AstroΤσαούσα 26/04 - 02/05: Παλιές ιστορίες

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 26/04 - 02/05: Παλιές ιστορίες

Η πρώτη όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές, ειδικά εάν κουνήσουμε και εμείς λίγο το χεράκι μας, αντί να καθόμαστε σαν τον Βούδα, περιμένοντας όλα να γίνουν από μόνα τους. Η πιο χαρακτηριστική όμως είναι η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, που θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα και υποθέσεις από τα παλιά. Άλλοι θα χαρούν που τους θυμήθηκαν κι άλλοι θα ψάξουν τρύπα να κρυφτούν. Εμ, αλλιώς είναι να κάνει επανεμφάνιση το πρώην ταίρι κι αλλιώς να σου ζητάνε πίσω λεφτά… Γιατί όλα αυτά τα σενάρια θα παίξουν, ξεχωριστά ή μαζεμένα…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 2ου δεκαημέρου θα σου σκάσουν κάτι λεφτουδάκια από τους δικούς σου, στις αρχές της εβδομάδας, που θα σου δώσουν μία ανάσα, αφού μπορεί να έχεις ψιλοπελαγώσει με διάφορα έξοδα. Καλό το χαρτζιλίκι, δεν το συζητώ. Επίσης, παίζει να βγάλεις το κατιτίς σου και από την ακίνητη περιουσία σου. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται κοντά στην Πρωτομαγιά, όταν και θα σου επιστραφούν δανεικά που είχες αρχίσει να τα θεωρείς αγύριστα ή μπορεί και να κλείσεις τώρα μία καλή επαγγελματική συμφωνία, η οποία είχε ναυαγήσει στο παρελθόν. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα φας μεγάλη ήττα από ένα φιλικό σου πρόσωπο, σε φάση να μην θες να το ξαναδείς, ενώ και προς τα τέλη της εβδομάδας τα ψυχολογικά σου θα βαρέσουν κόκκινο και θα σέρνεσαι στη δουλειά και τις υπόλοιπες καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι στα καλύτερά σου ερωτικά, με ή χωρίς σταθερό/ή σύντροφο και η αυτοπεποίθησή σου δεν παίζεται. Στις απαιτήσεις της δουλειάς προς τα τέλη της εβδομάδας δεν μπορείς να ανταποκριθείς για κανένα λόγο, είτε γιατί βαριέσαι είτε γιατί απλά δεν είσαι σε mood.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όποιος γυρίζει, μυρίζει Ταύρε του 2ου δεκαημέρου και εσύ αυτόν τον καιρό έχεις αρκετά σούρτα, φέρτα, άρα και «μυρωδιές». Ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, θα σου σκάσουν μαζεμένες κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις μέχρι και τα σχέδια και τους στόχους σου. Άλλωστε, λόγω ανάδρομου, είσαι σε μία φάση- αλλαγής ή τουλάχιστον επαναξιολόγησης. Κοντά στην Πρωτομαγιά είναι πολύ πιθανό να έχεις μία κρούση από κάποιον πρώην ταίρι σου ή εάν είσαι τόσο θαρραλέος και το θέλεις πολύ, να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Η κατάληξη, ωστόσο, ακόμη κι αν τα ξαναβρείτε, είναι άγνωστη. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, δεν πρόκειται να δεις χαρά σχεδόν σε κανέναν τομέα της ζωής σου. Στη δουλειά κάτι θα γίνει που θα σου κόψει κάθε αισιόδοξη σκέψη, ενώ και στην ερωτική σου ζωή δε θα λείπουν τα εμπόδια και οι αναποδιές. Κουράγιο… Αντιθέτως, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, αφήνεις πίσω τις αρνητικές σου σκέψεις με τη βοήθεια και την αγάπη των δικό σου, ενώ με το (υποψήφιο) ταίρι σου ζεις ένα παραμύθι. Εύχομαι μόνο να βγει αληθινό και να μην το τρως απλά…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Εκεί που θα κάθεσαι στο ανέμελο, Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου, θα σε κατακλύσουν απίστευτα καλές ιδέες, που μπορούν να πετύχουν και άρα να σου φέρουν φράγκα. Μην απορρίψεις τίποτα, ακόμη κι αν με μία δεύτερη σκέψη σου φανεί παρακινδυνευμένο. Έχεις ρέντα. Από πλευράς ψυχολογίας, θα έχεις μία εμμονή με το παρελθόν αυτές τις μέρες και περισσότερο στις αρχές του μήνα. Καλή η αυτοκριτική, αλλά μην το παρακάνεις με τις τύψεις και τις ενοχές ή αν το παρακάνεις, μην πολυζαλίζεις τους γύρω σου. Βίωσε το υποτιθέμενο δράμα σου μοναχικά. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θες-δεν θες, θα αρχίσεις να βλέπεις πως κάποια πραγματάκια που σχεδιάζεις για το μέλλον, δεν πρόκειται να σου βγουν που να χτυπάς τον πισινό σου κάτω, άρα καλύτερα να εγκαταλείψεις τις ιδέες σου. Και στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα λοιπά χωσίματα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις ωραιότατες γνωριμίες και ιδιαιτέρως τυχερές, όμως στη δουλειά σε περιμένει μία απογοητευσούλα που θα σε κάνει να μαζευτείς και να πάψεις να παίρνεις πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η εβδομάδα αυτή κρύβει για σένα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες με άτομα που θα πάρουν γρήγορα σημαντική θέση στη ζωή σου. Επίσης, μπορεί άμεσα να κλείσετε μία πολύ καλή συνεργασία. Κοντά στην Πρωτομαγιά, πιθανώς και όταν θα βγεις στα λιβάδια να μαζέψεις λουλούδια για το στεφάνι σου, να πέσεις μούρη με μούρη με φίλους από τα παλιά ή με άτομα που είχαν αραιώσει οι επαφές σου. Επιπλέον, μπορεί να σε πάρει ή να σου στέλει για «καλό μήνα» κάποιος/α φίλος/η που είχατε παρεξηγηθεί και να τα πείτε σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, sos, sos, sos σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη και οφειλές για να μην βρεθείς εντελώς άφραγκος/η. Τα μάτια σου δεκατέσσερα! Επίσης, μην είσαι αγγούρι και κολλημένος σε συζητήσεις με άλλα άτομα. Άκου και μία διαφορετική άποψη, ποτέ δεν ξέρεις… Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Μαΐου, θα την πάρεις την αύξηση που κυνηγάς τόσο καιρό ή -στην ξεφτίλα- ένα καλό μπόνους από τη δουλειά σου. Προβληματάκια περισσότερο θα αντιμετωπίσεις σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Ή δεν θα καταλαβαίνεις γρι από ό,τι σου λένε ή μπορεί και να παρεξηγιέσαι άνευ λόγου. Επίσης, θα κατεβάζεις αμάσητο και όποιο ψέμα σου λένε.

ΛΕΩΝ ♌

Πολλά και ξαφνικά γεγονότα έχεις να διαχειριστείς στο χώρο της δουλειάς, αλλά δεν σε πτοεί τίποτα, Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου, γιατί έχεις κάνει τα κρυφά κονέ και τις καβάτζες σου, που ακόμη σου επιτρέπουν να παίζεις από θέση ισχύος. Πάντως, κοντά στις αρχές του μήνα θα έχεις να ασχοληθείς και με παλιές επαγγελματικές υποθέσεις ή «αμαρτίες», ωστόσο, δεν αποκλείεται και να σου κάτσει επιτέλους μία συμφωνία που στο παρελθόν είχε στραβώσει, όμως τώρα βλέπεις πως υπάρχει φως. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ζορίζουν τα πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες και θα έχεις κάποιες σοβαρές ενδείξεις ότι πάνε για διάλυση. Καλά, δεν συζητώ ότι και η ψυχολογία σου πάει στα Τάρταρα, ενώ μπορεί να έχεις και οικονομικά στενέματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα μελλοντικά σου σχέδια πάνε τρένο και μάλιστα μπορεί να σου ανοιχτούν και καινούριοι δρόμοι. Στο χώρο της δουλειάς, μην δείξεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και μην απορήσεις, εάν κάποιος που εμπιστευόσουν σε προδώσει ή σου παίξει άσχημο παιχνίδι και κοροϊδία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αλλαγές και μάλιστα βαρβάτες θα κάνεις στα μελλοντικά σου σχέδια την εβδομάδα, που έρχεται, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Πολύ πιθανό το χεράκι τους σε αυτό να έχουν βάλει και οι φίλοι σου με τις συμβουλές τους ή κάποιο σημαντικό και σοβαρού επιπέδου πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Από την άλλη, είναι και ο ανάδρομος που σε επηρεάζει σε αυτό το κομμάτι και όλο κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις, μέχρι να καταλήξεις κάπου. Κάνε πάντως και μία προσευχή να μην μετανιώσεις στο τέλος. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, η δουλειά σου θα σε κεράσει πίκρες και δεν ξέρω, εάν πουθενά θα βρεις κάποια παρηγοριά. Μάλλον είναι μονόδρομος το να αλλάξεις κατά πολύ την καθημερινότητα και τις συνήθειές σου, αλλά και τον τρόπο που δουλεύεις. Ούτε και τα ερωτικά σου πάνε πολύ καλά, αν έχεις ταίρι, οι απαιτήσεις του είναι πολλές και πιέζεσαι, εάν δεν έχεις, δεν πρόκειται τώρα να σταυρώσεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, αρχίζεις και φτιάχνεσαι κατά πολύ στον οικονομικό τομέα, όμως παραμένεις αγαθιάρης/α στα ερωτικά σου και το άτομο που σε ενδιαφέρει εύκολα μπορεί και σε δουλεύει, όταν θέλει ψιλό γαζί.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ξεχειλίζεις από ενέργεια και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου και τώρα που θα σου σκάσει από το πουθενά μία ευκαιριάρα για να τα οικονομήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω. Επιπλέον, θα σου έρθουν κοντά στην Πρωτομαγιά και κάποια χρήματα που περιμένεις από ασφάλειες ή αποζημιώσεις, όμως έχε υπόψη πως θα σε θυμηθούν και σένα, αν έχεις χρωστούμενα, άρα θα πρέπει να ξηλωθείς. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάποιες καταστάσεις, ειδικά στην ερωτική σου ζωή, θα σε κάνουν να χάσεις κάθε καλή διάθεση και αισιοδοξία. Μπορείς, αν θέλεις βέβαια, να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και ναι, σου χρυσώνω το χάπι, για να μην σου έρθει απότομα το πήξιμο στη δουλειά. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες πάνε πρίμα και νιώθεις την καλή σου τύχη να σου χαϊδεύει την πλατούλα. Παράπονο μηδέν. Ίσως μόνο μία μικρή ξενέρα, λόγω βαρεμάρας, κάθε φορά που θα πρέπει να ασχοληθείς με ρουτινιάρικες υποθέσεις της καθημερινότητας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καινούριες συγκινήσεις και εμπειρίες σε περιμένουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εάν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου. Με το ταίρι σου δοκιμάζετε να κάνετε καινούρια πράγματα για να ανανεωθείτε, ενώ εάν είσαι σόλο, παίζει να γνωρίσεις ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Βεβαίως, με τον ανάδρομο, δεν αποκλείεται να σκάσει μύτη και κάποιο παλιό σου ταίρι, μετανιωμένο και παρακαλώντας να τα ξαναβρείτε. Κρίνεις και αποφασίζεις, εάν θα το κρατήσεις ή θα το σουτάρεις. Αλλαγές θα έχεις και στις συνεργασίες σου, όπως και συζητήσεις για να κλείσεις κάποια που παλιότερα δεν σου είχε κάτσει. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, το σπιτικό σου θα περάσει αρκετές δοκιμασίες και θα αλλάξουν κάποιες ισορροπίες, ενώ και στην ερωτική σου ζωή θα αρχίσουν να μαζεύονται σύννεφα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η επιτυχία στα επαγγελματικά σου είναι εξασφαλισμένη, όμως με το ταίρι σου ή κάποιο υποψήφιο γκομενάκι θα είναι κάπως θολή η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα πεις το "ναι" στις αλλαγές που βλέπεις να έρχονται στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου, Τοξότη του 2ου δεκαημέρου και δεν θα βγεις καθόλου χαμένος. Αντιθέτως, με κάποιο τρόπο θα αυξηθούν τα χρήματά σου, ενώ θα μπορείς και να κλείσεις και κάποιες τρύπες από χρέη και οφειλές. Βέβαια, θα σου σπάσουν αρκετά τα νεύρα με τις καθυστερήσεις, τις παρανοήσεις, τις βλάβες και τα υπόλοιπα κουλά που θα σου φέρει ο ανάδρομος. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, οι οποίες στο εδώ και τώρα δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν χοντρά προβλήματα. Το μεγαλύτερο αγκάθι, πάντως, θα είναι τα οικογενειακά σου θέματα, σε σημείο που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά να παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα, μπας και βρεις την υγειά σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ο μήνας έχει εννιά και η ζωή σου είναι ένα μεγάλο πάρτι. Οι μόνοι άνθρωποι που σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα είναι οι δικοί σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Επικρατεί μεν μία ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου, όμως αυτές τις μέρες μάλλον θα λειτουργήσει θετικά, αφού το αποτέλεσμα θα είναι να αλλάξουν πολλά από τα στραβά που συμβαίνουν και σε ταλαιπωρούν. Μην ξεχνάς ότι έχεις και έναν ανάδρομο, που σε βάζει σε μία διαδικασία να σκεφτείς ξανά και ξανά τι και ποιος σε ικανοποιεί και σε κάνει χαρούμενο/η. Επιπλέον, μπορεί στην ερωτική σου ζωή να έχεις επιστροφή ενός/μίας πρώην και να πάει και αρκετά καλά ή τέλος πάντων με κάποιον τρόπο να δικαιωθείς. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα στενάξεις στα οικονομικά και τη δεδομένη στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς κανέναν τρόπο να αντιμετωπίσεις όσα σου έρχονται. Επιπλέον, δεν είσαι και σε φάση να ζητήσεις βοήθεια ή συμβουλές από κάποιον, καθώς θα έχεις και στην επικοινωνία θέματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ανεβαίνεις οικονομικά είτε γιατί σπρώχνουν χρήμα οι δικοί σου είτε γιατί θα εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου. Στις επαφές σου με φίλους και γνωστούς, μην ξανοίγεσαι και αποκαλύπτεις μυστικά σου, αλλά και μην κατεβάζεις αμάσητο ό,τι σου λένε ή σου τάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ευχάριστες αλλαγές θα έχεις στην καθημερινότητά σου αυτές τις μέρες, Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου και ίσως αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα έχεις μεγάλη βοήθεια από τα μέλη της οικογένειάς σου, ιδανικά μάλιστα μπορεί και να σε απαλλάξουν από βαρετές υποχρεώσεις. Με τους δικούς σου ενδέχεται να σας απασχολήσουν και κάποια θέματα από τα παλιά ή να ανακαλύψεις κάποιο οικογενειακό μυστικό, ενώ εάν είχατε παρεξηγηθεί ή αρπαχτεί στο παρελθόν, τώρα όλα θα είναι μέλι- γάλα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι για σένα όλα του γάμου δύσκολα και η φάση που βρίσκεσαι μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Έξτρα μπόνους δυσκολίας σου δίνω για οικονομικά θέματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η επικοινωνία σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου είναι σε άριστο επίπεδο και επομένως λύνονται και ορισμένα θέματα και παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σου, πολύ προσοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή και όχι μαγκιές με έξοδα ή επενδύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Είσαι σε διαρκή κίνηση, Ψάρι του 2ου δεκαημέρου, και κυνηγάς όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην ερωτική σου ζωή, αλλά και σε ό,τι αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια. Το βασικό που σε μπουστάρει είναι ότι αλλάζεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου, αλλά και το ότι σκέφτεσαι ξανά και ξανά, πριν μιλήσεις (αυτό να το κρατήσεις μόνιμα). Με τον ανάδρομο θα έχεις και πολλές τυχαίες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς από τα παλιά, ενώ θα λύσεις και παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου ή το υπόλοιπο σόι. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν γλιτώνεις το ψυχολογικό τραλαλά στις αρχές της εβδομάδας, το οποίο και ξεσπάς με κοπλεξικό τρόπο και πολλές φορές χωρίς προφανή λόγο στους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα χρήματά σου συνεχίζουν να αυξάνουν και να πληθαίνουν, όμως θα έχεις θεματάκια στις προσωπικές σου σχέσεις, αφού μόνο ξεκάθαρος/η δεν θα είσαι στα θέλω σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved