AstroΤσαούσα 08/03 - 14/03: Μια τρύπα στο νερό

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 08/03 - 14/03: Μια τρύπα στο νερό

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό και του Άρη από τους Διδύμους στις 11/03 ξεκινούν οι όψεις για αυτή την εβδομάδα. Πριμοδοτούνται με τη συνάντηση των δύο θέματα αισθηματικά και οικονομικά των 3ων δεκαήμερων. Την ίδια ημέρα ο Ερμής στους Ιχθύς κάνει κι αυτός ένα εξαγωνάκι με τον Ουρανό στον Ταύρο καιτα 2α δεκαήμερα των ζωδίων θα έχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 14 του μήνα χαλάει το σερί των θετικών όψεων το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που, ειδικά στα Μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, φέρνει απογοητεύσεις και ροπή προς τις λάθος πρωτοβουλίες και επιλογές.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κάνεις τα κεφάλια όλων να γυρνούν όπου κυκλοφορείς και πίστεψέ με δεν μένουν απλά στο κοίταγμα οι θαμαστές/ριες σου Κριάρι του 3ου δεκαημέρου. Και αλληλοπεσίματα θα πέσουν και τηλέφωνα και social θα ανταλλάξεις και γενικώς θα έχεις να ασχολείσαι. Ωστόσο, αν κάτι σου ξινίσει από την αρχή ή δεν πείθεσαι από τα λόγια κάποιου/ας, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην το τραβάς από τα μαλλιά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικές εμπνεύσεις και ιδέες που κλωσούσες καιρό μπορεί να σου φέρουν ζεστά και φουρνιστά λεφτάκια. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, μην κανονίσεις πολλά-πολλά για το τέλος της εβδομάδας γιατί το πιο πιθανό είναι να σε πιάσουν τα καταθλιπτικά σου να τα ακυρώσεις και να κρεμάσεις και την υπόλοιπη παρέα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλοπιάσματα και κανακέματα έχεις ανάγκη από τους δικούς σου ανθρώπους και ειδικά από το άλλο σου μισό, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Εκεί που πραγματικά παίρνεις τα πάνω σου είναι, αν υπάρχει στη ζωή σου ένας κρυφός δεσμός, ενώ μπορεί και να τον ξεκινήσεις τώρα για να τονίσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ωστόσο, τρως χλαπάτσα σε οποιουδήποτε είδους απόπειρα να συνεταιριστείς με κάποιο φίλο σου ή εάν εμπιστευτείς τις συμβουλές που θα σου δώσει τάχα για να οικονομήσεις. Μην χρωστάς κι από πάνω, ξέρω 'γω. Εσύ Ταυράκι του 2ου δεκαημέρου θα έχεις ξαφνικές συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους και θα λάβεις αναπάντεχα ευχάριστα νέα. Στα συν της περιόδου μπορείς να βάλεις και ορισμένες καινούριες γνωριμίες που θα σου μείνουν αξέχαστες. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σε πληγώσουν οι φίλοι και θα αισθανθείς αρκετή μοναξιά τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μια χαρά κυλούν οι μέρες με το παρεάκι σου, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου και μπορεί, αν είσαι μόνος/η να γνωρίσεις και το επόμενο ταίρι σου. Για να χαρείς περισσότερο σου λέω ότι θα είναι έντονη σχέση και φουλ στο συναίσθημα, όχι τίποτα χλιαρό. Στη δουλειά σου να είσαι προσεκτικός/ή και να αφήσεις τις μαγκιές και τα ρίσκα, γιατί μάλλον υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο ή δεν έχεις πλήρη εικόνα των καταστάσεων. Κράτα μόνο ό,τι σε συμφέρει να λουφάξεις και όχι να δράσεις. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, άσε τις ντροπές και κοίτα να παρουσιάσεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα κατάλληλα πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς γιατί είναι και πρωτότυπες και πολύ καλές. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, προς τα τέλη της εβδομάδας, θα νιώσεις μία πίεση σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες και παράλληλα ότι σου έχουν στραγγίξει κάθε αισιόδοξη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ή που θα βρεις το καινούριο σου ταίρι στη δουλειά, απλά στην αρχή για να μην λένε οι κακές οι γλώσσες θα είστε ένα διάστημα στο κρυφό ή που θα κάνεις παρασκηνιακή συμμαχία με κάποιον συνάδελφο ή ανώτερό σου και θα έχεις να λαμβάνεις γενικότερα προνόμια, αλλά και έξτρα λεφτά, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Παρ' όλα αυτά μην παίρνουν και πολύ αέρα τα μυαλά σου και ξεκινήσεις να κάνεις υπερβολικά μεγάλα επαγγελματικά πλάνα ή σχέδια για τις σπουδές σου, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά, χώρια η απογοητευσάρα που σε περιμένει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείς αντίθετα με όσους είναι του 3ου να κάνεις πολλά πράγματα για τη μελλοντική σου πορεία και μπορεί τις καλύτερες ιδέες να σου τις δώσουν από το πουθενά οι φίλοι σου. Εσύ Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου τρως πακετάκι στην καθημερινότητά σου και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για να βγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα και μιζέρια.

ΛΕΩΝ ♌

Κανόνισε Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου να κάνεις κανένα ταξιδάκι ή μία εκδρομούλα αυτές τις μέρες ή εάν είσαι πιο φιλομαθής να γραφτείς σε ένα σεμινάριο, έστω να πας σε μία ημερίδα. Στο λέω γιατί εκτός από το ότι θα περάσεις σούπερ θα έχεις και μια ερωτική γνωριμία-φωτιά, που καλό είναι να μην την χάσεις, ειδικά αν περνάς μοναξιές τώρα τελευταία. Μην αποπειραθείς να μπλέξεις πάντως τις ερωτικές με τις φιλικές σου σχέσεις γιατί κάτι τέτοιο μόνο κακή κατάληξη θα έχει και θα το πάρεις και κατάκαρδα, αν κάποιοι/ες απομακρυνθούν από εσένα. Επίσης, ούτε οικονομικά νταραβέρια με όποιον να 'ναι θα σου πάνε καλά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μία ξαφνική εξέλιξη στη δουλειά ή μία πρόταση που θα σου κάνουν για επένδυση μπορεί να αλλάξει εντελώς και μάλιστα προς το καλύτερο την οικονομική σου κατάσταση. Επιπλέον, θα μπορέσεις και να ξεπληρώσεις και κανένα από τα χρέη σου. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, ντέρτια και καημοί ερωτικής φύσεως σε περιμένουν και επειδή ούτε και τα καινούρια φλερτ θα τσουλήσουν, σε βλέπω να μαραζώνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 3ου δεκαημέρου είσαι πιο μάχιμος/η από ποτέ σε θέματα δουλειάς και δεν εννοώ απλά ότι δουλεύεις σαν το μυρμήγκι, αλλά ότι βγαίνεις από τη φωλιά σου και κάνεις αισθητή την παρουσία σου, με το δυναμισμό και τις πρωτοβουλίες σου. Έτσι θα κλείσεις υπεραστεράτες συνεργασίες που θα σου φέρουν φράγκα. Βέβαια στα προσωπικά σου μπορεί να μην φανείς τόσο τυχερός/ή και να πιστέψεις σε παραμύθια που θα σου πουλήσει ο/η αγαπημένος/η σου, τα οποία θα σου βγουν ξινά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ευχάριστες στιγμές που θα σε ανανεώσουν σε περιμένουν παρέα με το ταίρι σου ή μπορεί να έχεις μία καινούρια γνωριμία. Επιπλέον, παίζει να σου σκάσει και μία καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου ή κάποια καινούρια συνεργασία. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, χάλια τα πράγματα στα οικογενειακά σου κι ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας θα το καταλάβετε όλοι στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο έρωτας σου πάει τρέλα Ζυγέ του 3 ου δεκαημέρου και τον ζεις στο έπακρο. Εάν ήδη είσαι σεταρισμένος/η, ετοιμάσου για εκδρομούλα ή κάποια άλλη δραστηριότητα έξω από τα συνηθισμένα, παρέα με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος πως και πιο κοντά θα έρθετε και θα φορτώσετε συναρπαστικές εμπειρίες. Αν είσαι σόλο, ο έρωτας της ζωής σου σε περιμένει στα πιο απίθανα μέρη. Για σένα του 2ου δεκαημέρου, αναμένονται θετικά γεγονότα στο χώρο της δουλειάς που θα έχουν να κάνουν και με οικονομική άνοδο. Την τσίμπησες την αυξησούλα! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, δυστυχώς η δουλειά σου γίνεται βάρος αβάσταχτο, οι υποχρεώσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο προς τα τέλη της εβδομάδας και εσύ δεν έχεις δικαίωμα ούτε να παραπονεθείς, ούτε απλά να μιλήσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κινητοποιείσαι σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου ή το ψήνεις άγρια για να μπεις σε μία επένδυση Σκορπιέ του 3 ου δεκαημέρου. Παράλληλα, θα υπάρξουν και κάποιες καλές εξελίξεις στη δουλειά ή την καθημερινότητά σου και έτσι θα καταφέρεις εύκολα να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αρχίσεις μόνο τις υπερβολές και χώσεις χρήμα σε σχέδια που μόνο εσύ πιστεύεις ότι θα έχουν επιτυχία. Επειδή όμως και χωρίς καψούρα, πάθος και έρωτα δεν κάνεις, να σε καθησυχάσω λέγοντάς σου πως η βδομάδα σου παραείναι φλογερή. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις θα έχεις από το ταίρι σου ή μία συναρπαστική ερωτική γνωριμία, εάν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό. Αν είσαι γεννημένος/η στο 1ο δεκαήμερο, η ανασφάλειά σου χτυπάει ταβάνι και η αυτοπεποίθησή σου κατρακυλάει στα τάρταρα. Εννοείται πως και από λεφτά σκούρα τα πράγματα.…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ερωτικότατη και ρομαντικότατη είναι αυτή η εβδομάδα Τοξότη του 3ου δεκαημέρου και ακόμη κι αν από πλευράς σου δεν κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου, θα σε κυνηγάνε και θα σε παρακάνε οι θαυμαστές/ριες σου. Αν είσαι αγκαζέ, χαϊδολογιέστε με το ταίρι σου και είστε μες στα σιρόπια. Αν δεν είσαι, τότε οπωσδήποτε βρίσκεις ταίρι. Στο σπίτι σου φαίνεται να είναι το κλίμα κάπως πολεμικό, για τελείως λάθος λόγους, όμως και αν εντέλει υπάρξουν καβγάδες δεν θα ξέρετε ούτε τι λέτε ο ένας στον άλλον, ούτε καν γιατί το λέτε. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, όλα βαίνουν καλώς στο σπίτι και την δουλειά σου και αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές, θα είναι καλοδεχούμενες και ευχάριστες. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα προτιμούσες να μην είχες σπίτι και οικογένεια, αλλά να ήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο, μετά το σκάσιμο και την πίεση που θα φας από τους δικούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την οικογένειά σου είσαι μέλι γάλα αυτές τις μέρες και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις μπορείς και ανταποκρίνεσαι άψογα, αν είσαι Αιγόκερας του 3ου δεκαημέρου. Μάλιστα μπορεί να υπάρξει και κάποιο love story, με άτομο που κινείστε στους ίδιους χώρους ή που θα σου κάνει το κονέ κάποιος από τους δικούς σου, μπας και σε δουν να στεριώνεις με κάποιον/α. Στη δουλειά πάντως μην μπλέκεσαι σε λόγια και κουτσομπολιά γιατί τίποτα δεν είναι αξιόπιστο από όσα θα ακούσεις. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να σου φέρουν τον έρωτα της ζωής σου ή μία πολύ καλή και δημιουργική συνεργασία. Εσύ του 1 ου δεκαημέρου κρατάς για τον εαυτό σου όσα σκέφτεσαι γιατί δεν βρίσκεις πρόθυμο ακροατήριο. Ωστόσο, νιώθεις άσχημα γιατί χρειαζόσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Φλερτ πολλά θα συναντήσεις στο δρόμο σου, αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου και θα ανταποδώσεις τα μέγιστα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να πάει και παρακάτω το πράγμα και να σοβαρέψει με κάποιον/α που θα σου κλέψει την καρδιά με τη μία. Αν έχεις σχέση, να περιμένεις ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι, αλλά κι εσύ θα κελαηδήσεις ανάλογα. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια, μην κάνεις μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί μάλλον θα τα κλάψεις τα λεφτάκια σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μην σου κάνει καμία εντύπωση, εάν ξαφνικά βρεθούν λεφτά μες στο σπίτι σου ή σου δώσουν οι δικοί σου ένα ποσό για να κάνεις τις επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις με άνεση. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, προς τα τέλη της εβδομάδας, θα νιώσεις και οικονομική και συναισθηματική στενότητα και πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καλές οικονομικές εξελίξεις αναμένονται για σένα του 3ου δεκαημέρου και έχουν να κάνουν με πριμ από την οικογένειά σου ή με την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου. Ωστόσο, μην νομίζεις ότι όλα θα είναι ρόδινα με τους δικούς σου, καθώς υπάρχουν αρκετές χαοτικές καταστάσεις μες στο σπίτι σας και παίζει να σας φτάσουν σε σημείο να σκοτωθείτε, χωρίς πάλι να λύσετε κάποιο από τα θέματά σας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, χαρούμενες ειδήσεις και τυχερές νέες γνωριμίες αναμένονται εντός των ημερών. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σου κλήρωσε Κρόνος. Προς το παρόν και κυρίως τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, θα την ακούσεις σε θέματα δουλειάς και θα νιώθεις πως δεν υπάρχει καμία διέξοδος ή επιλογή για να καλυτερεύσεις τη θέση σου.

!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved