AstroPet από 26/03 έως 01/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 26/03 έως 01/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 26/03 έως 01/04!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ησυχία και σταματημό δεν θα βρίσκει το ζωάκι σου, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Αν έχεις σκύλο, κάπως μπορεί να σε σώσουν οι μεγάλες βόλτες, αλλά και πάλι δύσκολο να χαλαρώσει το pet σου. Αν έχεις ένα κατοικίδιο που κατά βάση μένει σπίτι, ξελίγωσέ το στα παιχνίδια και τα χάδια, μπας και κουραστεί. Πάντως να περιμένεις ότι θα υπάρξουν και ζημιές στο χώρο σου, ίσως και λόγω βαρεμάρας ή για να τραβήξει την προσοχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Φασαριόζικο εμφανίζεται το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, όχι όμως από την άποψη της σκανταλιάς. Θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω από ό,τι συνήθως μαζί του, ώστε να του διαλύσεις τυχόν ανασφάλειες. Ωστόσο, μην απορήσεις, αν, όταν πάρει αυτό που θέλει, σε παρατήσει σύξυλο/η και πάει στο μέρος του για να ξεκουραστεί. Μάλιστα, δε θα θέλει ούτε να το ακουμπήσεις. Περίεργα πράγματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μεγαλώνει και φροντίζεις μία ντίβα αυτές τις μέρες και καλά θα κάνεις να φέρεσαι αναλόγως και να δείχνεις στο ζωάκι σου πόσο μοναδικό, ξεχωριστό και αξιολάτρευτο είναι τουλάχιστον για εσένα. Ναι, ναι έτσι αισθάνεται ο/η αγαπημένος/η σου φίλη. Πιθανώς να κάνεις και κάποια επιπλέον έξοδα για το χατίρι του, αγοράζοντάς του κάποιο καινούριο αξεσουάρ ή λαχταριστές λιχουδιές. Και μόνο η αντίδρασή του, μόλις τα πάρει χαμπάρι θα σε κάνουν να χαμογελάσεις μέχρι τα αφτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Νεύρα, νεύρα, νεύρα θα έχει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν είναι απαραίτητο πως του συμβαίνει κάτι ή φταις για κάποιο λόγο εσύ. Περνάει κι αυτό, όπως όλοι μας, τη φάση του. Φρόντισε να τηρείς την ρουτίνα του για να μην έχει επιπλέον άγχος και δείξε υπομονή και κατανόηση στα ξεσπάσματά του. Πού θα πάει, αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον εαυτό του.

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου έχει ανάγκη από καινούριες εμπειρίες, ενώ μπορείς, εάν ήταν κάτι που είχες στο πρόγραμμα να του μάθεις κάτι καινούριο. Ειδικά οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για εκπαίδευση. Πάντως μην δοκιμάσεις κάτι που είχες επιχειρήσει και παλιότερα, ούτε να το πας σε μέρη που είχε δείξει ενόχληση ή δυσαρέσκεια με την ελπίδα πως τώρα θα αντιδράσει διαφορετικά. Μάλλον μία τέτοια επιλογή θα το απογοητεύσει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου είναι μες στην καλή χαρά και θέλει παιχνίδια, βόλτες και χάδια, όλη την ώρα ακόμη και τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Πιθανώς, εάν σε πετύχει σε φάση που έχεις άγχος για κάτι ή η διάθεσή σου είναι πεσμένη να το μαλώσεις άδικα. Σίγουρα θα το μετανιώσεις, ειδικά μόλις δεις τα παραπονεμένα ματάκια του, όμως το κακό έχει γίνει. Τώρα, για να το τουμπάρεις και να σε συγχωρέσει, θα τα θέλει όλα πολλαπλάσια.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ενώ θα σου φαίνεται πως το pet έχει ανάγκη να βρεθεί με κόσμο και να κοινωνικοποιηθεί, μόλις θα βρίσκεστε με άλλα άτομα η συμπεριφορά του θα είναι από αλλοπρόσαλλη έως και επιθετική. Δώσε λίγο χρόνο για να καταλάβεις, μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμπεριφέρεται έτσι ή εάν η αιτία είναι κάποια άτομα που μπορεί να μην έχουν και προηγούμενα, αλλά ποτέ του δεν τα καλοείδε.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ανέφελη θα είναι η καθημερινότητά σου με το ζωάκι σου, με εξαίρεση ίσως κάποιες μικρές εκρήξεις του, όταν καταλαβαίνει ότι χάνει την προσοχή σου. Ναι, ναι ο σκύλος σου, το πουλάκι σου κλπ θα συμπεριφέρεται απέναντί σου σαν ερωτευμένος «ζηλιαρόγατος». Πάντως εάν στο πρόσφατο παρελθόν είχατε αντιμετωπίσει ένα προβληματάκι υγείας, τώρα το ξεπερνάει και με τη βούλα. Μπορείς ωστόσο να του κλείσεις ένα ραντεβού για καλλωπισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το φιλαράκι σου έχει πιάσει το νόημα της ζωής για αυτή την εβδομάδα και το μόνο που θα το ενδιαφέρει είναι καλοπέραση και η διασκέδασή του, πιθανότατα να «φλερτάρει» κιόλας με το pet κάποιου γνωστού σας. Θα θέλεις να βάλεις τα γέλια, αλλά δεν θα μπορείς, αφού με τον τρόπο του θα σε τρέχει για να του κάνεις τον υπηρέτη. Αν δεν φανείς αντάξιος/α των προσδοκιών του, θα απογοητευτεί και θα σου ετοιμάσει διάφορες ζαβολιάρικες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Να φύγουν όλοι και να μείνετε εσύ κι αυτό! Μόνο έτσι θα είναι ικανοποιημένο το pet σου. Εάν το αναγκάσεις να δεχτεί επισκέψεις κλπ, θα βγάλει τον κακό του εαυτό στους φίλους σου, θα το μαλώσεις και θα χαλαστείτε και μεταξύ σας. Ίσως αν του κάνεις δώρο ένα καινούριο παιχνίδι ή το κεράσεις εκεί που δεν το περιμένει μία λιχουδιά, να καλμάρει κάπως και να τα βρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πράματα και θάματα να περιμένεις μέσα στο σπίτι από το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Θα εφεύρει διάφορα παιχνίδια με αντικείμενα του χώρου σου και δεν θα ξέρεις τι να περιμένεις κάθε φορά, ενώ μπορεί και να χαθούν κάποια πράγματα… Πάντως θα είναι πολύ εκφραστικό στα συναισθήματά του κι ακόμη και ακόμη κι αν ορισμένες φορές σε βγάλει εκτός εαυτού, θα το ξεπερνάς γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Λίγο αφηρημένο θα είναι το pet σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και επειδή θα το βλέπεις κάπως χαμένο θα ανησυχήσεις για την υγεία του ή μπορεί να θεωρήσεις πως φταις εσύ που το έχεις παραμελήσει. Τα φιλάκια και οι αγκαλιές που θα του κάνεις του είναι υπέραρκετα για να είναι ευτυχισμένο, αν όμως το παρακάνεις με την υπερπροστασία και τα υπερβολικά χάδια θα τσινήσει οπωσδήποτε…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved