AstroPet από 28/05 έως 03/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 28/05 έως 03/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 28/05 έως 03/06!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το, κατά τα άλλα, ατίθασο ζωάκι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα αυτές τις μέρες, καθώς θα τηρήσει με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμά σας και θα είναι τύπος και υπογραμμός σε όλους τους κανόνες του σπιτιού. Θα σου λείψουν, ωστόσο, οι «γκάφες» και ο αυθορμητισμός του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

«Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη» θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες καθώς όχι απλά έχει ανάγκη από παρεούλα, αλλά αναζητά την πραγματική διασκέδαση. Εάν έχεις να πας σε κάποιο πάρτι και μπορείς, πάρ’ το μαζί σου, αλλιώς κάνετε στο σπίτι σας, μόνοι σας, μια γιορτή!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αυτές τις μέρες το pet σου δεν είναι για πολλές κοινωνικότητες και συναναστροφές. Θα προτιμήσει το αραλίκι στο σπίτι και μόνο τα μέλη της οικογένειας θα είναι καλοδεχούμενα. Όποιος επισκέπτης πάει να το πειράξει, με την καλή έννοια εννοείται, θα εισπράξει τη δυσαρέσκειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τη σημασία και την προσοχή σου επιζητά διακαώς το ζωάκι σου και θα κάνει τα πάντα για να επικοινωνήσει μαζί σου τα συναισθήματά του. Όπως κατάλαβες ετοιμάσου για χαρούλες, χάδια, γλειψίματα και λοιπά χαριτωμένα. Και να θες να του τα κόψεις, δεν θα μπορείς.

ΛΕΩΝ ♌

Έντονη τάση κτητικότητας θα έχει το ζωάκι σου, όχι μόνο μαζί σου, άλλωστε αυτό συμβαίνει πάντα, αλλά και με ό,τι άλλο θεωρεί πως του ανήκει. Μακριά, λοιπόν, από τα παιχνίδια του, τη φωλιά του και ασφαλώς το φαγητό του. Το τελευταίο δεν είναι καν διαπραγματεύσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μόνο εάν το ίδιο θέλει, θα φάει, θα παίξει, θα πάει βόλτα και τέλος πάντων θα κάνει το οτιδήποτε. Το pet σου αυτές τις μέρες θα σου δείξει πως έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα και προτιμήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να σεβαστείς, εάν θέλεις να τα πάτε καλά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ιδιαιτέρως ήσυχο και μαζεμένο θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες. Πιθανώς να περνάει μία φάση μελαγχολίας και να απομονώνεται αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Καλύτερα να μην το παραζορίσεις, εάν δεν θέλει να κάνει κάτι. Μόλις αισθανθεί καλύτερα, μόνο του θα έρθει να τριφτεί στα πόδια σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αρκετά δεκτικό στις επαφές με άλλα κατοικίδια θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή του τη διάθεση για να κανονίσεις μία ομαδική έξοδο με άλλους «γονείς». Ωστόσο, έχε το νου σου μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό με άλλο ζωάκι, το οποίο δεν θα είναι στο ίδιο mood.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα βλέμματα όλων θα τραβάει το ζωάκι σου σε σημείο που θα νομίζεις ότι δεν υπάρχεις. Όποιος έρχεται στο σπίτι θα ασχολείται και θα παίζει μαζί του, χωρίς να καταφέρεις να σταυρώσεις μία κουβέντα. Στη βόλτα σας, δε, μέχρι και οι άγνωστοι θα σας σταματούν για να του κάνουν κομπλιμέντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το φιλομαθές pet σου βρίσκεται στην τέλεια κατάσταση για να μάθει καινούρια πράγματα, επομένως μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να του διδάξεις κάποιο καινούριο κόλπο ή έναν καινούριο κανόνα. Εάν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απλά φρόντισε να του προσφέρεις νέες συγκινήσεις ή να του χαρίσεις ένα καινούριο παιχνίδι, ώστε να μην βαριέται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ανασφάλειες, φοβίες και άγχη θα βγάλει αυτές τις μέρες το ζωάκι σου, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει λόγος για να αισθάνεται έτσι. Αν το δεις, λοιπόν, να συμπεριφέρεται παράξενα μίλα του με ηρεμία και χαμόγελο και χάρισέ του όσες πιο πολλές αγκαλιές και χάδια μπορείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πολύ ρομαντικό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και μπορεί να το δεις να βαριαναστενάζει ή να έχει μία περίεργη συμπεριφορά, όταν συναντά κάποιο συγκεκριμένο ζωάκι ή ακόμη και άνθρωπο. Άσε το παιδί να ζήσει τον έρωτά του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved