AstroPet από 09/04 έως 15/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 09/04 έως 15/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 09/04 έως 15/04!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Εάν έχεις το χρόνο αυτές τις μέρες, μπορείς να μάθεις στο ζωάκι σου κάτι καινούριο, είτε πρόκειται για κανόνα είτε για κάποιο κόλπο. Θα είναι πολύ δεκτικό σε νέα ερεθίσματα! Εάν έχεις σκυλάκι, δοκίμασε επίσης να πάτε βόλτα, σε μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να το φέρεις σε επαφή με άτομα που δεν ξέρει. Δεν θα ενθουσιαστεί καθόλου, μα καθόλου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες. Τη μία θα θέλει χάδια και αγκαλιές και θα είναι κοινωνικό με όλο τον κόσμο, την άλη θα προτιμάει την μοναξιά του. Επίσης, μπορεί να έχεις έντονες αλλαγές στη διάθεσή του και χωρίς λόγο να το βλέπεις εκνευρισμένο, εκεί που ήταν μες στην καλή χαρά. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά μόνο υπομονή, μέχρι να περάσει αυτή την φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

«Μανούλα» στις δημόσιες σχέσεις θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες κι ακόμη κι αν δεν ανήκει στην καθημερινή σας ρουτίνα η βόλτα, θα βρει τον τρόπο να γνωρίσει νέο κόσμο, αλλά θα βοηθήσει και σένα να κάνεις καινούριες γνωριμίες. Ίσως στην αίθουσα αναμονής στον κτηνίατρο, who knows; Η μοναδική περίπτωση να στρεσαριστεί είναι, αν νιώσει μοναξιά και εκεί θα κάνει κάποια σκανταλιά για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ίσως να έχει μία μικρή αδιαθεσία αυτές τις μέρες το ζωάκι σου, η οποία όμως δεν θα είναι τίποτα το σημαντικό. Εάν παρ’ όλα αυτά εσύ ανησυχείς, μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη στον κτηνίατρο. Απόφυγε να του δίνεις περιττές λιχουδιές και φρόντισε να παραμένει ξεκούραστο και ήρεμο. Καλό θα του κάνει, αν το πάρεις μαζί σου σε μία βόλτα με την παρέα σου.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες αυτές για κοινωνικοποίηση και δύσκολα θα δεχτεί το ζωάκι σου να καταπιεστεί και να δεχθεί επισκέψεις. Αντιθέτως, θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, εάν είστε οι δυο σας και ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του. Μπορείς να δοκιμάσεις να το φέρεις σε επαφή με άτομα που ήδη γνωρίζει και συμπαθεί, για να μην απομονωθείς κι εσύ. Δες πώς θα πάει και αναλόγως κινείσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τις κλειστές του θα έχει το ζωάκι σου και μπορεί να το δεις να βγάζει φοβίες που είχε και παλιότερα και θεωρούσες πως τις έχει πλέον ξεπεράσει. Δεν θα έχει άσχημες αντιδράσεις, ωστόσο η όλη του συμπεριφορά θα σε προβληματίσει. Χάδια, αγκαλιές και την αγάπη σου θα χρειαστεί για να «χαμογελάσει» ξανά και να φτιάξει η διάθεσή του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κοινωνικότατο και εκφραστικότατο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες, τόσο που θα πιστέψεις ότι μαζί τους συνεννοείσαι καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Να ξέρεις πάντως ότι εάν έρθετε σε επαφή με άλλο κατοικίδιο, πέρα από την αμοιβαία συμπάθεια που θα αναπτυχθεί, ίσως το δικό σου να ερωτευθεί και να το έχεις μελαγχολικό να περιφέρεται τις ώρες που είστε σπίτι. Θα το ξεπεράσει σύντομα…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το ζωάκι σου θα έχει πολύ καλή διάθεση, όμως μόνο όσο θα περνάει το δικό του και θα του κάνεις όλα τα χατίρια. Διαφορετικά, είναι ικανό να μετατρέψει τη συμβίωσή σας σε κόλαση, με όποιο τρόπο θεωρήσει πιο αποτελεσματικό. Θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να του βάλεις όρια, ειδικά εάν κάνει σκανταλιές που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν δεν είναι ο πρωταγωνιστής/ρια της καρδιάς σου, δεν θέλει τίποτα από εσένα το pet σου. Ή μάλλον θέλει… Να σου σπάσει τα νεύρα και να σε κάνει να γεμίσεις από τύψεις και ενοχές που του φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν σου μένει, παρά μόνο να γελάσεις με τα καμώματά του, άντε και να το κεράσεις μία λιχουδιά να ξεχαστεί για λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όσο χρόνο κι αν του αφιερώσεις, δεν θα είναι ευχαριστημένο το ζωάκι σου, αφού η ενέργειά του είναι στα ύψη κι ακόμη κι όταν του κάνεις παρατήρηση, νομίζει ότι πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι μεταξύ σας. Μπορείς να του αγοράσεις ένα καινούριο αξεσουάρ- παιχνίδι για να έχει να ασχολείται ή να το φέρεις σε επαφή με άτομα που συμπαθεί, ώστε να ασχοληθούν κι εκείνοι λίγο μαζί του και να είναι κι αυτό ευχαριστημένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κυκλοθυμικό αρκετά θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι τόσο ανήσυχο, που θα νομίζεις πως δεν το χωράει ο τόπος. Άθελά του, μπορεί να κάνει και κάποια ζημιά στο σπίτι και να σε φέρει στα όριά σου. Δοκίμασε να κάνετε μαζί δραστηριότητες που μεν του αρέσουν, αλλά παράλληλα το κουράζουν και άρα το ηρεμούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου αυτές τις μέρες έχει ανάγκη από μία χαλαρή ρουτίνα, ξεκούραση και όχι πολλές πολλές επαφές με άτομα που γνωρίζεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να το ταράξουν. Αν δεις ότι είναι κάπως μελαγχολικό, δοκίμασε να του φτιάξεις τη διάθεση με μία λιχουδιά, μία αγκαλιά ή εάν είναι του έξω, με μία βόλτα-έκπληξη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved