AstroPet από 19/02 έως 25/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 19/02 έως 25/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 19/02 έως 25/02!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι ευτυχισμένο αρκεί και μόνο να υπάρχεις στο οπτικό του πεδίο. Να σε βλέπει, να σε ακούει, να σε νιώθει. Δεν το νοιάζει αν θα φάει, αν θα βγει βόλτα, ούτε και να παίξει με τα παιχνίδια του, αναζητά περισσότερο από ό,τι συνήθως την δική σου παρέα. Κάν’ του περισσότερες αγκαλιές, πες του λόγια αγάπης και αφιέρωσέ του ουσιαστικό χρόνο, διαφορετικά θα είναι λυπημένο και μελαγχολικό ή μπορεί να έχει έντονο εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν το παρεάκι σου είναι σκύλος, βάλε τα αθλητικά σου και ετοιμάσου να ρίξεις πολλά χιλιόμετρα στις καθημερινές σας βόλτες. Δεν θα μαζεύεται στο σπίτι μέχρι να του βγει η γλώσσα από την κούραση. Πρόσεχε μόνο τις συναντήσεις με άλλα τετράποδα, γιατί ο/η δικός/ή σου δεν θα είναι και τόσο φιλικός. Πιο τυχερός/η είσαι εάν έχεις γάτα, πουλάκια, ψαράκια ή ό,τι άλλο περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου, αν και θα έχουν κι αυτά πολύ μεγάλη όρεξη για «κουβεντούλα», επομένως θα χορτάσεις από γουργουρίσματα, κελαηδήματα κλπ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η επαφή με άλλα ζωάκια δεν θα κάνει καλό στο δικό σου αυτές τις μέρες. Ειδικά εάν καταλάβει ότι ασχολείσαι με κάποιο άλλο περισσότερο, θα σου κάνει μούτρα, ζήλιες, αλλά και θα εκφράσει τα νεύρα του με έντονο τρόπο. Δείξε κατανόηση και μην αρχίσεις τα μαλώματα με την μία. Αν πάλι παρατηρήσεις μία μικρή αδιαθεσία του, φρόντισέ το, χωρίς υπερβολές και πολύ μεγάλη ανησυχία. Το πιο πιθανό είναι να έχει κάτι περαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το φιλαράκι σου δεν θα θέλει και πολλά-πολλά μαζί σου αυτή την βδομάδα. Δεν είναι απαραίτητο πως θα φταις εσύ για κάτι, απλά θα προτιμήσει να περάσει χρόνο μόνο του, χουζουρεύοντας και εάν το πιέσεις για χάδια, αγκαλιές ή παιχνίδια μάλλον θα το κάνεις να σου δείξει τα δόντια ή τα νύχια του. Σεβάσου τις ανάγκες του και κάνε υπομονή. Μόνο του, όταν νιώσει έτοιμο, θα γυρίσει κοντά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Το κατοικίδιό σου θα καταλάβει ότι η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερα της αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσει με τον δικό του τρόπο να σου φτιάξει τη διάθεση. Μπορεί απλά να στέκεται πλάι σου για να νιώσεις την αγάπη του και την αφοσίωσή του ή και να σου κάνει νάζια και παιχνίδια για να σε δει να χαμογελάς, άλλωστε ξέρει ότι μπορεί να τραβήξει εύκολα την προσοχή σου. Εάν βγείτε έξω θα κάνει τα πάντα για να σε φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που φέρεται το ζωάκι σου ή στο πώς σου επικοινωνεί τις ανάγκες του και θα θορυβηθείς, μήπως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του. Αν απλά περνάει μία φάση, ίσως η υπερπροστατευτικότητά σου να το εκνευρίσει. Πιθανότατα στη βόλτα του, ειδικά εάν συναντηθεί με κάποιο άλλο που συμπαθεί ή και μπορεί να έχει «ερωτευθεί» να δεις μία πιο κεφάτη και χαρούμενη συμπεριφορά, που θα σε καθησυχάσει.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ανεξάντλητη ενέργεια και ατελείωτη όρεξη για παιχνίδια ή/και βόλτες θα έχει ο φιλαράκος σου και δεν θα σταματάει, ούτε όταν σε βλέπει να φτάνεις στα όριά σου. Όσο κι αν θυμώσεις, ό,τι κι αν κάνεις για να τον αποφύγεις θα βρει τον τρόπο να σε ξεσηκώσει και να περάσει το δικό του. Στο τέλος, παρά τα νεύρα σου, θα καμαρώνεις για αυτό το υπέροχο πλάσμα και θα νιώσεις τυχερός/ή που υπάρχει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Έντονη ανησυχία και εκνευρισμό θα έχει αυτές τις μέρες το ζωάκι σου και πολύ πιθανό να κάνει και ορισμένες ζημιές μέσα στο σπίτι. Παρόλο που θα σου φανούν αδικαιολόγητα όλα αυτά, ξανασκέψου, μήπως, λόγω υποχρεώσεων, το έχεις παραμελήσει. Αυτός είναι ο τρόπος του για να σου το δείξει, δεν θέλει να σε νευριάσει, ούτε φυσικά και το κάνει εκδικητικά… Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο που θα ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί του και θα δεις μεγάλη αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τις ώρες του θα είναι αυτή την βδομάδα το κατοικίδιό σου. Η κυκλοθυμία του πραγματικά θα σε κάνει να μην ξέρεις πώς να φερθείς. Εκεί που θα είναι μες στην τρελή χαρά και θα αναζητά την επαφή μαζί σου, ξαφνικά μπορεί να το δεις να απομακρύνεται γεμάτο νεύρα και να ενοχλείται, εάν το πολυπειράξεις. Επίσης και στη συναναστροφή του με άλλα ζωάκια θα έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις. Επομένως, μην εφησυχάζεις καθόλου και μην του δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη, θεωρώντας ότι το ξέρεις καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έντονες τάσεις κτητικότητας θα βγάλει ο/η μικρός/ή σου φίλη και θα δείξει με άγαρμπο τρόπο πως ανάμεσά σας δεν χωράει κανείς. Μπορεί να κάνει ζήλιες, όταν σε βλέπει με τον/την σύντροφό σου ή τα παιδιά σου, ενώ εάν δει να κανακεύεις άλλα ζωάκι ή να του λες καλά λόγια, θα τσιτώνει και θα κάνει χαμό. Εάν του δείξεις κι από πλευράς σου πως είναι μοναδικός/ή για σένα θα κάνει όλα όσα σε ευχαριστούν και δεν θα παραβεί κανέναν από τους κανόνες του σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πιθανώς το κατοικίδιό σου να περνάει μία φάση που αλλάζουν ορισμένες προτιμήσεις ή συνήθειές του. Εάν προσπαθήσεις να του επιβάλλεις να γίνονται τα πράγματα, όπως παλιότερα, τότε η αντίδρασή του θα είναι άσχημη και θα νιώσει πως δεν το καταλαβαίνεις. Δείξε υπομονή και ανεκτικότητα μέχρι να καταλήξετε σε ένα καινούριο πρόγραμμα και να αντιληφθείς πως πρέπει πλέον να του φέρεσαι. Αν δεις ότι τραβάει πολύ αυτή η περίεργη συμπεριφορά, ψάξε μήπως οι ενοχλήσεις τους συνδέονται με κάποιο προβληματάκι υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν γνωρίζεις πως το ζωάκι σου έχει μία αντιπάθεια προς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, απόφυγε να τους φέρεις σε επαφή αυτές τις μέρες, γιατί δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή το κατοικίδιό σου και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσουν τα νεύρα και των δυο σας. Το ίδιο ισχύει και εάν συναντηθείτε με άλλα ζώα, με τα οποία δεν τα πάει και τόσο καλά. Αν, πάλι, συναναστρέφεται όσους συμπαθεί, θα είναι σε όλα του ένας/μία μικρός/ή κύριος/α και εσύ θα φουσκώνεις από υπερηφάνεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved