AstroΤσαούσα 05/04 - 11/04: Δώσε και μένα μπάρμπα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 05/04 - 11/04: Δώσε και μένα μπάρμπα

Μία εβδομάδα φουλ στις θετικές όψεις και τις ευνοϊκές συγκυρίες περιμένει τα 12 ζώδια, αφού δεν θα αφήσει σχεδόν κανέναν/καμία παραπονεμένο/η. Στις 5 του μήνα, γίνεται το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά τα Σταθερά και τα Μεταβλητά, οργανώνουν και τακτοποιούν με άνεση τις υποθέσεις τους. Στις 6 του μήνα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού με συμμετοχή του Δία που βρίσκεται παραδίπλα από τον Ήλιο. Χαράς ευαγγέλια για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, με πιο ευνοημένους τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Στις 7, η Αφροδίτη από τον Ταύρο εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά τα Σταθερά και τα Μεταβλητά, τα βλέπουν όλα ροζ, από τον ρομαντισμό και την αισιοδοξία! Ωστόσο θα υπάρχει και μία νωχέλεια στην ατμόσφαιρα. Την επόμενη μέρα, στις 8, ο Ερμής από τον Ταύρο συναντά με όψη εξαγώνου τον Άρη στον Καρκίνο και κάπως αρχίζουν να ζωντανεύουν τα πράγματα. Η κορυφαία μέρα της εβδομάδας είναι η τελευταία που φιλοξενεί δύο όψεις. Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και μόλις πατά το πόδι της εκεί τριγωνίζει τον Πλούτωνα που πια βρίσκεται στον Υδροχόο. Μοιραίοι έρωτες περιμένουν τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, αλλά και θετικές οικονομικές εξελίξεις. Καπάκι την ίδια μέρα γίνεται η σύνοδος Ηλίου- Δία στον Κριό που δίνει πόντους και τύχη στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και ένα κλικ παραπάνω σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ετοιμάσου για μεγάλες επιτυχίες, οικονομικές ή ερωτικές ή και από τις δυο κατηγορίες, Κριέ του 1ο δεκαημέρου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσω φίλων σου που θα στο γνωρίσουν τον επόμενο συνεργάτη σου ή τον/την επόμενη άντρα/γυναίκα της ζωής σου. Πρόκειται για μοιραία γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή και το είναι σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να αρχίσεις ή να τελειώσεις μία σχέση ή συνεργασία, όμως να ξέρεις ότι όσο άκυρες και να φαίνονται αρχικά οι επιλογές που θα κάνεις, η τύχη σου δουλεύει και θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τα υπόλοιπα Κριάρια, αφού και για εσένα η βδομάδα έχει μόνο επιτυχίες και ευκαιρίες να κάνεις καλύτερη την ζωή σου σε ερωτικό, τον επαγγελματικό και τους λοιπούς σημαντικούς τομείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου η στιγμή να κολυμπήσεις στο χρήμα καταφθάνει αυτή την εβδομάδα, αφού κάποια εξέλιξη ή γεγονός στη δουλειά σου αλλάζει την κατάσταση των τραπεζικών σου λογαριασμών σούμπιτο. Μπορεί βέβαια και να σου δώσει το σύμπαν την εξασφάλιση που ήθελες από τη σχέση σου (τον/την τύλιξες ατιμούτσικο) με έναν γάμο ή άλλου είδους επισημοποίηση. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, επιτέλους ξεφορτώνεσαι τις μίζερες σκέψεις και τη μίρλα, καθώς σου δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να πάρεις τα πάνω σου ψυχολογικά και να δεις τη ζωή με άλλα (πιο αισιόδοξα μάτια). Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και δεν είσαι ιντριγκαδόρος/ισσα και δολοπλόκος/α, να γίνεις. Έχεις τις ευλογίες του σύμπαντος για οποιουδήποτε είδους κρυφή πιτσικουλιά, είτε ερωτική, είτε επαγγελματο-οικονομική. Ωστόσο κι εσύ θα αναφωνήσεις «όλα καλά, θα μας πάνε»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Εάν είσαι ελεύθερος/η Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου ετοιμάσου να κάνεις μία καινούρια γνωριμία, καρμικού τύπου, με πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία και το μυαλό σου. Πάθος ανυπέρβλητο, πόθος ακαταμάχητος, αισθήματα βαθιά σαν πηγάδι. Αν είσαι αγκαζέ ή αλλάζει η σχέση ή αλλάζεις σχέση. Διότι κάπου-κάπου χρειάζεται και μία ανανέωση, αν με εννοείς. Σε κάθε περίπτωση, εσύ δεν σκας, καλοπερνάς. Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, επίσης παίρνεις πόντους στον ερωτικό τομέα και στρώνουν τα πράγματα. Ως σόλο, να περιμένεις ζευγάρωμα, με άτομο που γνωρίζεις από κοινή παρέα. Ως ζευγαρωμένος/η, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να φτιάξεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, εκτός από γλέντια και χαρές με τα φιλικά σου πρόσωπα, μπορεί να έχεις και σημαντικότατες καινούριες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν πόρτες (μη σου πω και παραθύρια) στα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου η βδομάδα αυτή έρχεται να αλλάξει τα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, σε σημείο που δεν θα την αναγνωρίζεις. Πιθανότατα να κλείσεις ένα σούπερ deal με κάποιον/α φίλη σου ή να επενδύσετε μαζί σε κάτι καινούριο που θα σας δώσει πίσω πολλαπλάσια κέρδη. Στο κρεβάτι σου θα γίνει χαμούλης από το πάθος που θα σε ενώνει με μία καινούρια γνωριμία ή γιατί το ταίρι σου θα αρχίσει να φέρεται διαφορετικά και θα σε ξεσηκώσει. Πάντως ό,τι σου συμβαίνει, καλύτερα να μείνει κρυφό… Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα λυθούν διάφορα θέματα και προβλήματα που σε τρέχουν στο σπίτι, κυρίως όμως γιατί θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη δουλειά. Ειδικά εάν πρόκειται για οικονομικά, θεώρησε τα λυμένα ήδη. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ετοιμάσου να στρογγυλοκάτσεις στην διευθυντική καρέκλα της δουλειάς σου ή να ξεκινήσεις μία καινούρια μέσα από την οποία σύντομα θα φτάσεις στην κορυφή και θα σε χρίσουν βασιλιά/ισσα.

ΛΕΩΝ ♌

Της μεταμορφώσεως θα γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αντιθέτως, ό,τι έρθει, θα σου καλοκάτσει και θα σου καλαρέσει. Κλείνεις συμφωνίες που πρόκειται να σου αφήσουν καλό κέρδος ή κάνεις γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε καινούριες, εξίσου καλές. Στην ερωτική σου ζωή, θα δεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γίνεται αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να σου δείχνει με κάθε τρόπο πως το ζητούμενο είναι να γίνεται ένα. Ζήσ' το τώρα που γουστάρεις κι εσύ, αργότερα όμως μην μας πεις ότι πνίγεσαι. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάνεις κουβέντες και συζητήσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια και μισοαστεία- μισοσοβαρά θα βγάλεις πληροφορίες-λαγούς που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, πας καρφί για επιτυχία. Μεγάλες προσδοκίες και όχι άδικα από τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου θα πρέπει να έχεις κι εσύ του 3ου δεκαημέρου, αφού βλέπεις πως δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς το επόμενο βήμα και ήδη αποδεικνύεται επιτυχημένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σου δίνω μία σοβαρή πιθανότητα να συντονιστείς με τους συναδέλφους σου αυτό τον καιρό, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου και να καταφέρετε να βρείτε μία χρυσή τομή μεταξύ σας και να βάλετε τις διαφορές σας στον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε στη δουλειά στην άκρη. Στο οικονομικό πάντως, δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος/η. Περισσότερες υπάρχουν όμως, είτε να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα στα μάτια κάποιου/ας που φαίνεται να μην κολλάτε πουθενά και με τίποτα, είτε να κάνεις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου μπας και βγεις και εσύ από τη χλιαρή και μίζερη ρουτίνα σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα καταφέρεις να φέρεις βόλτα χρέη και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, όχι μόνο γιατί μπορεί να βρεις κάποιο παραθυράκι που θα σε διευκολύνει, αλλά και γιατί θα σου έρθουν περισσότερα χρήματα και από τη δουλειά σου. Εσύ του 3ου δεκαημέρου παίζεις σε άλλη λίγκα οικονομικά, αφού όχι απλά θα ξαλασπώσεις, από ό,τι σε βασανίζει, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να σου έρθει κληρονομιά, αποζημίωση, ίσως και ο πρώτος λαχνός του λαχείου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Τον απόλυτο έρωτα σου φέρνει η εβδομάδα που έρχεται Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και όπως και εάν είναι αυτή τη στιγμή η ερωτική σου ζωή, σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο και μιλάμε για αλλαγή 180ο. Εάν είσαι ήδη ρεζερβέ, αλλά έχετε τα θεματάκια σας με το έτερον ήμισυ, θα κοιτάξετε να κάνετε μαζί πράγματα καινούρια, έξω από τα καθημερινά, που θα σας ξεβαλτώσουν. Επιπλέον, μπορεί να δεις τον/την σύντροφό σου με αλλαγμένα μυαλά και επιτέλους να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αν είσαι σόλο, αριβάρει ο έρωτας που θα σου αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να γνωριστείτε και σε κάποια εκδρομή ή ταξίδι, μέσα στο ΚΤΕΛ πχ. Η έλξη μεταξύ σας θα είναι αμοιβαία και δεν θα κρύβεται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αίσιο τέλος θα έχουν ορισμένες οικογενειακές σου υποθέσεις, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα, μπορείς πια να ασχοληθείς με τη δουλειά σου ανενόχλητος/η. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η τύχη μπαίνει στο σπιτικό σου από πόρτες και παράθυρα κι ό,τι κι αν σας ταλαιπωρούσε οικογενειακώς πάπαλα! Δεν το συζητώ για θέματα ακίνητης περιουσίας, εκεί δίνεις τα ρέστα σου…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κανένα ερωτικό σου απωθημένο δεν θα μείνει ανεκπλήρωτο Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Θες το ταίρι σου να μεταμορφωθεί στον/στην ιδανικό/ή σύντροφο; Θα το κάνει; Θες τον/την πρώην σου να γυρνάει γονατιστός/η για συγχώρεση; Κι αυτό θα γίνει! Μήπως θέλεις να γνωρίσεις ένα εντελώς καινούριο άτομο μπας και δεις κι εσύ χαΐρι και προκοπή; Πάρ' το κι αυτό! Το βέβαιο είναι πως θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση, αλλά και τον έρωτα όπως ακριβώς τον είχες στο μυαλό σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείς να περιμένεις καλές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς, που και θα σε βολέψουν σε πρακτικό επίπεδο και θα σε κάνουν να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Παίζει να υπάρξουν και λεφτουδάκια έξτρα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου γίνεται κουκλίστικη και ό,τι σου έτρωγε τη ζωή και τα συκώτια εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Αυτό περιλαμβάνει από τον ενοχλητικό συνάδελφο του δίπλα γραφείου μέχρι και κάτι κιλά που είχες τσιμπήσει τα Χριστούγεννα και θυμήθηκες να τα χάσεις τώρα παραμονές Πάσχα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στο επικοινωνιακό δεν σε πιάνει κανείς αυτή την εβδομάδα τοξότη του 1ου δεκαημέρου, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς ανοίγοντας συζητήσεις με το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, για να τους δέσεις φιόγκο και να περάσεις τα δικά σου. Θα ποντάρεις πολλά και στους συναισθηματικούς χειρισμούς, αφού για να τους πείσεις, θα τους καλοπιάσεις, αρχικά, εκφράζοντας τα συναίσθηματα που τρέφεις για το πρόσωπό τους (α ρε μαφία). Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρξει μία μοιραία γνωριμία, που θα περάσει γρήγορα στην πίστα της σχέσης! Μέρες χαράς και διασκέδασης, πασπαλισμένες με έρωτα και φλερτ, περιμένουν και εσένα του 2ου δεκαημέρου. Θα κάνεις όλα όσα σε ευχαριστούν και παράλληλα θα φτιάξει, ίσως και χωρίς καν να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, η σχέση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single, σκάει ουρανοκατέβατο καινούριο αμόρε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μεν θα έχεις και τις ερωτικές σου ευκαιρίες, περισσότερο όμως θα κάνεις καινούριες γνωριμίες με κόσμο που μπορεί σε βοηθήσει, σπρώχνοντας οποιουδήποτε είδους υποθέσεις σου. Χώρια που θα καλοπεράσεις και θα γλεντήσεις και εσύ τη ζωούλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δύο σενάρια παίζουν δυνατά για σένα του 1ου δεκαημέρου και θα σου αρέσουν εξίσου. Ξεκινάω από τα πρακτικά, που σε ενδιαφέρουν περισσότερο! Στη δουλειά αρχίζουν και γίνονται καλύτερες οι συνθήκες, ενώ βλέπεις προβλήματα που σου την έσπαγαν να λύνονται με περισσότερη άνεση. Το καλύτερο ωστόσο από όλα, είναι ότι με κάποιο τρόπο εσύ θα βγάλεις λεφτά και για αυτό γελούν και τα μουστάκια σου. Πιο εύκολη και πιο ερωτική θα είναι και η καθημερινότητα με το ταίρι σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα σου έρθει κάτι καλό που θα σου ξυπνήσει και έντονα συναισθήματα. Για σένα Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει καλά μαντάτα στα επαγγελματικά. Αρχίζεις να βλέπεις πλέον πως οι κόποι σου πιάσαν τόπο, ενώ δεν θα λείψουν και οι καινούριες τυχερές ευκαιρίες. Καλά εσένα του 3ου δεκαημέρου γεννούν και τα κοκόρια σου σε θέματα δουλειάς και δεν ξέρεις ποια ευκαιρία να πρωτοεκμεταλλευτείς. Μακάρι να μπορούσες όλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα ερωτικά σου, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, γίνεστε ένα και ζείτε τον ανεπανάληπτο έρωτα σας πιο έντονα από ποτέ Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Θεωρείς ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο πια από αυτή την ζωή. Εάν ήσουν μέχρι τώρα μοναχούλης/α, έρχεται καινούριο άτομο στη ζωή σου και ξεκινάτε σχέση- ζωής. Ναι, ναι από αυτές που συμβαίνουν μία μόνο φορά και δεν τις ξεπερνάς ποτέ και με τίποτα. Βρίσκεις βρε τον/την έναν/μία και μοναδικό/ή. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις πολλές και καλές συναντήσεις με φίλους, γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια, μπατζανάκια όπως και πολλές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Θα κάνεις όμως και ένα καλό καινούριο κονέ που θα σου δώσει σημαντική βοήθεια στα επαγγελματικά σου σχέδια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ισχύουν και για σένα τα πολλά κοινωνικά νταραβέρια και οι τυχερές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι το μότο σου αυτές τις μέρες Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, αλλά όχι γιατί έχεις θέματα, καβγάδες ή προβλήματα. Αντιθέτως, φτιάχνουν οι σχέσεις στο στρουμφοχωριό και μάλιστα με τους δικούς σου θα κάνετε και συζητήσεις που θα βγουν στη φόρα πολλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Πάντως, έχε κατά νου πως μπορεί να έχεις και επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κάνεις καλό ταμείο από τη δουλειά σου και με αυτά τα λεφτά βουλώνεις τρύπες. Εξαιρετικά καλά θα τα πας και εάν κάνεις μία επένδυση ή μία καινούρια συνεργασία. Τα οικονομικά σου παίρνουν την άνοδο (κατακόρυφα κιόλας) και εάν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Δημιουργείς ή σου έρχονται από μόνες τους ευκαιρίες για να δεις τα λεφτά σου να πολλαπλασιάζονται!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved