AstroPet από 23/04 έως 29/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 23/04 έως 29/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 23/04 έως 29/04!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Απεριόριστη όρεξη για επικοινωνία, αλλά και νέες γνωριμίες θα έχει το pet σου αυτή την εβδομάδα, ειδικά όταν κάποιος/α του κάνει κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο και χαριτωμένο είναι. Πάντως, θα αποδειχθεί και ολίγον τι ατσούμπαλο, αφού δεν γλιτώνετε τις ζημιές μες στο σπίτι. Για κάποια τιμωρία ή μαλώματα, ούτε λόγος... Θα σε καταφέρει να του τη χαρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θέλει ένα κλικ παραπάνω χάδια αυτές τις μέρες το ζωάκι σου και το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να το αφήσεις μόνο του παραπάνω από ό,τι συνηθίζεις. Δεν αποκλείεται να του βγει σε επιθετικότητα η ανασφάλεια που θα νιώσει και επειδή δεν θα το καταλάβεις εύκολα κι απλά θα νομίζεις πως είναι ατίθασο ή κακομαθημένο, θα έχετε ένα «καβγαδάκι» μεταξύ σας και μούτρα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Καλός/ή είσαι κι εσύ για παρέα, αλλά ο μικρός σου φίλος έχει ανάγκη από κόσμο γύρω του αυτές τις μέρες και μία ακατανίκητη διάθεση να κάνει σκέρτσα και κόλπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλων. Ετοιμάσου για σκανταλιές, εάν αμφισβητήσεις με κάποιο τρόπο πως είναι η ντίβα του σπιτιού. Μάλιστα, τις πονηριές του δε θα τις παίρνεις καν χαμπάρι, μέχρι να δεις τα αποτελέσματα, π.χ. τη γλάστρα τούμπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ανεξάντλητη ενέργεια για παιχνίδι, βόλτες, ακόμη και για κουβέντα θα έχει το pet σου, αυτές τις μέρες, σε σημείο που θα θέλεις να βάλεις τα κλάματα από την κούραση. Δεν πρόκειται να σε αφήσει σε ησυχία, επομένως παρακάλα να κουραστεί το συντομότερο για να ξαποστάσεις κι εσύ. Εναλλακτική λύση είναι να φωνάξεις κάποιον/α που συμπαθεί για να ασχοληθεί κι αυτός/ή λιγάκι μαζί του.

ΛΕΩΝ ♌

Αν το ζωάκι σου είναι ασυνήθιστα ήσυχο, προσπάθησε να καταλάβεις, εάν έχει κάποιου είδους ενόχληση, γιατί ίσως να το ταλαιπωρήσει κάποιο θεματάκι υγείας. Αν πάλι το μόνο που θέλει είναι το χρόνο του, τον προσωπικό του χώρο και την ξεκούρασή του, όμως η διάθεση του είναι καλή και η υπόλοιπη ρουτίνα του ίδια, κάνε του τη χάρη και μην το ενοχλείς. Πιο πολύ θα το νευριάσεις αν το τραβάς από δω κι από κει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εξακολουθεί το ζωάκι σου να έχει τις κλειστές του, αν και από αυτές τις μέρες θα δεις σιγά-σιγά να βελτιώνεται η διάθεσή του και να γίνεται πιο χαρούμενο και κοινωνικό. Σίγουρα σε λυπεί να μην το βλέπεις ευδιάθετο, όμως ξέρεις ότι εσύ από πλευράς σου κάνεις ό,τι μπορείς και το έχεις στα πούπουλα, επομένως υπομονή κι όλα θα περάσουν…

ΖΥΓΟΣ ♎

Από τη μία, κάνει όλες τις σκανταλιές μαζεμένες για να ξεδώσει ή για να σου αποσπάσει την προσοχή και από την άλλη, μόλις βρεθείτε σε κόσμο, σε αγνοεί και πάει από αγκαλιά σε αγκαλιά ή είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα για να σε βγάλει τρελό/ή που κάνεις παράπονα για τη συμπεριφορά του. Αχ, έχε χάρη που το λατρεύεις… Κέρνα το μια λιχουδιά, μήπως κι έρθει στα συγκαλά του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μία διαφορετική συμπεριφορά από τη συνηθισμένη θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες και ναι μεν δεν θα κάνει κάτι κακό ή ενοχλητικό, αλλά αυτές του οι αλλαγές θα σε προβληματίσουν. Εάν αλλάξατε τη ρουτίνα σας για κάποιο λόγο, η απάντηση κρύβεται κάπου εκεί, διαφορετικά μάλλον το μικρό σου ωριμάζει και ο χαρακτήρας του αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείς με την υγεία και τον καλλωπισμό του pet σου. Ειδικά εάν κάποια πραγματάκια τα είχες αμελήσει, τώρα μάλλον επιβάλλεται να τα κάνεις. Μπορείς επίσης να δεις και το θέμα της διατροφής του εκ νέου και να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα γεύματα ή την τροφή του που θα το ωφελήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έτοιμο ανά πάσα στιγμή για ξεπορτίσματα είναι το φιλαράκι σου, αφού πλέον άνοιξε ο καιρός και βαρέθηκε την κλεισούρα. Αν έχεις κάποιο ζωάκι που παραμένει μόνιμα στο σπίτι, μπορείς να του αγοράσεις ένα καινούριο παιχνίδι ή αξεσουάρ, ενώ μία καλή ιδέα είναι να μετακομίσεις τη φωλίτσα του στο πιο ηλιόλουστο δωμάτιο του σπιτιού ή κοντά στο μπαλκόνι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κουρασμένο από όλους και από όλα θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και πέρα από τα αναγκαία στη βόλτα του, δεν θα θέλει τίποτα παραπάνω. Ο οικείος χώρος του σπιτιού σας θα το ηρεμεί κι αν γίνεται να μην φωνάζεις και πολύ κόσμο, αλλά να είστε τα δυο σας, ακόμη καλύτερα. Θα απαιτήσει αποκλειστικότητα και ποιοτικό χρόνο μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα συνεχίσει να κάνει τα δικά του και αυτή την εβδομάδα το ζωάκι σου κι ακόμη κι αν κάποιες φορές θεωρήσεις πως έχει στρώσει η κατάσταση, μία καινούρια ζαβολιά από πλευράς του θα σε φέρνει στα όριά σου. Δεν είναι μόνιμη αυτή η συμπεριφορά, είναι μία φάση, δύσκολη για σένα κυρίως, που όμως -οσονούπω- θα περάσει και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved