AstroΤσαούσα 22/03 - 28/03: Ο δολοφόνος θα χτυπήσει δύο φορές

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 22/03 - 28/03: Ο δολοφόνος θα χτυπήσει δύο φορές

Αυτό δεν είναι πλανητική μετακίνηση, είναι το αστρολογικό γεγονός των τελευταίων ετών. Ο Πλούτωνας φεύγει επιτέλους από τον Αιγόκερω που τόσα χρόνια βασάνιζε ανελέητα και πάει στον Υδροχόο, αν και θα κάνει ένα come back τύπου χαριστική βολή τον Ιούνιο λόγω αναδρομής. Το «αγγούρι» φεύγει από τους Παρορμητικούς των τελευταίων ημερών και τώρα αρχίζουν να… δροσίζονται οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι των πολύ πρώτων ημερών. Στις 25, ξεκουβαλάει και ο Άρης από τους Διδύμους που λόγω αναδρομής έκανε αρμένικη βίζιτα περίπου 6 μηνών. Μπαίνει στον Καρκίνο και φέρνει ένταση, καβγάδες και κόντρες σε Κριούς, Καρκίνου, Ζυγούς και Αιγόκερους κατά κύριο λόγο. Η πολύ καλή όψη της εβδομάδας είναι η σύνοδος Ερμή – Δία που θα φέρει τύχη στα 2α δεκαήμερα των ζωδίων κυρίως των Παρορμητικών.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 2ου δεύτερου δεκαημέρου σε περιμένουν από λεπτό σε λεπτό τα καλά τα νέα, τα χαρμόσυνα μαντάτα. Μπορεί επιτέλους να σου κάτσει η δουλειά που κυνηγάς, να έρθει τρέχοντας αυτός/ή που μέχρι χτες κυνηγούσες κι έτρωγες άκυρα, να κέρδισες το λάχειο, να…, να…, να… Ακόμη παίζει το σενάριο να γνωρίσεις τώρα κάποιο άτομο και να ανοίξει η τύχη σου σε επαγγελματικά, ερωτικά και πάει λέγοντας… Α ρε τυχερέ/ή… Εδώ να σημειωθεί πως έγιναν και θα γίνουν κι άλλες όψεις που σου δίνουν … «φάρδος». Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, υποδέχεσαι κυριολεκτικά στο σπιτικό σου τον καβγατζή Άρη. Ξέχνα την εικόνα της αγαπημένης οικογένειας που τρώνε όλοι μαζί πρωινό χαμογελώντας. Θα τον ρίξετε τον καβγά σας τον περιποιημένο και θα βγουν κι όλα όσα κρατάτε μέσα σας και πνίγεστε στη φόρα! Α, να περιμένεις αλλαγές και στις φιλικές σου σχέσεις. Ήρθε ο Πλούτωνας να στις κάνει καινούριες κι αγνώριστες… Αυτό θα αργήσεις λίγο να το καταλάβεις, αλλά δεν το γλιτώνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα αρχίσεις να παίρνεις ανάσες σε θέματα δουλειάς σιγά-σιγά, ενώ καλό είναι αυτές τις μέρες να προσέχεις τι λες, όταν ανοίγεις το στόμα σου, γιατί ή χαζομάρες θα πετάς ή θα δημιουργείς παρεξηγήσεις.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπαίνει STOP στα διάφορα ψυχολογικά θεματάκια που κουβαλάς και σε φέρνουν στα όρια της κατάθλιψης και αρχίζεις να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, μην σου πω και να ξεχειλίζει. Ξεπερνώντας άγχη, φοβίες, κόμπλεξ κλπ, αρχίζεις να σκέφτεσαι και να οργανώνεις και το παρακάτω της ζωής σου. Κι έχεις μπαγάσικο καλές ιδέες και σχέδια που θα πάνε σφαίρα. Μεταξύ μας εντελώς, το σύμπαν σου δίνει τις ευλογίες του και για να κινηθείς παρασκηνιακά και να στήσεις ίντριγκες και μηχανορραφίες σαπουνοπερικού επιπέδου. Κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι και εσύ θα πετύχεις διάνα τους στόχους σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις εγγυημένα πολλούς καβγάδες με όποιον κι αν σου μιλήσει. Δεν έχει σημασία το με ποιον ή τι συζητάς, και συνταγές μαγειρικής να ανταλλάσσεις με κάποιον θα βουτηχτείτε στο τέλος (όχι ρε φιλέ, να σου κάνει τον έξυπνο/η για το πώς να μην σου κόψει το αβγολέμονο! χοντρό!). Ωστόσο, πρόσεχε τα μικροατυχήματα και τα στουκαρισμάτα έτσι νευρόλωλα που θα κινείσαι. Το χοντρό πακέτο βεβαίως στο φέρνει ο Πλούτωνας που από τούδε αρχίζει να βάζει χέρι στα επαγγελματικά σου και η κατάληξή σου είναι προς το παρόν άγνωστη (Χάνεις τη δουλειά σου; Αλλάζεις απλά; Ξεκινάς νέα καριέρα;). Για σένα του 3ου δεκαημέρου ξεκαθαρίζει πρώτα από όλα το τοπίο σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής εξέλιξης, τουλάχιστον για τώρα. Στα οικονομικά μην κάνεις καμία εξυπηρέτηση ή διευκόλυνση σε φίλους γιατί θα σε εκμεταλλευτούν απλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είσαι που είσαι το κοινωνικό παιδί του ζωδιακού, Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα δώσεις τα ρέστα σου. Καφεδάκια, βολταρίσματα, έξοδοι με φίλους, ξενύχτια , διασκέδαση, χαμός σου λέω! Άσε τον κόσμο που γνωρίζεις… Καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στον κύκλο σου και μάλιστα περιωπής, όχι τίποτε σαχλοκούδουνα. Κάποιοι κιόλας μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις ή να προωθήσεις διάφορα θέματα για τα οποία καιρό τώρα πονοκεφάλιαζες. Σε πολύ πιο προσωπικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να δεις από τη μία στιγμή στην άλλη ένα μεγάλο σου όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, πολλά τα έξοδα αυτές τις μέρες και μικρό το μεροκάματο. Όσο κι αν προσπαθήσεις να μαζευτείς, δεν θα το καταφέρεις, μόνο θα δίνεις. Αλλά υπάρχει κι ένα θετικό, ότι θα γίνεις πιο τολμηρός/η σε διεκδικήσεις (πχ δεν θα κολώσεις να ζητήσεις αύξηση) και σε επενδύσεις. Να ξέρεις πάντως πως ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση σου ετοιμάζει αλλαγές για τα μελλοντικά σου σχέδια, κάποιες και με το ζορί, επομένως αναμένεις για να δεις πως θα κινηθείς. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ψιλοσυνέρχεσαι κάπως από τα προβλήματα που είχες με τα χρέη σου. Φρόντισε όμως να μην τα θαλασσώσεις από ανωριμότητα ή αφέλεια σε θέματα δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Λάμπει το άστρο σου στα επαγγελματικά Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου και θα μας τυφλώσεις παλληκάρι/κοπέλαρα μου όλους. Ετοιμάσου για προαγωγή, για αναγνώριση, για την ευκαιρία της ζωής σου λέμε. Επίσης, αν θέλεις να κάνεις δική σου δουλειά ή έχεις ξενερώσει τη ζωή σου με αυτό που ασχολείσαι τώρα και σκεφτόσουν να βάλεις πλώρη για νέες θάλασσες, κάν' το και μη φοβού. Η τύχη είναι με το μέρος σου κι ακόμη και λάθη να κάνεις στο τέλος θα σου βγουν σε καλό. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σου δώσει και κάποιος τύπος που γνωρίζεις τώρα μέσα από τον κύκλο της δουλειάς, ο οποίος λύνει και δένει, που λέμε. Εάν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, καλωσορίζεις τον Άρη και μας κάνεις τη ζωή δύσκολη με την ένταση και τα νεύρα που θα έχεις. Ωστόσο, παύεις να φέρεσαι ως ταπεινό χαμομηλάκι και αρχίζεις να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Ο τομέας που σιγά-σιγά θα αρχίσει να σου γίνεται βραχνάς είναι αυτός των οικονομικών σου και κυρίως τα χρέη σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ανακουφίσου μέχρι το καλοκαιράκι από προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά να είσαι έτοιμος και για έναν ακόμη γύρο (ο Πλούτωνας γυρνάει ανάδρομοςςςς). Προς το παρόν, αρκεί να προσπαθήσεις να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά σου και να μην πετάει το μυαλό σου σε όλα τα άσχετα.

ΛΕΩΝ ♌

Ναι, ρε αστέρι, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα ! Λοιπόν Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή όποιο τιτανοτεράστιο σχέδιο έχεις κατά νου. Μην ακούς κανέναν και τίποτα, η τύχη αγαπάει τους τολμηρούς κι εσύ αγόρι/κορίτσι της φωτιάς είσαι ατρόμητος/η. Σε δουλειά, σπουδές, ταξίδια κι ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων, αρκεί να θελήσεις κάτι και θα το έχεις. Να ξέρεις πως θα βρεθούν και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σε στηρίξουν, δεν παίζεις μπάλα μόνος/η, υπάρχει από πίσω ολόκληρο team! Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα την χρειαστείς την ψυχοθεραπεία σου όπου να 'ναι γιατί στο μυαλό σου μέσα θα αρχίσει να γίνεται πόλεμος από φοβίες, άγχη και προβληματισμούς, άσε που για να κάνεις την παραμικρή κίνηση θα τα περνάς όλα από κόσκινο. Ταυτόχρονα, έρχεται κι ο Πλούτωνας και ακουμπάει θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ριζικές αλλαγές αναμένονται και είσαι ανίκανος/η να τις σταματήσεις. Τέλοσπαντων, θα τα πούμε αυτά εν καιρω… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, καλυτερεύει το χάλι που υπήρχε στην καθημερινότητά σου για το προσεχές τουλάχιστον διάστημα. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μην επηρεάζεσαι από ό,τι σου λένε κάποια φουλ τοξικά άτομα που νομίζεις ότι είναι και φίλοι σου, γιατί κακώς μαραζώνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Έχεις κάνει την τύχη σου σε δύο από τους πιο βασικούς τομείς, ερωτικά και οικονομικά. Μην είσαι αχάριστος/η Παρθένε του 2ου δεκαημέρου και μην σε ακούσω να ψάχνεις να βρεις αρνητικά, λάθη και παραλείψεις σε ό,τι σου συμβαίνει, γιατί το σύμπαν ακούει και δεν του αρέσουν τα κακομαθημένα παιδάκια. Λοιπόν, έχουμε και λέμε, με τον καλό/ή σου, αν έχεις σχέση ή με αυτό/ην που έχεις καψουρευτεί, αν συγκαταλέγεσαι στους/ις ελεύθερους/ες το πάθος και ο ερωτισμός μεταξύ σας χτυπούν κόκκινα και εσείς με τη σειρά σας θα κάνετε υπερωρίες στο κρεβάτι… Επίσης, να σου πω ότι παίζει κι ο γυρισμός του/της πρώην σου του/της άχρηστου/ης και μάλιστα με δικούς σου κανόνες. Στα οικονομικά τώρα, ξεχρεώνεις πολλές οφειλές ή βρίσκεις χρήματα για να είσαι σωστός/ή αλλά με άνεση, όχι με πίεση. Δυνατά παίζει και το σενάριο κάποιας κληρονομιάς ή αποζημίωσης, αλλά και το να φτιαχτεί το ταίρι σου και να επωφεληθείς κι εσύ από όλο αυτό. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, αναμπουμπούλα και κοσμοχλασιά θα υπάρξει στις φιλικές σου σχέσεις, αφού δεν θα χαρίσεις σε κανέναν κάστανα. Και τώρα φτάνουμε στη λυπητερή… Δεν ξέρω πώς να στο πω με τρόπο, αλλά ο Πλούτωνας από την νέα του θέση θα αλλάξει τα φώτα στην καθημερινότητα και γενικά στο πρόγραμμά σου (μου απαντάς αν θέλεις, μόλις σου περάσει το εγκεφαλικό, χα χα!). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, έρχεται μία κάποια σταθερότητα στα ερωτικά σου, ενώ μπορείς να οργανώσεις καλύτερα και τα δημιουργικά σου σχέδια. Μεγάλη προσοχή σε υποσχέσεις συνεργατών γιατί δεν παίζει να της τηρήσουν κι από πλευράς σου μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες και τις αντοχές σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σχέσεις και συνεργασίες έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου και δεν θα μείνεις διόλου παραπονεμένος από την πορεία που πάνε τα πράγματα. Αν έχεις σχέση, θα αρχίσει να πηγαίνει πιο καλά από ποτέ και δεν αποκλείεται να φάμε και κουφέτα, αν πάλι δεν έχεις, αποκτάς. Ναι, ναι έρχεται το 10 το καλό που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ. Στις συνεργασίες σου επίσης έχεις ρέντα, αφού οι υπάρχουσες, ακόμη κι αν τις θεωρούσες καμένα χαρτιά, αναγεννιούνται απ’ τις στάχτες τους και σου φέρνουν ζεστό παραδάκι, ενώ οι καινούριες είναι εξαρχής διαμαντάκια! Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ενημέρωσε τους συναδέλφους σου να έρχονται στη δουλειά με κράνος. Εμπόλεμη ζώνη θα το κάνεις εκεί μέσα και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να σου κουνηθεί ή να σε παρακούσει. Σου το δίνω πάντως, ότι πέρα από όλα αυτά, με τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις σου θα κάνεις παπάδες. Κάτι ακόμη που θα πρέπει να αρχίσει να σε απασχολεί, αν και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, δεν σώζεις κάτι, είναι η ερωτική σου ζωή και τα δημιουργικά σου σχέδια. Ο Πλούτωνας καραδοκεί για να κάνει βαρβάτες αλλαγές εκεί. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, φαίνεται να έχεις ξεμπερδέψει μέχρι να πιάσει καλοκαίρι με τα οικογενειακά σου. Τη δεδομένη στιγμή έχε το νου σου για κάποιον/α συνάδελφο που πάει να σου στήσει παγίδα ή να σε εκμεταλλευτεί.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ό,τι παίρνει κανείς καλό είναι κι εσύ ετοιμάσου να λάβεις τα δώρα του σύμπαντος στην καθημερινότητά σου Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου. Αν μία κατάσταση ή ένα άτομο σε είχε κουράσει, στην έσπαγε, σε μαύριζε -βρε αδερφέ- και σου χάλαγε τη μέρα ή που θα διορθωθεί σούμπιτο ή που με έναν μαγικό τρόπο θα πάψει να υπάρχει, οπότε όλα καλά. Στο χώρο της δουλειάς παίρνεις πόντους κι επιτέλους αναγνωρίζουν την αξία σου, σου προσφέρουν και κάποιες παροχές έξτρα, πιθανώς και λεφτάκια, ενώ πασάρεις κι οποιαδήποτε άχαρη υποχρέωση σε κάποιον συνάδελφο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα κάνεις τα μποτέ σου και τα σπα σου, αλλά και θα βρεις λύσεις και θα ξεπεράσεις και κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να σε ταλαιπωρούσε. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, το μεγάλο σου θέμα θα είναι ο Πλούτωνας που θα μπει και θα κατοικοεδρεύσει στο σπίτι σου και θα αναστατώσει τις ισορροπίες της οικογένειάς σου. Αλλά όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους, στο εδώ και τώρα μάλλον θα προσπαθήσεις να κυνηγήσεις με λύσσα τα φιλόδοξα σχέδια σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, βελτιώνεται η επικοινωνία με τους γύρω σου (δεν θα τους κοιτάς πια με μισό μάτι με το που ξεκινούν να σου μιλάνε). Προσοχή δείξε και στα αισθηματικά σου, γιατί ο έρωτας μάλλον θα σε χαζέψει και θα φας παραμύθι μπόλικο από το έτερον ήμισυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξοτάρα του 2ου δεκαημέρου η ζωή σου μετατρέπεται για το επόμενο διάστημα σε ένα ατελείωτο πάρτι. Τα ερωτικά σου πάνε πρίμα και με τον καλό/ή σου ζαχαρώνεται ολημερίς, ανταλλάσσεται σιροπιαστά γλυκόλογα και ζευγαρώνετε σαν τα πιτσούνια. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν προλαβαίνεις να εξυπηρετήσεις τον κόσμο σου, αφού οι θαυμαστές/ριες κάνουν ουρές και σφάζονται για τα δυο σου μάτια. Αν, λέω αν, έχεις καμιά διάθεση για κάτι πιο σοβαρό με κάποιον/α από όλους, σου το δίνω. Πέρα από τα καλά της αισθηματικής σου ζωής, θα διασκεδάσεις πολύ, θα συναντήσεις κολλητούς και λοιπούς φίλους, θα τσιμπήσεις τα δωράκια σου και για να μην σε λεν κι ανώριμο/η και καλοπερασάκια, θα βάλεις μπροστά και κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θεματάκια δύσκολα θα προκύψουν στα οικονομικά σου και αν δεν τα πάρεις και πολύ σοβαρά, ετοιμάσου να μαζέψεις χρέη (καινούρια, πέρα από αυτά που είχες). Στην επικοινωνία σου αρχίζεις να αλλάζεις προοδευτικά μέχρι να σε κάνει ο Πλούτωνας αγνώριστο/η. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, λασκάρει κάπως η πίεση στα οικονομικά σου, θα πρέπει όμως να ασχοληθείς αυτές τις μέρες με τους δικούς σου ανθρώπους και να δώσεις βάση στα προβλήματα τους κι όχι να παιδιαρίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ως πεδίο δράσης αυτήν την εβδομάδα ορίζεται ο τομέας που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που έχεις να περιμένεις είναι κατά βάση θετικά, ενώ και όποια είδηση λάβετε για θέματα που σας καίνε, θα σας κάνει να πετάξετε από τη χαρά σας. Αν είχες κατά νου κάποια μετακόμιση ή αγοραπωλησία ακινήτου, θα σου σκάσει τώρα κελεπούρι και θα τρίβεις τα χέρια σου. Καλά θα πάει και η περίπτωση που αποφασίσεις να εκμεταλλευτείς με διαφορετικό τρόπο από ό,τι μέχρι τώρα την ακίνητη περιουσία σου. Δεν αποκλείεται πάντως να λάβεις και κάποια τέτοιου είδους κληρονομιά. Έλα να μαζεύεται το χρήμα, να παίρνεις τα πάνω σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, ο Άρης απέναντί σου βομβαρδίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες και προκαλεί καβγάδες και εντάσεις, όμως αυτό που σιγά-σιγά θα αρχίσει να σε καίει και να σε τσουρουφλάει είναι η κατάσταση των οικονομικών σου, όπου εκεί από τώρα και για καιρό κάνει κουμάντο ο Πλούτωνας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μόλις τον αποχαιρέτησες (όχι βέβαια οριστικά) κι αυτό από μόνο του είναι ένα υπέροχο νέο. Για την ώρα πρόσεχε τις παρεξηγήσεις και τα κουτσομπολιά στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τυχερές γνωριμίες και συναντήσεις που μπορούν κυριολεκτικά να σου αλλάξουν την ζωή θα έχεις αυτό το διάστημα Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου. Ακόμη και οι συζητήσεις σου θα έχουν ζουμί και θα βγάζεις λαγούς, αφού οι πληροφορίες που θα πάρεις θα είναι ατόφιο χρυσάφι. Μία θετική εξέλιξη θα έχεις και σε μία υπόθεση που αφορά ταυτόχρονα και τα αδέρφια σου, ενώ εάν σκόπευες να αλλάξεις όχημα ή να αγοράσεις τεχνολογικό εξοπλισμό θα έρθουν στο δρόμο σου άχαστες ευκαιρίες για να πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά και σε τιμή αστέρι. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, σου λέω απλά ότι θα περάσεις Πλούτωνα… Αυτό δεν εξηγείται, μόνο βιώνεται και κανείς από όσους το πέρασαν δεν έζησε για να μας διηγηθεί την εμπειρία. Καλά σε πειράζω, μην πανικοβάλλεσαι, ωστόσο έγιναν κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι. Παράλληλα για αυτές τις μέρες έχεις να αντιμετωπίσεις καβγαδάκια και εντάσεις στην καθημερινότητα, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις σου για να αποφύγεις μικροατυχήματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η ψυχολογία σου θα αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω της. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγεις αυτές τις μέρες οικονομικές ατασθαλίες..

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Λεφτά με το τσουβάλι σου υπόσχεται η βδομάδα που έρχεται Ψάρι του 2ου δεκαημέρου και φυσικά γουστάρεις με τρέλα και αναμένεις με τις μαύρες σακούλες ανά χείρας. Μπορεί να πάρεις μία καλή αύξηση, να κλείσεις μία υπερτέλεια καινούρια επαγγελματική συνεργασία ή να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο σχέδιό σου που σίγουρα θα σου φέρει λεφτά. Σε πιο συναισθηματικό επίπεδο (γιατί έτσι είσαι εσύ αισθηματίας) έχεις κοντά σου εμπράκτως και με τη βούλα άτομα να σε στηρίζουν και να σε αγαπούν που μπορείς να τα εμπιστευθείς μέχρις εσχάτων. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, ανακατώματα και εντάσεις θα έχεις στην ερωτική σου ζωή, ενώ και τα δημιουργικά σου σχέδια θα κοιτάξεις να τα προωθήσεις τσάτρα πάτρα και με άγαρμπο τρόπο, χάνοντας έτσι πόντους λόγω βιασύνης. Η ψυχολογία σου θα αρχίσει να γίνεται βαριά και ασήκωτη λόγω Πλούτωνα, όμως μπορεί κι εντέλει όλο αυτό να σου βγει μελλοντικά σε καλό. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα πράγματα αρχίζουν και ηρεμούν στις φιλικές σου σχέσεις, θα έχεις όμως με την οικογένειά σου κοντρίτσες κυρίως γιατί εσύ συμπεριφέρεσαι σαν ούφο…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved