AstroΤσαούσα 22/02 - 28/02: Χωρίς πολλά-πολλά...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 22/02 - 28/02: Χωρίς πολλά-πολλά...

Μόνο μία όψη πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα κι αυτή την πρώτη-πρώτη μέρα, στις 22. Ο Ερμής από τον Υδροχόο τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω τον κρυμμένο μας δυναμισμό και να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με περισσότερη αποφασιστικότητα.

Η εβδομάδα θα συνεχιστεί σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς πολλά-πολλά, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για όλους θα είσαι εσύ, Κριάρι του 1ου δεκαήμερου. Ακτινοβολείς, λάμπεις, αστράφτεις και τραβάς τα βλέμματα όλων πάνω σου με το στιλ και την τσαχπινιά σου, χώρια που είσαι φουλ ερωτεύσιμος/η και ξυπνάς και πάθη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα κλείσεις θα είναι ζηλευτές, ενώ στα πλάνα σου θα παίξει και μία μίνι απόδραση με τους φίλους ή το ταίρι σου (θα πετάξεις εις τας εξοχάς τον χαρταετό σου). Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο, μάλλον θα περάσεις μία μοναχική εβδομάδα μες στα νεύρα, αφού γίνεις άνω-κάτω με τους φίλους σου και θα ειπωθούν πολλά και χοντρά. Ο λόγος που θα γίνει το πατιρντί μάλλον θα έχει να κάνει με λεφτά, μάλλον δανεικά και το πιθανότερο αγύριστα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με όμορφες σκέψεις είναι γεμάτο το μυαλό σου αυτές τις μέρες και επιμένεις να βλέπεις ό,τι συμβαίνει με αισιοδοξία, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Μάλλον η καλή σου διάθεση έχει να κάνει με έναν καινούριο έρωτα, που όμως ακόμη δεν έχεις εκδηλώσει ή και με την επιστροφή κάποιου πρώην (φαντάσου τι έχει να γίνει, όταν θα μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις). Για σένα, Ταύρε του 2ου δεκαημέρου, θα ρολάρουν τα θέματα που έχεις στη δουλειά και θα ξεκινήσεις να κλείνεις συμφωνίες που κυνηγούσες καιρό, όπως επίσης και να εισπράττεις μπόλικο χρήμα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν νιώθεις και τόσο καλά μέσα σου, μόνιμα είσαι ένα τσικ πριν να κάνεις το μεγάλο μπαμ και τρώγεσαι με τα ρούχα σου (μένει να δούμε ποιος θα πληρώσει τη νύφη…).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ζωάρα κάνεις, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και περνάς όλο σου τον χρόνο, διασκεδάζοντας με τα φιλαράκια σου και κάνοντας καινούριες γνωριμίες. Και να μην θέλεις να βάλεις καινούριους ανθρώπους στη ζωή σου, είσαι τόσο τραβηχτικός/η, που θα έρχονται από μόνοι τους και θα σου γίνονται κολλιτσίδα. Πάντως, εάν είσαι σόλο, θα υπάρξει κάποιος/α που θα σου ανάψει φωτιά στην καρδιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, περνάς από τη θεωρία στην πράξη σε ό,τι αφορά στα μεγάλα επαγγελματικά σου σχέδια κι μπορείς να περιμένεις επιτυχιάρες. Αντιθέτως, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω σε ό,τι αφορά την πρόοδό σου, αφού διαρκώς θα ξεφυτρώνουν καινούριες φοβίες και άγχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μπορείς να περιμένεις καλά νέα στο χώρο της δουλειάς, τυχερές ευκαιρίες και ασφαλώς περισσότερα χρήματα, αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται όμως ανάμεσα στις υπόλοιπες μπίζνες σου να σκάσει και μία ερωτοδουλειά με κάποιον/α συνάδελφο… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα τακτοποιήσεις, βάζοντας κάποια μεγάλα μέσα (και κρυφά) τα χρέη και τις οφειλές σου, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί δηλαδή να μπλεχτείς και σε κάποια παράλληλη ή απαγορευμένη σχέση. Για σένα Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου η εβδομάδα θα φέρει ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σου σχέσεις και μάλλον θα βγάλεις από τη ζωή σου άρον-άρον όποιον/α είναι τοξικός.

ΛΕΩΝ ♌

Μία εβδομάδα εντελώς έξω από την καθημερινή σου ρουτίνα σε περιμένει Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και μπορεί κιόλας κάποιες μέρες να τις περάσετε με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλες, κάπου παραέξω, απολαμβάνοντας τη φύση και τον καθαρό αέρα. Αν δεν έχεις ταίρι, επίσης θα την κάνεις την εκδρομούλα σου και θα βρεις εκεί το επόμενο (αυτάαα είναι). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείς να ετοιμάζεσαι για το κλείσιμο μία σημαντικής συνεργασίας ή να σπρώξεις τα πράγματα και να στήσετε μία δουλειά μαζί με τους φίλους σου που θα είναι και πολύ επιτυχημένη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου να περιμένεις αναμπουμπούλα μεγάλη στα επαγγελματικά σου, που φυσικά θα σε φέρει στα όριά σου και θα έχεις ακραίες αντιδράσεις και επίσης έναν μικρό χαμούλη με το άλλο σου μισό για να δέσει το γλυκό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τα πάνω σου παίρνεις και στα οικονομικά σου και στα ερωτικά σου και θα φανείς αχάριστος/η, εάν έχεις το οποιοδήποτε παράπονο αυτή την εβδομάδα, σε περίπτωση που είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου. Τα χρέη σου καλύπτονται, η αγκαλιά σου και το κρεβάτι σου γεμίζουν, ε τι άλλο πια θέλεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οι μέρες σου θα κυλήσουν με εργασία και χαρά, απλά αυτή τη φορά δεν θα κάνεις αυτά που πρέπει. Θα πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται και θα βγεις μπροστά (έτσι μόνο θα αναγνωριστεί η αξία σου). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα δεις κάποια από τα σχέδιά σου να ανατρέπονται, ίσως και τελευταία στιγμή (δεν έχεις χειρότερο) και θα σου έρθει τρέλα. Καλύτερα να μην βρίσκεται κάποιος κοντά σου, όταν σε πιάσει κρίση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Καιρός σου ήταν να πάρεις τα πάνω σου στα ερωτικά, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, και επιτέλους όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τον/ην καλό σου, ενώ εάν είσαι μόνος/η, θα σου εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο άτομο που αξίζει να γίνει ταίρι και να του χαρίσεις την καρδιά σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, σε απασχολούν πολύ τα δημιουργικά σου σχέδια και κυρίως πως θα γίνει να πάρουν σάρκα και οστά. Μάλλον θα τα δώσεις όλα για όλα αυτό το διάστημα και θα καταφέρεις να γίνουν όλα, όπως τα είχες φανταστεί και μάλιστα μπαμ-μπαμ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μαύρα χάλια να περιμένεις στην αισθηματική σου ζωή, γιατί θα σε πιάσουν διάφορες εμμονές και φοβίες, θα είσαι μες στην μουρμούρα και τη γρουσουζιά και φυσικά δεν θα αντέχεσαι και μπορεί κιόλας να φας και σουτάρισμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Βελτιωμένα και μάλιστα αισθητά φαίνεται να είναι όλα στην καθημερινότητά σου και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που θα αισθανθείς και κάπως περίεργα, αφού δεν θα υπάρχει τίποτα να σε τρώει Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου… Άσε που θα παίξει και love story με κάποιον/α στη δουλειά ή στους γύρω χώρους κι έτσι καλύπτεις και τα συναισθηματικά κενά σου. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα τακτοποιήσεις άριστα τις οικονομικές εκκρεμότητες ή και ατασθαλίες της οικογένειας σου και θα βρεις τρόπους να τους ξελασπώσεις όλους. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν κάνεις χωριό με κανέναν φίλο, συγγενή, συνεργάτη, ταίρι, αγαπητικό/ιά κι όσο καλά κι αν πηγαίνει η όποια σχέση σου, έχετε ανάγκη, τόσο εσύ όσο και η άλλη πλευρά, ένα ξέσπασμα ή ένα καβγαδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γλεντάς και περνάς καλά Τοξοτάρα του 1ου δεκαημέρου και νιώθεις πως επιτέλους έχεις βρει το νόημα της ζωής και έτσι θέλεις να είναι στο εξής η κάθε σου ημέρα, όπως ακριβώς αυτή η εβδομάδα. Επίσης και στο ερωτικό κομμάτι θα πρέπει να ευλογείς την τύχη σου με το πώς θα πάνε τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και σε αυτόν/ην, που σου κλέβει την καρδιά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις καινούριες γνωριμίες, με σοβαρά άτομα (όχι να είχαμε, να λέγαμε) και πολύ πιθανό να σου προκύψει μία συνεργασία ή εάν είσαι μόνος/η, μία νέα ερωτική σχέση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά και διάφορα εκνευριστικά σκηνικά στη δουλειά και θα καταπιεστείς πολύ για να μην ανοίξεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο χάρος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ηρεμία, στοργή και αγάπη κυριαρχούν στο σπιτάκι σου αυτές τις μέρες και χαίρεσαι να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Επιπλέον σε πιάνει το μεράκι σου και μπορεί να ασχοληθείς και με την διακόσμηση του χώρου σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο μην διστάσεις να κάνεις συζητήσεις περί οικονομικών στη δουλειά σου, μία που θα το πεις, μία που θα τσιμπήσεις την αυξησούλα σου ή κάποια άλλη έξτρα παροχή. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις μεν διάθεση για ξεφάντωμα και διασκέδαση, μαζεύεσαι όμως γιατί σκέφτεσαι τα έξοδα που πρέπει να κάνεις και σε πιάνει η καρδιά σου και τα νεύρα σου. Η μιζέρια σου μπορεί να είναι και αιτία για έναν μεγάλο καβγά με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μέλι στάζει το στόμα σου και όπου βρεθείς είσαι με τον καλό τον λόγο και το χαμόγελο, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο . Για αυτό και συμπαθιέσαι πολύ εύκολα αυτές τις μέρες, αλλά και αρέσεις πολύ! Φωτιά θα πάρουν τα φλερτ και η ανταλλαγή μηνυμάτων στα social με τους/τις επίδοξους/ες θαυμαστές/ριες σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις απίστευτες ιδέες και υπερβολικό θάρρος για να τις παρουσιάσεις να τις προωθήσεις και να τις δεις να πραγματοποιούνται. Έτσι, θαρραλέος/α και ατρόμητος/η θα είσαι και όταν θα εξομολογείσαι τον έρωτα σου σε αυτόν/ην που σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, πανικός θα γίνει στο σπίτι σου, ίσως και για έναν ανούσιο λόγο, απλά όλοι θα θέλετε να εκτονωθείτε, ενώ από πλευράς σου θα δείξεις στους δικούς σου το αυστηρό σου πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το μόνο που δεν θα σου λείψει Ψάρι μου του 1ου δεκαημέρου είναι τα λεφτά! Ευκαιρίες να αυξήσεις ή και να πολλαπλασιάσεις τα χρέη σου θα υπάρξουν πολλές και λίγο να τις εκμεταλλευτείς σωστά θα πιάσεις την καλή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μεν θα έχεις θεματάκια να τακτοποιήσεις στο σπίτι με τους δικούς σου, αλλά θα τον αποφύγεις τον καβγά γιατί ξέρεις να ελίσσεσαι και οι πλάγιες κινήσεις που θα κάνεις θα σου φέρουν εντελώς ανώδυνα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, δεν τα καταφέρνεις και τόσο καλά στην επικοινωνία με τους γύρω σου και ακόμη και καλημέρα να σου πουν, εκνευρίζεσαι και στήνεις καβγά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved