AstroPet από 02/04 έως 08/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 02/04 έως 08/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 02/04 έως 08/04!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Όσα πιο πολλά χάδια και φιλιά δώσεις στο ζωάκι σου, αυτή την εβδομάδα, τόσο περισσότερο χαρούμενο και ευδιάθετο θα είναι. Δεν θα σου κάνει παράπονα, ούτε θα προσπαθήσει να σε αποφύγει, ακόμη κι αν το φτάσεις σε σημείο σκασμού. Μάλλον εσύ θα κουραστείς πρώτος/η! Θα προτιμήσει, δε, παρ’ όλο που άνοιξε ο καιρός, να περνάει περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, στην αγαπημένη του θέση.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα το τρελάνεις το ζωάκι σου με τα κομπλιμέντα και τα γλυκόλογα που θα του λες όλη την ώρα. Για κάποιο λόγο, θα το βλέπεις ως το πιο όμορφο και καλόβολο του κόσμου όλου και θα θέλεις να του το εκφράσεις. Χώρια τα αξεσουάρ που θα του αγοράσεις και ό,τι άλλο κρίνεις απαραίτητο για τον καλλωπισμό του. Περισσότερο από όλα να ξέρεις ότι έχει ανάγκη από την επαφή μαζί σου και μπορεί να κατσουφιάσει, αν το παραμελείς κατά τη διάρκεια επισκέψεων που θα δεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν είναι για πολλά πολλά το pet σου αυτές τις μέρες και αυτό θα σε προβληματίσει, αφού κατά γενική ομολογία πρόκειται για ένα κοινωνικότατο πλάσμα. Απλά, περνάει τη φάση σου και ίσως να έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αν το πιέσεις, πιθανώς να τα βάλει και μαζί σου, αφού θα νιώσει ότι δεν σέβεσαι τις ανάγκες του. Εν μέρει έχει δίκιο, οπότε καλύτερα να το αφήσεις να κάνει ό,τι επιθυμεί, εφόσον δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν δεν έχει την απόλυτη προσοχή όλων αυτές τις μέρες το pet σου, δεν πρόκειται να μείνει ικανοποιημένο με τίποτα, ούτε καν με την αγαπημένη του λιχουδιά, και θα έχει νεύρα. Κι όχι μόνο αυτό, μπορεί, ακόμη κι επίτηδες, να κάνει ζημιές ή φασαρία, ως αντίποινα. Να σημειωθεί εδώ ότι δεν θέλει μόνο τη δική σου προσοχή ή των φίλων σου, αλλά ακόμη και όποιου μπορεί να συναντήσετε στη βόλτα σας.

ΛΕΩΝ ♌

Θα χαμογελάσεις, ως περήφανος/η μπαμπάς/μαμά του pet σου, αφού θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό αυτές τις μέρες, ειδικά όταν θα βρίσκεστε με κόσμο. Θα ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές σου και τους κανόνες που έχετε βάλει, ενώ θα κάνει και επίδειξη των ικανοτήτων του. Θα αντιληφθεί τον θαυμασμό των γύρω και θελήσει να τον προκαλέσει παραπάνω. Μη νομίζεις, έχει κι αυτό ανάγκη από επιβεβαίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα βαριέται να κουνηθεί, να φάει και να κάνει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται ο μικρός σου φίλος. Αν ανησυχήσεις για την υγεία του και αρχίσεις να το κανακεύεις και να του δίνεις την τροφή του, μπουκιά-μπουκιά στο στόμα ή το πας βόλτα με το αμάξι ή αγκαλιά για να πάρει τον αέρα του, να είσαι σίγουρος/η ότι θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου για να μην ξεβολευτεί… Εσύ επιλέγεις το πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πολύ κοινωνικό θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεκτικότατο στα χάδια των άλλων, ακόμη κι αν δεν τους γνωρίζει πολύ καλά. Το μόνο αρνητικό που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι πως θα παραπονιέται τις ώρες που θα πρέπει να παραμείνει μόνο του, αφού θέλει διαρκώς παρέα και «κουβεντούλα». Αυτές οι μέρες πάντως είναι καλές και για να του κάνεις κάποιο ιατρικό τσεκ απ ή να πάτε για το προγραμματισμένο σας εμβόλιο. Ίσως μάλιστα να μην φοβηθεί τόσο τον/την κτηνίατρό του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το μόνο που δεν θα πρέπει να χαλάσεις στο κατοικίδιό σου αυτές τις μέρες είναι η ρουτίνα και το πρόγραμμά του. Είναι ευτυχισμένο μέσα σε αυτό και δεν θέλει να ξεβολεύεται. Αν τύχει και υπάρξει κάποια αλλαγή, τότε θα έχεις να αντιμετωπίσεις τα νεύρα του. Αν έρθετε σε επαφή με άλλα pets, ίσως κάποιο από όλα να του ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα και θα το ακούς να αναστενάζει από έρωτα για το αντικείμενο του πόθου του…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κανόνισε να βρεις ένα καινούριο παιχνίδι να αγοράσεις στο pet σου γιατί θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκτονώσει την ενέργειά του κι αν δεν βρεις τρόπο να του κινήσεις το ενδιαφέρον, θα αναγκαστείς να το απασχολείς εσύ non-stop. Επειδή κιόλας θα είναι πολύ χαρούμενο και καλοδιάθετο, δεν θα θέλεις και να το απογοητεύσεις. Οι μέρες αυτές προτείνονται και για τον καλλωπισμό του και για να του αγοράσεις ένα αξεσουάρ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το σπίτι μου, το βασίλειο μου! Έτσι θα αντιλαμβάνεται το χώρο σας το αγαπημένο σου πλάσμα και αν δεχτείτε επισκέψεις από άτομα που δεν πολυχωνεύει, θα ξεχάσει τους καλούς του τρόπους και την εκπαίδευση που του έχεις κάνει και θα τα εκφράσει στο μέγιστο βαθμό! Μην νομίζεις ότι εάν το μαλώσεις, θα αρχίσει να φέρεται διαφορετικά, η αντίδραση και η επιμονή του θα σε φέρουν στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με χαρά θα δεχτεί το ζωάκι σου οτιδήποτε θα σπάσει την καθημερινή του ρουτίνα. Μπορείς να δοκιμάσεις να το κεράσεις μία καινούρια λιχουδιά ή, εάν έχεις σκυλάκι, να ακολουθήσετε μία καινούρια διαδρομή στη βόλτα σας. Ένα νέο παιχνίδι ή αξεσουάρ να ξέρεις ότι πάντα σώζει την κατάσταση. Επίσης, θα ευχαριστηθεί ιδιαίτερα την επαφή με κόσμο, ειδικά εάν το πάρεις μαζί σου σε μία έξοδο με φίλους σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ίσως αυτές τις μέρες να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ζωάκι σου σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του ή λόγω αυξημένων υποχρεώσεων άθελά σου να το παραμελήσεις και να το κάνεις να μελαγχολήσει. Προσπάθησε να μην του απευθύνεσαι με νεύρα και που και που να του προσφέρεις αγκαλιές και χάδια για να ηρεμεί. Διαφορετικά, κάποια στιγμή θα εκφράσει με απρόβλεπτο τρόπο τις ανασφάλειές του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved