονές, ενώ οι χλιαρές καταστάσεις θα δώσουν τη θέση τους στα έντονα και βαθιά συναισθήματα. Στο κρεβάτι σου, πάντως, θα κάνεις πάρτι. Από λεφτά, και μπορεί να καλύψεις πολλά χρέη και δεν αποκλείεται να σου σκάσει μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, το μενού έχει πίκρες και απογοητεύσεις και μάλιστα από τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Ο/η σύντροφός σου σε γεμίζει με ψέματα και υποσχέσεις, προκειμένου να ωραιοποιήσει καταστάσεις ή να επωφεληθεί από εσένα. Επίσης, μπορεί να επαναλάβει κάποιο λάθος που και στο παρελθόν σου είχε κοστίσει. Τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα ούτε στα επαγγελματικά σου, ούτε στα οικογενειακά σου θέματα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλαγές σε περιμένουν στην εργασία σου ή /και στις καθημερινές σου συνήθειες (μάλλον θα πρέπει τις ένοχες απολαύσεις να τις κόψεις μαχαίρι), οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αχού και ποιος σε πιάνει με την Αφροδίτη να βολτάρει ακριβώς απέναντί σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου και να σου χαρίζει ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Αν έχεις σχέση, ό,τι είδους πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις με τον/την σύντροφό σου, το λύνετε και περνάτε αμέτρητες ώρες με χάδια, φιλιά και ερωτόλογα. Αν πάλι είσαι σόλο, τότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάτι πολύ καλό στην ζωή σου. Καθόλου άσχημα δεν πάνε και οι συνεργασίες σου, ενώ μπορεί τώρα να κλείσεις μία καινούρια, με καλά κέρδη. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι πολύ ευκολόπιστος/η με όσα σου τάζουν στη δουλειά και παρ' όλο που κάποια είναι ξεκάθαρα υπερβολές, βάζεις μπροστά τη φιλοδοξία σου και τα χάφτεις. Στο τέλος πάντως και αφού θα σε έχουν ξεζουμίσει, θα μείνεις με ό,τι έχεις… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις πολύ πιθανό ξεπαρεού κάποιους που φαίνεται πως σε βαμπιρίζουν και σε γεμίζουν με αρνητικά συναισθήματα. Από την άλλη, ένα γερό ταρακούνημα θα φάνε και οι ερωτικές σου σχέσεις. Ίσως να μπουν τίτλοι τέλους ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειδικά εάν παρακούρασε το μεταξύ σας και έχετε πέσει σε λούπα, ενώ εάν είσαι μόνος/η, μπορεί και να σου σκάσει ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μία όμορφη και χαλαρή καθημερινότητα σου φέρνει η εβδομάδα που έρχεται, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και καθόλου δεν σου κακοπέφτει. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια στη δουλειά, ενώ τα βρίσκεις μέχρι και με τον πιο αχώνευτο και σπαστικό συνάδελφο. Επιπλέον, μπορεί και ανθίσει ένας έρωτας με κάποιον/α που κυκλοφορείτε καθημερινά στα ίδια μέρη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, όμως, πας καρφί για ερωτική απογοήτευση. Είπαμε να είσαι αγνός/ή και απονήρευτος/η, αλλά εσύ καταπίνεις αμάσητα όσα σου πασάρει το ταίρι ή το φλερτ σου και λες κι "ευχαριστώ". Τόση εμπιστοσύνη δε θα σου βγει σε καλό και σε περίπτωση που δίνεις και τα βρακί σου -που λέει ο λόγος- για τα μάτια που αγαπάς, κανόνισε να σε μαδήσει και να μείνεις μόνο με αυτό. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ανακατατάξεις και αλλαγές σε περιμένουν στο σπίτι, από τα θεμέλια μη σου πω. Ξαφνικά γεγονότα θα αλλάξουν τις ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και την υπόλοιπη φαμίλια, ενώ μπορεί να αποφασίσεις να στήσεις το δικό σου σπιτικό ή να αλλάξεις μόνιμο τόπο διαμονής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ερωτοτροπείς και το φχαριστιέσαι και με το παραπάνω αυτή την εβδομάδα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου είτε με τον/την σύντροφό σου είτε με έναν/μία από τους πολλούς που θα σε φλερτάρουν. Διασκεδάζεις με την ψυχή σου, τσιμπάς δωράκια και γενικά περνάς ζωή και κότα με αγαπημένα σου άτομα. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ή κάτι δεν κάνεις εσύ καλά και δίνεις πίκρες και απογοητεύσεις στους αγαπημένους σου (μην τάζεις και μην το παίζεις καλός/ή με όλους) ή είσαι το απόλυτο θύμα και όλοι εκμεταλλεύονται την καλή σου την καρδιά και τη μεγαλοψυχία σου. Όπως και να 'χει, θα χαλαστείς και θα χαλάσεις διαθέσεις και καρδιές… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να αποβάλλεις κάποια στοιχεία σου που δυσκολεύουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και προκαλούν διαρκώς παρεξηγήσεις και σύγχυση. Προς τα τέλη της εβδομάδας, να περιμένεις έναν καβγά, ίσως και με στενό συγγενή σου, που θα σου φέρει φάτσα κάρτα το πρόβλημα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved