AstroΤσαούσα 12/04 - 18/04: Εμπόδια και αποχωρισμοί

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 12/04 - 18/04: Εμπόδια και αποχωρισμοί

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά για τα Κριάρια, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, των οποίων η τύχη είναι παροιμιώδης αυτές τις μέρες, φιλοξενεί όμως και μία όψη στις 14 που κόβει τη φόρα όλων και περισσότερο των Μεταβλητών του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπαίνει φρένο σε συναισθηματικά ζητήματα, αλλά κλείνει και η κάνουλα στα οικονομικά. Αναγκαστικοί περιορισμοί, πάγωμα σχέσεων, δυσκολίες, εμπόδια, χωρισμοί και λοιποί αποχωρισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου σαν να γλύκανες λίγο αυτόν τον καιρό και μιλάς με τους γύρω σου, χωρίς φωνές και γαβγίσματα, ενώ και από ευγένεια δεν πας πίσω. Όμως σαν να μαγκώνεις να πεις αυτά που σκέφτεσαι κι ακόμη περισσότερο αυτά που νιώθεις… Σκαλώνει το ερωτόλογο στην άκρη της γλώσσας κι εντέλει δεν βγαίνει ποτέ! Βέβαια, στον σπίτι σου που είσαι ο εαυτός σου, δίνεις πόνο! Είναι και οι δικοί σου φορτωμένοι και να το το πατιρντί! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έρχονται κάτι ξαφνικά λεφτουδάκια από τη δουλειά, όμως μην κάνεις κανένα λάθος και δανείσεις από τα περισσευάμενα σε φίλο σου. Θα παρεξηγηθείτε και μπορεί να μην τα ξαναδείς και ποτέ. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, η τύχη σου δουλεύει ακόμη για όλους και για όλα! Θα πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ για να σου πάει κάτι στραβά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα το φας το πακέτο, κέρασμα από φιλικό σου πρόσωπο, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Τα ενδεχόμενα είναι δύο και μπορεί να παίξουν μεμονωμένα, εναλλάξ ή και ταυτόχρονα, αν δεν σε λυπηθεί καθόλου το σύμπαν. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε οικονομικό νταλαβέρι που θα έχετε ή και να βρεθείς στην ανάγκη του για δανεικά και να φας άκυρο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται το «κολλητάρι» να έχει απέναντί σου μία πολύ κάπως συμπεριφορά και να σε πληγώσει η στάση του ή να σου τριγκάρει ανασφάλειες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ωραία τα σχεδιάζεις όλα για το μέλλον σου και μάλιστα κάνεις και τις αλλαγές σου, θα σου σκάσει όμως μία βόμβα από τα επαγγελματικά, που θα σε φέρει στα άκρα και θα σε κάνει να ψάχνεσαι φτου κι απ’την αρχή τι θέλεις να κάνεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, στρώνεις ψυχολογία αυτό το διάστημα και τινάζεις από πάνω σου τη μαυρίλα και τη μιζέρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Εσύ μπορεί να συνειδητοποίησες και να απαιτείς εδώ και τώρα να καλυφθούν οι ανάγκες σου, τα επαγγελματικά σου όμως έχουν άλλη γνώμη και μπαίνει γερός κόφτης κατά κείθε μεριά, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου. Αν δεν βρέξεις το πωπουδάκι σου, ψάρι δεν θα φας, που λέει και η παροιμία, επομένως σφίξε δόντια και σήκωσε μανίκια για να χωθείς στη δουλειά. Στα ερωτικά σου, επικρατούν τα ίδια χάλια και ειδικά εάν είσαι καιρό σε μία σχέση τη νιώθεις θηλιά στο λαιμό, δεν σου συζητώ εάν πιέζεσαι από την άλλη πλευρά για επισημοποίηση, άσ' τα κλάφτα. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι φουλ μυστήριο στα οικονομικά και τα αισθηματικά σου και όλα όσα κάνεις γίνονται υπόγεια και παρασκηνιακά, αλλά σου βγαίνουν κιόλας! Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον, κούλαρε πρώτα τις φοβίες σου και μετά πιάσε να κάνεις σχέδια, γιατί βγήκαν τα κόμπλεξ όλα στη φόρα και έχεις γίνει ολόκληρος/η ένας κόμπος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, να ευλογείς την τύχη σου για τους φίλους που έχεις γιατί θα σου λύσουν πάσης φύσεως προβλήματα και θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αποστάσεις μπαίνουν κυριολεκτικά ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ματώνει η καρδούλα σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Τώρα ποιος από τους δύο θα την κάνει για άλλη γη, για άλλα μέρη κυνηγώντας τα όνειρά του, δεν είναι ξεκάθαρο. Γεγονός είναι πάντως πως θα πάρουν φωτιά τα social και το χέρι σου θα πάθει αγκύλωση από τις βιντεοκλήσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι παροδικό. Σε περίπτωση που δεν αποχωριστείς το άλλο σου μισό, ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις -θέλοντας και μη- ένα μεγάλο σου όνειρο. Υπάρχουν εμπόδια και -θες, δε θες- πρέπει να το θάψεις. Θα κλάψεις λίγο (πολύ), αλλά θα σου περάσει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαλεγράρεις από τα όσα σε κατατρέχουν με τον/την αγαπημένο/η σου ή καλούς φίλους, ξαναξεκινάει όμως το δράμα προς τα μέσα της βδομάδας, όταν και θα σου χτυπήσουν την πόρτα τα χρέη σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορείς ελεύθερα να πας να διαλέξεις κουρτίνες και λοιπή διακόσμηση για το καινούριο σου γραφείο. Την έχεις την προαγωγή στο τσεπάκι! Για τέτοιες επιτυχίες επαγγελματικές μιλάμε.

ΛΕΩΝ ♌

Με πολύ πολύ άγχος για τα χρέη σου θα κυλήσει η εβδομάδα, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Πόνταρες στη βοήθεια φίλων πολύ πιθανώς, αλλά θα δεις ότι κι από εκεί δεν υπάρχει φως. Μόνος/η σου θα τραβήξεις το κουπί και το άντε να σου δώσουν και καμιά συμβουλή που ούτε οι ίδιοι δεν θα τηρούσαν. Προς το παρόν, ξέχνα διασκεδάσεις και καλοπέραση με παρέες γιατί κοστίζουν. Πίκρες σε κερνούν και τα ερωτικά σου, είτε γιατί αρχίζεις και καλοβλέπεις κάποιον/α φίλο/η σουμ αλλά δυσκολεύεσαι να κάνεις κίνηση και σιγολιώνεις από μακριά, είτε γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου ξυπνάει πέρα από πάθος, πολλές ανασφάλειες και απωθημένα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις μία ευχάριστη αλλαγή στο χρόνο της δουλειάς, όμως από τα μέσα της εβδομάδας δεν μένει όρθιο ούτε κολυμπηθρόξυλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού θα παίξουν πολλές εκρήξεις θυμού, καβγάδες και εντάσεις. Εσύ του 3ου μη μου αγχώνεσαι, ατένισε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον σου και ό,τι ονειρευτείς θα γίνει πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Είσαι που είσαι ο/η ίδιος/α αυστηρός/η με τον εαυτό σου, τώρα θα έχεις να υποστείς και τα παράπονα, αλλά και τη σκληρή κριτική των άλλων, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Σε χλωρό κλαρί δεν σε αφήνουν το ταίρι σου ή/και οι συνεργάτες σου. Ζητούν από εσένα παπάδες και ακόμη κι αν τους κάνεις, αυτοί παραμένουν ανικανοποίητοι. Τόσο, που μπορεί και να αποχωρήσουν από τη ζωή σου, αφήνοντάς σε με λίγα παραπάνω κόμπλεξ και απωθημένα από ό,τι είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η ή κυνηγούσες κάποια συνεργασία, η τύχη σου ακόμη δεν χαμογέλασε, οπότε μην περιμένεις ούτε εσύ προκοπή. Υπομονή είναι η λέξη κλειδί για όλα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ανανεωθείτε με το ταίρι σου και θα έρθετε πιο κοντά, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να έχεις μία αρκετά καλή γνωριμία. Στη δουλειά πάντως δεν θα αποφύγεις κόντρες με τους συναδέλφους σου, αφού δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και ο ένας δεν μπορεί ούτε να πλησιάσει τον τρόπο σκέψης του άλλου… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα εργασιακά σου θέματα είναι όλα λυμένα ή πρόκειται να λυθούν άμεσα, εύκολα και αβίαστα. Συν ότι σε περιμένουν προνόμια και παροχές που ούτε φαντάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μάλλον δεν έχεις προλάβει να νιώσεις τα ζόρια της καθημερινότητας για αυτό μεγαλοπιάνεσαι με επαγγελματικά σχέδια, όνειρα για σπουδές ή ταξίδια. Χαχα Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου! Δεν σου κάθεται τίποτα από τα παραπάνω, αφού δεν προλαβαίνεις ούτε ανάσα να πάρεις από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που πρέπει να κάνεις και τελειωμό δεν έχουν. Έλλειψη χρόνου και οσονούπω και διάθεσης, λόγω κούρασης. Στα αισθηματικά σου, επίσης δεν βλέπεις προς το παρόν άσπρη μέρα, αφού δεν υπάρχει αλληλοκατανόηση με το ταίρι σου και άρα επέρχεται ξενέρωμα. Αν είσαι σόλο, μάλλον παραμένεις, αφού φαίνεται να μην τσουλάει τίποτα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, βελτιώνονται κάποια οικογενειακά σου θέματα, ειδικά εάν πρόκειται για οικονομικά προβλήματα. Ίσως να έρθουν και κάποια έξτρα χρήματα που θα σας δώσουν μία μικρή άνεση. Στην ερωτική σου ζωή, εάν είσαι αγκαζέ θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις με το ταίρι σου, που όμως γρήγορα θα ξεφουσκώνουν και εκεί που σκοτωνόσασταν θα αρχίζετε τις ζουζουνιές. Αν είσαι σόλο, μία ξαφνική γνωριμία θα σε βγάλει από τα νερά σου και άγνωστο πως θα καταλήξει. Για εσένα του 3ου δεκαημέρου όλα κυλούν υπέροχα σε σχέσεις και συνεργασίες και πας ντουγρού προς την πραγματοποίηση των ονείρων σου!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μακάρι να είχα να σου πω κάτι καλό Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα… Τα οικονομικά σου είναι στα μαύρα τους τα χάλια και ειδικά εάν το παρακάνεις με έξοδα για διασκέδαση, δώρα και λοιπές πολυτέλειες, θα δημιουργήσεις μία τρύπα ναααα, με το συμπάθιο! Στα αισθηματικά σου τώρα όλοι οι φόβοι σου θα γίνουν πραγματικότητα. Πάγωμα σχέσεων, χωρισμοί, εγκατάλειψη, θα φορτώσεις κι αυτή τη φορά ένα κάρο απωθημένα και καινούριες πληγές. Βέβαια εσύ μπορεί τώρα να μην το βλέπεις (έχεις θολώσει πιθανώς και από τη μανία της εκδίκησης), όμως ίσως έτσι μπει ένα τέλος σε τοξικές καταστάσεις που συντηρούσες (λέω εγώ τώρα…). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σου σκάσουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες επαγγελματικού ή ερωτικού περιεχομένου και θα έχεις να ασχολείσαι. Περισσότερο βέβαια προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις να κάνεις με οικογενειακούς καβγάδες και δράματα, ευτυχώς περαστικά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, βιώνεις ήδη την καθημερινότητα των ονείρων σου, όλα πάνε ρολόι στη δουλειά και τα καλύτερα είναι κι αυτά στο δρόμο κι έρχονται…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, που όλων των ειδών οι σχέσεις σου ψυχορραγούν αυτές τις μέρες. Το βασικό πρόβλημα ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς οι δυσκολίες που υπάρχουν εκεί είναι ζόρικες με αποτέλεσμα να σε επηρεάζουν και στις ερωτικές και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η κατάσταση είναι στην κόψη του ξυραφιού, αφού μπορεί μέχρι και να υπάρξει διάλυση συνεργασίας ή χωρισμός από το ταίρι σου. Για κάτι καινούριο, ούτε να το σκέφτεσαι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση κι αν κάτσει κάτι, θα σου βγάλει την ψυχή, μέχρι να ορθοποδήσει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις από τη δουλειά σου ένα ξαφνικό οικονομικό εξτραδάκι που καθόλου άσχημα δεν σου πέφτει, όμως γύρω στα μέσα της εβδομάδας ετοιμάσου για καβγαδάκια, παρεξηγήσεις και μουτράκια με τους συναδέλφους από το πουθενά, ίσα για να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, οι μέρες συνοπτικά είναι «έξω ντέρτια και καημοί», αφού καλοπερνάς, ερωτοτροπείς και γενικά κάνεις ζωάρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολύ θα το ήθελες κι εσύ να ζήσεις σαν άνθρωπος μία ήπια καθημερινότητα, μακριά από άγχη, σκοτούρες και ξεθέωμα στη δουλειά, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Αλλά δεν θα τα καταφέρεις, τουλάχιστον όχι τώρα και όχι σύντομα. Αντιθέτως, πνίγεις τα θέλω και τις ανάγκες σου και κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλα. Δουλειά και άγιος ο Θεός! Ούτε για έρωτες υπάρχουν περιθώρια, ούτε για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Υπομονή κι επιμονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ξαφνικές ευκαιρίες για διασκέδαση ή για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως σου σκάσει μία ουρανοκατέβατη ερωτική γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, η εύνοια που έχεις σε οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα σου, όμως κοίτα να τη συνηθίζεις και να την εκμεταλλευτείς και μη σκας από πού προκύπτει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν είσαι χαλαρός/ή και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ειδικά στα αισθηματικά σου. Προβλήματα, γκρίνιες και μιζέρια υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, λόγω ανασφαλειών και άλλων τέτοιων δυσάρεστων συναισθημάτων. Κανόνισε με αυτά και με κείνα να κάνεις μόνος/η σου Πάσχα. Εάν είσαι ελεύθερος/η παραμένεις μπακούρι γιατί νιώθεις ταπεινό χαμομηλάκι κι όχι απλά δεν κάνεις εσύ πρώτη κίνηση, αλλά και στο πιάτο να σου φέρουν τον/την άλλον/η λακίζεις. Επιπλέον, (γιατί άμα δεν σε πάει, δεν σε πάει) θα έχεις και οικονομικά στριμώγματα, επομένως δεν θα μπορείς ούτε να βγεις να διασκεδάσεις, ούτε να χαλαλίσεις χρήματα για ό,τι σε κάνει να περνάς καλά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η ξαφνική καλή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο σπίτι σου, σε συνδυασμό ίσως με κάποια θετική εξέλιξη που αφορά όλη την οικογένεια, θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Όχι για πολύ όμως, αφού στα μέσα της εβδομάδας με κάποιον δικό σου θα αρπαχτείτε. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνεις πολλές καλές τυχερές γνωριμίες και θα λάβεις ευχάριστα νέα και ειδήσεις ή πληροφορίες- θησαυρούς για κάτι που σε απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αυστηρός κριτής των πάντων την έχεις δει και αυτό το στίλακι σου δημιουργεί προβλήματα στις οικογενειακές, αλλά και στις υπόλοιπες προσωπικές σου σχέσεις, Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου. Δεν φαίνεται να πτοείσαι από τους γύρω σου που δυσανασχετούν, αντιθέτως επιμένεις στα όσα λες και στα όρια που έχεις βάλει. Κι άντε, με τους δικούς σου δε γίνεται να ξεκόψεις πλήρως, όσο κι αν δυσκολέψουν τα πράγματα, φλερτάρεις όμως άγρια με χωρισμό από το ταίρι σου. Από την άλλη όμως, δεν διατίθεσαι να κάνεις κι εκπτώσεις… Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ξαφνικές γνωριμίες, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, με άτομα που γρήγορα θα δέσετε μεταξύ σας. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, ωστόσο, δεν θα είσαι για πολλές επαφές με κόσμο, αφού και το παραμικρό θα σε νευριάζει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, εξακολουθείς να μαζεύεις όλο το χρήμα και γελούν και τα μουστάκια σου με τα νούμερα που βλέπεις στους τραπεζικούς σου λογαριασμούς.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved