AstroPet από 26/02 έως 04/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 26/02 έως 04/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 26/02 έως 04/03!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Όλη του την αγάπη θα σου δείξει το ζωάκι σου, με όποιον τρόπο βρει πρόσφορο και παρ' όλο που η υπερβολή του θα σου φανεί περίεργη, δεν θα κάτσεις να το πολυσκεφτείς. Θα ανταποδώσεις κι εσύ από πλευράς σου και θα ευχηθείς να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο αυτή η συμπεριφορά, ειδικά εάν συνηθίζει να είναι ζωηρό και ατίθασο. Ωστόσο, εάν έχει κάποια περίεργα κολλήματα ή ιδιοτροπίες, μην περιμένεις πως θα τα αποβάλλει, είναι μάταιο…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Χουζούρι, μάσα, ξάπλα κι ο μήνας έχει 9 για τον τετράποδο/φτερωτό/κλπ φίλο σου. Δεν θα έχει και πολύ όρεξη για δραστηριότητες, χωρίς όμως αυτό να πρέπει να σε προβληματίζει. Απλά περνάει μία φάση και καλύτερα να μην τον πολυενοχλείς ή να τον ταράζεις. Μόλις θελήσει θα βρει αυτός τον τρόπο να σε ξεσηκώσει και πίστεψε το, δεν θα μαζεύεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Απόλυτη ανάγκη από την παρέα σου έχει το pet σου και προκειμένου να έχει την προσοχή σου, θα σου κάνει τις τσαχπινιές και τα σκέρτσα που ξέρει ότι σου αρέσουν. Προσπάθησε να βρεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο να περάσεις μαζί του και μην το κακοκαρδίσεις. Εάν έχεις υιοθετήσει πρόσφατα κάποιο σκυλάκι ή γατάκι είναι πολύ καλές οι μέρες αυτές για να μάθετε καινούριους κανόνες και γενικά για την εκπαίδευσή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο σταρ του σπιτιού επιθυμεί να είναι το κατοικίδιο σου αυτές τις μέρες και θα τα καταφέρει! Θα σε αναγκάσει να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του, χωρίς να το καταλάβεις καν, και μάλιστα όχι για να το μαλώσεις, αλλά γιατί θα σε κάνει να το θαυμάσεις με τα καμώματα του. Πίσω από αυτή την συμπεριφορά είναι πιθανό να κρύβεται μία δόση ανασφάλειας, ίσως γιατί τον τελευταίο καιρό το είχες λίγο παραμελήσει, λόγω υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ ♌

Βαριέται το καμάρι σου και μάλιστα αφόρητα! Θα στο δείξει με όποιον τρόπο μπορεί και θα προσπαθήσει να σπάσει την καθημερινή του ρουτίνα. Εάν έχεις σκύλο, δοκίμασε να πάτε σε διαφορετικά μέρη έναν περίπατο, αντί για την καθημερινή σας διαδρομή ή να του προσφέρεις ένα σπέσιαλ μεζεδάκι. Η αλλαγή στο φαγητό θα σε βοηθήσει και στην περίπτωση που έχεις γάτα. Πάντως να περιμένεις πως μπορεί να σου κάνει και κάποια ζημιά στο σπίτι, απλά για να διασκεδάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου νιώθει για κάποιο λόγο ανασφάλεια αυτές τις μέρες και θα αναζητά την αγκαλιά και τα χάδια σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, ακόμη κι αν κάνει κάτι που δεν σου αρέσει και αντίστοιχα να το επιβραβεύσεις, όταν ακολουθεί τους κανόνες του σπιτιού. Αν το δεις να μην πολυθέλει την επαφή με άτομα εκτός της οικογένειας, μην το πιέσεις, γιατί δεν θα αντιδράσει και πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το τέλειο κατοικίδιο θα είναι, για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον, ο/η μικρός/ή σου. Δεν θα κάνει καμία ζαβολιά μέσα στο σπίτι και θα ακολουθεί το πρόγραμμα και τους κανόνες που έχεις βάλει, χωρίς παραξενιές και γκρίνιες. Επίσης, θα δείχνει το καλό του πρόσωπο και όλη του τη γλύκα σε όποιον σας επισκέπτεται ή συναντάται στη βόλτα σας. Ιδιαίτερη συμπάθεια και κάπως πιο «ρομαντικά» αισθήματα μπορεί να δείξει και σε κάποιο άλλο ζωάκι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πιθανώς να επηρεάζεται αρνητικά το ζωάκι σου, εάν αυτό το διάστημα υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι ή βλέπει κάποιον από την οικογένεια να είναι προβληματισμένος ή στεναχωρημένος. Θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να ομορφύνει διακριτικά την καθημερινότητά σας και δε θα δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα. Έχε υπόψη πάντως πως αυτές οι μέρες είναι οι πλέον κατάλληλες για να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του ή για μια επίσκεψη ρουτίνας στον κτηνίατρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μη του μιλάτε του παιδιού, μην το αγγίζετε, αν είναι δυνατόν μη το κοιτάτε κιόλας! Όπως καταλαβαίνεις δεν θα είναι δεκτικό το pet σου στις πολλές αγκαλιές, στις βόλτες και τις κοινωνικές επαφές. Πιθανώς να είναι «ερωτευμένο» και για αυτό να φέρεται έτσι. Θα το δεις ευδιάθετο, μόνο αν συναντηθεί με το ζωάκι που έχει «συμπαθήσει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με κάποιον τρόπο ή με αφορμή ένα γεγονός θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι πολύ τυχερός/ή που έχεις κοντά σου αυτό το πλάσμα. Είναι η χαρά του σπιτιού σου και μόνιμη πηγή κεφιού. Αυτές τις μέρες μπορείς να του αγοράσεις πράγματα ή αξεσουάρ για το χώρο του/σπιτάκι του και θα τα ευχαριστηθεί δεόντως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θα σε μπερδέψει η συμπεριφορά του pet σου και δεν θα ξέρεις τι θέλει για να είναι ικανοποιημένο. Μες στο σπίτι πάντως θα έχει έναν εκνευρισμό, μία ανησυχία και μία μόνιμα ξινισμένη φατσούλα. Μόλις θα βγαίνετε έξω και θα παίρνει τον αέρα του θα βρίσκει την καλή του διάθεση. Εάν έχεις σκύλο, ετοιμάσου να πολλαπλασιάσεις τις βόλτες, ενώ για τη γατούλα σου φρόντισε να υπάρχει πάντα πρόσβαση στην αυλή ή το μπαλκόνι!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αυτοκόλλητα θα γίνεται με το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες και δεν θα σε αφήνει ούτε τουαλέτα να πας μόνος/η σου. Κάθε λεπτό μακριά σου θα το νιώθει ως την απόλυτη εγκατάλειψη, ενώ όσο θα είστε μαζί θα σου εκφράζει με μανία την αγάπη του. Κάν' του χαρούλες κι εσύ και περιποιήσου το, να ηρεμήσει η ψυχούλα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved