AstroΤσαούσα 08/02 - 14/02: Όλα υπό έλεγχο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 08/02 - 14/02: Όλα υπό έλεγχο

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και του Ουρανoύ στον Ταύρο θα ξεκινήσουν οι όψεις της εβδομάδας, στις 8 του μήνα. Καθόλου κακή αρχή, αφού ποιος λέει όχι σε μία ευχάριστη έκπληξη ή μια ξαφνική ευκαιρία; H ατμόσφαιρα βαραίνει στις 10 του μήνα με τη σύνοδο Ερμή –Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα επιδοθούν σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου, όμως με την εμμονή που θα έχουν είναι άγνωστο, αν εντέλει θα μείνουν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Ωστόσο, αναμένονται να βγουν στη φόρα και πολλά μυστικά, που κατά περίπτωση μπορεί να γίνουν άσοι στο μανίκι. Στις 11 του μήνα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και πάραεκατσε λόγω της αναδρομής τους, περνώντας στον Υδροχόο και πλέον αρχίζουν να παίρνουν σειρά τα Σταθερά ζώδια στις εξελίξεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ησυχία και αναπαμό δεν βρίσκεις στη δουλειά σου, Κριάρι του 3ου δεκαημέρου, καθώς πρέπει ταυτόχρονα και να πάρεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και να ξεσκεπάσεις τυχόν συνωμοσίες που γίνονται εις βάρος σου ή να ξεσκεπάσεις μυστικά και να λύσεις γρίφους. Την παθαίνεις την εμμονούλα σου ξεκάθαρα, ενώ ενίοτε (παρόλο που δεν είναι του στιλ σου) στήνεις και εσύ ο/η ίδιος/α τις πλεκτάνες (εμ τι, οι άλλοι καλύτεροι είναι;). Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, σου έρχονται κάποια καλά λεφτουδάκια από μία συμφωνία κρυφή της τελευταίας στιγμής! Για σένα του 3ου δεκαημέρου η εβδομάδα επιφυλάσσει νέες γνωριμίες και καινούριες φιλίες, όπως επίσης και ξεσάλωμα με τις παλιές!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θέλεις να προκόψεις και να εξελιχθείς σε σημείο που δεν βλέπεις τίποτε άλλο μπροστά σου και μονίμως κατατρώγεσαι με το πώς θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει σε επαγγελματικά ή σπουδές, Ταύρε του 3ου δεκαημέρου. Μάλλον το σύμπαν σε λυπήθηκε με το κόλλημα που έχεις φάει και σου φέρνει μία καλή εμπιστευτική πληροφορία που πολύ σε βοηθά. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνος/η, με τα φιλαράκια σου και θα ρεμβάζεις θα σκάσει μύτη ο έρωτας της ζωής σου. Τώρα αν ήδη είσαι ρεζερβέ ή που θα κάνεις την κουτσουκέλα ή που εντέλει θα πρόκειται για μία ιδανική συνεργασία. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, σε περιμένουν σοβαρές εξελίξεις στην καριέρα σου, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να κλείσεις και καμιά συμφωνία που να είναι αξιόλογη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Και θα τρελαθείς και θα τρελάνεις το άλλο σου μισό με τις ζήλιες και τις εμμονές σου αυτές τις μέρες, αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου. Για να μην σε βγάλω και τελείως του γιατρού, σου λέω μόνο πως όποιος ψάχνει βρίσκει και όλο και κάτι θα βρεις κι εσύ λοιπόν, όμως τουλάχιστον περιόρισε τις ακραίες αντιδράσεις. Αν επιπλέον έχεις και χρέη (όλοι οι ωραίοι έχουν) έχε το νου σου μπας και βρεις κανένα παραθυράκι να διαγραφούν κάποια ή μάζεψε τα μυαλά σου και βγάλτα από μόνος/η σου σε μία σειρά, πριν σε κατασπαράξουν. Για το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου αναμένονται κρυφές συμφωνίες και μυστικές επαφές στη δουλειά με άτομα που δεν τα πιάνει το μάτι κανενός, όμως ό,τι κανονιστεί τώρα φέρνει μαζί του πολύ χρήμα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, σε πιάνει μία κρίση φιλομάθειας και μία λύσσα για ταξιδάκια και εκδρομούλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ντόμινο αποκαλύψεων θα είναι η εβδομάδα αυτή για σένα Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου με πολλά μυστικά να έρχονται στο φως, τα οποία αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σε βάλουν στο χέρι και να σε χειραγωγήσουν. Με απλά λόγια άνοιξε τα μάτια σου και μην ψαρώνεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς και άλλα τέτοια χαριτωμένα, μην σου πω αν σε παίρνει γύρνα το παιχνίδι υπέρ σου. Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο πισινούλης σου θα πάρει αέρα από μία ξαφνική εκδρομή, που θα κάνεις με τα φιλαράκια σου, ενώ έχεις και πολλές πιθανότητες εκεί που θα πας να συναντήσεις τον επόμενο σου έρωτα (αμ αν το ξέρες, θα είχες πάρει τα βουνά και τους λόγγους από πιο νωρίς). Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, παρασκέφτεσαι όλα τα αρνητικά που σου έχουν συμβεί ή μπορεί να σου συμβούν, όμως δεν φταις εσύ για αυτό, οι φοβίες, τα άγχη και τα πρότερα άσχημα βιώματά σου που τώρα δα κάνουν πάρτι στο μυαλό σου ευθύνονται!

ΛΕΩΝ ♌

Όχι δεν σε απασχολούν έννοιες όπως η συναδελφικότητα, Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου, ούτε σε νοιάζει να τα έχεις με όλους καλά στον εργασιακό σου χώρο. Η δουλειά σου θέλεις να γίνεται και μάλιστα όπως ακριβώς την έχεις εσύ προγραμματισμένη στο μυαλό σου, χωρίς να μπλέκονται στα πόδια σου δευτερότριτοι που έχουν άποψη και νομίζουν κιόλας που τους δίνεις και βάση. Θα τους τα κόψεις όμως αυτά με άμεσους και έμμεσους τρόπους, εν ανάγκη θα τους απειλήσεις κιόλας πως θα βγάλεις πολλά από τα άπλυτά τους στη φόρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σου έρχεται μία ξαφνική καλή εξέλιξη στη δουλειά που συνοδεύεται από πολύ καλές οικονομικές απολαβές, ενώ ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολύ κουβεντολόι με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη, όμως το καλό είναι πως θα βρείτε άκρη για όσα σας απασχολούν. Αν δεν έχεις ταίρι ή συνεργάτη μην άγχεσαι, πολύ πιθανό να γνωρίσεις τώρα τους επόμενους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, Παρθένε του 3ου δεκαημέρου και δεν αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω και τίποτα να περάσει στον βρόντο. Όχι, δεν περνάς καλά με κανέναν και με τίποτα αυτές τις μέρες. Αντιθέτως, στα ερωτικά σου σε πιάνουν οι εμμονές σου και μία τρελή ανάγκη να αποδείξεις πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι σόλο κι έχεις το κολληματάκι σου με κάποιο από τα φλερτ σου, τότε λυπάμαι πολύ, αλλά με την ελεγκτική σου συμπεριφορά και τις εμμονές σου, το φλερτ το βάζει στα πόδια. Αν διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο να προωθήσεις κάποια μελλοντικά σου σχέδια, αντί να γίνεσαι βδέλλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι μπορεί να σώσεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ερωτικές εκπλήξεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ αν είσαι του 1ου μεν βελτιώνεται η σχέση σου με τους συναδέλφους, αλλά να είσαι έτοιμος/η για πολλές γραφειοκρατικές δουλειές και περισσότερες μετακινήσεις καθημερινά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τα του σπιτιού σου ασχολείσαι αυτές τις μέρες, αν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων (άντε γιατί πολύ έχουν ξεφύγει όλοι) και να βάλεις μία τάξη στα πράγματα. Πιθανότατα τη δεδομένη στιγμή να σου αποκαλυφθούν και ορισμένα οικογενειακά μυστικά ή να πληροφορηθείς ενέργειες που έγιναν πίσω από την πλάτη σου πάνω σε ένα σοβαρό ζήτημα. Τουλάχιστον τώρα έχεις όλα τα κομμάτια του παζλ και παίζεις μπάλα μόνος/η σου! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μία απρόσμενη αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σε κάνει να βλέπεις πιο θετικά και με μεγαλύτερη συμπάθεια την καθημερινότητα σου, ειδικά αν παίξει παράλληλα και κάτι καλό στα οικονομικά. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, το μυαλό σου παίρνει δημιουργικότατες στροφές και καταστρώνεις εμπνευσμένα επαγγελματικά σχέδια, ενώ και σε ερωτικά ζητήματα σε κάνει ακαταμάχητο ευφυΐα σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν είσαι με τίποτα για πολλές κουβέντες αυτόν τον καιρό, αν είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, αφού η φυσική σου καχυποψία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και σε κάνει να κλείνεσαι σαν το στρείδι μόλις βρεθείς με κόσμο και να ανοίγεις το στόμα σου για τα απολύτως βασικά. Από την άλλη μπορείς άνετα να «ανακρίνεις» όποιον βάλεις στο στόχαστρο και να μάθεις τις χίλιες δυο πολύτιμες πληροφορίες, αλλά και να ξεσκεπάσεις μυστικά, ενώ πείθεις επίσης όποιον θελήσεις για ό,τι θελήσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και έχεις ήδη βρει το ταίρι σου, θα νιώσεις πολύ ευτυχισμένος/η, λόγω μίας έκπληξης που σου ετοιμάζει ή μπορεί να δεις προς το καλύτερο αλλαγμένη τη συμπεριφορά του. Αν είσαι μόνος/η, τότε στα ξαφνικά σε βρίσκει ο έρωτας κατακούτελα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, περισσότερο θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ θα έχεις και πολλές σοβαρές συζητήσεις με τους δικούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι γνωστό ότι δυσκολεύεσαι να μπεις σε καλούπια και ακόμη πιο γνωστό ότι δεν μπορείς να λειτουργείς ελεγχόμενα. Όμως, προκειμένου να μην σε βρει κανένα κακό στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μία τάξη και να οργανωθείς διαφορετικά, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Δεν σου λέω να ξέρεις που έχει πάει και το παραμικρό σεντ, όμως τα πολύ περιττά έξοδα και τις σπατάλες καλό είναι να τα κόψεις. Αν δεν το κάνεις σύντομα θα σου χτυπήσει την πόρτα η ανασφάλεια κι άντε μετά βγάλτα πέρα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οι δικοί σου άνθρωποι σου δίνουν κάποιες ανάσες στην καθημερινότητά σου, με το να αναλάβουν εκείνοι ορισμένες υποχρεώσεις σου. Αν μη τι άλλο νιώθεις ανακούφιση και αισιοδοξία. Αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο, όλο στο δρόμο θα είσαι και διαρκώς θα πέφτεις πάνω σε φίλους και γνωστούς και θα πιάνεις ψιλή κουβέντα. Νέα και κουτσομπολιά θα μάθεις πολλά και επειδή -όπως λέγεται- όποιος γυρίζει μυρίζει όλο και κάτι από αυτά θα σου φανεί χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις τον έλεγχο σε όλους τις τομείς της ζωής και μαύρο φίδι θα φάει όποιον τολμήσει να σου φέρει αντίσταση Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου. Στο σπίτι, στη δουλειά, με τον/την σύντροφό σου θέλεις να έχεις την πρώτη και την τελευταία λέξη κι όποιος δεν θέλει να το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του. Είσαι τόσο απόλυτος/η (μιλάμε έχεις μπετάρει πλήρως) που δεν θα διστάσεις, μέχρι και να βάλεις τέλος (ταφόπλακα μη σου πω) ακόμη και σε σημαντικές σου σχέσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα πράγματα είσαι σε καλύτερη μοίρα κατά πολύ, αφού όλο ευχάριστα μαθαίνεις και σε πάει και σούπερ σε ερωτικά ζητήματα, με λίγο καλή τύχη μέχρι και γκομενάκι μπορείς να βγάλεις. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου σε έχουν στην τσίτα αυτόν τον καιρό, όχι απαραίτητα για κάτι κακό, απλά αναμένεις εξελίξεις που μπορεί και να δώσουν καλό πουσάρισμα στο εισόδημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν ξέρω, αν το έχεις καταλάβει εσύ του 3ου δεκαημέρου, όμως περνάς μία μίνι κατάθλιψη αυτόν τον καιρό. Οι σκέψεις σου είναι αποκλειστικά και μόνο αρνητικές, φοβάσαι να τις μοιραστείς με τον οποιοδήποτε και καταλήγεις μόνος/η μέσα στη θλίψη και την μαυρίλα να παλεύεις με φοβίες, άγχη και άσχημες αναμνήσεις. Μέσα σε όλα μπορεί και να μάθεις ένα σημαντικό μυστικό που θα σου προσθέσει επιπλέον φορτίο (τι τραβάς κι εσύ…). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου με τη βοήθεια όμως και της οικογένειάς σου θα ανθίσουν, είτε αναπάντεχα είτε σε βαθμό που ούτε καν το περίμενες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο κοινωνικός/η και θα εκφράσεις ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου με μεγάλη άνεση. Το επικοινωνιακό σου στιλ θα αρέσει στους γύρω σου, τώρα το αν θα καταλάβουν τις πρωτότυπες ιδέες σου και τα εναλλακτικά σου σχέδια, είναι μία άλλη υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, Ψαράκι του 3ου δεκαημέρου και εσύ έχεις βαλθεί να διαλευκάνεις όλα τα σκοτεινά σημεία ανάμεσα σε σένα και τους φίλους σου. Δεν είναι βέβαιο πως όσα θα ανακαλύψεις θα σου αρέσουν, όμως από την άλλη δεν θα είσαι πια στο σκοτάδι και θα ξέρεις ποιους να κρατήσεις δίπλα σου. Μεταξύ μας όμως δεν θα κολώσεις να εκμεταλλευτείς εσύ κάποιον και να του πουλήσεις τάχα μου αγνή φιλία. Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο, μες στην καλή χαρά γνωρίζεις κόσμο και φλερτάρεις ασύστολα. Πάντως όλο και κάτι καλό θα προκύψει από τις νέες σου γνωριμίες. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αμπαρώνεσαι σπίτι σου (βοηθάει κι ο καιρός άλλωστε για μάντρωμα) και περνάς χρόνο μόνος/η κατάμονος/η με τις σκέψεις σου (λίγο θέλεις και θα το κάψεις το μυαλουδάκι σου).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved