AstroΤσαούσα 01/03 - 07/03: Κρόνε, Κρόνε είσαι εδώ;

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 01/03 - 07/03: Κρόνε, Κρόνε είσαι εδώ;

Σημαντικότατη από αστρολογικής απόψεως είναι η εβδομάδα που μας έρχεται. Οι πρώτες δύο όψεις πραγματοποιούνται στις 02/03. Πρώτα ολοκληρώνεται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο του Κριού και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά αυτών του Παρορμητικού Σταυρού, μπορούν να τρίβουν από τώρα τα χέρια τους, αφού η τύχη και οι μεγάλες ευκαιρίες θα τους συνοδεύουν σε ότι επιχειρούν. Λίγο αργότερα συναντιούνται και ο Ερμής με τον Κρόνο στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Τα 3α δεκαήμερα τω ζωδίων και περισσότερο τα Σταθερά θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις με σύνεση και ωριμότητα, ακόμη κι αν είναι δύσκολες και σκληρές. Στις 3 Μαρτίου, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και θα αρχίσουν να υπάρχουν εξελίξεις, ειδήσεις και πληροφορίες σε σημαντικούς τομείς κυρίως των Μεταβλητών ζωδίων. Στις 6 του μήνα ο Ήλιος από τους Ιχθύς εξαγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και αναμένονται θετικές αλλαγές. Η 7η Μαρτίου είναι μία ημερομηνία που αξίζει να κυκλώσεις στο ημερολόγιό σου. Όχι γιατί απλά πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο 2ο δεκαήμερο του άξονα Παρθένου/Ιχθύων, αλλά γιατί σχεδόν ταυτόχρονα εισέρχεται ο Κρόνος στους Ιχθύς. Σημειωτέον ότι ο πλανήτης αυτός δεν μετοικεί κάθε τρεις και λίγο, παραμένει τρία χρόνια σε κάθε ζώδιο. Ίσως και αν μιλάμε λοιπόν για την πλανητική μετακίνηση της χρονιάς. Από τη νέα του θέση θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε σημαντικούς τομείς της ζωής των Μεταβλητών ζωδίων κυρίως. Αλλά όσοι μάθουν καλά το μάθημα τους, δεν έχουν να φοβούνται πολλά.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο/η καλύτερος/η του χωριού είσαι αυτή την εβδομάδα Κριάρι του 2ου δεκαημέρου. Λάμπεις από ομορφιά, έχεις ρέντα σε ερωτικά θέματα και επειδή οι ωραίοι/ες έχουν χρέη, το σύμπαν σου στέλνει και λεφτάκια για να κάνεις τη ζωή σου, χωρίς άγχη και μιζέρια. Παράλληλα, στρώνουν τα ψυχολογικά σου, αφού λύνονται και πολλά πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, που -όσο να πεις- σου χαλούσαν τη ζαχαρένια σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην περιμένεις ανέμελες συζητήσεις και χαβαλέ, όταν βρίσκεσαι με τους φίλους σου, μάλλον θα έχετε να λέτε για σοβαρά θέματα ή προβλήματα, όμως τουλάχιστον θα βγάλετε μια άκρη. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, δεν θα θέλεις πολλά-πολλά με κανέναν από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα. Θα προτιμήσεις να κάθεσαι μόνος/η σου και να σκέφτεσαι ή απλά να κοιτάς με χαμένο βλέμμα το ταβάνι. Επίσης, με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αρχίζει για σένα μία περίοδος που θα σου σκάνε από παντού φοβίες και άγχη ή θα πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Κι αυτό δεν είναι μία ευνοϊκή συνθήκη…

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Χαρούμενες σκέψεις, ευτυχισμένες στιγμές, έρωτες, χρήματα, όλα καλά πηγαίνουν στη ζωή σου Ταύρε του 2ου δεκαημέρου, αλλά προς Θεού μην και σε δει το φως του ηλίου. Όλα τα παραπάνω γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γιατί όποιος/α είναι στα πάνω του δεν χρειάζεται να το φωνάζει. Μία ευχάριστη έκπληξη πάντως μπορείς να περιμένεις και από τη μεριά των φίλων σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είναι πιο απαιτητικές οι μέρες αυτές για σένα, κυρίως γιατί θα έχεις τρέξιμο με θέματα της δουλειάς και θα πρέπει να πάρεις ορισμένες σημαντικές αποφάσεις και μέχρι να καταλήξεις στο τι θες θα ζοριστείς. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα έχεις πολλές παραπάνω επαφές αυτές τις μέρες με φίλους και γνωστούς, όπως επίσης και αρκετές καινούριες γνωριμίες. Ευτυχώς να λες για το τελευταίο, γιατί με τον Κρόνο μπάστακα στον οίκο που επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, πολλές φιλίες σου από τα παλιά θα λήξουν. Να θυμάσαι όμως ότι σίγουρα δεν άξιζαν να επιβιώσουν, όσο κι αν σε θλίβει αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου, θα τη γλεντήσεις τη ζωούλα σου αυτές τις μέρες και ειδικά με τους φίλους σου σε περιμένουν αξέχαστες στιγμές. Μέσα από την παρέα σου, μπορεί να βρεις και το επόμενο αμόρε σου ή να κλείσεις μία αστεράτη συνεργασία. Μέσα σε όλα μπορεί να δεις κι ένα μεγάλο σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα δουλειάς ή/και σπιτιού. Αν είσαι γεννημένος το 3ο δεκαήμερο, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της δουλειάς ή των σπουδών σου, που μεν θα σου πάνε καλά, αλλά θα σε χαντακώσουν σε ό,τι αφορά στον ελεύθερο σου χρόνο, ο οποίος θα είναι ανύπαρκτος. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις πολλές εξελίξεις και νέα που αφορούν τη δουλειά σου, προς τα τέλη της εβδομάδας, όμως τα πιο σημαντικά ξεκινούν με την άφιξη του Κρόνου στον 10ο οίκο του Ωροσκοπίου σου. Αν μέχρι τώρα προσπάθησες σκληρά για την καριέρα σου θα σε ανταμείψει, αν πετούσες χαρταετό και τα άφηνες όλα στην τύχη, θα εισπράξεις τα ανάλογα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Την τύχη είναι με το μέρος σου και μάλιστα διπλά σε θέματα δουλειάς, αν είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου. Και τις συμφωνίες σου θα κλείσεις, και τα μπόνους σου θα πάρεις, και θα ανέβεις και θα επεκταθείς γενικότερα. Μάλιστα, μπορεί μέσα από τις επαγγελματικές σου σχέσεις να προκύψει και ένας έρωτας (τακτοποιήθηκες και με το παραπάνω). Τώρα σου μένει απλά να πάρεις τις τελικές αποφάσεις και να βάλεις μπροστά για τα επόμενα σχέδια σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου στριμώχνεσαι κάπως λόγω οφειλών και λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων, όμως έστω και κατ’ ανάγκη θα βρεις λύσεις για να πάψουν να σε κυνηγούν τα χρέη σου. Για σένα του 3ου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή φέρνει κινητικότητα σε θέματα σπουδών, ιδέες για τα επαγγελματικά σου σχέδια και ίσως κάποιο ταξιδάκι. Μην κάνεις όμως χαρούλες, καθώς ξοπίσω έρχεται ο Κρόνος στον τομέα αυτό και σε προσγειώνει απότομα, ειδικά εάν όσα σκόπευες να κάνεις δεν είχαν καμία λογική βάση και ήταν μες στην υπερβολή. Θα πετύχεις κάποια πράγματα, αλλά όχι γρήγορα και όχι εύκολα.

ΛΕΩΝ ♌

Μια αισιόδοξη και χαρούμενη εβδομάδα σου υπόσχεται το σύμπαν, γεμάτη από καινούριες εμπειρίες, ευχάριστες συζητήσεις, πιθανώς κάποιο ταξιδάκι και αρκετή εύνοια στην κατάστρωση σχεδίων για το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και για την επιμόρφωσή σου Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου. Αν είσαι σόλο, μπορεί, στα μέρη που θα τριγυρίζεις, να πέσεις μούρη με μούρη με το άλλο σου μισό. Σημαντικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και για τα οικονομικά σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι συζητήσεις με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη μόνο ανάλαφρες και χαρούμενες δεν θα είναι. Αντιθέτως, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αφού πείτε ο ένας στον άλλον σκληρές αλήθειες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μία τελευταία ευκαιρία να τακτοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Από το τέλος της εβδομάδας και έπειτα, κουμάντο σε όλα αυτά θα κάνει ο Κρόνος για εσένα και θα κλείσεις τις εκκρεμότητες σου -θες, δεν θες- (αφραγκία μου μυρίζει). Να σου πω κιόλας ότι εκτός από οικονομική στενότητα, θα σου φέρει και συναισθηματική ανασφάλεια και άλλα αρνητικά συναισθήματα (δύσκολη πίστα έχεις μπροστά σου).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σε δύο πολύ βασικούς τομείς της ζωής σου τα πράγματα θα πάνε πρίμα Παρθένε του 2ου δεκαημέρου. Ο έρωτας και το πάθος που θα ζήσεις με το άτομο που θέλεις (όχι με όποιον/α να 'ναι, σημαντικό!) θα συνοδευτούν από το κλείσιμο μίας καλής οικονομικής συμφωνίας ή και μίας κληρονομιάς. Οι σοβαρές σου σχέσεις πάντως έρχονται στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα αρκετά, ειδικά εάν πάρουν μία νέα μορφή. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς (τι πρωτότυπο!), όπως επίσης και σοβαρές συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, μετά από τις οποίες θα πρέπει να πάρετε ορισμένες σημαντικές (ίσως όχι ευχάριστες) κοινές αποφάσεις. Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και τους σημαντικούς συνεργάτες σου βελτιώνεται αυτές τις μέρες. Ωστόσο, εάν υπάρχουν σοβαρά θέματα προς επίλυση, μην κοιτάξεις απλά να τα κουκουλώσεις. Ο Κρόνος έρχεται να αποκαταστήσει την τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες και θα αφήσει στη ζωή σου μόνο όσες έχουν γερές βάσεις και είναι δοκιμασμένες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μοναδικές κι ανεπανάληπτες είναι οι στιγμές που περνάς με το ταίρι σου, Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι και μην σε παίρνει από κάτω, η εβδομάδα που έρχεται στο φέρνει μπρος στα πόδια σου. Αλλαγές να περιμένεις και στην καθημερινότητά σου, με κάποιες κουραστικές καταστάσεις και υποχρεώσεις να φτάνουν στο τέλος τους και άρα να παίρνεις τα πάνω σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην περιμένεις και πολλά σε θέματα που αφορούν στις ερωτικές σου σχέσεις, ούτε να έχεις πολλές προσδοκίες για καλοπέραση και διασκέδαση. Πιο καλά αφοσιώσου στα δημιουργικά σου σχέδια και τότε μπορεί να πετύχεις κάτι καλό. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα υπάρξουν εξελίξεις στην καθημερινότητά σου και περισσότερες επαφές, ίσως και καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, προετοιμάσου σιγά-σιγά για μία πιο κουραστική καθημερινότητα, με πολλές ευθύνες, ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις και πιθανώς κάποιες δυσάρεστες αλλαγές που θα σου αφαιρέσουν ορισμένα προνόμια στη δουλειά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ευτυχισμένες μέρες έχεις μπροστά σου να ζήσεις Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου. Η καθημερινότητά σου ομορφαίνει, εσύ ασχολείσαι με τον καλλωπισμό σου και λάμπεις, ενώ φλερτάρεις και δέχεσαι κομπλιμέντα, όπου βρεθείς και όπου σταθείς, από το χώρο της δουλειάς, μέχρι και στον πάγκο των τυριών στο σούπερμαρκετ. Επίσης, όλο και κάτι θα σου έρθει στα οικονομικά, όπως μία αύξηση ή ένα μπόνους. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις σημαντικά οικογενειακά θέματα και κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μακρών συζητήσεων, που θα σε εξουθενώσουν, με τα υπόλοιπα μέλη της αξιότιμης οικογενείας σου θα πάρετε τις αποφάσεις σας και μάλλον θα είναι οι σωστές, αν και δύσκολες. Αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα περάσεις μία μίνι περίοδο χάριτος, με αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση, αλλά και για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια. Έπειτα από αυτό ο Κρόνος βάζει ταφόπλακα σε οποιουδήποτε είδους ανούσια χαρά, αλλά και σε ερωτικά ζητήματα. Όλα θα καλυφθούν από ένα πέπλο σοβαρότητας κι αν δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην εξέλιξη σου, απλά θα σου βγαίνουν ξινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Την απόλυτη εύνοια της τύχης θα έχεις Τοξότη του 2ου δεκαημέρου σε ό,τι αφορά στην καλοπέραση και τη διασκέδασή σου, αλλά και ζητήματα καρδιάς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα δεις πυροτεχνήματα στην αγκαλιά του άλλου σου μισό, ενώ αν είσαι σόλο, θα γνωρίσεις έναν καινούριο μεγάλο έρωτα. Μπορείς επίσης να περιμένεις δώρα, ευχάριστες εκπλήξεις, κέρδη από τυχερά παιχνίδια, ενώ και τα δημιουργικά σου σχέδια πάνε ρολόι και σου φέρνουν και λεφτά. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα οικογενειακά ή που έχουν σχέση με τη δουλειά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν είσαι και πολύ ανοιχτός/ή σε κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, εκτός εάν κρίνεις ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Μία πιεστική κατάσταση πιθανώς να προκύψει και με τα αδέρφια. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, πολλαπλασιάζονται οι συζητήσεις που θα κάνεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ θα ασχοληθείς αρκετά και με την ακίνητη περιουσία σου. Από τα τέλη της εβδομάδας, ωστόσο, θα κάνει ο Κρόνος κουμάντο στο σπίτι σου και θα σε φορτώσει με πολλαπλά σχετικά βάρη και υποχρεώσεις, ενώ θα βγάλει στην επιφάνεια και τις συνέπειες από λάθος χειρισμούς του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όλου του κόσμου τα καλά θα έχεις στο σπιτικό σου Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα θέματα που απασχολούν εσένα και την οικογένειά σου και ειδικά εάν έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Εάν υπάρχει στην κατοχή σου κανένα σπιτάκι, οικοπεδάκι ή χωραφάκι, μπορείς να το αξιοποιήσεις και να βγάλεις καλά λεφτά. Επίσης, θα τρακάρεις με μία καλή ευκαιρία και εάν θέλεις να αγοράσεις κάτι ανάλογο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν είναι τα οικονομικά σου και τόσο ανθηρά. Απεναντίας για άλλη μία φορά θα χρειαστεί να πάρεις σκληρές αποφάσεις και να κάνεις γενναίες περικοπές στα έξοδά σου, για να είσαι σωστός/ή στις υποχρεώσεις σου. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις πολλές μετακινήσεις καθημερινά, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και καινούριες γνωριμίες. Πολύ σύντομα πάντως θα αρχίσεις να νιώθεις πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με κανέναν και κανείς δεν είναι σε θέση να σε καταλάβει. Επομένως θα κρατάς τις σκέψεις και τις ιδέες σου για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπόλικες ειδήσεις και ευχάριστα νέα έρχονται στα αφτιά σου αυτές τις μέρες Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου, ενώ θα σε χαροποιούν επίσης και οι συναντήσεις που θα έχεις με φίλους, γνωστούς ή συγγενείς, αλλά και οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις και τα μαζεμένα φλερτ. Πολύ καλή στιγμή είναι και για αλλαγή ή αγορά καινούριου οχήματος ή τεχνολογικού εξοπλισμού. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, έχεις μπόλικη δουλίτσα με τον εαυτό σου για να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια ή για να τα τελειοποιήσεις λίγο προτού τα βάλεις σε εφαρμογή. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις μία σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σου και πολύ πιθανό να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία/συμφωνία. Κάνε ό,τι μπορείς, όσο προλαβαίνεις, γιατί με τον Κρόνο ως... προσωπικό σου λογιστή, οσονούπω, θα μπουν σκληρά μέτρα και περιορισμοί σε σπατάλες και αχρείαστα έξοδα, ενώ θα υπάρχουν ένα σωρό δυσκολίες για να βγάλεις δυο ευρώ παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μιλάς σε απευθείας σύνδεση με την τύχη σου σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου κα όλα σου έρχονται όπως τα θέλεις και με το παραπάνω. Μπορεί να πάρεις αύξηση, μεγαλύτερη από ό,τι περίμενες ή να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία καλύτερη από ότι προσδοκούσες, ενώ και οι επενδύσεις σου θα σου φέρουν πολλαπλάσια κέρδη. Καινούρια δεδομένα θα υπάρξουν και στις προσωπικές σου σχέσεις, με κάποιες να λήγουν τώρα και άλλες να ξεκινούν από το πουθενά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κλειστείς στο καβούκι σου και θα κάνεις πριβέ ορισμένες σοβαρές σκέψεις για το μέλλον σου. Η λογική λέει πως θα πάρεις σωστές και μετρημένες αποφάσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, εκφράζεις με περισσότερη ευκολία αυτά που έχεις κατά νου και γίνεσαι από τους γύρω σου περισσότερο κατανοητός/η. Πάντως, σύντομα θα σοβαρευτείς -θέλοντας και μη- και θα μάθεις να αντιμετωπίζεις όσα συμβαίνουν γύρω σου με σοβαρότητα και ρεαλισμό. Επιπλέον, θα πρέπει να πεις αντίο στην καλή σου τύχη που σου έφερνε άκοπα πολλά καλά. Θα μάθεις να δουλεύεις σκληρά, για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved