AstroΤσαούσα 15/02 - 21/02: Λογική και ευαισθησία

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 15/02 - 21/02: Λογική και ευαισθησία

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 15/2 ξεκινάει η εβδομάδα που μεν σκορπίζει ολούθε ρομαντισμό και αισιοδοξία, δεν θα τη χαρούμε όμως για πολύ, γιατί στις 16 του μήνα αναμένεται μία ακόμη συνάντηση-φωτιά. Ο Ήλιος με τον Κρόνο συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου και αναγκαζόμαστε να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να δεχτούμε αρκετούς περιορισμούς, προκειμένου να φτάσουμε στα ζητούμενά μας. Και οι δύο αυτές όψεις επηρεάζουν τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Η πρώτη τα Μεταβλητά (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) και η δεύτερη τα Σταθερά (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι)

Στις 17 του μήνα, ο Ερμής από τον Υδροχόο εξαγωνίζει τον Δία στον Κριό και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές ευκαιρίες σε πολλά θέματα που τα απασχολούν. Στις 19, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς κλείνει κι αυτή εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μας χαρίζουν στιγμές πάθους, αλλά και αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλια. Την ίδια ημέρα περνάει ημέρα ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και στις 20 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα.

Η εβδομάδα κλείνει με το εκρηκτικό τετράγωνο του Ερμή με Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει κυρίως στα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και περισσότερα στα Σταθερά ζώδια, καβγάδες, εντάσεις και πολλές ανατροπές.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Δεν σε πάει και πολύ η βδομάδα για να κάνεις καινούριες φιλίες και γνωριμίες, Κριέ του 3ου δεκαημέρου, εκτός κι αν πλησιάσεις άτομα συμφεροντολογικά και υπολογιστικά, τα οποία μέσα σου μπορεί και να μην πολυχωνεύεις. Ωστόσο, τα ερωτικά σου πάνε πρίμα, αν και δεν αποκαλύπτεις πολλά για το αμόρε σου. Είτε πρέπει να μείνει κρυφός ο δεσμός σας, ειδικά εάν είναι κάποιος/α από τη δουλειά, είτε φοβάσαι το κακό το μάτι και την γλωσσοφαγιά. Μπορεί βέβαια να έχεις και come back ενός έρωτα, που ποτέ δεν έσβησε. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα στις κοινωνικές σου υποθέσεις και μάλιστα θα βρεις πρόθυμο κοινό για να περιαυτολογήσεις και να σε θαυμάσουν, αλλά μπορείς άνετα να γνωρίσεις και κάποιο άτομο που θα σε φτιάξει σε επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, να περιμένεις μεγάλο καβγά με κάποιον φίλο σου που θα καταλάβεις ότι πάει να σου φάει λεφτά ή που με όσα λέει σου κάνει την αυτοπεποίθηση κομμάτια (μακριά και αγαπημένοι!).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μην περιμένεις χαΐρι και προκοπή στη δουλειά, εάν δεν είσαι ήδη έτοιμος/η να ματώσεις Ταυράκι του 3ου δεκαημέρου. Και μην νομίζεις πως έπιασες την καλή, άμα σου δώσουν κάποιου τύπου προαγωγή… Βουνό οι καινούριες ευθύνες και οι υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Κάπου στο μακρινό μέλλον θα ανταμειφθείς όμως... ζήσε Μάη μου… Για να ξαλεγράρεις καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την παρέα σου σε ό,τι κάνει και να έχεις υπόψη ότι θα προκύψει και κάτι πολύ ρομαντικό μέσα από τον κύκλο σου (κακομοίρη/α μου μην αρχίσεις τα σαλιαρίσματα με τους ήδη φίλους σου, εκτός κι αν είσαι σίγουρος/η ότι γουστάρεις). Για σένα του 1ου δεκαημέρου τα καλά νέα και οι πληροφορίες για τη δουλειά έρχονται εκ των έσω, αφού θα την κλείσεις την συμμαχία-συμφωνία κάτω από το τραπέζι με κάποιον ανώτερό σου (τί να κάνεις κι εσύ, κάπως πρέπει να επιβιώσεις, ας έκαναν και οι γύρω τα κουμάντα τους). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μόνο ήρεμη δεν χαρακτηρίζεται η επαγγελματική σου ζωή αυτόν τον καιρό. Από πλευράς σου κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και δεν θέλεις και πολύ να την κάνεις, σου έρχονται και κάποια νέα που θα σε ταράξουν, ε θα την πάθεις την κρισάρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν με διάφορους τρόπους αυτό το διάστημα και είσαι αρκετά μπερδεμένος/η σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια, εάν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου. Από τη μία στο χώρο της δουλειάς, τώρα που μιλάμε, όλα φαντάζουν ειδυλλιακά (είναι όμως;), χώρια τις υποσχέσεις που σου δίνουν για ακόμη καλύτερη εξέλιξη (αν δεν δεις, μην πιστεύεις). Από την άλλη όμως ό,τι πας να βάλεις μπροστά, πέφτει σε τοίχο ή χρειάζεται πολύ κόπο για να γίνει πραγματικότητα, οπότε σου περνάει κι απ’το μυαλό ότι μάλλον δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Χρόνο για οτιδήποτε άλλο δεν θα έχεις και δεν θα πας ούτε μέχρι το μπαλκόνι σου (που λέει ο λόγος). Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, να μακαρίζεις την τύχη σου που έχεις κοντά σου τέτοιους φίλους, αφού με την βοήθειά τους θα κάνεις παπάδες σε δουλειά ή σπουδές. Αν δεν σας βγει στο έτσι, κάντε μια εκδρομούλα, εγγυημένα θα περάσετε αξέχαστα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου αποφάσισε επιτέλους ποιον δρόμο θέλεις να τραβήξεις στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, γιατί κάθε φορά, που ακούς κάτι, αλλάζεις γνώμη, είσαι μες στα νεύρα, εντέλει χαλιέσαι και χαλιούνται και οι γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Λοιπόν, Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου, λεφτά μπορεί να μην έχεις, τα χρέη μπορεί να σε πνίξουν (βεβαίως εάν σφίξεις το ζωνάρι, όλο και κάτι θα σώσεις), αλλά στον έρωτα εκπτώσεις και τσιγκουνιές δεν θα κάνεις. Παραμυθένιες στιγμές σε περιμένουν με το ταίρι σου στο προσεχές μέλλον, αν και θα υπάρχει και πάθος μπόλικο, δεν θα είναι φουλ γλυκανάλατες. Αν είσαι σόλο, θα την κάνεις την ομορφιά σου με κάποιον/α που γνωρίζεις σε μία εκδρομή (θα βρεις λεφτά να πας, μην αγχώνεσαι) ή θα ξεκινήσεις μία σχέση από απόσταση που θα σε βάλει σε mood καψούρας (αχ, ο έρωτας θέλει και θυσίες). Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, κάτι καλό θα σου σκάσει στη δουλειά που αυτόματα θα μεταφραστεί σε έξτρα λεφτά. Παίζει ωστόσο ο καλός/ή σου να έχει άνοδο στο εισόδημά του, αλλά από τη στιγμή που είστε ένα, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα καβατζωθείς και εσύ. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μην ξανοίγεσαι πολύ σε συνεργασίες και οικονομικά πάρε δώσε με φίλους, γιατί απρόοπτες εξελίξεις που θα φέρουν αφραγκίες θα σε κάνουν να χτυπάς το κεφαλάκι σου στον τοίχο.

ΛΕΩΝ ♌

Όλοι έχουν μόνο απαιτήσεις από εσένα και αυτό πια θα σου γίνει ξεκάθαρο Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου. Μάλιστα μπορεί να σε κάνουν και πέρα γιατί τάχα μου δεν είσαι σωστός/ή απέναντί τους. Αυτό που θα παίξει σοβαρό ρόλο είναι η μέχρι τώρα πορεία σου. Αν πράγματι ήσουν εντάξει, θα μπουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου σε νέες πιο σταθερές βάσεις. Αν όχι, θα πληρώσεις το τίμημα. Βέβαια στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, αφού κερδίζουν περισσότερο έδαφος ο ρομαντισμός και το συναίσθημα και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσεις για ένα διάστημα να ζεις στην πλάνη σου (όταν ξυπνήσεις, θα αρχίσουν τα όργανα, αλλά έχουμε καιρό για αυτό). Πρόσεξε λιγάκι και τα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να θαμπωθείς από μία πρόταση που θα σου γίνει και να την πατήσεις την μπανανόφλουδα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Άνοιξε τα φτερά σου και κυνήγα τα όνειρά σου, καθώς η τύχη δεν θα σου λείψει, αντιθέτως θα σε σπρώχνει με χίλια. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δεις τα δεδομένα σου στη δουλειά να αλλάζουν τόσο πολύ που δεν θα διστάσεις μέχρι και να πεις το οριστικό αντίο, μπας και βρεις κι εσύ την υγειά σου. Ωστόσο, να είσαι για όλα προετοιμασμένος/η γιατί πραγματικά το επαγγελματικό σου μέλλον είναι απρόβλεπτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τον απόλυτο έρωτα ζεις με το ταίρι σου, εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είσαι πεπεισμένος/η πως έχεις βρει τον/την τέλειο/α και
(αν είναι δυνατόν) δεν βρίσκεις πάνω του ούτε ένα ψεγάδι. Έχεις περάσει στο άλλο άκρο, αγαπητέ/ή μου και η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι σκληρή. Τυφλωμένος/η από τα συναισθήματά σου για κάποιον/α είσαι κι αν ακόμη ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου. Θεωρείς πως έχεις βρει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και μεν είναι πολύ γλυκό και ρομαντικό αυτό που ζεις, όμως θα κάνεις και πολλά λάθη, έχε υπόψη. Να σε ενημερώσω, επίσης, ότι το παραμυθάκι σου έχει και δράκο, τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά που θα είναι αμέτρητες και ατελείωτες αυτόν τον καιρό. Καλύτερα επαγγελματικά deals θα κάνεις, αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα οποία θα γεμίσουν και το ταμείο σου με λεφτά. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο τα επαγγελματικά σου σχέδια ανατρέπονται το ένα μετά το άλλο, ενώ και η σχέση σου με τους συναδέλφους, πάνω που πήγαινε να φτιάξει, χαλάει μία και καλή, λόγω διαφοράς απόψεων (ω ναι, παραμένουν περιορισμένης ευθύνης).

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν είναι καιρός για καλοπέραση και διασκέδαση Ζυγέ του 3ου δεκαημέρου. Λίγο η ψυχολογία σου που είναι βαριά, λίγο ο χρόνος σου που είναι περιορισμένος, ίσως να παίζουν και προβλήματα ερωτικής φύσεως, όπως και να έχει δεν βρίσκεις χαρά σε κανέναν και τίποτα. Το σύμπαν σε λυπάται που είσαι στα μαύρα σου τα χάλια και σου στέλνει μία ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου, αν και στο λέω από τώρα δεν είναι να τη δένεις και κόμπο. Πιθανώς να ακούσεις για μια πολύ θετική εξέλιξη στη δουλειά και να πάρεις τα πάνω σου, όμως άσε και θα δεις, ενώ μπορεί να αρχίσει κι ένα love story με κάποιον/α συνάδελφο και κάπως να γλυκαθείς. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, τότε ναι, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι, αφού τα ερωτικά σου και τα επαγγελματικά σου πάνε τρένο. Αρκεί να βάλεις κάτι στο μυαλό σου και όλα θα πάνε, όπως εσύ επιθυμείς, μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά κι απροσδόκητα τα απωθημένα και οι ανασφάλειες σου και γίνεστε μαλλιοκούβαρα με το άλλο σου μισό.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Όχι Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου, δεν θα δεις ούτε αυτή την βδομάδα άσπρη μέρα στο σπιτικό σου. Αντιθέτως, θα έχεις να αντιμετωπίσεις σοβαρά οικογενειακά θέματα και θα πρέπει να γίνεις και ο/η κακός/ια της υπόθεσης, προκειμένου να βρεθούν λύσεις, αφού στους υπόλοιπους δεν θα αρέσουν οι κανόνες σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις. Στην ερωτική σου ζωή, ωστόσο, τα πράγματα κυλούν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Ζεις τη μαγεία του έρωτα και όλα σου φαίνονται ρομαντικά και αγγελικά πλασμένα. Προς στιγμήν, σε συμφέρει που δεν σε έχει πιάσει η καχυποψία σου γιατί φαντάσου να είχες να κυνηγάς και να τσεκάρεις και το (υποψήφιο) ταίρι σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, η κατάσταση εντός σπιτιού είναι ιδιαιτέρως καλή και μάλιστα οι δικοί σου, δείχνοντας κατανόηση, σε απαλλάσσουν και από πολλά βάρη της καθημερινότητας (ένα σίδερο που λέει ο λόγος να σου κάνουν, είναι όσο να πεις βοήθεια). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τραβάς ανάλογες καταστάσεις με το συν-Σκορπιό του 3ου, με τη διαφορά ότι εσένα θα γυαλίσει το μάτι σου και θα κάνεις το μεγάλο μπαμ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ενώ έχεις πολλά σούρτα φέρτα κι επαφές με κόσμο, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δείχνεις να πιέζεσαι αρκετά με όλη αυτή τη βαβούρα γύρω σου. Δεν λες πολλά λόγια και δείχνεις να δυσανασχετείς με τη φλυαρία και τα χαζοκουτσομπολιά των άλλων. Παράλληλα, μπορεί και να φας χώσιμο, λόγω κάποιου θέματος που αφορά τα αδέρφια σου. Τουλάχιστον βρίσκεις ηρεμία και γαλήνη όταν επιστρέφεις σπίτι σου και μάλιστα μπορεί και να σε πιάσει μία μανία να αλλάξεις στα πάντα διακόσμηση. Επίσης, παίζει και να σου σκάσει μία καλή πρόταση για να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου. Μην την δεχτείς όμως, χωρίς πρώτα να την ξαψαχνίσεις. Αν είσαι το 1ου δεκαημέρου, κάνεις ζωάρα αυτό το διάστημα και οι γνωριμίες που θα κάνεις είναι υπέρ-τυχερές! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τσακωμοί και εντάσεις με τους συναδέλφους σε καθημερινή βάση θα σε εξουθενώσουν μεν, θα πεις όμως κι αυτά που θέλεις έξω από τα δόντια δε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ακόμη σκληρότερα μέτρα θα λάβεις για τα οικονομικά σου Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου και μάλλον φαίνεται πως δεν έχεις καν άλλες επιλογές. Ακόμη κι αν υπάρχει μία πιθανότητα να βγάλεις παραπάνω λεφτά, κλείνοντας μία επαγγελματική συμφωνία ή παίρνοντας αύξηση, μη νομίζεις πως θα τα χαρείς. Θα τα δουλέψεις μέχρι τελευταίο σεντ! Παραδόξως, δεν εξωτερικεύεις στους γύρω σου όσα σου συμβαίνουν, αντιθέτως (μάλλον για να ξορκίσεις το κακό) έχεις υιοθετήσει ένα γλυκούλικο στιλάκι που πουλάει πολύ και σε κάνει αρκετά συμπαθή στους γύρω σου. Μάλιστα ενδίδεις και σε χαζογκομενιές και γλυκανάλατα φλερτ (έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα σε αυτό το κομμάτι). Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα τσιμπήσεις οικονομική βοήθεια και στήριξη από τους δικούς σου, αλλά για να είμαστε και ειλικρινείς έχεις σκοπό να αβγατέψεις όσα σου δώσουν. Αν είσαι γεννημένος/η εντός του 2ου δεκαημέρου, ταραχή μεγάλη σε περιμένει, μόλις συνειδητοποιήσεις τις σπατάλες που κάνεις για διασκεδάσεις, ενώ αν ταυτόχρονα φας και άκυρο από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα είσαι για να σε κλαιν οι ρέγγες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το πλέον αυστηρό σου πρόσωπο θα δείξεις σε όλους γύρω σου και όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες σου θα παίρνει πόδι, Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου. Ειδικά εάν ήδη έχεις δώσει ευκαιρίες στο παρελθόν, τότε δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να χαριστείς στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Παρ' όλο που κι εσύ θα την ακούσεις με τις επιλογές σου, ξέρεις ότι έτσι πρέπει να γίνει και γι’αυτό δεν κάνεις βήμα πίσω. Τα οικονομικά σου φαίνεται πως παίρνουν τα πάνω τους, όμως κανόνισε να μην γίνεις εύκολο θύμα για τα νύχια των επιτήδειων που σου φουσκώνουν τα μυαλά. Πριν κλείσεις την οποιαδήποτε συμφωνία, θα πρέπει να έχεις ελέγξει τα πάντα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις και πολύ καλές γνωριμίες, που σε ανύποπτο χρόνο θα σου φανούν χρησιμότατες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, έχε δεδομένους τους οικογενειακούς καβγάδες. Θα ξεσπούν από το πουθενά και θα είναι πανηγυρικοί. Επίσης, μπορεί να ξεκόψεις και με κάποια μέλη της οικογένειας…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ρομαντικό μου πλάσμα, αθώα μου ψυχή, Ψαράκι του 3ου δεκαημέρου, διανύεις μία ονειρεμένη φάση στη ζωή σου (για να μην πω καλύτερα αγγελοκρουσμένη), κατά την οποία τα βλέπεις όλα ροζ και δεν μπορείς να αξιολογήσεις καμία κατάσταση. Στην ίδια απόχρωση θα ήθελες να τα βλέπουν και οι άλλοι για να παραβλέπουν τα λάθη και τις στραβές σου, όμως δεν σου εγγυώμαι ότι δεν θα σπάσει σύντομα η σαπουνόφουσκα σου και θα γκρεμοτσακιστείς, ειδικά σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Πάντως επειδή παράλληλα θα έχεις κάποιες φορές τις κλειστές σου και θα κάνεις τον απολογισμό σου, μπορεί και να αποφύγεις κάποια λάθη. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ευνοείσαι για πλάγιες κινήσεις και μυστικές συμφωνίες που θα σου φέρουν έξτρα χρήματα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, εκφράζεις κάπως απότομα όλα όσα κουβαλάς στο κεφάλι σου από σκέψεις και ανησυχίες και εύκολα μπορεί να αρπάζεσαι και να στήνεις καβγάδες με τον οποιοδήποτε.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved