AstroPet από 07/05 έως 13/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 07/05 έως 13/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 07/05 έως 13/05!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου χρειάζεται καινούριες συγκινήσεις αυτή την εβδομάδα και ειδικά εάν έχεις σκυλάκι, θα πρέπει να στύψεις το κεφάλι σου και να βρεις νέες διαδρομές για τις βόλτες σου, διαφορετικά να περιμένεις μούτρα ή ζημιές στο σπίτι. Αν πάλι το pet σου παραμένει κυρίως στο σπίτι, ένα καινούριο παιχνίδι ή αξεσουάρ θα σώσει την κατάσταση και σίγουρα θα κατακτήσει και μία καινούρια δεξιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν είναι για πολλά πολλά το pet σου αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να έχει και κάποιες φοβικές τάσεις, κυρίως όταν βρίσκεται με σχετικά άγνωστα πρόσωπα ή απλά γιατί δεν βρίσκεσαι στο οπτικό του πεδίο. Προσπάθησε να το ξεγελάσεις με παιχνίδια και χάδια και απόφυγε το «συνωστισμό» στους χώρους του σπιτιού ή στη βόλτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το πιο πιθανό είναι πως το pet σου χαρακτηρίζεται για την κοινωνικότητά του, τουλάχιστον υπό νορμάλ συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα όμως, θα το παρακάνει, σε σημείο που θα πιστέψεις πως λίγο ακόμη και θα μιλήσει. Θα έχει ενεργό ρόλο στις συναντήσεις σου με φίλους, που θα είναι παρόν, ενώ θα κάνει και καινούριες γνωριμίες και θα κλέψει τις συμπάθειες όλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αγαπάει όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες το pet σου, όμως πάντα ο/η πρωταγωνιστής/ρια της καρδιάς του θα είσαι εσύ και θα στο δείξει με κάθε πρόσφορο μέσο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι απαραίτητα και καλόβολο, αφού οι δικές του ανάγκες πάντα θα προηγούνται και αν δεν ικανοποιούνται άμεσα, θα κάνει λιγάκι σαν κακομαθημένο.

ΛΕΩΝ ♌

Με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδι θα ξεκινήσει την εβδομάδα του το ζωάκι σου, ενώ ακόμη κι αν για κάποιο λόγο αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα του δεν θα σου δείξει κάποια ενόχληση. Ωστόσο, προς τα μέσα της εβδομάδας ίσως χρειαστεί, λόγω μίας αδιαθεσίας να κάνετε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο, ενώ ίσως να δεις και κάποιες αλλαγές στις διατροφικές του συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ενέργεια και όρεξη θα έχεις μπόλικη το ζωάκι σου, όμως κάθε φορά που θα βρίσκεται με άτομα ή άλλα κατοικίδια που δεν συμπαθεί, θα βγάζει τον κακό του εαυτό, σε σημείο να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Η αυξημένη επιθετικότητά του θα είναι περαστική και με ήπια μέσα θα μπορείς να το συνετίσεις. Το μόνο που καλό θα ήταν να αποφύγεις είναι να χαλάσεις τη ρουτίνα του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ησυχία και σταματημό δεν θα έχει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, ενώ με το παραμικρό θα στρεσάρεται και θα νευριάζει. Μην και του πας κόντρα, τα «αντίποινα», με ζημιές και σκανταλιές, μέσα στο σπίτι, θα είναι σκληρά. Μόνο προς τα τέλη της εβδομάδας θα κατεβάσει ρυθμούς και θα επιστρέψει στη ρουτίνα του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Άλλο πρόσωπο θα δείχνει το κατοικίδιό σου στον έξω κόσμο και σε όποιον έρχεται να σας επισκεφθεί και άλλο όταν θα μένετε οι δύο σας. Ασφαλώς το καλό το φυλάει για τους ξένους και εσένα σου βγάζει το λάδι. Μα να μην μπορείς ούτε τον πόνο σου να μοιραστείς, αφού ό,τι παράπονο κι αν κάνεις για αυτόν τον «άγγελο», θα σε βγάλουν τρελό/ή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μία ήρεμη εβδομάδα σε περιμένει με το ζωάκι σου, αφού τουλάχιστον από συμπεριφορά και διάθεση θα σκίζει και θα παρασύρει και εσένα με το κέφι και τις τσαχπινιές του. Ωστόσο, μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο θεματάκι με την υγεία του, που όμως γνωρίζεις ότι υπάρχει, δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι καινούριο κι –επιτέλους- ίσως και να βρεθεί μόνιμη λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ε και να σε δει στεναχωρημένο/η το ζωάκι σου ή να σε πετύχει σε στιγμή έντασης με κάποιον άλλον, θα γίνει τούρμπο και θα σε υπερασπιστεί με όποιον τρόπο μπορεί. Θα επηρεάζεται πολύ από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση και αν τυχόν έχει περίεργη συμπεριφορά, σίγουρα θα οφείλεται στο στρες. Αγκαλίτσα και όλα θα περάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με δυσκολία θα μπορείς να ψυχολογήσεις το pet σου αυτές τις μέρες, αφού παρόλο που γνωρίζεις τις ανάγκες του, τις συνήθειες και τις περιέργειες του, δεν θα μπορείς να το πιάσεις πουθενά. Αυτά που θα θεωρείς ότι το ευχαριστούν θα το εκνευρίζουν και το ανάποδο. Υπομονή, μέχρι να καταλάβεις τι θέλει από εδώ και στο εξής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κάπως κουρασμένο θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν θα έχει καθόλου διάθεση για έντονη δραστηριότητα, αντιθέτως το μυαλό του θα είναι στην ξάπλα και το χουζούρι. Μπορεί βέβαια να σε ανησυχήσει η τόση ηρεμία και να ψάχνεις να βρεις τι πρόβλημα υπάρχει. Μάλλον τίποτα, παρά μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved