AstroPet από 05/03 έως 11/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 05/03 έως 11/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 05/03 έως 11/03!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου ίσως να μην έχει ιδιαίτερη όρεξη για βόλτες και κοινωνικότητες με άτομα εκτός της οικογένειας, παρόλο που όπου κι αν βρεθείτε θα τραβάει για κάποιο λόγο τα βλέμματα όλων, θα δέχεται κομπλιμέντα και χάδια ή αγγίγματα που θα το κάνουν να νιώθει άβολα. Μια καλή ιδέα, στην οποία θα είναι κι αυτό δεκτικό, είναι να ασχοληθείς με την περιποίηση και τον καλλωπισμό του.

ΤΑΡΟΣ ♉

Μες στην ένταση και τα νεύρα θα είναι το μικρό σου φιλαράκι, ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας και δεν θα ξέρει τι του φταίει. Θα παρατηρήσεις πιθανότατα και κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις διατροφικές του προτιμήσεις και τη ρουτίνα του. Αν εκνευριστείς κι εσύ, το έχασες το παιχνίδι. Δώσε του το χρόνο του να ηρεμήσει και θεώρησε πως απλά περνάει μία φάση και σύντομα θα επανέλθει στη ρουτίνα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Όλα τα φώτα πάνω του θέλει το pet σου αυτή την εβδομάδα και γίνεται πιο κοινωνικό από ποτέ. Θα το δεις να κάνει γλύκες, νάζια και λοιπά τερτίπια, όχι μόνο σε άτομα που γνωρίζει, αλλά και στον κάθε περαστικό στο δρόμο ή σε ανθρώπους που υπάρχει κατά κάποιο τρόπο μία άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Αν βρεθεί με άλλα ζωάκια, που δεν ανήκουν στην γνωστή του «παρέα», είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κολλήσει με κάποιο από αυτά για τα καλά, ίσως και να ερωτοχτυπηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σε διαρκή εγρήγορση θα είναι το αστεράκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα το κρατάει το σπίτι σας/του ή το κλουβί του. Θα έχει έντονη περιέργεια για το κάθε τι και μπορεί, λόγω αυτού, να σου κάνει και κάποια ζημιά. Προσοχή, εάν έχεις σκυλάκι, στις βόλτες σας. Να το κρατάς κοντά σου για να μην καταπιεί τίποτα επικίνδυνο. Ό,τι κατοικίδιο και να έχεις μία καλή ιδέα είναι να του αποσπάσεις την προσοχή με παιχνίδια και γλυκόλογα.

ΛΕΩΝ ♌

Γύρω σου, δίπλα σου, κολλημένο πάνω σου σαν βδέλλα, αν γίνεται, θα θέλει να είναι ο μικρός σου φίλος αυτή την εβδομάδα. Θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του και ίσως να παρουσιάσει και κάποιου είδους φοβίες σε απλά, αθώα αντικείμενα της καθημερινότητας ή με άτομα που -ούτως ή άλλως- δεν καλόβλεπε. Εκμεταλλεύσου την προσκόλληση που σου δείχνει για να του μάθεις κάτι καινούριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Την αποκλειστικότητά σου απαιτεί και θα την έχει κατά πως φαίνεται το pet σου ακόμη κι αν χρειαστεί να παίξει θέατρο για να σε κάνει να ανησυχήσεις και να ασχολείσαι μαζί του, κοιτώντας το στα μάτια, μην κι έχει πάθει τίποτα, ειδικά εάν από πονηριά αρνείται να φάει ή να βγει την αγαπημένη του βόλτα. Προσπάθησε να του βάλεις όρια, ειδικά εάν δεις ότι αρχίζει να έχει κάπως επιθετική συμπεριφορά προς οποιονδήποτε άλλο σε πλησιάζει ή εάν βγαίνει εκτός κανόνων, όταν ασχολείσαι με κάτι άλλο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είναι πολύ καλή εβδομάδα για να κάνετε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο για ένα απλό τσεκ απ ή για το προγραμματισμένο εμβόλιο του pet σου. Επειδή γενικότερα δεν θα έχει και πολύ μεγάλη διάθεση, προσπάθησε να μην του χαλάς την καθημερινή του ρουτίνα γιατί θα εκνευρίζεται εύκολα ή μπορεί να σου κάνει με τον τρόπο του παράπονα. Θα χαρεί πολύ πάντως, εάν το πάρεις μαζί σου σε μία έξοδο με την παρέα σου ή τον/την σύντροφό σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αυτές τις μέρες, με αφορμή κάποιο γεγονός ίσως σκεφτείς πως θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανόνες εντός σπιτιού για το κατοικίδιό σου, κυρίως για να γίνει η δική του καθημερινότητα πιο ευχάριστη. Προχώρα στις αλλαγές που θέλεις και μην ανησυχείς, το ζωάκι σου θα είναι πολύ δεκτικό. Το ίδιο ισχύει κι αν θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο που έχει να κάνει με την περιποίηση και τον καλλωπισμό του. Άλλωστε περισσότερο σκάει για κάποιο άλλο πλασματάκι που κάνουν καλή παρέα και ίσως του έχει κλέψει την καρδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κέφι, χαρά και μπρίο θα χαρακτηρίζει το ζωάκι σου, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ακολουθεί τους κανόνες του σπιτιού σας ή αυτούς στη βόλτα του. Θα κάνει ό,τι το ευχαριστεί κι ακόμη κι αν σε βλέπει εκνευρισμένο/η ή στενοχωρημένο/η με τη συμπεριφορά του, απλά θα λουφάζει για να περάσει η μπόρα και θα ξανακάνει τα ίδια. Έχε χάρη που το λατρεύεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το πιο καλόβολο pet του κόσμου θα πιστέψεις πως έχεις αυτές τις μέρες. Όπου κι αν βρίσκεστε, στο σπίτι ή τη βόλτα σας, δεν θα έχει την παραμικρή απαίτηση, θα είναι καλοδιάθετο και θα περιμένει από εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες, ακόμη και για το φαγητό του ή την καθημερινή του έξοδο. Με τους γύρω του θα είναι ευγενικό και θα προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις και συμπάθειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Να περιμένεις αψυχολόγητες συμπεριφορές στο σπίτι από το κατοικίδιό σου και ίσως κάποιον εκνευρισμό που περισσότερο θα έχει να κάνει με το ότι έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η διάθεσή του θα αλλάξει, εάν επιλέξεις μία διαφορετική διαδρομή για τη βόλτα σας, σε περίπτωση που έχεις σκύλο ή εάν του κάνεις δώρο κάποιο καινούριο παιχνίδι ή του δώσεις να δοκιμάσει μία νέα λιχουδιά, εάν δεν είστε του έξω.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Λαλίστατο και επικοινωνιακότατο θα είναι το pet σου, με τον τρόπο που μπορεί βεβαίως και εάν δεν του δώσεις την απαραίτητη σημασία και προσοχή μπορεί να τα βάλει μαζί σου και να σου βγάλει τον ατίθασο χαρακτήρα του. Αν το κανακέψεις και του δώσεις να καταλάβει την αγάπη και την αφοσίωση που του έχεις θα παραμείνει ένας γλυκός άγγελος, που θα σε κάνει να χαμογελάς και να ξεχνάς τις καθημερινές σου έννοιες και στενοχώριες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved