AstroPet από 30/04 έως 06/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 30/04 έως 06/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 30/04 έως 06/05!

ΚΡΙΟΣ ♈

Την καλοπέρασή του και μόνο θα κοιτάξει το pet σου αυτή την εβδομάδα και δεν το απασχολεί, εάν εσύ είσαι κομμάτια, όταν εκείνο θέλει βόλτα, παιχνίδι ή χάδια. Θα σταματήσει να σε τσιγκλάει, μόλις πάρει αυτό που θέλει, διαφορετικά είναι ικανό να σε ταλαιπωρεί αιωνίως. Αυτές οι μέρες πάντως είναι εξαιρετικές για να κάνετε την επίσκεψή σας στον κτηνίατρο ή να πειραματιστείς με τη διατροφή του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κι εκεί που μέχρι πρότινος δεν ξεκολλούσε από πάνω σου και ήταν κυριολεκτικά η ούρα σου μέσα στο σπίτι, ξαφνικό το «μικρό αφεντικό» σε σνομπάρει και θέλει την ηρεμία του και τον προσωπικό του χώρο. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα τις τόσο γρήγορες εναλλαγές στην ψυχολογία του, αλλά κάνεις ό,τι μπορείς…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θέλει την επικοινωνία και την επαφή με τον κόσμο το pet σου, αλλά είναι ταυτόχρονα και εκλεκτικό στις παρέες του. Όσα χάδια και γλύκες θα κάνει σε αυτούς που συμπαθεί, τόσες ξίνιες και μούτρα θα έχει με όσους δεν είναι του γούστου του. Οι κακοί του τρόποι ίσως να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, ειδικά εάν έχεις καλεσμένους στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν δεν είναι ο πρωταγωνιστής/ρια στη ζωή σου το pet σου, τότε δεν θα είναι κανείς! Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτεται, όταν σου κάνει ζήλιες, κάθε φορά που τολμάς να ασχολείσαι με κάποιον άλλον. Ωστόσο, επειδή το πάει με μαλαγανιά και όχι επιθετικά, δεν θα νευριάσεις, μάλλον θα το διασκεδάσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Αν δεν είναι ο πρωταγωνιστής/ρια στη ζωή σου το pet σου, τότε δεν θα είναι κανείς! Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτεται, όταν σου κάνει ζήλιες, κάθε φορά που τολμάς να ασχολείσαι με κάποιον άλλον. Ωστόσο, επειδή το πάει με μαλαγανιά και όχι επιθετικά, δεν θα νευριάσεις, μάλλον θα το διασκεδάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα που μπορεί να συγχύσουν ή να κουράσουν το ζωάκι σου. Τη δεδομένη στιγμή θέλει να το θαυμάσεις εμπράκτως για αυτό ακριβώς που είναι. Όπως καταλαβαίνεις, μην σταματήσεις τα γλυκόλογα, τα κομπλιμέντα και τις αγκαλιές ούτε λεπτό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Εσένα σε θεωρεί δεδομένο/η θαυμαστή/ρια το μικρό σου θαύμα και τώρα θα βαλθεί να καταπλήξει και το υπόλοιπο πλήθος. Όπου πηγαίνετε, θα είναι κοινωνικότατο και φυσικά θα βγάζει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να κάνει τους πάντες να το προσέξουν και να το συμπαθήσουν. Με τη βοήθειά του, πλάκα-πλάκα, θα κάνεις κι εσύ νέες γνωριμίες!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δοκίμασε να δώσεις στο pet σου μια καινούρια λιχουδια και θα το δεις να γίνεται πιο γλυκό από ποτέ. Επίσης είναι ιδανικές ημέρες για να κάνεις αλλαγές στη διατροφή του που θα το ωφελήσουν, αλλά και για να πάτε για grooming!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αχ, ερωτοχτυπημένο είναι το πουλάκι σου (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) και είναι μες στην τρελή χαρά και την ενέργεια, ειδικά όταν πλησιάζει πολύ κοντά στο ταίρι του. Ίσως οι επιλογή του να σου φανεί κάπως παράξενη π.χ. έχεις σκύλο και κυνηγάει από πίσω ένα γατί (συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά) , αλλά ο έρωτας είναι τυφλός για όλους…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Λίγοι και καλοί είναι το μότο του pet σου αυτή την εβδομάδα και εάν μπορούσε μέχρι και που θα έδιωχνε τους καλεσμένους σου από το σπίτι για να έχει όλο το πεδίο δικό του και ελεύθερο. Μην κάνεις το λάθος και το περιορίσεις σε άλλο δωμάτιο. Εκτός του ότι είναι άδικο, δεν θα του περάσουν καθόλου εύκολα τα μούτρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Απομακρύνεις οτιδήποτε εύθραυστο από το χώρο γιατί το pet σου έχει άγρια κέφια αυτές τις μέρες και δεν γλιτώνεις τις ζημιές. Ακόμη και να το μαλώσεις για να το συνετίσεις, απλά θα κατεβάσει για λίγο το κεφάλι ή θα σε κοιτάει με μετανιωμένο βλέμμα και μόλις γυρίσεις την πλάτη σου, θα κάνει τα ίδια και χειρότερα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν του εξασφαλίσεις τη γνώριμη ρουτίνα του, δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει το pet σου, ούτε στο ελάχιστο. Ωστόσο, δεν θα το χαλάσει ένα ξαφνικό ραντεβού για καλλωπισμό ή μία λαχταριστή λιχουδιά που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά. Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved