AstroPet από 14/05 έως 20/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 14/05 έως 20/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 14/05 έως 20/05!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αν δεν νιώθει ασφάλεια και αγάπη το ζωάκι σου, θα στρεσαριστεί και η συμπεριφορά του θα είναι περίεργη και απρόβλεπτη. Σε κάθε ευκαιρία, φρόντισε να το γεμίζεις με αγάπη και χάδια. Θα στα ανταποδώσει και με το παραπάνω! Δεν είναι αχάριστο, ευαίσθητο και παραπονιάρικο μόνο…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Την καλοπέρασή του και μόνο θα έχει κατά νου το pet σου αυτές τις μέρες και κάποιες φορές θα σε βγάζει εκτός εαυτού, με τις απαιτήσεις του ή τις περιέργειες του στο φαγητό ή την βόλτα του. Αν σε κάνει να το λυπηθείς, έχεις χάσει το παιχνίδι και έχεις μετατραπεί σε υπηρέτη του!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το pet σου θα αναζητά την επαφή με τον κόσμο, σε κάθε ευκαιρία, καθώς έχει την ανάγκη για κομπλιμέντα και θαυμασμό. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη και σκανταλιές, προκειμένου να κλέψει την προσοχή όλων! Το δικό του θα περάσει ό,τι κι αν κάνεις, κι αν του παρακολλήσεις, θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Φιλομαθέστατο θα αποδειχτεί το pet σου αυτές τις μέρες, αφού θα το δεις με τον τρόπο του να δείχνει πως θέλει να «εξερευνήσει» καινούρια πράγματα, αλλά και μέρη, εάν βγαίνετε βόλτα. Μη του στερήσεις αυτή τη χαρά, εκμεταλλεύσου τις μέρες για εκπαίδευση και θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

ΛΕΩΝ ♌

Τα πιο κτητικά του ένστικτα θα εκφράσει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα το καταλάβεις, εάν του δώσεις με κάποιο τρόπο την εντύπωση πως δεν είναι η προτεραιότητά σου. Μπορεί να βγάλει επιθετικότητα προς αυτόν ή αυτό που θεωρεί ότι σας χωρίζει ή να φερθεί ακόμη πιο ύπουλα και να προσποιηθεί αδιαθεσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Όρεξη για τσάι και συμπάθεια, αλλά και παντός είδους σουαρέ θα έχει το pet σου. Ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις όρεξη για συναναστροφές, θα κρατάει τους καλεσμένους σου παραπάνω στο σπίτι με νάζια και τσαλίμια, ενώ στην βόλτα σας θα πηγαίνει να κολλάει ακόμη και σε άσχετες παρέες…

ΖΥΓΟΣ ♎

Μία πολύ ήσυχη εβδομάδα σε περιμένει παρέα με τον μικρό σου φίλο. Θα ακολουθήσετε πιστά τη ρουτίνα σας και θα είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Να ξέρεις, πάντως, πως θα εκτιμήσει ένα καλό μεζεδάκι, ενώ θα ευχαριστηθεί δεόντως, εάν του κλείσεις κάποιο ραντεβού για καλλωπισμό.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ορεξάτο και κεφάτο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και προκειμένου να εκτονώσει την ενέργειά του, θα σκαρφίζεται ένα σωρό καινούρια παιχνίδια. Πρόσεξε, μόνο, μήπως από τον ενθουσιασμό του επιχειρήσει κάτι που θα βλάψει την υγεία του και εντέλει καταλήξετε στο σαλονάκι του κτηνίατρου από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι - δεν είναι γάτα, το pet σου θα μεταμορφωθεί αυτές τις μέρες σε γνήσιο σπιτόγατο. Ούτε μέχρι το μπαλκόνι δεν θα θέλει να πάει από τη βαρεμάρα που θα έχει. Αν του ετοιμάσεις κι ένα σπέσιαλ γεύμα, θα σε ευγνωμονεί για πάντα και ασφαλώς δεν θα σε ενοχλήσει για τίποτα τουλάχιστον προς το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το δικό σου pet νιώθει εγκλωβισμένο, όταν βρίσκεται στο χώρο του και αν μπορούσε θα ήταν διαρκώς έξω στη γύρα. Εάν έχεις χρόνο για βόλτες και παιχνίδια καλώς, διαφορετικά απλά θα έχεις έναν δαίμονα να κυκλοφορεί γύρω σου και να σε κοιτάζει στραβά που τον περιορίζεις. Εννοείται θα υπάρξουν ζημιές και σκανταλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καμία απολύτως απαίτηση δεν θα έχει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, εκτός από το να του έχεις εξασφαλισμένα όσα έχει ανάγκη στην ώρα τους. Αν για κάποιο λόγο το βγάλεις από τη ρουτίνα του, θα στρεσαριστεί, θα νιώσει ανασφάλεια και δεν θα το κρατήσει κρυφό. Θα βρει τον τρόπο να σε γεμίσει με τύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Από κέφι, υγεία κα ενέργεια σφύζει το ζωάκι σου και η θετική του αύρα θα παρασύρει και εσένα να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις. Θα περάσετε πολύ χρόνο μαζί και μόνο και μόνο για αυτό το λόγο θα πετάει στον 7ο ουρανό και θα είναι το καλύτερο pet του κόσμου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved