AstroPet από 19/03 έως 25/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 19/03 έως 25/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 19/03 έως 25/03!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μοναχικό και κάπως απόμακρο θα είναι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το ζωάκι σου, σε τέτοιο βαθμό που θα αρχίσεις να ανησυχείς, μήπως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του. Η συμπεριφορά του θα αλλάξει εντελώς ξαφνικά και θα το δεις, λίγο πριν απελπιστείς από την τόση ησυχία και αδράνεια, να γίνεται κοινωνικότατο και μάλιστα να κάνει και πονηριές για να περάσει το δικό του ή να έχει νευράκια, όταν δεν του δίνεις την προσοχή που θέλει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το πλασματάκι σου θέλει κόσμο γύρω του για να είναι ευτυχισμένο! Εάν έχεις σκύλο, θα σε τραβάει στις βόλτες να πάτε όπου βλέπει βαβούρα και πολλούς ανθρώπους μαζεμένους, ενώ θα χαρεί και το παιχνίδι με άλλα τετράποδα. Εάν έχεις γάτα, πουλάκια ή άλλο pet που κυρίως παραμένει σπίτι, θα το δεις να παίρνει τα πάνω του, όταν έχετε επισκέψεις. Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος αυτή και για να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του ή να του αγοράσεις ένα καινούριο αξεσουάρ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα δεις το pet σου να κάνει όλα όσα ξέρει ότι σε κάνουν να χαίρεσαι, ώστε να σου τραβήξει την προσοχή. Τσαλίμια και χαριτωμενιές θα κάνει και σε όποιον άλλον τύχει να συναντήσει, ενώ θα καμαρώνει κάθε φορά που θα ακούει κομπλιμέντα. Ωστόσο, προς τα τέλη της βδομάδας θα προτιμήσει την ησυχία του και θα ξεκουράζεται ή θα κοιμάται περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μην το πιέσεις για έντονη δραστηριότητα ή για να παίξετε, όποτε εσύ έχεις κέφια, έχει ανάγκη από χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Είναι μία καλή περίοδος αυτές οι μέρες για να προσπαθήσεις να μάθεις στο ζωάκι σου καινούρια πράγματα. Ειδικά εάν είστε σε φάση εκπαίδευσης, θα είναι πολύ συνεργάσιμο. Αν έχεις κι εσύ υπομονή και δεν είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις σου, όλα θα πάνε άψογα. Ωστόσο, μπορείτε και να επισκεφθείτε μαζί ένα καινούριο μέρος ή να του αγοράσεις ένα πρωτότυπο παιχνίδι ή αξεσουάρ. Το πιθανότερο είναι να ξετρελαθεί από τη χαρά του και να ασχολείται για ώρα με αυτό.

ΛΕΩΝ ♌

Η διάθεση του pet σου δεν θα είναι και πολύ ανεβασμένη αυτές τις μέρες. Ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα ασχολιόσουν μαζί του, λόγω υποχρεώσεων, μόνο για τα τυπικά (φαΐ- βόλτα) και δεν του αφιέρωνες χρόνο, θα το δεις να είναι περισσότερο ανασφαλές και να φέρεται αλλοπρόσαλλα, κάθε φορά που πρόκειται να φύγεις. Μάλλον θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το καθησυχάσεις και να του δείξεις πως η σχέση σας δεν έχει αλλάξει καθόλου και άρα δεν υπάρχει τίποτα να φοβάται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το τέλειο pet θα πιστέψεις ότι έχεις αυτή την εβδομάδα. Πρώτα από όλα θα είναι τύπος και υπογραμμός μες στο σπίτι, τηρώντας όλους τους κανόνες σας, ενώ και στη βόλτα σας, εάν έχεις σκύλο, θα είναι ένας/μία μικρός/ή κύριος/α. Άσε που θα βρει χίλιους δυο τρόπους να σου δείξει την αγάπη και την αφοσίωσή του κι ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι πολύ καλά ψυχολογικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κάνει να χαμογελάσεις και να νιώσεις μοναδικός/ή.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δύσκολη θα είναι η κοινή σας καθημερινότητα με το ζωάκι σου, καθώς θα διαπιστώσεις πως η συμπεριφορά του είναι αρκετά περίεργη. Θα δυσκολευτεί να τηρήσει τους κανόνες και τις ρουτίνες σας, ενώ μπορεί να σου κάνει και κάποιες ζημιές από απροσεξία ή αφηρημάδα. Πάντως δεν θα σου είναι εύκολο να νευριάσεις μαζί του ή να το μαλώσεις. Μόλις θα σε κοιτάζει, θα λιώνεις και θα του συγχωρείς αυτοστιγμεί τα πάντα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η χαρά της ζωής θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και ίσως να μην το ξαναδείς και ποτέ άλλοτε (που λέει ο λόγος) τόσο εξωστρεφές, χαρούμενο και κοινωνικό. Επίσης, δεν θα σου βγάλει καμία ιδιοτροπία ή περιέργεια και όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι ή στη βόλτα, θα έχει παντού την ίδια καλή διάθεση και θα συνετίζεται στις υποδείξεις σου. Επιπλέον, μπορεί αυτές τις μέρες να αναπτύξει μία ερωτοφιλία με κάποιο άλλο pet, γεγονός που θα ενισχύσει την καλή του διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κυκλοθυμικό και απρόβλεπτο προβλέπεται να είναι το pet σου τις επόμενες μέρες. Εκεί που θα κάθεται ήσυχα- ήσυχα στο χώρο του και δεν θα ακούγεται, μπορεί από το πουθενά να το πιάνει νευρικότητα και να μην έχει σταματημό. Ειδικά εάν το τσιγκλήσεις και του παρακολλήσεις, δήθεν για πλάκα, θα πάρει σε πάρει κι εσένα η μπάλα πολύ άσχημα. Πήγαινε με τα νερά του, κέρνα το και κανένα μεζεδάκι-λιχουδιά -πού και πού- και θα περάσει η βδομάδα ευκολότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στο χώρο του και στο σπίτι σας, όπου έχει όλες του τις ανέσεις θα αισθάνεται όμορφα το ζωάκι σου. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρεις αρκετό χρόνο να ασχοληθείς μαζί του γιατί η όρεξή του για παιχνίδι, αγκαλιές και χάδια θα είναι αυξημένη. Θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να επικοινωνήσει σε όλα τα μέλη του σπιτιού τις συναισθηματικές του ανάγκες και μόνο όταν τις καλύψει θα ηρεμήσει πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μην περιμένεις να καταλάβει την κούραση ή την πεσμένη σου διάθεση το pet σου. Θα έχει τρελή ενέργεια, την οποία και θα πρέπει να εκτονώσει με παιχνίδια, ζαβολιές και ζημιές. Εάν έχεις σκυλάκι και βρεις το κουράγιο να κάνετε μεγάλες βόλτες, πιθανώς να μετριαστεί κάπως η κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά οπλίσου με υπομονή, γιατί δεν θα παίρνει ούτε από λόγια, ούτε από μαλώματα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα αρχίσεις να βλέπεις από τώρα και στο εξής να γίνεται το ζωάκι σου πιο συνεργάσιμο στην καθημερινότητά σας και να δέχεται πιο εύκολα κανόνες που προσπαθούσες να του περάσεις με πολύ κόπο καιρό τώρα. Βεβαίως, θα υπάρχουν και στιγμές που θα κάνει γκάφες και άλλες σαχλαμαρίτσες, περισσότερο όμως για παιχνίδι, παρά για να σε εκνευρίσει. Άλλωστε, θα σου δείξει με υπερβολικό τρόπο μάλλον πόσο σε αγαπάει και σε έχει ανάγκη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved