AstroPet από 16/04 έως 22/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 16/04 έως 22/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 16/04 έως 22/04!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα αρχίσεις να βλέπεις το ζωάκι σου σιγά-σιγά να αλλάζει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του και μπορεί να χαρείς στην περίπτωση που θα κόψει μία ενοχλητική συνήθεια, αλλά εάν πρόκειται για μία από τις χαριτωμενιές του, θα στεναχωρηθείς αρκετά. Από την άλλη, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι ο/η μικρός/η σου φίλος/η εξελίσσεται, όπως ακριβώς και εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μπορεί να είναι, στις αρχές της εβδομάδας, αρκετά μοναχικό το pet σου και να αναζητά την ηρεμία του στην πιο ήσυχη γωνιά του σπιτιού, μακριά από όλους, όμως όπως ξαφνικά έπεσαν οι μπαταρίες του, έτσι, από το πουθενά, θα το δεις να παίρνει τα πάνω του, για την ακρίβεια να παραζωηρεύει και να κάνει πολλές ζημιές ή να έχει κάπως επιθετική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θα αλλάξουν οι προτιμήσεις του pet σου, ως προς τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες που έχει για συγκεκριμένα πρόσωπα. Θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση η επιμονή του να αποφεύγει άτομα, που μέχρι χτες έπαιζαν με τις ώρες μαζί και να προσκολλάται σε άλλα που δεν τα είχε περί πολλού. Το ίδιο ισχύει και για άλλα κατοικίδια που γνωρίζετε από τις βόλτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το κατοικίδιό σου θα αρχίζει να αλλάζει την εικόνα που δείχνει προς τα έξω κι αν μέχρι τώρα το θεωρούσατε όλοι ζαβολάκι, τώρα θα σας φαίνεται αγγελούδι και το ανάποδο. Επίσης, αυτές τις μέρες θα δεχτεί πολλά κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο, γλυκό και καλόβολο είναι, ακόμη και από αγνώστους και αυτό θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή του.

ΛΕΩΝ ♌

Η κοινή καθημερινότητα που έχετε χτίσει με το pet σου χρειάζεται μία ανανέωση. Μπορείς, εάν έχεις σκυλάκι, να δοκιμάσεις μία καινούρια διαδρομή στη βόλτα σας ή και να αλλάξεις την ώρα που βγαίνετε για να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα στη γειτονιά σας. Εάν τώρα ο /η μικρός/η σου παραμένουν στο σπίτι, ίσως ένα καινούριο εκπαιδευτικό παιχνίδι-gadget να του/της έφτιαχνε τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Κάπως φοβικό θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν θα θέλει να σε μοιράζεται με κανέναν. Πιθανώς να επαναληφθεί μία παλιότερη δυσάρεστη εμπειρία του και να στρεσαριστεί έντονα. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην το αφήνεις μόνο και πρόσφερέ του πολλές και μεγάλες αγκαλιές.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η σχέση σου με το pet σου και να δεις από εδώ και στο εξής μία εντελώς διαφορετική, στα μάτια σου έως και παράλογη συμπεριφορά. Ίσως πάψει να αναζητά τα χάδια σου ή να θέλει ακόμη περισσότερα, ενώ μπορεί να γίνει πιο υπάκουο, εάν ήταν άτακτο ή το ανάποδο, εάν μέχρι στιγμής ακολουθούσε απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες σας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είναι πολύ πιθανό, λόγω δικών σου υποχρεώσεων να αλλάξει η καθημερινότητα του/της μικρού/ής σου φίλου/ης και αυτό να του δημιουργήσει εκνευρισμό ή να τον/την στρεσάρει πολύ. Επίσης, εάν έχεις αμελήσει την επίσκεψη στον κτηνίατρο, καλό θα ήταν να την πραγματοποιήσεις άμεσα, ειδικά αν δεις να έχει το pet σου κάποιου είδους ενόχληση ή περίεργη συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου θα αρχίσει να αλλάζει προτιμήσεις στον τρόπο που διασκεδάζει και μπορεί να πάψει εντελώς να ευχαριστιέται τις άλλοτε αγαπημένες του δραστηριότητες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις από πλευράς σου για να μην βαριέται είναι να του δώσεις καινούρια ερεθίσματα. Μέσα σε όλα μπορεί και να ερωτοχτυπηθεί και να αναστενάζει ολημερίς στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σε περίπτωση που φύγεις για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με το pet σου ή το αφήσεις να στο φροντίζει κάποιος, να ξέρεις πως ούτε εσύ θα πάψεις να ανησυχείς, ούτε το μικρό σου θα πάρει ζεστά την αλλαγή κατοικίας. Θα σου πάρει αρκετό διάστημα και πολλές ώρες αγκαλιάς για να το κάνεις να ξεχαστεί και να νιώσει ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα εμφανίσει συμπεριφορές από το παρελθόν που είχε αποβάλει εδώ και καιρό και είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να παραβαίνει κανόνες και να κάνει ζημιές. Το χειρότερο είναι πως, εάν προσπαθήσεις να του επιβληθείς ή του κάνεις έντονη παρατήρηση, θα κάνει «εκδικητικά» μεγαλύτερο χαμό…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με το pet σου πολύ πιθανό να είχατε αναπτύξει έναν δικό σας κώδικα επικοινωνίας και από συγκεκριμένα σημάδια αντιλαμβανόσουν τις ανάγκες του, αντίστοιχα κι αυτό τις δικές σου. Πλέον, για ανεξήγητο λόγο, θα πάψετε να έχετε μεταξύ σας αυτό το επίπεδο συνεννόησης και θα δυσκολέψει η συμβίωσή σας, επιπλέον ο/η μικρός/ή σου φίλη μπορεί να νιώσει ανασφάλεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved