AstroPet από 04/06 έως 10/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 04/06 έως 10/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 04/06 έως 10/06!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό θα δεχτεί το pet σου οτιδήποτε καινούριο προσπαθήσεις να περάσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορείς εύκολα να το μάθεις καινούρια κόλπα ή ακόμη και κανόνες για το σπίτι, να κάνεις αλλαγές στη διατροφή του ή εάν βγαίνετε βόλτα, να του μάθεις μία καινούρια διαδρομή.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα υποφέρει, λόγω στρες, το ζωάκι σου κάθε φορά που θα πρέπει να το αφήσεις μόνο του, ακόμη κι αν τηρείς κατά γράμμα το συνηθισμένο σας πρόγραμμα και με τον τρόπο του θα σου κάνει πολλά παράπονα. Λύση για να ικανοποιηθεί απόλυτα δεν υπάρχει, ωστόσο καλόπιανέ το για όση ώρα βρίσκεστε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είσαι το ταίρι του, το ιδανικό του ταίρι, αυτές τις μέρες και μάλλον το pet σου δεν θα σε αφήνει ούτε στην τουαλέτα να πας μόνος/η σου. Αν πρέπει να κάνεις κάποια σημαντική δουλειά ή φοβάσαι ότι μπορεί να τραυματιστεί, απασχόλησέ το με κάποιο παιχνίδι, δώσε του μία λιχουδιά ή φώναξε κάποιον φίλο σου για pet-sitting.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες, αφού θα θέλει και το ίδιο να τηρήσει το πρόγραμμά του. Είναι πάντως πολύ καλές μέρες για να κάνετε την καθιερωμένη επίσκεψη σας στον κτηνίατρο ή να κλείσεις ένα ραντεβού για τον καλλωπισμό του.

ΛΕΩΝ ♌

Το πάρτι της ζωής του ζει το pet σου αυτή την εβδομάδα και είναι μέσα στην καλή χαρά και την ενέργεια. Τα προβλήματα ξεκινούν, όταν εσύ δεν έχεις διάθεση για πολλά παιχνίδια ή σε φάσεις που σε τρέχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα και αυτό συνεχίζει το βιολί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν θα ενθουσιάζεται και πάρα πολύ για εξόδους το ζωάκι σου, παρά μόνο εάν είναι απαραίτητες. Θα προτιμήσει τη θαλπωρή του σπιτιού σας και εάν είχε φωνή, θα σου έλεγε ότι δεν είναι απαραίτητες και οι πολλές-πολλές επισκέψεις. Μάλλον θέλει να περάσει περισσότερες ήρεμες οικογενειακές στιγμές…

ΖΥΓΟΣ ♎

Την προσοχή και τη σημασία σου χρειάζεται αυτές τις μέρες το pet σου για να νιώσει πως επικοινωνείτε. Διαφορετικά ή που θα σου κρατήσει μούτρα και θα προσκολληθεί επίτηδες σε κάποιον άλλον ή που θα βρει κάποιον ανορθόδοξο τρόπο να σε κάνει να το παρατηρήσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν θέλει να σε μοιράζεται με κανέναν το pet σου! Απαιτεί και θα έχει την αποκλειστικότητά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγάλει ζήλια ή επιθετικότητα προς τον/την σύντροφό σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, προκειμένου να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν πρόκειται να χαλάσει τη ζαχαρένια του για κανέναν και για τίποτα το ζωάκι σου. Θα φάει, όταν θέλει, θα παίξει, όταν θέλει, ακόμη και για βόλτα θα πάει, όποτε εκείνο αποφασίσει. Εσύ απλά είσαι εκεί για να το υπηρετείς και φυσικά δεν θα καταφέρεις να του επιβληθείς! Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μελαγχολικό και κατσούφικο θα είναι το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες, χωρίς απαραίτητα να συμβεί κάτι ή να έχει κάποιου είδους ενόχληση. Απλά, περνάει τις κλειστές του και θέλει το χώρο του και το χρόνο του. Το δικαιούται εδώ που τα λέμε, επομένως μη το παραζορίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το pet σου θεωρεί ότι όλοι είναι μια μεγάλη παρέα και ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ όρεξη για συναναστροφές θα βρει τον τρόπο να κάνει καινούριες φιλίες στη βόλτα σας ή εάν έχετε επισκέψεις οι φίλοι σας να κάτσουν λίγο παραπάνω. Θα αρχίσει τα γνωστά σκέρτσα και τις γλύκες για να τους πείσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Νιώθει πως είναι η ντίβα του σπιτιού, της γειτονιάς και του πάρκου το ζωάκι σου. Βαδίζει με ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει τα βλέμματα και να πάρει κομπλιμέντα. Βέβαια, όλο του το ύφος και η υπεροψία φεύγουν, μόλις κάποιος του προσφέρει μια λιχουδιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved