AstroPet από 21/05 έως 27/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 21/05 έως 27/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 21/05 έως 27/05!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αρκετά ζωηρό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και από τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, ίσως να έχει ένα μικρό ατυχηματάκι. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό, αλλά για να περιορίσεις τους κινδύνους, όταν το βλέπεις να ξεφεύγει, συνέτισέ το ή ξεγέλασέ το με μία αγκαλιά ή λιχουδιά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όχι, απλά ο χώρος του, αλλά ολόκληρο το σπίτι είναι το βασίλειό του! Έτσι θα αισθάνεται το καλομαθημένο σου ζωάκι και ακριβώς για αυτό θα αγνοήσει όλους τους κανόνες, που του έχεις βάλει ή μπορεί απλά και μόνο για τη διασκέδασή του ή από βαρεμάρα να σου κάνει πολλές και διάφορες ζημιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν ξέρει τι θέλει το ζωάκι σου για να νιώσει καλά και ακριβώς επειδή είναι μπερδεμένο/στρεσαρισμένο/ζωχαδιασμένο, θα αποφασίσει να τεστάρει και τα δικά σου όρια και τις αντοχές. Ετοιμάσου για μάχη μεταξύ σας, εάν παίξεις το παιχνίδι του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ενώ θα βλέπεις πως χαίρεται την επαφή με τον κόσμο ή άλλα κατοικίδια, το pet σου θα μουτρώνει, εάν δεν ασχολείσαι και εσύ αποκλειστικά μαζί του. Φαίνεται να μην το ενδιαφέρουν τα γλυκόλογα και τα χάδια των υπολοίπων, αν πρωτίστως δεν χαίρεται τα δικά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Εκτός εαυτού θα σε βγάλει το pet σου αυτές τις μέρες, αφού θα κάνει σχεδόν επίτηδες όσα ξέρει ότι σε ενοχλούν ή του τα έχεις απαγορεύσει. Όσο κι αν το μαλώσεις δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αντιθέτως θα απαντήσει με περισσότερη επιθετικότητα, αρκεί να περάσει το δικό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα ψυχανεμίστεις ότι κάτι έχει το ζωάκι σου, κυρίως γιατί θα είναι περιέργως ήσυχο. Παρ' όλο που πολλές φορές έχεις ευχηθεί να σταματήσει να κάνει ζαβολιές, τώρα που το βλέπεις τόσο μαζεμένο σου κακοφαίνεται. Μπορείς, για να το κινητοποιήσεις, να προσπαθήσεις να του μάθεις κάτι καινούριο, να του αγοράσεις ένα νέο παιχνίδι ή να πάτε μία βόλτα σε μέρος που δεν έχετε ξαναβρεθεί.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ακόμη και ο αέρας που θα σε ακουμπάει θα το ενοχλεί το ζωάκι σου, καθώς δεν θέλει να σε μοιράζεται με κανέναν και τίποτα, αλλά και να μην σε βλέπει στεναχωρημένο/η ή δυσαρεστημένο/η για κανέναν λόγο. Εάν δε σε πετύχει σε στιγμές έντασης με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ή φίλο σου θα μπει στη μέση να σε υποστηρίξει, όσο κι αν ο «εχθρός» θεωρείται δικός σας άνθρωπος.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν δεν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου απέναντί του, δεν θα είναι ούτε και το pet σου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τρώει στην ώρα του, να βγαίνει, εάν είναι απαραίτητο, επίσης στην ώρα του και φυσικά να του αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο για παιχνίδι. Διαφορετικά μαύρο φίδι που σε έφαγε.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μην έχεις πολλές απαιτήσεις από το ζωάκι σου αυτές τις μέρες. Πέρα από τα βασικά, δεν έχει καμία διάθεση να κουραστεί ή να χαλάσει τη ρουτίνα του. Προς Θεού, μην ανησυχήσεις ότι είναι άρρωστο ή αδιάθετο, απλά δεν έχει όρεξη. Εκτός κι αν πρόκειται να πάτε για beaute ή του ετοιμάσεις κάποια σπέσιαλ λιχουδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου είναι πολύ πιθανό να έχει μία αρνητική συμπεριφορά που δεν θα μπορείς να ερμηνεύσεις. Πιθανώς να πάτε κάπου, να συναντήσει κάποιον ή να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα του ξυπνήσει άσχημες αναμνήσεις. Εάν το δεις να δυσανασχετεί, μην επιμένεις άδικα, προσπάθησε να το καλμάρεις με μία αγκαλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Εάν ξέρεις ότι κάποιοι φίλοι σου ή συγγενείς σου, ακόμη και ο/η αγαπημένος/η σου δεν τα πάνε και τόσο καλά με το pet σου, καλύτερα να αποφύγεις να τους καλέσεις στο σπίτι ή τέλος πάντων κράτα τους σε απόσταση. Εάν το ενοχλήσουν, δεν πρόκειται να μην υπερασπίσει τον εαυτό του, με όποιον τρόπο μπορεί.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γεμάτο όρεξη και κέφι θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και προκειμένου να εκτονώσει την ενέργειά του θα εφεύρει ένα σωρό καινούρια παιχνίδια, ενώ δεν θα σταματάει όσο κουρασμένο κι αν φαίνεται πως είναι. Μην προσπαθήσεις να το σταματήσεις. Θα νευριάσει γιατί θα το πάρει στραβά, καθώς θα νομίζει πως δεν το αφήνεις να εκφραστεί ελεύθερα και το περιορίζεις άδικα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved