AstroΤσαούσα 15/03 - 21/03: Έχε μάτια και στην πλάτη!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 15/03 - 21/03: Έχε μάτια και στην πλάτη!

Το μέγα μπάχαλο θα γίνει αυτή την εβδομάδα, με τον Ποσειδώνα πρωταγωνιστεί σε κάποιες όψεις, αλλά και με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου επίσης Ποσειδωνιάζονται... Στις 15, έχουμε τη σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα και στις 16, σύνοδο Ερμή- Ποσειδώνα. Το ψέμα πάει σύννεφο, όπως και η εξαπάτηση… Ειδικά τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου θα είναι λες κι έχουν κατεβάσει ρολά και θα πέφτουν από γκάφα σε γκάφα, χώρια το τι θα πουν και τι θα ακούσουν. Στις 16, έρχεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στους Διδύμους. Δεν φτάνει, δηλαδή, που θα είμαστε χάπατα, θα γίνουμε κι επιθετικοί. Καβγάδες, πείσματα, εντάσεις ολούθε! Τα Παρορμητικά του 3ου παίρνουν προίκα την ίδια μέρα και το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μεν θα παίξουν έρωτες ανεπανάληπτοι, αλλά περισσότερη θα είναι τελικά η τοξικότητα που θα εκπέμπουν. Στις 17, συνεχίζεται ο κακός χαμούλης στα Μεταβλητά του 3ου λόγω του τετραγώνου Ερμή- Άρη που δίνει παράταση σε τσακωμούς των προηγούμενων ημερών, ενώ την ίδια ημέρα γίνεται και η σύνοδος Ηλίου –Ερμή που φέρνει εγωιστικές τάσεις και μπαίνει κι η Αφρούλα στον Ταύρο. Στις 18, η Αφροδίτη εξαγωνίζει τον επίσης νεοφερμένο Κρόνο στους Ιχθύς και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα ευνοηθούν κατά κάποιο τρόπο σε τομείς που αρχίζουν σιγά - σιγά να συναντούν ζόρια. Στις 19 του μήνα, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πριν αποχαιρετήσει τα Ψάρια και πάει στον Κριό. Στις 20, στο φεύγα περνά και ο Ήλιος στον Κριό και...άνοιξη ήταν Μήτσο μου, ενώ στις 21 έχουμε και τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γίνεται δουλίτσα καλή Κριάρι του 1ου δεκαημέρου και στα οικονομικά σου και στα συναισθηματικά σου. Εσύ βεβαίως μπορεί να είσαι Σφίγγα σωστή και να μην ανοίγεσαι σε κανέναν, αλλά έχεις κάνεις τα κρυφά σου κουμάντα κι έχεις κλείσει μία καλή συμφωνία ή περνάς στιγμές πάθους με κάποιον/κάποια μακριά από την αδιακρισία του κόσμου, ίσως και γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δυσκολεύεσαι να συντονιστείς με τους γύρω σου, πόσο μάλλον να έχεις μία σωστή επικοινωνία, είτε γιατί ζεις σε ένα δικό σου σύμπαν και ονειρεύεσαι ανέφικτα, είτε γιατί τους ταράζεις στο ψέμα κι έχεις χάσει λίγο την μπάλα τι έχεις πει σε ποιον. Τον χοντροκαβγά και τα λόγια δεν τα γλιτώνεις πάντως στο λέω. Και πάνω εκεί μπορεί να βγουν και πολλά άπλυτα σου στη φόρα. Στη δουλειά δε, θα δώσεις ρεσιτάλ σε ό,τι έχει να κάνει με ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, πιθανώς να πάρεις λεφτάκια από τη δουλειά, αλλά θα τα χαλάσεις με ή για τους φίλους σου, ενώ μπορεί στα επαγγελματικά να σε φάει η υπερβολική σιγουριά σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου ομορφαίνεις (πρόσεχε να μην παχαίνεις όμως) επικίνδυνα αυτές τις μέρες και με επιπλέον με τη γλύκα και την τσαχπινιά σου καταφέρνεις να γίνεις περιζήτητος/η από όλους στον κύκλο σου. Θα τις έχεις και τις καινούριες γνωριμίες σου και μάλιστα με κόσμο καλό που κατέχει θέσεις κλειδιά, όχι με πόπολο και πλεμπαίους. Από όλα αυτά τα κοινωνικά, μπορεί πάντως και να προκύψει ένας έρωτας με κάποιον/α φίλο/η, τον οποίο στην αρχή δεν θα τον ευχαριστηθείς, όπως θα ήθελες (η γνωστή φάση, το θέλω-δεν πρέπει!). Εσύ του 3ου δεκαημέρου επίσης έχεις πέραση, κυκλοφορείς και προσθέτεις κόσμο στις λίστες των φίλων σου, όμως μην είσαι τόσο αγαθούλης/α. Φυσικά και όλοι είναι στην αρχή παιδιά-περιβόλια και ψυχάρες, αλίμονο, εάν σου έδειχναν τις προθέσεις τους από την πρώτη στιγμή. Πρόσεχε μην πας και κλείσεις καμιά συμφωνία με κανέναν που γνώρισες χτες-προχτές ή του δανείσεις λεφτά γιατί κλάφ' τα! Πιο καλά είναι να καταπιαστείς μόνος/η σου, εντελώς για πάρτη σου, με τα μελλοντικά σου σχέδια, μιας και θα σε πιάσουν τώρα δα κάτι τέτοιες εντονότατες ανησυχίες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, περνάς ζάχαρη, όσο κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν και δεν έχεις επαφή με άνθρωπο. Το χοντρό το θέμα το έχεις στη δουλειά, όπου και θα γίνει χαμούλης, καθώς τους τα έχεις πολλά μαζεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

"Όποιος δεν βρέξει τον πισινό του, δεν τρώει ψάρι", λέει μία παροιμία κι αυτό ακριβώς σε περιμένει στα επαγγελματικά σου, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, ας πούμε ότι απλά θα «πιτσιλιστείς», αφού έρχεται μία βοήθεια-συμμαχία εκ των έσω και θα σου δώσει τη στήριξη και το πουσάρισμα που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις, με την προϋπόθεση να μην βγάλεις βούκινο τον ευεργέτη σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν έχεις την ίδια καλή τύχη. Για να ακριβολογώ πέφτεις από γκάφα σε γκάφα κι ακόμη και στρωμένες δουλειές σου χαλάνε και σε κάνουν να απογοητεύεσαι και καπάκι να στραβώνεις άγρια. Δεν ξέρω, αν θα καταλάβεις τα λάθη σου, ώστε να μην τα επαναλάβεις ή αν απλά θα ξεσπάσεις προς πάσα κατεύθυνση. Το πιο έξυπνο είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να αποφύγεις εντελώς τα ρίσκα και γενικότερα να λουφάξεις μέχρι να στρώσει η κατάσταση. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, επίσης, μην παρασύρεσαι σε οικονομικά ζητήματα από φίλους και γνωστούς και επιτέλους καταστάλαξε και βρες ένα συγκεκριμένο στόχο να κυνηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα θεμέλια για το μέλλον σου βάζεις αυτόν τον καιρό Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και μάλιστα είναι πολύ πολύ γερά. Επαγγελματικά, σπουδές, ευρύτερη προσωπική εξέλιξη, όπως και συλλογή εμπειριών και γνώσεων, είναι τα ζητήματα που σε καίνε. Και ποιος είναι εκεί, πάντα σιμά σου για να σε βοηθήσει και να σου ανοίγει τα μάτια; Μα φυσικά οι καλοί σου φίλοι! Να σημειωθεί εδώ, πως μπορεί από φίλοι να γίνετε και κάτι παραπάνω… Εσύ, Καρκινάκι του 3ου δεκαημέρου δεν θέλεις να έχεις καμία επαφή με τον κόσμο και την πραγματική ζωή αυτές τις μέρες και προτιμάς να φαντάζεσαι και να ονειρεύεσαι το μέλλον σου μακαρίως. Έχεις μόνιμα μία χαρούμενη φατσούλα, λες και κυνηγάς στα λιβάδια πεταλούδες, με την απόχη. Η καθημερινότητα και οι δουλειές σου έχουν μπει στον αυτόματο κι αν κάποιος σου χαλάσει το όνειρα νευριάζεις, βγαίνουν στη φόρα όλα τα ψυχολογικά σου και κάνεις και μανούρες. Πάντως, πονηρέψου και λίγο γιατί οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου ψάχνουν τρόπους και ευκαιρίες να σε χειριστούν και να σε κατευθύνουν… Μήπως, λέω μήπως, κάποιες τοξικές σχέσεις πρέπει να κοπούν μαχαίρι; Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις τις ευκαιρίες σου σε θέματα δουλειάς και μάλιστα είναι και πολύ καλές, μην τα αφήνεις όμως όλα στην τύχη, κούνα και το χεράκι σου λίγο…

ΛΕΩΝ ♌

Τα οικονομικά σου πρέπει να στρώσουν, πάει και τελείωσε! Μα θα πιεστείς, μα θα ματώσεις, ό,τι κι αν πρέπει να κάνεις, θα το κάνεις, αρκεί να βάλεις σε μία σειρά χρέη, οφειλές ή/και κληρονομικά ζητήματα. Την κατάλληλη στιγμή το αποφάσισες, καθώς θα σου έρθουν από τη δουλειά σου λεφτά, που θα σε κάνουν να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Κι επειδή είσαι κι αγαπησιάρης/α, να ξέρεις πως ταυτόχρονα θα στρώσουν και τα ερωτικά σου. Αντιθέτως, εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, σε περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά σου και κλάμα πολύ… Μα κι εσύ επιμένεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου βγαίνουν με τίποτα κι ελπίζεις τσάμπα. Δεν παίρνεις καν χαμπάρι τα χαστούκια της ζωής. Μην κάνεις κανένα διακανονισμό, θα σε φάνε λάχανο και μην εμπιστευτείς σε κανένα επίπεδο τα λόγια κάποιου που απλά σου λέει ό,τι θέλεις να ακούσεις για να σε έχει του χεριού του. Αν θέλεις λίγο να πάρεις τα πάνω σου, ασχολήσου με τη δουλειά, όπου μάλλον εσύ θα έχεις το πάνω χέρι και θα κάνεις ό,τι θέλεις με τους υπόλοιπους. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου κάνε ζωάρα, αλλά έχε και λίγο μέτρο! Τουλάχιστον, μην αφήνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, γιατί προβλέπεται κόντρα με συνεργάτες κι ίσως και να έχουν δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, το πιο βασικό αυτόν τον καιρό είναι να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να ξεφορτωθείς όσες από αυτές δεν βγάζουν πουθενά. Θα δοθεί πάντως τώρα μία ευκαιρία, μπας κι αλλάξουν κάποια πράγματα και σε ένα βαθμό θα την εκμεταλλευτείς κι εσύ και η άλλη πλευρά. Στα ερωτικά σου, πνέει άνεμος ανανέωσης, ενώ στις συνεργασίες παίζει να έρθουν χρήματα ή ευκαιρίες από το εξωτερικό. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, αν δείξεις εμπιστοσύνη, ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό σου (που λέει ο λόγος), θα πιαστείς κορόιδο. Ένα περίεργο πράγμα, όλοι όσοι σε συναναστρέφονται βρίσκουν στο πρόσωπο σου το τέλειο θύμα και σε εκμεταλλεύονται σε κάθε επίπεδο, αν και το κάνουν με τακτ. Πραγματικά βάζεις το χέρι σου στη φωτιά (άστο, το έχεις ήδη κάψει), ότι έχεις τον/την τέλειο/α σύντροφο (σε αγαπάει, σε λατρεύει, σε κοιτάει στα μάτια λέμε….) και εξαιρετικούς συνεργάτες. Μάλιστα στη δουλειά σου ανοίγει η όρεξη και για ριψοκίνδυνες κινήσεις και ανοίγματα. Αχ κακομοίρη/α μου, θα πάθεις τέτοιο στραπάτσο που δεν θα βρίσκεις λόγια να το περιγράψεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξεσαλώνεις στη διασκέδαση και έχεις και καινούρια φλερτ και γνωριμίες, ενώ εάν είσαι ήδη αγκαζέ, αναθερμαίνεται η σχέση σου. Στη δουλειά μόνο θα έχεις τα γνωστά πλέον ξεκατινιάσματα, αφού δεν συμβαδίζει η σκέψη σου και η λογική σου με κανενός άλλου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η καθημερινότητά σου μπαίνει σε ένα πρόγραμμα ολίγον τι πιο αυστηρό και πολύ πιθανό να έχεις ήδη αναλάβει κάποιες έξτρα υποχρεώσεις, απλά ακόμη δεν έχεις προλάβει να κλατάρεις. Προς το παρόν όμως, επειδή θα έχεις μία οικονομική άνοδο, παραμένεις γλυκαμένος/η και δεν πολυσκάς. Μπορεί κιόλας να υπάρξει κι ένα love story με κάποιον/α από τη δουλειά, οπότε έχεις να ασχολείσαι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα βρίσκεις μπαστούνια με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Όχι γιατί είναι πολλές ή βαριές κι ασήκωτες, αλλά γιατί εσύ δεν μπορείς να μαζέψεις τα μυαλά σου και να κάνεις μία δουλειά σωστή. Λάθη, παραλήψεις, αναβολές, καθυστερήσεις και παρομοίου είδους εμπόδια και κολλήματα συμπληρώνουν το κάδρο. Συν ότι πέφτει και πολύ κουτσομπολιό στο χώρο τις δουλειάς και θα παίξουν παρεξηγήσεις από τα ψέματα και τις υπερβολές που θα ακουστούν. Στα ερωτικά σου, επίσης έχεις μπροστά σου δύσκολες καταστάσεις, που θα καταβαραθρώσουν την ψυχολογία σου και μπορεί να υπάρξει κι ένας χωρισμός, εάν έχουν ξεφύγει κάποιες καταστάσεις εκτός ορίων. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικές χαρούμενες εκπλήξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, όμως μην πιστέψεις την κάθε υπερβολή που θα ακούσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ερωτική σου ζωή Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο, μην περιμένεις ανεπανάληπτους έρωτες και τρελά πάθη. Θα το πας περισσότερο με τη λογική, καθώς από συναίσθημα... πρόκοψες. Πάντως θα τις βρεις τις ισορροπίες σου και μπορεί να πάρεις και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ του 3ου δεκαημέρου για την προσεχή βδομάδα θα είσαι η ντροπή του ζωδίου, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με ερωτικά θέματα. Αρχικά, μετατρέπεσαι σε ένα γλυκούλι ζουζουνάκι που κάνει χαριτωμενιές στο ταίρι του και τιτιβίζει ασταμάτητα ερωτόλογα. Ωστόσο, όταν πρέπει να βγάλεις τον παθιασμένο εαυτό σου, το κάνεις και με το παραπάνω! Από την άλλη, δείχνεις υπερβολική εμπιστοσύνη σε ό,τι σου λέει ο/η καλός/ή σου ή το φλερτ σου, παρ' όλο που μπορεί να σου πουλάει τα παραμύθια της Χαλιμάς. Θα καταλήξεις πλήρως απογοητευμένος/η και ό,τι όνειρο έχεις κάνει θα το δεις να γίνεται κομμάτια. Πιθανώς τις «αρετές» σου να τις εκφράσεις περισσότερο στη δουλειά, όπου και θα τους έχεις όλους στο ένα πόδι, ενώ μπορεί με τα λόγια σου να τους διαιρέσεις, για να βασιλεύσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, εντάσεις και καβγάδες με του δικούς σου, το ταίρι σου ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη θα σε κάνουν πύραυλο από τα νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ζόρια και δυσκολίες θα έχεις να διαχειριστείς εντός σπιτιού και πολύ πιθανό να αρχίζουν να αλλάζουν κάποια δεδομένα και να πρέπει να πιεστείς για να ανταπεξέλθεις στην καινούρια πραγματικότητα. Προς το παρόν, παίρνεις μία γεύση, αλλά λόγω που στη δουλειά θα έχεις ορισμένες ευκολίες, δεν θα νιώσεις ασφυξία. Επιπλέον, μπορεί να έχεις και ένα ερωτικό πίτσι-πίτσι με κάποιον συνάδελφο. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχε πρώτα από όλα το νου σου για ζημιές που μπορεί να γίνουν μες στο σπίτι και μην αφήνεις τίποτα από όσα μπορείς να κάνεις σήμερα, για αύριο. Με την οικογένειά σου μην επιχειρήσεις καν να μπλεχτείς σε συζητήσεις ή να προσπαθήσεις να λύσετε όλοι μαζί προβλήματα. Είτε θα παρεξηγηθείτε, λόγω ασυνεννοησίας (άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου), είτε θα κάνετε την πλέον κακή επιλογή που υπάρχει. Επίσης, δεν υπογράφεις συμβόλαια που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία και δεν ολοκληρώνεις αγοραπωλησίες, όσο τεφαρίκια κι αν φαίνονται οι προσφορές που θα έχεις. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα μπλέξεις εύκολα σε καβγάδες, ειδικά στον χώρο της δουλειάς και ειδικότερα εάν σου αλλάξουν το πρόγραμμα και σε ξεβολέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με ερωτική διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου, αλλά δεν θέλεις να χαζογκομενίσεις και να σαλιαρίσεις απλά, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, θα μιλήσεις τίμια και σταράτα στο άλλο σου μισό κι ότι πεις ή υποσχεθείς θα είναι συμβόλαιο. Εάν είσαι ελεύθερος/η, επίσης δεν θα αναλωθείς από δω κι από κει, θα κάνεις την κίνηση και την προσπάθειά σου, μόνο εάν πράγματι ψήνεσαι για τα καλά. Σε επίπεδο επαγγελματικό, σπρώχνεις κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια, χωρίς πολλές φιοριτούρες, με λίγα λόγια και καλά. Εσένα του 3ου δεκαημέρου σε τρώνε τα λόγια και οι υποσχέσεις που παίρνεις, αλλά και που δίνεις εσύ. Πολύ ψέμα, πολύ ασάφεια, αναβολές, καθυστερήσεις, υπερβολές και γενικά ένας χαμός κι ένα χάος επικρατούν στις συζητήσεις που έχεις με συναδέλφους. Χώρια τα κουτσομπολιά ή οι λάθος πληροφορίες που σου μεταφέρουν, ακόμη κι εσκεμμένα… Δεν αποκλείεται όλα αυτά να οδηγήσουν σε καβγάδες, στο χώρο της δουλειάς, από τους οποίους θα βγουν στο φως πολλά που δεν γνώριζες ή μπορεί κάποιος/α να προδώσει τη δική σου εμπιστοσύνη. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, για ακόμη μία φορά η πληγή σου θα είναι τα οικονομικά… Έξοδα, πολλά έξοδα και η ψυχολογία σου στα τάρταρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου έχει έρθει πλέον ο καιρός να βάλεις ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και να φτιάξεις μία κατάσταση άλλη που και στο μέλλον θα σου επιτρέψει να έχεις ένα καλύτερο εισόδημα. Μεν θα πιεστείς, πιθανώς και να μιζεριάσεις ορισμένες φορές, αλλά στο τέλος θα είσαι άρχοντας/ισσα. Στα συν να βάλεις ότι αυτό τον καιρό θα έχεις και τις πάσες σου από την οικογένεια, σε περίπτωση που δεν σου βγαίνουν τα κουκιά με τα χρέη σου ή εάν θέλεις να κάνεις μία επένδυση. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, επίσης έχεις θέμα με τα χρήματα και το εισόδημά σου, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις τα λεφτουδάκια σου και να μην επιχειρήσεις τίποτα απολύτως. Αν συμμετέχεις σε μία επένδυση, το πιο πιθανό είναι να χάσεις τα χρήματά σου, αφού από ό,τι σου υποσχεθούν δεν θα λάβεις ούτε το ένα δέκατο, μη σου πω θα χρεωθείς κιόλας. Ακόμη κι αύξηση να ζητήσεις και να σου πουν ναι, θα σε φορτώσουν έπειτα σαν το γαϊδούρι, οπότε δώρον- άδωρο. Το ακόμη χειρότερο σενάριο είναι να μείνεις και χωρίς δουλειά. Για σένα του 2ου δεκαημέρου αναμένονται καβγάδες και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού ή μία ξαφνική ζημιά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δουλειά μπόλικη με τον εαυτό σου σε περιμένει και θα πρέπει να σοβαρευτείς και να γίνεις πιο υπεύθυνος/η στις επιλογές σου, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Επίσης, θα χρειαστεί να πάψεις να επαφίεσαι στην καλή σου τύχη και να δουλέψεις, εάν θέλεις να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πάντως αυτές τις μέρες θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και χαρούμενες συναντήσεις, αλλά και φλερτ που δεν θα σε αφήσουν να μαραζώσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, επιμένεις να ζεις σε έναν δικό σου κόσμο και να βλέπεις τα πάντα γύρω σου ροζ. Η υπερβολική και αδικαιολόγητη αισιοδοξία σου μπορεί να φτάσει τους γύρω σου και ειδικά αυτούς που σε συναναστρέφονται καθημερινά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Επίσης, αυτό που ενοχλεί πολύ πάνω σου είναι που για να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου λες πολλά ψέματα, κρύβεις πράγματα ή υπόσχεσαι τα χίλια δυο ανέφικτα, δημιουργώντας ψεύτικες προσδοκίες κι εν τέλει απογοητεύεις όποιον κάνει το λάθος και σου δείξει εμπιστοσύνη. Εάν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις τσακωμούς, λόγω δικής σου νευρικότητας, κυρίως γιατί θα βγουν στην επιφάνεια τα μύρια όσα ψυχολογικά κουβαλάς.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved