AstroPet από 12/03 έως 18/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 12/03 έως 18/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 12/03 έως 18/03!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αρκετό εκνευρισμό θα έχει το ζωάκι σου στις αρχές της εβδομάδας και μάλλον δεν θα το ικανοποιεί τίποτα, παρά μόνο να είναι κοντά σου και να δέχεται τα χάδια σου. Ίσως να το δεις κιόλας κάποιες φορές να απομονώνεται σε... ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν δοκιμάσεις να κάνετε μία καινούρια δραστηριότητα μαζί, για να σπάσετε τη ρουτίνα σας, το πιο πιθανό είναι να το δεις να αλλάζει διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ανεξάντλητη ενέργεια θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες και κάποιες φορές μπορεί να σε βγάλει νοκ-άουτ από την κούραση, αφού θα θέλει να παίζετε ασταμάτητα. Θα δείχνει το καλό του πρόσωπο σε όποιον σας επισκεφθεί και θα είναι πολύ πιο κοινωνικό από ό,τι συνήθως. Εάν έχεις σκύλο, είναι βέβαιο πως θα κάνεις καινούριες γνωριμίες στη βόλτα σας, αφού θα θέλει να πλησιάζει όλο τον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Προσπάθησε να μην χαλάσεις την καθημερινή ρουτίνα του pet σου αυτές τις μέρες, εάν θέλεις να τα πάτε καλά οι δυο σας. Δεν θα είναι καθόλου συνεργάσιμο σε οποιαδήποτε αλλαγή. Ωστόσο, εάν αυτή έχει να κάνει με περισσότερη προσοχή και φροντίδα προς το ίδιο, μια χαρά θα του καλαρέσει κι ούτε μούτρα θα κάνει, ούτε τίποτα. Αντιθέτως, με τα σκέρτσα και τα κόλπα του θα πρωταγωνιστεί παντού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μάλλον την ησυχία του και την ανεμελιά του θέλει ο φιλαράκος σου αυτές τις μέρες. Δεν πολυψήνεται ούτε για καινούριες γνωριμίες με δικούς σου φίλους ή άλλα ζωάκια και σε καμία περίπτωση για να μάθει κάτι καινούριο. Αν το προσπαθήσεις, θα σου δείξει την δυσαρέσκειά του και τη βαρεμάρα του με αδιαφορία, ώστε να απογοητευτείς κι εσύ και να τα παρατήσεις. Μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν το χωράει ο τόπος το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και μάλλον έχει ανάγκη από καινούριες παραστάσεις κι εμπειρίες. Με τον τρόπο του θα σε αναγκάσει να του τις προσφέρεις. Αν έχεις σκύλο, τότε μπορείς σίγουρα να βρεις καινούριες διαδρομές για βόλτα, ενώ εάν έχεις γάτα, θα πρέπει να της δώσεις μεγαλύτερη ελευθερία στο μπαλκόνι ή την αυλή. Για όλους τους μικρούς μας φίλους, μία καλή λύση είναι μία λιχουδιά ή ένα καινούριο παιχνίδι ή αξεσουάρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου θέλει περισσότερη επικοινωνία μαζί σου τις μέρες αυτές, με όποιον τρόπο είναι εφικτό, κι αν δεν του καλύψεις αυτή του την ανάγκη, θα το «αναγκάσεις» να το απαιτήσει. Αυτό σημαίνει περισσότερες ζημιές και ζαβολιές, ώστε -θέλοντας και μη- να του δώσεις παραπάνω σημασία. Πάντως θα είναι πολύ γλυκό και χαδιάρικο και δεν θα μπορείς να το επιπλήξεις ή να του κρατήσεις για ώρα μούτρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μάλλον θα θέλει περισσότερη ξεκούραση και χουζούρι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, παρά έντονες δραστηριότητες ή πολλές αγκαλιές και χάδια. Μην αγχωθείς, με το που δεις να πέφτουν οι μπαταρίες του, ότι κάτι τρέχει με την υγειά του. Περνάει κι αυτό τις φάσεις του. Δώσε του λίγο χρόνο κι αν δεις ότι συνεχίζει να φέρεται αδικαιολόγητα περίεργα, τότε κάνε μία επίσκεψη στο γιατρό του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο/η πρωταγωνιστής/ρια του σπιτιού και της καρδιάς σου θέλει να είναι το pet σου και θα σου δείχνει με κάθε αφορμή και τρόπο τη λατρεία και την προσκόλληση που σου έχει. Πιθανώς να εκφράσει τη ζήλια του προς το ταίρι σου ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς θα θεωρήσει πως του κλέβουν χρόνο από σένα. Δείξε του κατανόηση και μην το αποκλείεις από πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αυτές τις μέρες ίσως παρατηρήσεις πως το ζωάκι σου είναι σαν χαμένο μέσα στο σπίτι ή μπορεί να σου κάνει ζημιές που εδώ και καιρό είχε κόψει. Πιθανώς να τα κάνει όλα αυτά από βαρεμάρα και να πρέπει να βρεις εσύ έναν τρόπο να το απασχολήσεις. Ωστόσο, μην αγχωθείς πως θα κρατήσει αυτή η κατάσταση για καιρό. Σύντομα θα επανέλθει και θα είναι το pet που γνωρίζεις και αγαπάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τίποτα δεν θα είναι ευχαριστημένο το pet σου και μάλλον θα σε φτάσει στα όριά σου, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, με τις αντιδράσεις που θα έχει κάθε φορά που κάτι δεν θα του αρέσει. Επίσης, μην περιμένεις πως θα υπακούσει στους κανόνες του σπιτιού, άλλα θα του λες κι άλλα θα κάνει. Η λέξη-κλειδί είναι υπομονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχει απόλυτη ανάγκη τη φροντίδα και την αγάπη σου αυτές τις μέρες ο μικρός σου φίλος. Πιθανώς να είχες παραμελήσει το pet σου τις προηγούμενες μέρες, λόγω υποχρεώσεων και να μην περνούσατε μαζί πολύ χρόνο, επομένως τώρα το έχουν πιάσει οι ανασφάλειές του. Αν του προσφέρεις κάποιο δωράκι-λιχουδιά ή πάτε σε ένα καινούριο μέρος παρέα, τότε θα νιώσει βασιλιάς/ισσα και θα ησυχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κάπως ατίθασο θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα ηρεμεί μόνο εάν γίνεται το δικό του. Επίσης, ίσως να μην σε καταλαβαίνει, όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους με τις υποχρεώσεις σου και να θέλει να παίξετε ή να σε τραβάει για βόλτα τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Από τη μία, θα θέλεις να κλάψεις και από την άλλη να γελάσεις με την αφέλεια και την αθωότητά του.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved