AstroΤσαούσα 25/01 - 31/01: Όλα καλά.. Για την ώρα...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 25/01 - 31/01: Όλα καλά.. Για την ώρα...

Η Αφροδίτη μπαίνει στα Ψάρια στις 27 του μήνα και μπορούν να κάνουν πάρτι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς, αφού θα δουν τα ερωτικά και οικονομικά τους θέματα να πηγαίνουν πολύ πιο καλά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Στις 29, ο Ήλιος στον Υδροχόο τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και με αυτήν την όψη ξεκουνιούνται και αναλαμβάνουν δράση ακόμη και οι πιο «δυσκίνητοι». Ρίσκο και πρωτοβουλίες παίρνονται με άνεση, επομένως θα δούμε καλά αποτελέσματα. Την ίδια ημέρα και ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, άρα στο όλο κλίμα προστίθεται και το στοιχείο της έκπληξης, όπως και εκείνο της εξυπνάδας και της πρωτοτυπίας.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ηρεμεί το μέσα σου κατά πολύ αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο και μάλιστα θέλεις πολύ να ανοίξεις τον κύκλο σου και να κάνεις καινούριες γνωριμίες και φιλίες. Επειδή όμως είσαι και πολύ ερωτικό μωρό, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άτομα (από τα καινούρια) που θα ξεκινήσει μεταξύ σας φλερτ ή και σχέση! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το μυαλό σου κατεβάζει ιδεάρες σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα είτε να σου έρθουν έξτρα λεφτάκια, είτε να κλείσεις από το πουθενά μία αστεράτη συνεργασία. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι μπαταρίες σου είναι πεσμένες και σέρνεσαι στην αρχή της εβδομάδας, ενώ και η συνέχεια δεν είναι πολύ καλύτερη, αφού σου μαυρίζουν την ψυχή επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η δουλειά σου είναι πάνω από όλα αυτόν τον καιρό, αν είσαι του 1ου δεκαημέρου κι έχεις όλη την καλή διάθεση να τρέξεις (τρόπος του λέγειν, ξέρουμε ότι δεν το έχεις με την κίνηση…) για ό,τι και όσο χρειαστεί, προκειμένου να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται και θα τους δεις φίλε/ φίλη μου. Παράλληλα, περνάς καλά με τους φίλους και τις παρέες σου κι αν είσαι και σόλο σου βρίσκουν και ταίρι (τι άλλο θες;)! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επιτέλους αλλάζουν κάποια πράγματα στη ζωή σου και μάλιστα καθόλου δεν σου κακοπέφτουν οι καινούριες καταστάσεις και τα νέα δεδομένα, ειδικά σε σπουδές, επαγγελματικά σχέδια και ταξίδια! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις πολλές «ζημιές», αφού από τα νεύρα σου είναι στο κόκκινο και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να τα κρύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Διδυμάκι του 1ου δεκαημέρου βάζεις πρόσω ολοταχώς για να κατακτήσεις όσους στόχους σου έχουν να κάνουν με σπουδές και επαγγελματικά, αλλά δεν θα πεις όχι και σε κάποιο ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό (όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά!). Τύχη, ευκαιρίες και πολλών ειδών ευκολίες έχεις και σε θέματα δουλειάς και καριέρας, οπότε για σένα όλα λυμένα! Ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα, επίσης ενόσω είσαι στο γραφείο, στο μαγαζί, στη φάμπρικα, όπου τέλος πάντων δουλεύεις για να βγάλεις το ψωμάκι σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το αποβάλλεις κολλήματα, φοβίες, άγχη, κόμπλεξ κι ό,τι άλλο σε μπλοκάρει με πρωτοφανή ευκολία. Να ξέρεις πάντως ότι εύκολα μπορείς να μπλέξεις σε κρυφές ή/και παράλληλες καταστάσεις στα ερωτικά σου (κανόνισε να γεμίσεις καινούρια απωθημένα!). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τρως μία μεγάλη απογοήτευση σε θέματα δουλειάς ή σε πιάνει κάποιος συνεργάτης κορόιδο και πίνει στην υγειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ησυχία δεν βρίσκεις μέσα στο κεφάλι σου, αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού σε κατακλύζουν όλες οι αρνητικές σκέψεις, οι δυσάρεστες εμπειρίες σου, ερωτικά απωθημένα και κολλήματα και γενικά ό,τι θα μπορούσε να σε νταουνιάσει. Και λέω θα μπορούσε γιατί αυτή τη φορά δεν θα το επιτρέψεις, αντιθέτως τα αφήνεις όλα με αποφασιστικότητα πίσω σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να σου προκύψει μία ξαφνική καινούρια γνωριμία άνετα μπορεί να εξελιχθεί σε συνεργασία ή σχέση και μάλιστα πολύ καλή. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον θα δεις κάποια σημάδια στη σχέση σου ή σε μία συνεργασία που θα υποδηλώνουν το τέλος τους.

ΛΕΩΝ ♌

Θέλεις σχέση; Θέλεις συνεργασία; Για ό,τι τραβάει η καρδούλα σου από τέτοια νταραβέρια μπορείς να απευθυνθείς στους φίλους σου και τις παρέες σου και θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου! Επιπλέον, να ξέρεις πως το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά, σε ό,τι φάση κι αν είναι αυτή τη στιγμή η προσωπική σου ζωή, ενώ θα βρεθούν και κάποια λεφτουδάκια να καλύψεις χρέη και λοιπές εκκρεμότητες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα σου σκάσει μία ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά σου και θα την αξιοποιήσεις άριστα, καθώς θα κάτσει κουτί με κάποιες τρομερές ιδέες που έχεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα σε σκάσει το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου με τις απαιτήσεις που θα έχει και πραγματικά θα σκεφτείς σοβαρά την μεταξύ σας συνέχεια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η εβδομάδα αυτή γράφει το όνομα σου Παρθενάκι του 1ου δεκαημέρου! Χαρά κι εργασία λοιπόν, η ενέργεια στα ύψη, οι ρυθμοί ταχείς και γενικότερα ζεις τον εργασιακό σου παράδεισο. Μάλιστα, ενώ κατά τα άλλα είσαι ταπεινό χαμομηλάκι, αυτόν τον καιρό θα πάρεις και τις πρωτοβουλίες σου και τα ρίσκα σου. Παράπονο δεν θα έχεις ούτε στα αισθηματικά σου ζητήματα που θα αρχίσουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε πριμοδοτεί τρελά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο μάλλον θα κλάψεις και η αιτία θα είναι το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά και τίποτα δεν έχει εκτιμήσει, από όλα όσα του/της προσφέρεις… Απογοήτευση και πίκρα μόνο!

ΖΥΓΟΣ ♎

Μες στην καλή χαρά θα είσαι όλη αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και ετοιμάσου από τώρα να κάνεις ζωάρα. Έρωτας, διασκέδαση, χόμπι, ταξίδια είναι στο πρόγραμμα. Αν πάλι στην έχει δώσει με την προσωπική σου εξέλιξη, μην σκας, με το τσουβάλι θα σου έρθουν οι ευκαιρίες για μάθηση! Για θέματα της καθημερινότητας δεν υπάρχει λόγος άγχους, και προβλήματα να έχεις θα λυθούν από μόνα τους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κεραυνοβόλος έρωτας θα έρθει στο κατώφλι σου και θα σου αλλάξει τη ζωή. Αν είσαι ήδη καβατζωμένος/η τότε να περιμένεις λεφτάκια (μια χαρά κι αυτά, μη σου πω και καλύτερα). Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, ξαφνικός καβγάς ή και χωρισμός είναι μία σοβαρή πιθανότητα και το μόνο που σου μένει να κάνει είναι να δεχτείς ό,τι σου λάχει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα οικονομικά του σπιτιού σου αναλαμβάνεις, αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου και κάνεις κινήσεις ματ που σου λύνουν οριστικά τα προβλήματα. Αν έχεις χρέη τα αποπληρώνεις ή τουλάχιστον τα ρυθμίζεις με τρόπο που να μην σε πνίγουν. Αν πάλι δεν έχεις τέτοια θέματα, μπορεί με τις αποφάσεις που θα πάρεις να γίνει πελούσιος κάποια στιγμή στο μέλλον….Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μία ξαφνική συμφωνία στα επαγγελματικά σου θα σε κάνει να πετάς στον ουρανό! Μπορεί επίσης και μία καινούρια γνωριμία να γίνει μπαμ-μπαμ σχέση σοβαρή και με τη βούλα! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου θα παίξουν στα δύο άκρα. Από τη μία μπορεί να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα και από την άλλη έναν ξαφνικό χωρισμό. Θα δούμε….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σε έχει πιάσει μία τρέλα, Τοξότη του 1ου, να βρεις κάποιον να συνεργαστείς ή εάν είσαι ελεύθερο πουλάκι, το άλλο σου μισό. Αυτόν τον καιρό γίνεται χαμούλης με νέες γνωριμίες, οι οποίες δεν είναι καθόλου του πεταματού! Με κάποια από αυτά τα άτομα θα καταφέρεις να ζήσεις ότι έχεις οραματιστεί. Θετικές εξελίξεις θα έχεις και σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μία ξαφνική αλλαγή στη δουλειά θα σου φέρει επιπλέον εισόδημα ή μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μία καινούρια συνεργασία, που από χιλιόμετρα μυρίζει χρήμα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ψιλοπελαγώσεις με κάποια προβλήματα του σπιτιού, αλλά και θα σου έρθουν ξαφνικές χαρές ερωτικού περιεχομένου και κάπως θα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πρέπει να βρεθούν λεφτά, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου και θα κάνεις τα πάντα για να σου έρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τη δουλειά ως γνωστό, όχι απλά δεν τη φοβάσαι, αλλά τη χαίρεσαι και με το παραπάνω, επομένως δεν θα αργήσεις να πετύχεις ότι στόχο έχεις βάλει (κάνε χώρο στις τσέπες για τα πακέτα, λέμε!). Επίσης, γίνεσαι και γλυκούλης/α στο πως μιλάς και συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου (αυτό πάλι τι σου λέει…). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, λες απερίφραστα τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου και το αποτέλεσμα είναι να σου σκάσει ξαφνικό αίσθημα, που καταγοητεύτηκε από το είναι σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, να περιμένεις αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι σου ή στη σχέση σου με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, οι οποίες και θα σε ρίξουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έρωτα και δημιουργία επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται για σένα Υδροχοάκι του 2ου δεκαημέρου. Ξεσηκωμένος/η (με την καλή την έννοια) θα είσαι για το άλλο σου μισό κι αν δεν το έχεις βρει ακόμη, δεν άγχεσαι καθόλου, βγαίνεις στη γύρα και αμέσως χτυπάς το δέκα το καλό. Σε κάθε περίπτωση χαρές και πανηγύρια σε περιμένουν στο κρεβάτι σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, αρχικά τσεπώνεις παραδάκι κι αυτό από μόνο του σου δίνει άλλον αέρα. Επιπλέον, φτιάχνει και το κλίμα εντός του σπιτιού σου, αφού φαίνεται πως ξεκολλάει το μυαλό των δικών σου και βλέπουν πιο χαλαρά κάποια πράγματα (σαν τα μούτρα σου τους έκανες). Εάν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα γίνεις ο κακός της παρέας για την οικογένεια σου αφού θα τους κόψεις τον αέρα και θα βάλεις στοπ σε πολλούς παραλογισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ομορφαίνεις, δεν παχαίνεις Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, αφού με το που ξεκινάει σχεδόν η εβδομάδα η Αφροδιτούλα πατάει το πόδι της στο δικό σου ζώδιο και όπως είναι λογικό λαμβάνεις άμεσα τα καλούδια της σε έρωτα και χρήμα αλλά και «μόστρα»! Παράλληλα, όλα αυτά που δουλεύεις καιρό τώρα στο μυαλό σου θα αρχίσεις να τα κάνεις πράξη (άιντε μπράβο κούνα λίγο τον πισινούλη σου). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, λαμβάνεις ξαφνικές καλές πληροφορίες και ευχάριστες ειδήσεις, ενώ προσθέτεις στη λίστα των φίλων καινούρια άτομα, που θα είναι πολύ ξεχωριστά ή εκκεντρικά. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι λίγο στον κόσμο σου στις αρχές της εβδομάδας και ονειροπολείς, όμως οικονομικά θεματάκια αλλά και κάποια ψυχολογικά προβληματάκια και φοβίες που θα σου ξυπνήσουν, σε προσγειώνουν απότομα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved